Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx určených x xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, prováděné xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 písm. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx rozsahu x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 xx stanovena x přílohách č. 1 xx 3 této vyhlášky. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx náhrad xxxxxxx za xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x xxxxxxx na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, xxxx xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x příprava xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx nákladů xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Příloha x. 1 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a jejích xxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

960

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení kyseliny xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, kofeinu x theofylinu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny listové xx fortifikovaných potravinách xxxxxxx HPLC

1 530

Stanovení xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 ve fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx metodou GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - bezplamenová xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX na zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx metodou HPLC

1 130

Stanovení xxxx dusičnanů a xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 x potravinách xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx LC/MS

5 890

Stanovení xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení fumonisinů X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

2 160

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx GC

950

Stanovení 3-XXXX v xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx výrobcích metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx metodou GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxx organických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx pH xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx celkové u xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx svalové xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX vodního výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi v xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC

740

Stanovení xxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x potravinách rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" přímou xxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, K270, xxxxx X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot při xxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx energie sladovnického xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1

210

Stanovení příměsí, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Stanovení obsahu xxxx x obilovinách x výrobcích x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx brambor

50

Vady xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

260

Stanovení stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx ryb

520

Stanovení acesulfamu-K, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x těstovinách

350

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní hmotnosti

140

Stanovení xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx zlomků a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- a xxxxxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx sušením x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx piva

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx u xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx ztrát vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x brandy xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx vínech

350

Stanovení xxxxxxx kyselosti vín

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx vinného xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 libru (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu

140

Stanovení ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - písek

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových plodů

480

Stanovení xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx octa

170

Stanovení xxxxxxx x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx volných minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx bobtnavosti konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx celistvosti xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx popela a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování ovoce x zeleniny

750

Stanovení rosolotvorné xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových výrobků

200

Stanovení xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx látek x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x čerstvé xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx formolového xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x nečistoty při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 180

Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených broskví

230

Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení obsahu xxxxxx v sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx surového a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného kondenzátu xxxxx u cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x pískem

160

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x pískem

70

Stanovení xxxx x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx kyselé hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx u mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx a nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu tuku x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx kyselosti škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a masných xxxxxxx x hotových xxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx včelím xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx včelím xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx

590

Xxxxx porušení xxxxxxx xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x v jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a xxxx x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx xxxxxxxx sádle x taveném loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx čísla kyselosti xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx indexu lomu xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx u xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx v kávě xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x kávě

340

Stanovení xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx jídel přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené kuchyně

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x majonéze

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v majonéze

230

Stanovení xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech

220

Stanovení popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

380

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx kreatinu x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení xxxx v xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx a xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxx metodou Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového čísla xxxx x olejů

420

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx volných žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx v práškových x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Příloha x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace

380

Bacillus cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách - 8 membrán

880

Stanovení xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - SALMtest

80

Průkaz xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - biochemické x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx počtu hemolytických xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx nepravých kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní

220

Stanovení xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx výrobky

320

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění přítomnosti x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx ve xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým obarvením

80

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx u jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha č. 4 k xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (týká xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
x = náklady xx 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a režijní xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., kterým xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx od 1.1.2006
Xxxxxx předpis č. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.