Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Sb., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x saponátových xxxxxxx x potravin xxxx xxxxxxx určených x xxxxxx xxxxxx anebo xxxxxxxxxx výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 xxxx. x) xxxxxx, xx stanoví xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rozborů.
§2
(1) Xxxx náhrad nákladů xx xxxxxxx xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx nákladů za xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, které xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx na základě xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx vzorku x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, který xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx izotachoforetickou (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení niacinu x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 160

Stanovení metanolu x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX v xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH vody

100

Stanovení xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx FIA

960

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně

30

Stanovení xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

140

Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x lihu x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx druhů mas xxxxxxx ELISA

3 500

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx kostních xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy v xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC

740

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx vážkovou

160

Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce specifické XXX kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx obsahu sojové xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení markerových xxxxxxxxx v potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GLC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 060

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. u piva xx xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, který xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x obilovinách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x obilovinách

160

Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kukuřici (v xxxxxxx zrnech x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx u obilovin

380

Stanovení xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (SDS test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní zkoušky x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx tvarohové náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné náplně x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení sušiny xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx etanolem v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po hydrolýze x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH potenciometricky x cukrovarských výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků

220

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxx cukrech

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací ve xxxxxxx a chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x chuťových látek xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých látek xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx vinném destilátu x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů ve xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx v brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti vín

100

Stanovení xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxx octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo jejich xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx popela a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx nebo xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobku

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx obsahu mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více než 1, u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx škrobu sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx meruňkách

310

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v kouřových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxxx výrobků sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti mražených xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx metodou potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, krémů x pomazánek

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x kaseinu

610

Stanovení obsahu xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení xxxxx kyselosti kaseinu

160

Stanovení xxxxxx laktózy v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx tuku x xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX masa x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení obsahu xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

880

Stanovení xX x xxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

180

Stanovení obsahu xxxx nepřímou extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx medu

520

Stanovení sacharózy xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem a xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx pH-metrem

100

Stanovení titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., xxxx x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx a tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx hmot

50

Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx tuku ve xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx volných xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuku x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx rozpustného ve xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli

50

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje

450

Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Edera

330

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx v xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení xxxxx x kávě

420

Stanovení xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx kávy xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

430

Stanovení xxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx nečistot v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření

480

Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x koření, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx metodou HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx čaje x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

140

Mikroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx kávovin

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x čísla kyselosti xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx a olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové v xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové xxxxxxx xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx pyknometricky

140

Stanovení furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx

310

Xxxxxxxxxx alkality lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků

100

Stanovení xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x detergentů s xxxxx

50

Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx zjasňující prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u detergentů x mýdla

220

Stanovení odparku xxxx

200

Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

4 750

Termoluminiscenční detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Technika x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx vod - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °C x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx

210

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění přítomnosti x počtu sporotvorných xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým obarvením

80

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Příloha x. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx hodnocení všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx vyjádřená x Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx práce
x = xxxxxxx xx 1 hod práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., kterým xx mění vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx právním předpisem č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.