Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení celkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x theofylinu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
Stanovení xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, ethylvanilinu, kumarinu x příbuzných aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení flavonoidních xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, B6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx L-karnitinu x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení fenoxyalkanových xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 730 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) |
2 440 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx chlormequatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika |
420 |
Stanovení jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - bezplamenová xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx chlorovaných alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx pesticidů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2 xxxxxxx TLC (screening) |
2 500 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx LC/MS |
5 890 |
Stanovení ochratoxinu X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx metodou GC |
950 |
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx etylacetátu plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx uhličitého v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vínech xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx vícesytných xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihovinách s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) metodou GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx příměsi |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; jemnost xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx vzorku |
70 |
Stanovení jakosti xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx množství xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity vody xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx masných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu cigaretového xxxxx xxxxxxx GC |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x CaMV 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x potravinách xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Bt-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx metodou iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x UV xxxxxxx (X232, X270, delta X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx na xxxxxxxxx x potravinách |
610 |
Stanovení gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
2 500 |
Stanovení potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 060 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x nečistot při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx v xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx energie sladovnického xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx zrnech x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx u xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x obilovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxx x obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx brambor |
50 |
Vady hlíz xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx odrůdové jednotnosti xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
260 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
140 |
Stanovení písku x těstovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx při 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x pekařských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx náplně x pekařských výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení vody xxxxxxx při 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací hmotou x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pečiva xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx protihrudkujících látek x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx v želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx zcukření xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx výrobcích ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x glukózovém sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx x pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva |
300 |
Stanovení xX piva |
100 |
Stanovení barvy xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
Výpočet využitelné xxxxxxx piva |
50 |
Stanovení pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx metodou xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
730 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení kyanovodíku x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx a xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, skořápek x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti strouhání xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx jader x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x nealkoholických nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx sacharózy x kvasném xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx poškozených, xxxxxxxxxx x škůdci poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Odsíření xxxxx xxx senzorickém xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových výrobků x přípravků pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny |
750 |
Stanovení rosolotvorné xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx přímou extrakcí x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx látek x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx, v ovocných x zeleninových výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx L-jablečné (L-malátu) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx mlýnských výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 180 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx škrobu xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela škrobu x derivátů xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx sušených švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouřových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx u cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x pískem |
70 |
Stanovení xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v mléce x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti u xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx stupně kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu bílkovin x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx skořápky slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx konzumních |
80 |
Zjišťování xxxxxxx xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx pH xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
880 |
Stanovení pH x xxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx z masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický rozbor xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení elektrické xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx pH-metrem |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných potravinářských xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx apod., xxxx x zmrzlinách, xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx slazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové sušiny xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sýrech a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx másla |
280 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx čísla ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření |
400 |
Stanovení xxxxxx x koření - makroskopicky |
250 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx kovů v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x hotových jídlech x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x studené kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx redukujících cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx složek x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x koření |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x chilli paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x známém xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (HCl) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx stavu (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
120 |
Stanovení xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
380 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx kávovin |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v hořčici |
120 |
Stanovení xxxx xxxx tuků x olejů xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx tuků a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x olejích |
1 110 |
Stanovení xxxxxx tuhnutí xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
830 |
Stanovení indexu xxxx xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x olejích |
290 |
Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx a olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx a olejů Xxxxxxxxxx testem |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx chemických xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx alkality lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých xxxxxxx x tenzidů x detergentů |
310 |
Stanovení pH xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost) |
170 |
Mísitelnost tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx zjasňující prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových x pastovitých xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx perfringens - konfirmační xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Technika xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest |
80 |
Stanovení xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - SALMtest |
80 |
Průkaz xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus |
750 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx aerobních a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Jakost vod - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
Metody xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - maso x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
320 |
Výrobky x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx zaléváním xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) |
210 |
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx úpravou |
420 |
Posouzení xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx funkčnosti obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |