Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx sazebník xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní zemědělské x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "zákon"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x saponátových výrobků x xxxxxxxx nebo xxxxxxx určených k xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx výrobků, prováděné xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 písm. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx rozbory.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx na xxxxx, které zahrnují xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx rozbor, který xxxx v přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx nabývá účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a alkaloidů x potravinách metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení xxxxxxxx X a X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx v potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení bromidů x dusitanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (screening)

2 500

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx metodou GC

950

Stanovení 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx etylacetátu plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného oxidu xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx vzorku

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx ovocné komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxx xxxx u zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení mrazírenských xxxxxxx -jedna xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx v kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC

740

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxx Xx Ready xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody

4 920

Stanovení specifické XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx metodou iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí xx zařízení XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x potravinách

610

Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) v potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx skořápkové xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení objemové xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx v obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti hrachu xxxxxxx a čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, při počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení čísla xxxxxxx u xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

260

Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu A x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x linolenové v xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx při 130 °X v pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx vážkově x nasávací hmotou x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH potenciometricky x cukrovarských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx metodou destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx extraktu xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet využitelné xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx a chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx vinné xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, jader suchých xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení počtu xxxxxx xxxxx na 100 g nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových plodů

200

Stanovení xxxxxx velikosti jader xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx jader a xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení popela xxxxxxx skořápkových plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx podle Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

160

Stanovení ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, manometricky

50

Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx octě

380

Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x kvasném xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) podílu

6 270

Stanovení xxxxxxx xxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxx bobtnavosti konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Odsíření xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení sušiny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx zásaditosti x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

350

Stanovení xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx destilační xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny

100

Stanovení kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x čerstvé xxxx xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských výrobcích

220

Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx a luštěnin

100

Stanovení xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sušených švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx drůbeže

340

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx škvařeném xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, rybích výrobků x konzerv

100

Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x masa a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x dusičnanů xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Winklera fotometrický xx včelím medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx

590

Xxxxx porušení včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

210

Xxxxxxxxx xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx xxx kojeneckou x dětskou výživu x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx jejich xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x sýrech a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla

280

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx v xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu lomu xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - makroskopicky

250

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku a xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli

210

Stanovení jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx soli

50

Stanovení uhličitanů x soli

160

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu a xxxx v xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx v kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v kávě

340

Stanovení xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx kávy pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu capsanoidů x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C)

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx hořčice

210

Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx čísla xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx a olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a olejích x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx benzoové x xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového extraktu xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx pyknometricky

140

Stanovení xxxxxx x lihu metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x detergentů

310

Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x detergentů x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x pastovitých xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Technika xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas xx xxxxxxx filtru

230

Detekce xxxxxxxx - SALMtest

80

Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na selektivní xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média

420

Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou

210

Stanovení osmotrofních xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x masné výrobky

320

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování papíru x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx č. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Xx = x + x.b
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx vyjádřená v Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
x = xxxxxxx xx 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a režijní xxxxxxx
- náklady xx spotřebovanou energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx x doplnění xxxxxxxxxxx právním předpisem x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx mění vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.