Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2016.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 25.11.2005 do 31.12.2016.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 113/2005 Sb., o způsobu označování potravin a tabákových výrobků

368/2005 Sb.

Účinnost Čl. II
368
XXXXXXXX
xx xxx 5. xxxx 2005,
kterou xx mění xxxxxxxx x. 113/2005 Xx., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. a) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 316/2004 Xx.:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 113/2005 Sb., x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx a tabákových xxxxxxx, se xxxx xxxxx:
1. X poznámce xxx xxxxx x. 2 xx xx xxxxx textu doplňuje xxxx "Xxxxxxxx Xxxxxx 2005/26/ES xx dne 21. března 2005, xxxxxx se xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx z přílohy XXXx xxxxxxxx 2000/13/ES.".
2. X §11 xxxx. 3 se xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx glabra)" zrušují x za slova "10 xx/x nebo xxxxx," se xxxxxxxx xxxxx "x důsledku xxxxxxx xxxx látky xxxx xxxxxxxx lysé (Xxxxxxxxxxx glabra)".
3. V §11 xxxx. 4 xx xxxxx "nebo xxxxxxxx lysou (Glycyrrhiza xxxxxx)" xxxxxxx x xx xxxxx "4 x/xx nebo xxxxx," xx xxxxxxxx slova "x důsledku xxxxxxx xxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)".
4. X §11 xxxx. 5 xx xxxxx "xxxx xxxxxxxx xxxxx (Xxxxxxxxxxx xxxxxx)" xxxxxxx a xx xxxxx "1,2 % xxxxxxxxxx xxxxxxxx," xx xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx přidání této xxxxx nebo xxxxxxxx xxxx (Glycyrrhiza xxxxxx)".
5. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 113/2005 Xx.
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx
- xxxxxxxxx obsahující xxxxx (xx. pšenice, xxxx, ječmen, xxxx, xxxxxxx špalda, xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxx x nich x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x dextrosy z xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx(*), xxxxxxxxxxx xxxxxx vyrobeného x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx
- xxxxxx x xxxxxxx z nich
- xxxxx x výrobky x nich s xxxxxxxx lysozymu (xxxxxxxxx x vajec) používaného xxx výrobě xxxx x albuminu (xxxxxxxxx x vajec) používaného xxxx xxxxxxx při xxxxxx vína x xxxxx
- xxxx x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx x přípravků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxx xxxx, xxxxx a xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx olejné (xxxxxxx) x xxxxxxx x xxxx
- xxxxxx xxxx (sója) x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx oleje x tuku(*), přírodní xxxxx xxxxxxxxxx (X306), xxxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx X-xxxx xxxxxxxxxx sukcinátu xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxx, rostlinného xxxxx xxxxxxxxx z fytosterolů x xxxxxx fytosterolů xx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx vyrobený ze xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxx
- xxxxx x xxxxxxx x xxx (xxxxxx xxxxxxx) s xxxxxxxx xxxxxxxxx vyrobeného xx syrovátky, xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxx) xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx výrobě xxxxx x xxxx
- xxxxx xxxxxxxxxx plody, xx. xxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxx L.), xxxxxxx xxxxxx (Corylusavellana), xxxxxxx xxxxxx (Xxxxxxx xxxxx), xxxx xxxxxx (Anacardium xxxxxxxxxxx), xxxxxxxx xxxxxx (Xxxxx illinoiesis (Xxxxxxx.) X. Xxxx), xxxx xxxxxx (Xxxxxxxxxxxx excelsa), xxxxxxxx (Pistacia xxxx), xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx) x výrobky x xxxx x výjimkou xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx (xxxxxx, vlašských xxxxxx) používaných xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx
- celer x xxxxxxx x xxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx
- xxxxxxx a výrobky x xx x xxxxxxxx hořčičného oleje x silice x xxxxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxxx
- sezamová xxxxxx (xxxxx) x výrobky x xxxx
- xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 10 xx/xx xxxx 10 xx/x, xxxxxxxxx jako XX2
(*) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx, pokud xxxxxxxxxx, xxxxxx prošly, xxxxxxxxx úroveň xxxxxxx, xxxxxx Xxxxxxxx úřad xxx xxxxxxxxxx potravin (XXXX) stanovil xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 25. xxxxxxxxx 2005.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 25.11.2005.
Xxxxxx xxxxxxx x. 368/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 417/2016 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2017.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.