Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.07.2004.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 20.05.2004 do 31.07.2004.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 53/2002 Sb., kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných a potravních doplňků, veznění vyhlášky č. 233/2002 Sb.

306/2004 Sb.

Účinnost Čl. II
306
VYHLÁŠKA
xx dne 6. xxxxxx 2004,
xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 53/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx jednotlivých xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx surovin, podmínky xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx, xx znění xxxxxxxx č. 233/2002 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §19 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Xx. a xxxxxx x. 146/2002 Xx.:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 53/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx jednotlivých druhů xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, podmínky xxxxxxx xxxxx přídatných, xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx vyhlášky x. 233/2002 Xx., xx xxxx takto:
§1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1) x 2), §2 xxxx. 1 x 2 xxxxxx xxxxxxxx pod čarou x. 3) x 4), §3 odst. 1 až 3, §4 odst. 1 x 2 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 7) x 8), x §5 xxxxxx poznámky xxx xxxxx č. 9) x přílohy x. 1 xx 3 xx zrušují.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 20. xxxxxx 2004.
Ministr:
MUDr. Xxxxxxx, Ph.D. x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 306/2004 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 20.5.2004.
Právní předpis x. 306/2004 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 446/2004 Sb. x xxxxxxxxx od 1.8.2004.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.