Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

NAŘÍZENÍ XXXXXX (XX) x. 121/2008

xx dne 11. února 2008,

xxxxxx xx stanoví xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx používaných x xxxxxx xxxxxx (xxx XX 2309)

KOMISE XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx na Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x ohledem xx xxxxxxxx Rady (XXX) č. 2658/87 xx xxx 23. xxxxxxxx 1987 x xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx (1), x zejména xx xx. 9 odst. 1 písm. x) xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x xxxxx důvodům:

(1)

Pro xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx k xxxxxx xxxxxx (XX 2309) při xxxxxx xxxxxx xx Xxxxxxxxxxxx xx při xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx nutno xxxxxxxxx xxxxxx vědecký x xxxxxxxxxxxxx xxxxx.

(2)

X xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx Komise 72/199/XXX xx xxx 27. xxxxx 1972, kterou xx stanoví analytické xxxxxx Xxxxxxxxxxxx pro xxxxxx kontrolu xxxxx (2), xx xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxx zvířat použije xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx (nazývaná xxx modifikovaná Ewersova xxxxxx) popsaná v xxxx 1 přílohy X xxxxxxx směrnice.

(3)

Na xxxxxxx studií provedených xxxxxxxxx x celních xxxxxxxxxx xxxxxxxxx států xx xxxxx stanovit, xx xxxxx-xx ke xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx zmíněných xxxxxxxxxxx xxxxxx polarimetrickou metodu xxxxxxxx ve xxxxxxxx 72/199/XXX, xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx analytická xxxxxx. Xx proto xxxxxx xxxxxxxx, xxx se xx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

(4)

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx jsou x xxxxxxx xx stanoviskem Xxxxxx xxx celní xxxxx, xxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxxxxx xx xxxxxx 1 směrnice 72/199/XXX xx hmotnostní xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx k xxxxxx xxxxxx xxxx XX 2309 stanoví xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxx x příloze xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxx-xx xx xxxxxxxxx množství přítomny xxxx xxxxx xxxxxxxx:

x)

xxxxxxx x cukrové řepy, xxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx řízky, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx pulpa, cukrovková xxxxxx, řepa xxxxxxx;

x)

citrusová xxxxx;

x)

xxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxxxxx; extrahované xxxxx xxxxxx;

x)

xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxxxxx řepkové xxxxxx; řepkové slupky;

x)

xxxxxxxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, extrahované;

x)

xxxxxxxx xxxxxxxx; kokosový xxxxxxxxxxx xxxx;

x)

xxxxxxxxxx pulpa;

x)

xxxxxx xxxxxxxx;

i)

xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx (xxxx. řízky x xxxxxx z xxxxxxxxxx);

x)

škvarky.

Xxxxxx 2

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x Xxxxxxx xxxxxxxx Evropské xxxx.

Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Xxxxxxx xxx 11. xxxxx 2008.

Xx Xxxxxx

Xxxxxx KOVÁCS

xxxx Xxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. xxxx. L 256, 7.9.1987, x. 1. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx Xxxxxx (XX) x. 1352/2007 (Xx. xxxx. L 256, 7.9.1987, x. 1).

(2)&xxxx;&xxxx;Xx. xxxx. L 123, 29.5.1972, x. 6. Xxxxxxxx naposledy xxxxxxxxx xxxxxxxx 1999/79/XX (Xx. xxxx. L 123, 29.5.1972, x. 6).


XXXXXXX

XXXXXXXXXXX XXXXXX XXX XXXXXXXXX XXXXXX ŠKROBU X XXXXXXXXXXX POUŽÍVANÝCH X XXXXXX XXXXXX XXXXXX XXXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXX (XXXX)

1.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx působnosti

Tato xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxx pro xxxxxxx. Xxxxx xxxxxx xx odvozen x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx škrobu na xxxxxxx. Xx xx xx xx, xx xxxxxxx xxxxxxxx glukóza xx xxxxxxx xx xxxxxx, který xx xxxxxxxx xx xxxxxx.

2.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx

Xxx xxxx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x vysoké xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx 40&xxxx;% xxxxxxxx. Xxxxx xxxxxx je xxxxxxxx x % (x/x).

3.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx

Xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx. X xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vzorek xxxxxx 40&xxxx;% ethanolem.

Do suspenze xx přidá xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxx-xxxxxxx. Xxxxx xxxxx xxx xxxxxxx 100&xxxx;°X xxxxx xxxxx na xxxxx xxxxxxx xxx ohledu xx to, xxx xx škrob zcela xxxxxxxxxx. Xxxxx kusy xxxxxx se štěpí xxxxx xxxxxx. Xxxxx xx xxxxx, aby xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxx, nebo xxx xxxx ve xxxxx xxxxxxxx, xxxxx obsahuje xxxxx malé pevné xxxxxxx.

Xxxx xx přidá xxxxx enzym xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxx xxx teplotě 60&xxxx;°X xxxxxxxxxxx rozštěpené xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx.

Xx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx xx xxxxxxxx odstraněny xxxxxxxx xxxxxxxxx, tuky x xxxxxxx, xx xxxxxx xxxx xxxxxx, který xxx xxxxxx k XXXX.

Xxxxxxxx přítomných cukrů xx provádí xxxxxx XXXX.

4.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x.x. x xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxx.

4.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;40&xxxx;% vodný xxxxxx xxxxxxxx.

4.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx, xxx. 99 %.

4.3   Roztok xxxxxxxxxxxxxxxx (1,4-alfa-D-glukan-glukohydroláza) x Xxxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxxxx xxxxxx &xx; 5&xxxx;000 X/xx). Skladování xxx xxxxxxx xxx. 4&xxxx;°X.

Xxxxxxxxxxxx xxx xxxxxx rovněž xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx.

4.4&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx xxxxx alfa-amyláza (1,4-xxxx-X-xxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxx). Xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxx. 4 °C.

4.5   Dihydrát xxxxxx xxxxxxxxxxx, p.a.

4.6   Hexakyanoželeznatan xxxxxxxx (XX) (X4[Xx(XX)]6.3X2X), xxxxx xxxxx.

4.7&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx octan xxxxx, x.x.

4.8&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, 100&xxxx;% (x/x).

4.9&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxx xxxxxx xxxxxxx (0,2 xxx/x).

Xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 16,4 x xxxxxx xxxxxxx (4.7). Xxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx do xxxxxxx xxxxx o xxxxxx 1 000 xx. Xxxxxx xx značku xxxxx a kyselinou xxxxxxx xxxxxxx xX xx 4,7 (pomocí xX metru (5.11)). Xxxxx xxxxxx xxx xxx skladování xxx xxxxxxx 4&xxxx;°X xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 6 xxxxxx.

4.10&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx &xx; 250 X/xx).

Xxxxxxxxx xxxxxx x 5 xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx (Xxxxx, 4.3) xxxx 660 xx amyloglukosidázy xx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx 100 xx xxxxxx pufru xxxxxx sodného (4.9). Xxxxxx připravte xxxxxxxx.

4.11&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxx.

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx vodě, jak xx xxxxx xxxxxxxxx xxx analýze HPLC.

4.12   Činidlo x vyčeření (Xxxxxxxxx xxxxxxx I).

Ve xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx 219,5 x xxxxxx xxxxxxxxxxx (4.5) xx xxxx. Xxxxxx xx odměrné xxxxx o xxxxxx 1&xxxx;000 xx, xxxxxxxx 30 xx xxxxxxxx xxxxxx (4.8). Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx. Xxxxx roztok xxx při xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx okolí xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 6 xxxxxx.

Xxx xxxxxx jiná xxxxxxx x xxxxxxxx rovnocenná Xxxxxxxxx xxxxxxx.

4.13&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx x xxxxxxxx (Carrezovo činidlo XX).

Xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx 106,0 x xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx draselného (XX) (4.6) xx xxxx. Xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx x objemu 1&xxxx;000 xx. Důkladně xxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx. Tento roztok xxx při skladování xxx xxxxxxx okolí xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 6 xxxxxx.

Xxx xxxxxx jiná xxxxxxx x xxxxxxxx rovnocenná Xxxxxxxxx xxxxxxx.

4.14&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx xxxx.

Xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx, xxxxx xx xxxxx xxxxxxx x HPLC xxxxxxx cukrů. Při xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxx xx např. xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxx čistoty XXXX x acetonitrilu.

5.   Přístroje

5.1   Běžné xxxxxxxxxxx xxxx.

5.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxx xxx 1&xxxx;000 x nebo více (xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx).

5.3&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx o xxxxxx 100 xx.

5.4&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxxxx.

5.5&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxxxx.

5.6&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx xxxxxx, xxxx. 185 xx.

5.7&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx filtry, 0,45 μx, xxxxxx xxx vodné xxxxxxx.

5.8&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx XXXX xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.

5.9&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx xxxxx x xxxxxx 100 xx.

5.10&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx injekční xxxxxxxxx, 5 x 10 ml.

5.11   pH xxxx.

5.12&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx, nastavitelná xx 60&xxxx;°X x 100&xxxx;°X.

5.13&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.

5.14&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx XXXX.

5.14.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx, vhodná xxx xxxxxxx xxxxxxx.

5.14.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.

5.14.3&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx a xxxxxxxxxx, xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx.

5.14.4&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x 40 °C.

5.14.5   Detektor, xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx, např. xxxxxxxxxxxx.

5.14.6&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxx.

6.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx

6.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxx.

Xxxxxx jsou xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.

6.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxx druhů výrobků.

Výrobek xx homogenizován rozemletím.

6.3   Dávka xxxxxx.

Xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx údajů x přísadách. Xxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx 0,1 xx) lze odhadnout xx vzorce:

množství vzorku (x) = xxxxx xxxxxxx xxxxx (100 xx) / odhadovaný xxxxx škrobu (%)

6.4   Slepé xxxxxxxxx.

Xxxxx xxxxxxx se xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx (xxx je xxxxxxx x xxxx 6.5) bez xxxxxxx xxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxx výpočtu obsahu xxxxxx (7.1).

6.5&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx.

6.5.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx xxxxxx.

Xxxxxxxxxxx xxxxxx protřepáním xxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx (6.3) xx xxxxxx xx odstředivkové xxxxxxxx (5.3) x xxxxx se 50 xx 40 % ethanolu (4.1). Míchejte xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx po dobu 20 minut xxx xxxxxxx xxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx míchadlo xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx xxxx xxxxx. Xxxxxxx odsajte x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx (např. Xxxxxxxxxxx xxxxxxx). Xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx opakujte dvakrát x 25 xx xxxxxxxx (4.1). Zbytek xxxxxxxx xx odměrné xxxxx x xxxxxx 100 xx (5.9) x xxxxxxxxx 70 xx xxxx.

Xx xxxxxxxxxx xxxx vytvoření suspenze xxxxxxxx 100 xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx alfa-amylázy (4.4) a zahřívejte xxx teplotě 100&xxxx;°X xx dobu 1 xxxxxx xxxx. xx xxxxx xxxxx (5.12). Xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xx 60&xxxx;°X x xxxxxxxx 5 xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx (4.10). Xxxxxx baňku xx xxxx 30 xxx do xxxxx xxxxx x xxxxxxx 60&xxxx;°X. Xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx, vzorek xxxxxxx přidáním 1 xx Xxxxxxxxx činidla X (4.12), protřepejte x xxxx xxxxxxxx 1 xx Xxxxxxxxx xxxxxxx XX (4.13). Xxxxxxxxx činidlo X x XX xxx xxxxxx xxxx ochlazením xxxx xxxxxxx. Po xxxxxx xxxxxxxx vodou, xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx přes xxxxxxxx xxxxx (5.6). Xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.

6.5.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx.

Xxxxxx injekční xxxxxxxxx (5.10) přefiltrujte extrakty xxxx xxxxxxxxx xxxxx (5.7), xxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxx jímejte xx xxxxxxxx (5.8).

Xxxxxxxx:&xxxx;Xxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx několikrát. Xx nutno jej xxxxxxxxxxxx dalším xxxxxxxxx, xxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx.

6.6&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxxxxx.

XXXX se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx cukrů. Xxxxxxx xxxxxx xxxx extrahovány xxxxxx ethanolu/vody, xx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxxx, xxxxxxx. Xxxxxxxx XXXX xxxxxxx xxxxxxxx stopy maltózy, xxxx to xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.

7.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx x vyjádření xxxxxxxx

7.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx xxxxxxxx HPLC.

Z xxxxxxxx XXXX xxxxxxx se xxxxxxx obsah xxxxxxx (%, x/x).

Xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx (4.3) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx xxxxx alfa-amyláza (4.4) xx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx lze xxxxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx. Xxxxx je xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (%, m/v) xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx (%, x/x) xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxx. Obsah glukózy (%, x/x) xxxxxxxx xxxxx výsledku xxxxx xxxxxxx xx xxxx xxxxxxx pomocí přepočtené xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx roztoky (4.11).

7.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxx obsahu xxxxxx.

Xxxxx xxxxxx (%, m/m) xx vypočte x xxxxxx xxxxxxx (%, x/x) xx opravě x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx.

Xxxxx xxxxxx = 0,9 * přepočtená xxxxxxxxxxx xxxxxxx

8.&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx

8.1&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx.

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx zkoušky týkající xx xxxxxxxxx metody xxxx xxxxxxx v xxxx 8.4.

8.2&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxxxxx.

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx laboratoři xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx krátce xx sobě xxxx x xxxx xxx 5 % případů xxxxx xxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx 1,1 % (x/x). Xxx opakovatelnosti xxxx odvozena x xxxxxxxx xxxxxxxx mezilaboratorní xxxxxxx (xxx xxx 8.4).

8.3&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxxxxxxxxxxxx.

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx dvou xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx laboratořích jinými xxxxxxxxxx pomocí xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxx xxx 5 % xxxxxxx vyšší xxx xxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 3,7 % (x/x). Xxx reprodukovatelnosti xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx zkoušky (xxx bod 8.4).

8.4&xxxx;&xxxx;&xxxx;Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx zkoušky.

Mezilaboratorní xxxxxxx xxxx provedena x xxxxxx 2005 x 2006 za xxxxxx xxxxxxxxxx celních xxxxxxxxxx. Xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx v souladu x xxxxxx XXX 5725 x xxxxxxxxxx XXXXX (X. Xxxxxxx, Xxxx xxx Xxxxxxx Xxxxxxxxx, xx. 67, 1995, x. 331–343). Xxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx.

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mezilaboratorní xxxxxx

Xxxxxx

1

2

3

4

5

Xxxxx xxxxxxxxxx po xxxxxxxxx odchylek

25

26

26

25

24

Počet uznaných xxxxxxxx

50

52

52

50

48

Xxxxxxx xxxxx xxxxxx (%, x/x)

31,2

14,4

25,1

12,9

27,8

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xx

(%, x/x)

0,4

0,3

0,6

0,2

0,3

Xxx xxxxxxxxxxxxxxx x (%, x/x)

1,1

0,8

1,7

0,7

0,9

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xX (%, x/x)

1,7

0,8

1,7

0,9

1,3

Xxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx X (%, x/x)

4,8

2,2

4,7

2,5

3,7

Xxxxxx

1

:

xxxxx xxxxxx xxx xxx

2

:

xxxxx xxxxxx xxx xxxxx

3

:

xxxxx krmivo xxx xxxxx (xxxxxx 2) x xxxxxxxxx škrobu

4

:

suché xxxxxx xxx kočky (xxxxxx 2) x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

5

:

xxxxxxxx xxxxxx xxx domácí xxxxxxx