Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx metodou HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx nápojích x v potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 730 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení mléčného xxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x potravinách metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bromidů x dusitanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 a X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx organických xxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH vody |
100 |
Stanovení xX ve xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně |
470 |
Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx a perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x lihovinách x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých složek |
1 340 |
Stanovení xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx napadených hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx ELISA |
3 500 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx masa |
6 180 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách |
1 810 |
Stanovení obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení markerových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení veškerých xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx sterolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových olejích xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, xxxxx X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
2 500 |
Stanovení potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, který xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx obilovin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxx sladovnického ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x olejnatých semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx pomocí polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx zlomků a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení vaječného xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku |
140 |
Stanovení obsahu xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení obsahu xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx v tekutých xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx výrobcích ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx ztrát xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 g xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx skořápkových plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx veškerého oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Odsíření pulpy xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x zeleniny |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx v polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
530 |
Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací v xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x mlýnských výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech a xxxxxxxxxx škrobů |
320 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x pískem |
70 |
Stanovení xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx čistoty xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx skořápky slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx vzduchové bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx kyselosti škvařeného xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x konzerv |
100 |
Stanovení hmotnosti xxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
880 |
Stanovení pH x výrobků x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx u masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx včelím medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX včelího xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx popelovin v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx pH-metrem |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x přísadami; xxxxxx pudingy v xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a xxxxxxx xxx jejich xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmot |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx hmot |
50 |
Důkaz xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx tuku x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx a taveném xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
460 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx kovů x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Edera |
330 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxx výrobcích teplé x xxxxxxx kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx uzavřených obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx nečistot x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (HCl) x koření |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření |
480 |
Stanovení stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx při 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °C) |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice |
100 |
Stanovení xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x olejů xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (při 125 st. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tucích x xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx tuků a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx a olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x v margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx tuků a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx referenční metodou |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu tuků x olejů extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx chemických xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx pracích prostředků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx zjasňující xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x pastovitých xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx v Kč |
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální metoda xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Campylobacter |
600 |
Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 membrány |
500 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria monocytogenes- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus |
750 |
Průkaz xxxxxxxxxxx patogenních kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx potenciálně xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx proteolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní preparát |
70 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x jednoho xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |