Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx sorbitu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu |
1 550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxx x kyseliny listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x potravinách metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA |
2 950 |
Stanovení xxxxxxx x nápojích metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx polychlorovaných bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, G1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x B2 xxxxxxx HPLC s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX v xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx pH xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX ve xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx volného oxidu xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx FIA |
960 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení titrovatelných xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx těkavých složek |
1 340 |
Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; škodliví xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx celkové x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx ovocné xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx napadených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX vodního výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx kostních částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx masných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách |
1 810 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx polevy v xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v kondenzátu xxxxxxxxxxxx kouře |
2 260 |
Stanovení nikotinu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX screeningovou metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické DNA x potravinách rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35S promotorem x NOS terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Bt-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX kukuřice MON810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx metodou xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení spektra xxxxx x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových xxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x UV oblasti (X232, X270, delta X) v xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, kriptoxanthinesteru x xxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx skořápkové plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení objemové xxxxxxxxx obilovin |
50 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x obilovinách |
210 |
Stanovení podílu xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot u xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1 x olejninách |
50 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kukuřici (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx u xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x nich |
140 |
Stanovení sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx hodnoty (KH) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx u sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení titrovatelných xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx redukujících látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x glukózovém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x droždí |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x brandy xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx vínech |
390 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx vinné xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx jader xx 100 x xxxx xx 1 libru (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x suchých skořápkových xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení ztráty xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x kvasném xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě |
300 |
Stanovení xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx zásaditosti v xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x ovoce x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
530 |
Stanovení etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx olejů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
750 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x naringinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx obsahu mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden xxxx - u xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx tuku x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky |
330 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx s xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx konstantní xxxx x pískem |
70 |
Stanovení tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx metodou aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x mléčných výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x pomazánek |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx kyselosti kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx čistoty kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx povrchu vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx vzduchové bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
880 |
Stanovení xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx u masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti včelího xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx ve xxxx xxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx škrobovým sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu |
210 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx pudingy x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a směsích xxx xxxxxx výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx sádle x taveném loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx popela koření |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx chloridů v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx jodičnanu xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
160 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x čaji |
100 |
Stanovení xxxxxxxx příměsí v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vodného extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx kávy pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
70 |
Stanovení sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx barviv (XXXX Color) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx a xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x chilli paprikách x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx v xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu |
220 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
120 |
Stanovení tuku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
140 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx kreatinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení xxxxx x kávovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x hořčici |
120 |
Stanovení xxxx tání tuků x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (při 125 st. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuhnutí tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx referenční xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x olejů extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("litrová xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx průmyslové použití xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx pyknometricky |
140 |
Stanovení furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x tenzidů x detergentů |
310 |
Stanovení pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX tenzidů x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků v xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Kč |
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest |
80 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °C |
290 |
Všeobecné xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x mléčné xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x serologické testy |
380 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Baird-Parkera |
230 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Yersinia xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x tekutých xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
Stanovení Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °C |
340 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x tekutém xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx x koliformních xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek a xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C |
320 |
Výrobky x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x stanovení xxxxx mikrobů rodu Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x počtu sporotvorných xxxxxxx rostoucích za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát |
70 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx |
10 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení jednoho xxxxx x jednoho xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx mechanické nebo xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku |
70 |