Animace načítání

Stránka se připravuje...


Věstník MZd ČR, částka 8/2005

ZPRÁVY A SDĚLENÍ

2.

 
STANOVISKA KOMISE PRO POSUZOVÁNÍ ROZMÍSTĚNÍ PŘÍSTROJŮ VYBRANÉ
ZDRAVOTNICKÉ TECHNIKY (KOMISE VZT)
 

ZN.: OVS/14078/2005

REF.: Jitka Šustová, tel. 22497 linka 2805

Ministerstvo zdravotnictví zveřejňuje rozhodnutí k žádostem zdravotnických zařízení o souhlas s umístěním, provozem a obměnou vybrané zdravotnické techniky ze dne 18.4.2005

Multiscan, s.r.o. Praha 4

Nesouhlas s umístěním a provozem MR ve Vojenské nemocnici Brno z důvodu dostatečné kapacity výše uvedené přístroje na území Jihomoravského kraje.

Fakultní nemocnice Brno

Souhlas pouze s obměnou MR 1,5 T ve FN Brno – Bohunice (Magnetom Impact) s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Nákup nové kapacity MR 1,5,T jako možné zdvojení přístrojů v areálu FN Brno – Bohunice odložila Komise VZT k projednání o jeden rok.

IKEM Praha 4

Souhlas s obměnou MR s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Okresní nemocnice Tábor

Souhlas s obměnou skiaskopicko–skiagrafického přístroje s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Fakultní nemocnice v Plzni

Souhlas s obměnou cesiového ozařovače lineárním urychlovačem s duální energií a elektronovým svazkem s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Nemocnice Prostějov

Souhlas s obměnou 5 ks hemodialyzačních monitorů s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Oblastní nemocnice Náchod a.s.

Souhlas s obměnou 7 ks hemodialyzačních monitorů a CT přístroje s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení včetně mzdových nákladů. Tento souhlas Komise VZT nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Ing. Karel Radolf, v. r.

náměstek ministryně