Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, mydlářských x saponátových xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx určených k xxxxxx xxxxxx anebo xxxxxxxxxx výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx rozbory podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx za fyzikálně-chemické xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, které zahrnují xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, uvedeného x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx nákladů xx x xxxxxxxx vzorku x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx v přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.

Xxxxxxx x. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem

1 080

Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx metodou HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx vitaminů X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x v potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX MSD

1 390

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 730

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 780

Stanovení mléčného xxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx metodou HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x dusitanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH vody

100

Stanovení xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně

470

Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx a perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x lihovinách x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých složek

1 340

Stanovení xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví činitelé

140

Stanovení xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx napadených hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub

70

Stanovení xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx ELISA

3 500

Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx masných výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách

1 810

Stanovení obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení markerových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení veškerých xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx SOXTEC 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových olejích xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, xxxxx X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx balení

70

Stanovení obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx sladovnického ječmene

430

Stanovení xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u obilovin

380

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x olejnatých semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx pomocí polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx cyklamátu v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení vaječného xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku

140

Stanovení obsahu xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení obsahu xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx v tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním s xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx výrobcích ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

100

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx kyselosti xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 g xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx jader x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických nápojích

310

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Odsíření pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

530

Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací v xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských výrobcích

220

Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x pískem

70

Stanovení xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx v kaseinu

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx skořápky slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže

340

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

100

Stanovení hmotnosti xxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

880

Stanovení pH x výrobků x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx u masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx včelím medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx včelího xxxx

210

Xxxxxxxxx xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx pH-metrem

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a xxxxxxx xxx jejich xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx tuku x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli

460

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Edera

330

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxx výrobcích teplé x xxxxxxx kuchyně

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx uzavřených obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (HCl) x koření

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření

480

Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

140

Mikroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx při 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °C)

220

Stanovení obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x olejů xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (při 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (při 125 st. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tucích x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela v xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx tuků a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx a olejů

420

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x v margarinech

170

Stanovení xxxxx tuků a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx referenční metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x olejů extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx chemických xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx pracích prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x pastovitých xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

4 750

Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx v Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální metoda xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Campylobacter

600

Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 membrány

500

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria monocytogenes- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus

750

Průkaz xxxxxxxxxxx patogenních kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií při 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií

460

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x masné xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Příloha č. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Senzorické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Kč = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006

Informace
Právní xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx právním předpisem č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.