Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem |
1 080 |
Stanovení dusitanů x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx izotachoforetickou (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X a X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 a X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických nápojích x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu v xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) |
2 440 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX na zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx metodou ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení ochratoxinu X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách a xxxx metodou XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení etylkarbamátu x lihovinách metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH vody |
100 |
Stanovení xX ve víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx volného oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení titrovatelných xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx v xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; jemnost vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx napadených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu cigaretového xxxxx metodou XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v sójových x kukuřičných výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Up Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA bakterií xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx na SPE xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení tuku xx hydrolýze xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) v xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení organických xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
160 |
Stanovaní bobtnavosti xxxxx v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v žitě |
470 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x olejninách |
50 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx a tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x obilovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor |
50 |
Vady xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a sacharínu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení obsahu xxxx s xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x pekařských výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X v cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
Stanovení reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x cukrovarských xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
250 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x želírovacím xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx cukrech |
250 |
Stanovení sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech |
1 380 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx vinné xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx jader xx 100 g nebo xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty sušením - vlhkosti u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - písek |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových plodů |
480 |
Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa |
170 |
Stanovení etanolu x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx částí a xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Odsíření xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x zeleniny |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
530 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx destilační xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x tabákových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení podílu xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobku |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x zrnitosti -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx plodů, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x mléce x xxxxxxxx výrobcích gravimetricky xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx sušiny a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx stupně kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx čistění x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx bílku x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx konzumních |
80 |
Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
340 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX masa x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
880 |
Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
270 |
Stanovení hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx včelím medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx porušení včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x v jogurtu xxxxxxx acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx pH-metrem |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x zahuštěného neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx apod., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x tavených sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx másla |
280 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx tuku x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx výrobcích metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení peroxidového xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx koření |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření |
400 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
210 |
Stanovení jodidu xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx jídlech a x polotovarech jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x majonéze |
200 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x koření |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pepři xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, kořenících xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x chilli paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
120 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla kyselosti xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (při 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tucích x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
830 |
Stanovení xxxxxx xxxx tuků x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx metodou |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem |
140 |
Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x tenzidů a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost) |
170 |
Mísitelnost xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x detergentů x mýdla |
220 |
Stanovení odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace |
380 |
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 membrány |
630 |
Stanovení xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °C |
290 |
Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria monocytogenes- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - SALMtest |
80 |
Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x použitím agarové xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného počtu x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °C) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: metoda membránových xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek x xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu proteolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx preparát |
70 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým barvením (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x folií některých xxxx přelivovou metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |