Animace načítání

Stránka se připravuje...


Věstník MZd ČR, částka 8/2006

ZPRÁVY A SDĚLENÍ

3.

 
STANOVISKA K ŽÁDOSTEM ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍ O SOUHLAS S UMÍSTĚNÍM
A OBMĚNOU PŘÍSTROJOVÝCH ZDRAVOTNICKÝCH PROSTŘEDKU
 

ZN.: ČIL/39393/2006

REF.: Zdeňka Mindošová, tel. 22497 2805

Ministerstvo zdravotnictví zveřejňuje rozhodnutí k žádostem zdravotnických zařízení o souhlas s umístěním, provozem a obměnou přístrojových zdravotnických prostředků ze dne 29.6.2006.

Nemocnice TGM Hodonín, p.o.

Souhlas s obměnou hemodyalizačních přístrojů 2 ks s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení, včetně mzdových nákladů. Tento souhlas nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o.

Souhlas s obměnou skiaskopicko-skiagrafického kompletu s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení, včetně mzdových nákladů. Tento souhlas nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o.

Souhlas s obměnou gamakamery s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení, včetně mzdových nákladů. Tento souhlas nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Nemocnice České Budějovice, a.s.

Souhlas s obměnou lineárního urychlovače s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení, včetně mzdových nákladů. Tento souhlas nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně

Souhlas s umístěním a provozem nové kapacity lineárního urychlovače + příslušenství s tím, že způsob úhrady provozu přístroje z veřejného zdravotního pojištění bude předmětem jednání mezi zdravotnickým zařízením a zdravotními pojišťovnami. Tento souhlas Komise PZP nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Podmínkou je, aby počet personálu odpovídal standardům radiační onkologie pro pracoviště 1. kategorie (v současné době uveřejněno na www.srobf.cz). Poskytovatel souhlasí s financováním bez navýšení finančních prostředků z veřejného zdravotního pojištění.

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Souhlas s obměnou lineárního urychlovače velkého s více energiemi fotonů a možností elektronových svazků + příslušenství s tím, že nedojde k navýšení čerpání prostředků z veřejného zdravotního pojištění a že nákup a provoz techniky neovlivní negativně ekonomickou bilanci zdravotnického zařízení, včetně mzdových nákladů. Tento souhlas nezakládá nárok na poskytnutí dotace ze státního rozpočtu.

Mediekos Labor s.r.o., Zlín

Odložení umístění a provozu denzitometru a další projednání o zjištění prověření možnosti kultivace sítě s ohledem na stanovisko odborné Společnosti pro metabolická onemocnění skeletu ze dne 19.6.2006.

Nemocnice s poliklinikou Havířov, p.o.

Odložení umístění a provozu denzitometru a další projednání o zjištění prověření možnosti kultivace sítě s ohledem na stanovisko odborné Společnosti pro metabolická onemocnění skeletu ze dne 19.6.2006.