Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

NAŘÍZENÍ XXXXXX (XX) x. 1609/2006

xx xxx 27. xxxxx 2006,

xxxxxx xx na xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx na xxx xxxxxxxxx kojenecké xxxxxx xx xxxx hydrolyzátů xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

(Xxxx x xxxxxxxx xxx XXX)

XXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX,

x xxxxxxx xx Xxxxxxx o xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx,

x ohledem xx směrnici Xxxx 89/398/XXX ze xxx 3. xxxxxx 1989 x sbližování xxxxxxxx xxxxxxxx členských xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxx (1), x zejména xx čl. 4 xxxx. 1x xxxxxxx xxxxxxxx,

xx xxxxxxxxxx s Xxxxxxxxx úřadem pro xxxxxxxxxx potravin,

vzhledem x xxxxx důvodům:

(1)

Směrnice 89/398/XXX xx vztahuje xx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx směrnice.

(2)

Směrnice Xxxxxx 91/321/XXX ze xxx 14. xxxxxx 1991 x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výživě (2) xx xxxxxxxx xxxxxxxx xx smyslu xxxxxxxx 89/398/XXX. Xxxxxxxx 91/321/XXX xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.

(3)

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x uvedení xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx na xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxx xx xxxxxxxxx hodnota 0,56 g xxxxxxxx/100&xxxx;xX (2,25&xxxx;x xxxxxxxx/100&xxxx;xxxx), xxx xx xxxxxxx x xxxx 2.2 xxxxxxx I směrnice 91/321/XXX.

(4)

Xxx 5. října 2005 xxxxx Xxxxxxxx xxxx pro bezpečnost xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx (3). Xxxx stanovisko xxxxxx, xx počáteční xxxxxxxxxx xxxxxx na xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx bílkovin xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx x obsahem xxxxxxxx 0,47 g/100 kJ (1,9&xxxx;x/100&xxxx;xxxx) xx bezpečné a xxxxxx používat jako xxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxx.

(5)

Xxxxx xx se xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx 91/321/EHS xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výživy xx trh na xxxxxx xxxx let.

(6)

Opatření xxxxxxxxx v tomto xxxxxxxx jsou x xxxxxxx xx stanoviskem Xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxxx,

XXXXXXX XXXX XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Odchylně xx xxxxxx 2 a xx. 4 odst. 1 xxxxxxxx 91/321/XXX xx xx xxxx xxxx let od xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx uvedení xx xxx počáteční xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx mléka, jak xx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

Xxxxxx 2

Xxxx nařízení xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx v Úředním xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

Xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx x přímo xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Bruselu xxx 27. xxxxx 2006.

Xx Xxxxxx

Markos KYPRIANOU

xxxx Xxxxxx


(1)  Úř. xxxx. X 186, 30.6.1989, x. 27. Xxxxxxxx naposledy xxxxxxxxx xxxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 1882/2003 (Xx. věst. L 186, 30.6.1989, x. 27).

(2)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. L 175, 4.7.1991, s. 35. Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 2003/14/XX (Xx. věst. X 175, 4.7.1991, x. 35).

(3)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx (2005) 280, x. 1–16.


XXXXXXX

Xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx zpracování x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xx bázi xxxxxxxxxxx syrovátkových xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka

1.   Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx = xxxxx xxxxxx × 6,25

Xxxxxxxxx

Xxxxxxxxx

0,44 x/100 xX

0,7 g/100 xX

(1,86 g/100 kcal)

(3 x/100 kcal)

2.   Xxxxx bílkovin

Bílkoviny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx získané z xxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx x těchto xxxxx:

x)

63 % xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx s minimálním xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx 95 % x xxxx než 70 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx popela xxxxxxx 3 % a

b)

37 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx ze sladké xxxxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx 87 % x xxxx než 70 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx nejvýše 3,5 %.

3.   Xxxxxxxxxx bílkovin

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx z trypsinu, xxxxxxx xxxx těmito xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x tepelnému xxxxxxxx (3–10 xxxxx xxx xxxxxxx 80 xx 100 °X).

4.   Xxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x mateřském xxxxx xxxxx přílohy X xxxxxxxx 91/321/EHS.