Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
XXXXXXXX
xx xxx 5. xxxx 2005,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x tabákových xxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Xx. I
Vyhláška č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx, se mění xxxxx:
1. X poznámce xxx čarou č. 2 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxx Komise 2005/26/ES ze dne 21. xxxxxx 2005, xxxxxx xx stanoví xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx XXXx směrnice 2000/13/XX.".
2. X §11 xxxx. 3 se xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)" xxxxxxx x xx xxxxx "10 xx/x xxxx xxxxx," xx vkládají xxxxx "v důsledku xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
3. V §11 xxxx. 4 xx slova "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "4 x/xx nebo vyšší," xx vkládají xxxxx "x důsledku xxxxxxx xxxx látky nebo xxxxxxxx lysé (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)".
4. V §11 xxxx. 5 se xxxxx "nebo xxxxxxxx xxxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx x za xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx," xx xxxxxxxx slova "x xxxxxxxx přidání xxxx xxxxx xxxx lékořice xxxx (Glycyrrhiza glabra)".
5. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x vyhlášce x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- obiloviny xxxxxxxxxx xxxxx (xx. pšenice, xxxx, xxxxxx, oves, xxxxxxx xxxxxx, kamut xxxx jejich xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx glukozového sirupu x dextrosy z xxxxxxx(*), maltodextrinů na xxxx pšenice(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx
- korýši x xxxxxxx x xxxx
- xxxxx x xxxxxxx x nich x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxx x xxxxx) xxxxxxxxxxx xxx výrobě vína x xxxxxxxx (xxxxxxxxx x vajec) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při xxxxxx vína a xxxxx
- ryby x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx jako xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx a aromatických xxxxx a xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxx xxxx, xxxxx x xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- sójové xxxx (xxxx) x xxxxxxx x nich x xxxxxxxx zcela xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx(*), xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx (E306), xxxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxxxx, přírodního X-xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxx sukcinátu xxxxxxxxx ze xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx z xxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxx
- xxxxx a xxxxxxx x něj (xxxxxx xxxxxxx) s xxxxxxxx destilátu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx, lacticolu x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při výrobě xxxxx x xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xx. xxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxx L.), xxxxxxx xxxxxx (Corylusavellana), vlašské xxxxxx (Juglans xxxxx), xxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx), pekanové ořechy (Xxxxx illinoiesis (Xxxxxxx.) X. Xxxx), xxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx xxxxxxx), xxxxxxxx (Xxxxxxxx xxxx), xxxxxx makadamie a xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx ternifolia) x výrobky x xxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx vyrobených ze xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx) používaných xxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx
- xxxxx x xxxxxxx x xxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
- xxxxxxx x výrobky x ní x xxxxxxxx hořčičného xxxxx x silice x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxx xxxxxx (xxxxx) a výrobky x xxxx
- oxid xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 10 mg/kg xxxx 10 xx/x, xxxxxxxxx xxxx XX2
(*) xxxxxx výrobků xxxxxxxxxxxx xxxx složky, xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxx Xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx (XXXX) xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
Xx. II
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx dnem 25. listopadu 2005.
Ministr:
Ing. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 25.11.2005.
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 417/2016 Sb. x účinností xx 1.1.2017.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.