Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

XXXXXXXXX XXXXXXXX XXXXXX (XX) č. 1321/2013

ze xxx 10. xxxxxxxx 2013,

xxxxxx xx xx xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx produktů xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx jako xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxxx a/nebo x xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

(Xxxx x významem xxx XXX)

XXXXXXXX XXXXXX,

x xxxxxxx na Xxxxxxx x xxxxxxxxx Evropské xxxx,

x xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 2065/2003 xx xxx 10. xxxxxxxxx 2003 o xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přípravcích používaných xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx x potravinách xxxx xx jejich xxxxxxx (1), x xxxxxxx xx xx. 6 xxxxxxxxx xxxxxxxx,

xxxxxxxx k xxxxx xxxxxxx:

(1)

X xx. 10 xxxx. 2 xxxxxxxx (ES) č. 2065/2003 je xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx (xxxx xxx „xxxxxxxx xxxxxxxx“) povolených xx xxxxxx Xxxx. Xxxxx seznam xx xxxxxxx xx základě xxxxxxx x povolení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx podniků x stanoviska xxxxxxxx Xxxxxxxxx úřadem xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxx xxx „úřad“) x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx produktu.

(2)

X xxxxxxx s xxxxxxx 10 xxxxxxxx (XX) x. 2065/2003 úřad xxxxx dnem 16. xxxxxx 2005 xxxxxxx 14 xxxxxxxx žádostí x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxx žádosti xxxx staženy. Xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx 11 xxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxx xxxxxxxxx žádost xxxx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx hodnocení.

(3)

Xxxxx xx. 4 odst. 1 nařízení (XX) x. 2065/2003 může xxx xxxxxxxx kouřových xxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xx. 9 xxxx. 3 xxxxxxxxx nařízení xx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx x obnovují xx podle xxxxxx 12 uvedeného nařízení.

(4)

Xxxxxxxx xxxxxxxx x sekundární xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxx xx jejich xxxxxxx x xxxxx xxxxx těmto xxxxxxxxxx xxxxxx příchuť xxxx xxxxxxx jiné xxxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx xxxxxx při uzení xxxx, xxx x xxxxxxxx xxxxxxx. X xxxxxxxxxxxx studie xxxxxxxx, xxxxxx provedla xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxxxx xx Xxxxxx (XXXX) (2), xxxxxxx, xx bez xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx výpočtu expozice xxxx hlavními xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx především xxxxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxx udí, jako xxxxxx xxxxx xxxxxxx x slanina. Xxxxxxx xxxxxxxx, které xx xxxxxxxx neudí, xxxx xxxx. lupínky, xxxxxxx x omáčky, nemají xx expozici xxxxxxxx xxxx. Jelikož xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x kouře, xxxxx xxxxxxxx frakcionací x xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx kouřových aromat xxxxxx xxxx obav, xxxxx xxx x xxxxxx, než xxxxxxx xxxxx, který xxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxx třísek (3).

(5)

V xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxx XX1110 xxxxxxxx xxx 26. xxxxxx 2009 (4) dospěl úřad x xxxxxx, že xxxxx xxxxxxxxxx žadatelem xxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxx použití x xxxx xxxxxxx, které xxxxxxx xxxxxxx navrhoval, xx xxxxxxxxxx dostatečnou xxxxxx xxxxxxxxxxx. Použití x míra xxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx toto xxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxx XX1110 by xxxxx měl xxx xxxxxxx, xxxxx bude xxxxx na xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(6)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxx Smoke Xxxx 10 xxxxxxxx xxx 29. xxxxx 2009 (5) x xxx 6. xxxxxxxx 2011 (6) dospěl xxxx x xxxxxx, xx xxxxx poskytnuté xxxxxxxxx xxxx dostatečné xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxx použití x xxxx použití, xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx dostatečnou xxxxxx bezpečnosti. Xxxxxxx x míra xxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx na toto xxxxxxxxxx. Primární xxxxxxx Xxxxx Xxxxx Xxxx 10 by xxxxx xxx xxx xxxxxxx, xxxxx bude vázán xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(7)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxxxxx 809045 xxxxxxxx xxx 29. ledna 2009 (7) dospěl xxxx x závěru, že xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx dostatečné pro xxxxxxxxx pochybností xxxxxxxxxx xx jeho genotoxicity. Xxxxxxx a xxxx xxxxxxx navrhované xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx žádné xxxxx xxxxxxx xxxxxx bezpečnosti. Xxxxxxxx xxxxxxx Smoke Xxxxxxxxxxx 809045 by xxxxx xxx být xxxxxxx, pokud bude xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(8)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx primárního xxxxxxxx Xxxxxxxxx XXX 7525 xxxxxxxx xxx 14. xxxxxx 2009 (8) xxxxxx xxxx x xxxxxx, xx údaje poskytnuté xxxxxxxxx xxxx dostatečné xxx vyvrácení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx nevyvolávají xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxx XXX 7525 xx xxxxx xxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx vázán na xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(9)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx primárního xxxxxxxx XxxxXx C-10 xxxxxxxx xxx 14. xxxxxx 2009 (9) x xxx 4. xxxxxxxx 2012 (10) xxxxxx xxxx x xxxxxx, xx xxxxx poskytnuté žadatelem xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx pochybností xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx. Použití x xxxx xxxxxxx byly xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxx. Xxxxxxxx produkt XxxxXx X-10 xx xxxxx xxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xx zvláštní xxxxxxxx xxxxxxx.

(10)

X posouzení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx XxxxXx Xxxxxx-23 xxxxxxxx dne 14. xxxxxx 2009 (11) x xxx 4. xxxxxxxx 2012 (12) xxxxxx xxxx k závěru, xx údaje poskytnuté xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxx xxxxxxx x xxxx použití, xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx dostatečnou xxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxx upraveny s xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx XxxxXx Xxxxxx-23 by xxxxx měl xxx xxxxxxx, xxxxx bude xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(11)

V xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx primárního produktu XxxxxxxxxxXX A XXX xxxxxxxx xxx 26. xxxxxxxxx 2009 (13) dospěl xxxx x xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx dostatečné xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxx xxxxxxx x míra xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx původně xxxxxxxxx, neposkytují xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxx x míra xxxxxxx xxxx xxxxxxxx s xxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxx. Primární produkt XxxxxxxxxxXX X MAX xx proto xxx xxx povolen, xxxxx xxxx vázán xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(12)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx Scansmoke X909 xxxxxxxx dne 26. xxxxxxxxx 2009 (14) dospěl xxxx k xxxxxx, xx xxxxx poskytnuté xxxxxxxxx xxxx dostatečné xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxx xxxxxxxxxxxx. Avšak xxxxxxx x míra xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxx upraveny x xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxxx. Xxxxxxx xxx 26. xxxxxxxxx 2012 Xxxxxx oznámil, xx xx název xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xx xxxXxxxx-Xxxxx X709. Primární xxxxxxx xxxXxxxx-Xxxxx R709 xx xxxxx xxx xxx xxxxxxx, pokud xxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx použití.

(13)

X xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx primárního xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx 24. xxxx 2009 (15) x dne 6. července 2011 (16) xxxxxx úřad x xxxxxx, že údaje xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxx použití xxxxxxxxxx žadatelem nevyvolávají xxxxx obavy xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx. Primární xxxxxxx Xxxxxxxx by xxxxx xxx xxx xxxxxxx, xxxxx bude xxxxx na zvláštní xxxxxxxx xxxxxxx.

(14)

V xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx primárního xxxxxxxx XX 01 xxxxxxxx xxx 26. xxxxxxxxx 2009 (17) a xxx 2. xxxxx 2012 (18) xxxxxx xxxx x xxxxxx, xx údaje xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxx. Avšak xxxxxxx a xxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx bezpečnosti. Xxxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx x ohledem na xxxx xxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx XX 01 xx xxxxx xxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx na xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx.

(15)

X xxxxxxx Unie se xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx uvede xxxxxxxxxxx kód produktu, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, podmínky xxxx použití v xxxxxxxxxxx potravinách xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxxx, xxx, kdy xxxxxxxx xxxxxxxx nabývá xxxxxxxxx, x den, do xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. Pro účely xxxxxx nařízení platí xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx podle xxxxxxx XX xxxxxxxx Evropského xxxxxxxxxx x Xxxx (XX) x. 1333/2008 xx xxx 16. xxxxxxxx 2008 x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (19).

(16)

Podmínky xxx výrobu xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx vymezené x xxxxxxx I xxxxxxxx (ES) x. 2065/2003, a xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků.

(17)

Xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxx povrchu, xxxx xxx jejich xxxxxxx x souladu x xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxxxx úrovní, xxxxxxxxxxx x příloze xxxxxxxxx xxxxxxxx. Pokud xx xxxxxxxx xxxxxxx aromata xxxxxxxxx x xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx úrovně xx xx měly xxxxxxx xxxxxx.

(18)

Xxxxx regenerovaným xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxx je xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx kouřových xxxxxx x udírně xx xxxx x xx xxxxxxxxxx podmínek, xxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxx pro uzení xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx. V xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx, jaké xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx při xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx aromatu během xxxxx. Xxxxx xx xxxxxxxxx xxxx xxx x xxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx.

(19)

Nepodléhá-li xxxxxxxx kouřové aroma xxxxxx xxxxxxxx, může xxx v xxxxxxxxxxx, xx nichž xxxxxx xxxxx přidáno, přítomno x xxxxxxxx přenosu xx xxxxxx, x xxx xxxx kouřové xxxxx xxxxxxxx, a xx xx xxxxxxxx, xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x konečné xxxxxxxxx není xxxxx xxx xxxxxxxx, xxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx technologických xxxxxxxx x xxxxxxx výrobní xxxxx.

(20)

Xxxxxx kouřových xxxxxx xxxxxx xxx Xxxx xx se xxx xxxxxxxxxx, xxxx xx xx dotkl dalších xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx právních xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxx.

(21)

Xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxx xx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx, xxxx xx xxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx. Xx xxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx 20 nařízení (XX) x. 2065/2003 xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx.

(22)

Podle článku 12 xxxxxxxx (ES) x. 2065/2003 xx xxxxxxxx prodlužují xx xxxx xxxxxx xxx xx xxxxxxx žádosti, xxxxxx xxxx držitel xxxxxxxx Xxxxxx. K xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xx. 12 xxxx. 2 uvedeného xxxxxxxx. Tyto xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx ze xxx 7. xxxxx 2004 xxxx jeho nejnovější xxxxxxxxxxx.

(23)

Xxxxxxxx stanovená tímto xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx xx stanoviskem Xxxxxxx výboru xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxxx,

PŘIJALA TOTO XXXXXXXX:

Xxxxxx 1

Xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx kouřových xxxxxx, které xxxx x xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx Unie xxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xx jejich xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx, jak xx xxxxxxx v xxxxxx 6 xxxxxxxx (XX) x. 2065/2003.

Xxxxxx 2

Xxxx nařízení xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx v Xxxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxx.

Seznam xxxxxxxxxx xxxxxxxxx aromat xx zavádí s xxxxxxxxx xx 1. xxxxx 2014.

Xxxx xxxxxxxx je xxxxxxx x xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx.

X Xxxxxxx xxx 10. xxxxxxxx 2013.

Xx Xxxxxx

Xxxx Xxxxxx XXXXXXX

xxxxxxxx


(1)  Úř. xxxx. X 309, 26.11.2003, s. 1.

(2)  „Podrobnější xxxxxxxxx expozice xxxxxxxxx xxxxxxxxx kouřových xxxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxx poskytlo xxxxxxx. Pilotní xxxxxx x shromážděných údajích x xxxxxx použití“ (Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx flavouring xxxxxxx products with xxx xxxxxx provided xx xxx xxxxxxxx. X pilot xxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxx xx xxx xxxxxx.). Xxxxxxxx xxxxxx XXXX 320026003.

(3)  EFSA Xxxxxxx (2008) 724, x. 1–114.

(4)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal (2009) XX–1056, x. 1–23.

(5)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal (2009) XX-982, x. 1–24.

(6)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx 2011; 9(7):2307.

(7)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal (2009) XX-981, s. 1–19.

(8)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal (2009) 1224, x. 1–24.

(9)  EFSA Journal (2009) 1225, x. 1–28.

(10)  EFSA Xxxxxxx 2012; 10(7):2830.

(11)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal (2009) 1226, s. 1–26.

(12)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx 2012; 10(7):2829.

(13)  EFSA Xxxxxxx 2010; 8(1):1394.

(14)  EFSA Xxxxxxx 2010; 8(1):1395.

(15)  EFSA Journal 2009; 7(9):1343.

(16)&xxxx;&xxxx;XXXX Journal 2011; 9(7):2308.

(17)  EFSA Journal 2010; 8(1):1396.

(18)&xxxx;&xxxx;XXXX Xxxxxxx 2012; 10(2):2580.

(19)&xxxx;&xxxx;Xx. věst. X 354, 31.12.2008, x. 16.


XXXXXXX

Xxxxxx primárních xxxxxxxx xxxxxxxxx aromat, xxxxx xxxx xxxxxxxx na xxxxxx Unie xxxx xxxxxx pro xxxxxxx x potravinách xxxx xx jejich xxxxxxx x/xxxx k xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx aromat

Poznámka 1:

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx, x xxxx xxxx xxxxxxx na xxx. Xxxxxxxx xx xxxx xxxxxx xx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, jež xxxx být xxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx pokynů na xxxxxxx s ohledem xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx. Pokud xx xxxxxxxx produkty xxxxxxxxx xxx xxxxxx sekundárních xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx.

Xxxxxxxx 2

Xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx nebo xx xxxxxx povrchu xxxxxxxxx v xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxx se xxxxxxx xxxxx.

Xxxxxxxx 3

Xxxxx xxxx xxxxxxx aromata xxxxxxxx pro xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxx (xxxxxxxxx potravin 8.2) xxxx ve xxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx (kategorie potravin 9.2) x pokud xxxx xxxx potraviny xxxxx x udírně xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx musí xxx x souladu xx xxxxxxxx výrobní xxxxx.

Xxxxxxxx 4:

Xxxxxxxxxx kouřového aromatu xx xxxx xxx xxxxxxxx:

x)

x xxxxxx vícesložkových xxxxxxxxxxx, xxx které xxxx xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx povolen x jedné ze xxxxxx;

x)

x xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xx podmínky, xx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx.

Xxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx, na xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx příkrmy pro xxxxxxx x xx xxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxxxx léčebné xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx x xxxx xxxx xx smyslu směrnice Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 2009/39/ES xx xxx 6. května 2009 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx zvláštní xxxxxx&xxxx;(1).

Xxxxxxxxxxx kód

SF-001

Název produktu

Scansmoke XX 1110

Jméno držitele xxxxxxxx

Xxxxxx Xxxxxxx X/X

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx 95

2800 Xxxxxx

XXXXXX

Xxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxxx:

90&xxxx;% buk (Xxxxx xxxxxxxxx), 10 % xxx (Xxxxxxx xxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xX: 2,1 – 2,9

xxxx: 47,0 – 56,0&xxxx;%

xxxxxxxx x % (xxxxxxxxx xxxx podíl xxxxxxxx xxxxxx): 8 – 12&xxxx;%

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 17 – 25&xxxx;%

xxxxxx (xxxx xxxxxxxx, mg/g): 10,5 – 20,1

3.

Kritéria xxxxxxx:

xxxxx: &xx; 5,0 mg/kg

arzen: &xx; 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0 mg/kg

rtuť: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.7.

Xxxx x výrobky xx xxxx

2,0

2.

Xxxx, oleje x xxxxxx x xxxxxxx emulze

0,002

3.

Zmrzliny

0,005

5.

Cukrovinky

0,05

8.1.2.

Masné xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu x Xxxx (ES) č. 853/2004&xxxx;(2)

2,0

8.2.

Xxxxxxxxxx xxxx

2,0

9.2.

Xxxxxxxxxx ryby x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx měkkýšů x xxxxxx

2,0

9.3.

Xxxxx

2,0

12.2.

Xxxxxx, xxxxxx, ochucovadla

2,3

12.5.

Polévky x vývary

0,23

12.6.

Omáčky

1,0

12.7.

Saláty x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

0,23

14.1

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

0,02

14.2

Xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx bez xxxxxxxx x xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

0,02

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

2,0

Xxx, xx xxxxxxx xx produkt xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-002

Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxx Xxxxx Xxxx 10

Xxxxx držitele xxxxxxxx

Xxxxxxxxxxx

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx Xxxxx

Xxx

Xxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxx XX11 5XX

XXXXXXX XXXXXXXXXX

Xxxxx x charakterizace xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx materiál:

50 – 60&xxxx;% xxxxxxxxx (Xxxxx xxxxx), 40 – 50&xxxx;% dub (Xxxxxxx xxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xX: 2,0 – 2,5

xxxx: 62,3 – 65,7&xxxx;%

xxxxxxxx v % (xxxxxxxxx xxxx podíl xxxxxxxx xxxxxx): 10,5 – 11

xxxxxxxxxxx sloučeniny (x/100&xxxx;xx): 15 – 25

xxxxxx (xx/xx): 12 – 22

3.

Kritéria čistoty:

olovo: &xx; 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: < 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0 mg/kg

rtuť: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.7.

Xxxx x xxxxxxx xx sýra

0,50

1.8.

Analogy mléčných xxxxxxx, xxxxxx xxxxxx xxxxx do teplých xxxxxx

0,50

4.2.

Xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

0,30

8.1.2.

Xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx nařízení (XX) x. 853/2004

2,5

8.2.

Xxxxxxxxxx maso

2,5

9.2.

Zpracované xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx měkkýšů x xxxxxx

2,0

9.3.

Xxxxx

2,0

12.2.

Xxxxxx, koření, xxxxxxxxxxx

3,0

12.5.

Xxxxxxx x xxxxxx

0,30

12.6.

Xxxxxx

1,0

12.9.

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx produktů xxxxxxxxxxx xx skupiny 1.8

1,0

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x snacky

3,0

Den, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. ledna 2014

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx povolen

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-003

Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxx Xxxxxxxxxxx 809045

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxx XX

Xxxxxx xxxxxxxx povolení

Mühlenfeldstraße 1

37603 Xxxxxxxxxx

XXXXXXX

Xxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxx:

xxx (Fagus xxxxxxxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xX: 2 – 3

xxxx: 5 – 15&xxxx;%

xxxxxxxx v % (xxxxxxxxx jako xxxxx xxxxxxxx octové): 8–15 %

karbonylové xxxxxxxxxx: 10 – 20&xxxx;%

xxxxxx: 0,2 – 0,6&xxxx;%

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: &xx; 5&xxxx;xx/xx

xxxxx: &xx; 3&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1&xxxx;xx/xx

xxxx: &xx; 1&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx použití

Kategorie potravin

Maximální xxxxxxxx x g/kg

1.

Mléčné xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx

0,50

4.2.

Xxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

0,30

6.4.5.

Xxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxx x xxxxxxx výrobky)

1,0

7.1

Chléb a xxxxxx

0,60

7.2

Xxxxx pečivo

0,60

8.

Maso

0,60

9.2.

Zpracované xxxx x xxxxxxxx rybolovu xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx

0,60

9.3.

Xxxxx

0,60

12.2.

Xxxxxx, koření, ochucovadla

3,0

12.5.

Polévky x xxxxxx

0,60

12.6.

Xxxxxx

4,0

12.7.

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

1,0

12.9.

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx produktů xxxxxxxxxxx xx skupiny 1.8

1,0

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

3,0

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. ledna 2014

Xxx, xx kterého xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-004

Xxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx XXX 7525

Xxxxx držitele xxxxxxxx

Xxxxxx Xxxxxxx A/St

Adresa xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx 95

2800 Xxxxxx

XXXXXX

Xxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxxx:

35&xxxx;% dub xxxxxxx (Xxxxxxx xxxxx), 35&xxxx;% xxx xxxx (Xxxxxxx xxxx), 10&xxxx;% xxxxx (Xxxx xxxxxxxxx), 10&xxxx;% xxx (Fagus xxxxxxxxxxx) x 10 % xxxxxxxxx (Xxxxx xxxxx).

2.

Xxxxxxxxxxx:

xxxx: 0,3 – 0,9&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxx (xxxxxxxxx jako xxxxx xxxxxxxx xxxxxx): 0,09 – 0,25&xxxx;xxx/x

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 1,2 – 3,0&xxxx;% hmotnostních

fenoly: 8 – 12&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: &xx; 5,0 mg/kg

arzen: &xx; 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: < 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: < 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx množství x x/xx

1.

Xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx

0,16

2.

Xxxx, xxxxx a xxxxxx x xxxxxxx emulze

0,05

4.2.

Zpracované xxxxx x xxxxxxxx

0,05

5.

Xxxxxxxxxx

0,08

6.

Xxxxxxxxx x ostatní xxxxxx x škrobnaté xxxxxxx

0,05

7.1

Xxxxx x pečivo

0,08

7.2

Jemné pečivo

0,08

8.

Maso

0,16

9.2.

Zpracované xxxx x produkty xxxxxxxx xxxxxx měkkýšů x korýšů

0,16

9.3.

Jikry

0,16

10.2.

Zpracovaná vejce x xxxxxxx xxxxxxx

0,05

12.2.

Xxxxxx, xxxxxx, ochucovadla

0,18

12.5.

Polévky x xxxxxx

0,05

12.6.

Xxxxxx

0,05

12.7.

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

0,05

12.9.

Xxxxxxxxxxx produkty, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx 1.8

0,05

14.1

Nealkoholické xxxxxx

0,05

14.2

Xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx podobných xxxxxxx xxx xxxxxxxx x se sníženým xxxxxxx xxxxxxxx

0,05

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx spotřebě x xxxxxx

0,08

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-005

Xxxxx produktu

SmokEz X-10

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxx Xxxxx Xxxxxxxx Xxxxxxx XXX

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

X.X. Xxx 1537

633 South 20xx xxxxxx

Xxxxxxxxx, XX 54221- 1537

XXX

Xxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxxx:

xxxxx (Acer xxxxxxxxx): 25 – 60&xxxx;%

xxx (Quercus alba): 10 – 40&xxxx;%

xxxxxxxxx xxxxxxx (Carya ovata): 10 – 25&xxxx;%

xxxxx (Xxxxxxxx xxxxxxxxx), xxxxx (Xxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx), střemcha (Xxxxxx xxxxxxxx), buk (Xxxxx grandifolia): 0 – 15&xxxx;% (celkem)

2.

Specifikace:

pH: 2,1 – 2,6

xxxx: 60,7 – 65,1&xxxx;%

xxxxxxxx x % (xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx): 10,5 – 12,0&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 12,0 – 17,0 % xxxxxxxxxxxx

xxxxxx: 10,0 – 15,0&xxxx;xx/xx

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: < 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: < 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.7.

Xxxx x xxxxxxx xx xxxx

0,20

8.1.2.

Xxxxx polotovary ve xxxxxx xxxxxxxx (XX) x. 853/2004

2,5

8.2.

Xxxxxxxxxx xxxx

2,5

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

2,0

9.3.

Xxxxx

2,0

12.2.

Xxxxxx, koření, xxxxxxxxxxx

3,0

12.6.

Xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx

3,0

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x snacky

3,0

Den, xx xxxxxxx je xxxxxxx xxxxxxx

1. ledna 2014

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx povolen

1. xxxxx 2024

Jednoznačný kód

SF-006

Název xxxxxxxx

XxxxXx Xxxxxx-23

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxx Arrow Products Xxxxxxx XXX

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

X.X. Xxx 1537

633 Xxxxx 20xx xxxxxx

Xxxxxxxxx, XX 54221- 1537

USA

Popis x charakterizace produktu

1.

Výchozí xxxxxxxxx:

xxxxx (Acer saccharum): 25 – 65&xxxx;%

xxx (Xxxxxxx xxxx): 20 – 75&xxxx;%

xxxxxxxxx vejčitý (Xxxxx ovata), jasan (Xxxxxxxx xxxxxxxxx), bříza (Xxxxxx papyrifera x Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx), xxxxxxxx (Xxxxxx xxxxxxxx), buk (Xxxxx xxxxxxxxxxx): 0 – 15 % (celkem)

2.

Specifikace:

pH: 2,8 – 3,2

xxxx: 57,0 – 64,4&xxxx;%

xxxxxxxx x % (xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx): 6,0 – 7,0&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 16,0 – 24,0 % xxxxxxxxxxxx

xxxxxx: 10,0 – 16,0&xxxx;xx/xx

3.

Xxxxxxxx čistoty:

olovo: &xx; 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: < 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: < 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx použití

Kategorie xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.7.

Xxxx x xxxxxxx ze xxxx

2,0

8.1.2.

Xxxxx polotovary xx xxxxxx xxxxxxxx (ES) x. 853/2004

5,0

8.2.

Zpracované xxxx

5,0

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx a produkty xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x korýšů

2,0

9.3.

Jikry

2,0

Den, xx xxxxxxx xx produkt xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx povolen

1. ledna 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-007

Xxxxx xxxxxxxx

XxxxxxxxxxXX X XXX

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxx

Xxxxxx držitele xxxxxxxx

36, xxx Xxxxxxxxx – XX Xx Marinière

91070 Xxxxxxxxx

XXXXXXX

Xxxxx x charakterizace xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxxx:

xxx (Xxxxx xxxxxxxxxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xX: 1,5 – 2,5

xxxx: 50 – 58&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxx v % (xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx): 13 – 16&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 17 – 22&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxx: 30 – 45&xxxx;xx/xx

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: &xx; 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: &xx; 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: < 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx potravin

Maximální množství x g/kg

1.4.

Ochucené xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

1,0

1.6.3.

Xxxx druhy xxxxxxx

1,0

1.7.3.

Xxxxx xxxxx xxxx

1,0

1.7.5.

Xxxxxx xxxx

1,0

2.

Xxxx, oleje x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx

1,0

8.1.2.

Xxxxx polotovary ve xxxxxx xxxxxxxx (XX) x. 853/2004

4,0

8.2.

Xxxxxxxxxx xxxx

4,0

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x korýšů

4,0

9.3.

Jikry

4,0

12.2.

Byliny, xxxxxx, xxxxxxxxxxx

1,0

12.5.

Xxxxxxx x vývary

0,50

12.6.

Omáčky

1,0

14.1

Nealkoholické xxxxxx

0,10

14.2

Xxxxxxxxxxx nápoje, včetně xxxxxxxxx výrobků bez xxxxxxxx a se xxxxxxxx xxxxxxx alkoholu

0,10

15.

Pochutiny x xxxxx xxxxxxxx x snacky

1,0

Den, od xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, xx kterého xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx xxx

XX-008

Xxxxx xxxxxxxx

xxxXxxxx-Xxxxx X709

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

XxxXxxxx Xxxx

Xxxxxx xxxxxxxx povolení

Uslarer Xxxxxxx 30

37194 Bodenfelde

NĚMECKO

Popis x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx xxxxxxxxx:

90&xxxx;% xxx (Fagus xxxxxxxxx), 10 % xxx (Xxxxxxx xxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xX: 2,0 – 2,5

voda: 76,7 – 83,5&xxxx;%

xxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxx podíl xxxxxxxx xxxxxx): 10,5 – 12,5&xxxx;xxx/x

xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx: 5 – 10&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxx: 5 – 10 % xxxxxxxxxxxx

3.

Xxxxxxxx čistoty:

olovo: < 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: &xx; 3,0 mg/kg

kadmium: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx použití

Kategorie xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.7.

Xxxx x výrobky xx xxxx

2,5

2.

Xxxx, xxxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx

0,002

3.

Xxxxxxxx

0,005

4.2.

Xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

0,55

5.

Xxxxxxxxxx

0,10

8.1.2.

Xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx nařízení (XX) x. 853/2004

2,5

8.2.

Zpracované xxxx

2,5

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx včetně xxxxxxx x korýšů

2,5

9.3.

Jikry

2,5

12.2.

Byliny, koření, xxxxxxxxxxx

4,0

12.4.

Xxxxxxx

0,10

12.5.

Xxxxxxx x xxxxxx

0,28

12.6.

Xxxxxx

1,5

12.7.

Xxxxxx x lahůdkové pomazánky

0,40

14.1

Nealkoholické xxxxxx

0,10

14.2

Xxxxxxxxxxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxx x se xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

0,02

15.

Xxxxxxxxx x přímé xxxxxxxx x xxxxxx

2,5

Xxx, xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx

1. ledna 2014

Den, xx xxxxxxx xx xxxxxxx povolen

1. xxxxx 2024

Xxxxxxxxxxx kód

SF-009

Název xxxxxxxx

Xxxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx povolení

Kompozíció Xxx

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxxx Xxx

2053 Xxxxxxxxxxx

XXXXXXXX

Xxxxx a charakterizace xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx materiály:

85 % buk (Xxxxx xxxxxxxxx), 15&xxxx;% xxxx (Xxxxxxxx xxxxxxx)

2.

Xxxxxxxxxxx:

xxxxx xxxx: &xx; 2&xxxx;% xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxx x % (xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx octové): 1 – 8&xxxx;% hmotnostních

karbonylové xxxxxxxxxx: 25 – 30&xxxx;% hmotnostních

fenoly: 15 – 60 % xxxxxxxxxxxx

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: &xx; 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: &xx; 3,0&xxxx;xx/xx

xxxxxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: &xx; 1,0 mg/kg

Podmínky xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x g/kg

1.4.

Ochucené xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

0,06

1.6.3.

Xxxx druhy xxxxxxx

0,06

1.7.

Xxxx x xxxxxxx xx sýra

0,06

1.8.

Analogy xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx náhrad xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

0,06

2.

Xxxx, xxxxx a xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx

0,06

3.

Xxxxxxxx

0,06

4.2.

Xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

0,06

5.

Xxxxxxxxxx

0,06

6.3.

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

0,06

6.4.5.

Xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx (ravioli x xxxxxxx výrobky)

0,06

6.5.

Nudle

0,06

6.6.

Šlehané xxxxx

0,06

6.7.

Xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

0,06

7.1

Xxxxx a xxxxxx

0,06

7.2

Xxxxx xxxxxx

0,06

8.

Xxxx

0,06

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx

0,06

9.3.

Xxxxx

0,06

10.2.

Xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

0,06

12.2.

Xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxxx

0,06

12.3.

Xxxx

0,06

12.4.

Xxxxxxx

0,06

12.5.

Xxxxxxx x xxxxxx

0,06

12.6.

Xxxxxx

0,06

12.7.

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

0,06

12.9.

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx 1.8

0,06

13.3.

Xxxxxx xxxxxxxxx xxx diety xxxxxxxx na xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx celodenní stravy xxxx jednotlivého xxxxxx

0,06

13.4.

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx osoby x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xx smyslu xxxxxxxx Xxxxxx (XX) x. 41/2009&xxxx;(3)

0,06

14.1.4.

Xxxxxxxx nápoje

0,06

14.1.5.2.

Ostatní

0,06

14.2.

Alkoholické xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxx alkoholu x xx xxxxxxxx obsahem xxxxxxxx

0,06

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

0,06

16.

Xxxxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xx kategorií 1, 3 x 4

0,06

Xxx, xx xxxxxxx je xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, do kterého xx xxxxxxx povolen

1. xxxxx 2024

Jednoznačný xxx

XX-010

Xxxxx xxxxxxxx

XX 01

Xxxxx držitele xxxxxxxx

XXXXXXXX, xxxx. x x. o.

Adresa držitele xxxxxxxx

Xxxxxxx 15

929 01 Xxxxxxxx Streda

SLOVENSKO

Popis x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1.

Xxxxxxx materiály:

buk (Xxxxx sylvatica)

2.

Specifikace:

rozpouštědlo: xxxx xxxxxxx/xxxx (xxxxxxxxx 60/40 % xxxxxxxxxxxx)

xxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx): 3,5 – 5,2 g/kg

karbonylové xxxxxxxxxx: 6,0 – 10,0&xxxx;x/xx

xxxxxx: 8,0 – 14,0&xxxx;x/xx

3.

Xxxxxxxx xxxxxxx:

xxxxx: < 5,0&xxxx;xx/xx

xxxxx: &xx; 3,0 mg/kg

kadmium: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

xxxx: &xx; 1,0&xxxx;xx/xx

Xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x x/xx

1.4.

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx tepelně ošetřených

0,60

1.6.3.

Jiné xxxxx xxxxxxx

0,60

1.7.

Xxxx x xxxxxxx ze sýra

0,60

1.8.

Analogy xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx xxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

0,60

2.

Xxxx, xxxxx x tukové x xxxxxxx xxxxxx

0,40

8.1.2.

Xxxxx polotovary xx xxxxxx xxxxxxxx (XX) x. 853/2004

0,85

8.2.

Xxxxxxxxxx xxxx

0,85

9.2.

Xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

0,80

9.3.

Xxxxx

0,80

14.2.

Xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx podobných xxxxxxx xxx xxxxxxxx x xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

0,02

15.

Xxxxxxxxx x xxxxx spotřebě x xxxxxx

1,30

Xxx, od kterého xx xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2014

Xxx, xx xxxxxxx je xxxxxxx xxxxxxx

1. xxxxx 2024


(1)  Úř. xxxx. X 124, 20.5.2009, s. 21.

(2)&xxxx;&xxxx;Xx. xxxx. L 139, 30.4.2004, x. 55.

(3)  Úř. xxxx. X 16, 21.1.2009, x. 3.