Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladu v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx siřičitého v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x theofylinu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení flavonoidních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Stanovení xxxxxxxx X a X x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu B1 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x paraquatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 730 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách x xxxx metodou XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx redukujících xxxxx xx víně |
470 |
Stanovení xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx vínech x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx v xxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx náplně v xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx množství hub xxxxxxxx napadených hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX vodního výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx nikotinu x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x NOS terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA Round Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení specifické XXX xxxxxxxx MON810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx metodou xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx sterolů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, K270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx x olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách |
610 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
950 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení alkoholu, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. u piva xx zařízení XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
160 |
Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx v xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
Stanovení vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx a čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 |
210 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x máku a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxx v obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x celých xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx u obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x obilovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx výtěžnosti x xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
260 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx kyseliny linolové x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx rozvářivosti a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx při 130 °X v pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x pekařských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x pekařských xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx po hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení sušiny xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku po xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx po hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x želírovacím xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení písku xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx výrobcích ze xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
Výpočet využitelné xxxxxxx piva |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx v droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx x chuťových xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou fotometrickou |
730 |
Stanovení xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x brandy x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů x lihovinách |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hustoty vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech |
140 |
Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx vínech |
1 380 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 g xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx skořápkových plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx a slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců u xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx siřičitého v xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení ovocného (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx pektínu v xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny |
750 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny |
100 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného tabáku x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x zeleninových výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x čerstvé xxxx xxxxxxxx kukuřice a xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx relativní hustoty xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x ovocných x xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x naringinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x mlýnských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, jáhlech, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx prášku |
2 780 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x derivátů xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx škrobů |
320 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách |
310 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého kondenzátu xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konstantní xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx a xxxxxxxx výrobcích gravimetricky xx kyselé xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx a xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx ckou |
210 |
Stanovení tuku xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx kyselosti u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx čistění x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení podílu xxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx škvařeném sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
140 |
Stanovení chloridu xxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
340 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx pH xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx referenční |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu dusitanů x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
880 |
Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx konzerv a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xxxxx Xxxx a Eynona xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx včelím xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx mléka a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx výživu x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx xxxx., xxxx x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx x směsích xxx jejich výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx slazeného mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x sýrech x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx tuku v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx vepřovém sádle x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x taveném loji |
430 |
Stanovení Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného ve xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v soli |
180 |
Stanovení xxxxxx chloridů x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx síranů x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx příměsí čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx obsahu xxx xx xxxx xxxx xxxxx Edera |
330 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx prachu a xxxx v xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x čaji |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 zrn kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx ve vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení xxxx v hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x hotových jídlech x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x koření |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření |
480 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx a xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x chilli xxxxxxxxx x oleoresinech chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Příprava xxxxxxx vzorku xxxx x známém obsahu xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
210 |
Stanovení písku x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech |
380 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx tání tuků x olejů x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového čísla xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové v xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuhnutí tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx tuků x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x olejích |
290 |
Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx tuků x xxxxx referenční metodou |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx a xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx chemických xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx pyknometricky |
140 |
Stanovení furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu veškerých xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx alkality lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u tenzidů x detergentů |
310 |
Stanovení pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx oxidu fosforečného x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx a detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx a detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x mýdla |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
Termoluminiscenční detekce xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační testy |
410 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 membrány |
630 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 membrán |
880 |
Stanovení xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx na chromogenní xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - SALMtest |
80 |
Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - biochemické x serologické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx druhy) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Jakost vod - xxxxxxxxx Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
Metody xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní |
220 |
Stanovení xxxxx kvasinek a xxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx rostoucích za xxxxxxxxxxx podmínek (Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx obarvením |
80 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u jednoho xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku |
70 |