Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXX KOMISE (XX) x. 904/2007

xx dne 27. července 2007

x xxxxxxxx určitého xxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x ohledem xx Xxxxxxx x xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxx (XXX) č. 2658/87 ze xxx 23. xxxxxxxx 1987 x xxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a x společném xxxxxx xxxxxxxxx (1), x xxxxxxx xx xx. 9 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx x těmto důvodům:

(1)

Aby xx zajistilo jednotné xxxxxxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x nařízení (XXX) x. 2658/87, xx xxxxx přijmout xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx uvedeného x příloze x xxxxxx nařízení.

(2)

Nařízení (XXX) x. 2658/87 stanovilo xxx xxxxxx kombinované xxxxxxxxxxxx všeobecná xxxxxxxx. Xxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxx i pro xxxxxxxxxx jinou xxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xx xxxxxxxxxxx nomenklatuře zcela xx xxxxxx založena, xxxx xxxxx k xx přidává xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx předpisy Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxx.

(3)

Xxxxx xxxxxxxxx všeobecných xxxxxxxx xxxx xxx xxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx x xxxxxxx zařazeno xx kódů KN xxxxxxxxx xx sloupci 2, xxxxxxxx x xxxxxxx uvedeným xx xxxxxxx 3 xxxx xxxxxxx.

(4)

Xx xxxxxx umožnit, xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx závazné xxxxxxxxx x sazebním zařazení xxxxx vydané celními xxxxxx xxxxxxxxx států, xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx do xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, které xxxxxx x xxxxxxx s xxxxx nařízením, xxxxxx xxxxxxxx xx xxxx xxx měsíců podle xx. 12 odst. 6 xxxxxxxx Rady (XXX) x. 2913/92 xx dne 12. xxxxx 1992, kterým xx xxxxxx celní xxxxx Společenství (2).

(5)

Výbor xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Zboží xxxxxxx xx xxxxxxx 1 xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx XX xxxxxxxxx xx xxxxxxx 2 xxxx xxxxxxx.

Xxxxxx 2

Xxxxxxx informace x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx celními xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxx x xxxxxxx x tímto xxxxxxxxx, lze xxxxxx xxxxxxxx xx xxxx xxx xxxxxx podle xx. 12 xxxx. 6 nařízení (XXX) x. 2913/92.

Xxxxxx 3

Xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x platnost xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x Úředním xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x celém xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Bruselu xxx 27. xxxxxxxx 2007.

Xx Komisi

Franco FRATTINI

xxxxxxxxxxxxx


(1)&xxxx;&xxxx;Xx. xxxx. X 256, 7.9.1987, s. 1. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (XX) x. 733/2007 (Xx. xxxx. X 256, 7.9.1987, s. 1).

(2)  Úř. věst. X 302, 19.10.1992, s. 1. Nařízení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx (ES) x. 1791/2006 (Xx. xxxx. L 302, 19.10.1992, x. 1).


XXXXXXX

Xxxxx xxxxx

Zařazení

(kód XX)

Odůvodnění

(1)

(2)

(3)

Xxx xxxx „xxxxx filata“ x pevné formě xxxxxxxx přidáním xxxxxxx x termofilních bakterií (xxxx. Streptococcus thermophilus) xx mléka. Xx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx. Xxxxxxxx se xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx 80 °X. Xxxxx xx x xxxxxxxx, xxx se vytvořila xxxxxxxx struktura. Produkt xx xxxxxxxx xxxxxxxx xx požadovaných xxxxxxxxx (1 xx 3 xx) x osolen.

Sýr xx xxxxxx xx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xx xxx xxxxx xxx xxxxx teplotě (2 xx 4 °X).

Xxxxxxx xxxx (% xxxxxxxxxx):

xxxxxx

54,2

xxxxxxx obsah xxxx

23,3

xxxxx xxxx x xxxxxx

43,0

xxxxx vody v xxxxxxxxxx xxxxx

59,7

Sýr má xxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxx chuť. Používá xx, xxxx xxxx, xxx přípravě pizzy.

0406 10 20

Zařazení xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 1 x 6 xxx xxxxxx xxxxxxxxxxx nomenklatury x podle znění xxxx XX 0406, 0406 10 x 0406 10 20.

Xxxxxxx xx objektivní xxxxx x vlastnosti, zejména xxxxx xxx x xxxx složení, xxxxxx x xxxx, xxxxxxxxx xxxx x xxx xx konzumovat xxxx xx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx systému x číslu 0406, xxxxx xxxxxxxx xxx 1).

Xxxxx ho xxxxx xxxxxxx xx položky XX 0406 90, která xx xxxxxxxx xx „xxxxxxx xxxx“, jiné xxx xxxx uvedené x xxxxxxxxxxx podpoložkách.