Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx jen "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (do xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x saponátových xxxxxxx a xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxx tabákových xxxxxxx, xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx, xx xxxxxxx podle rozsahu x xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx podle §1 je xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx za fyzikálně-chemické xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Výše náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxx vztažené xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx materiálu x nákladů na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí výše xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, který xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx vyhlášky.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. x.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše xxxxxxx nákladů x Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx metodou TLC 780
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejich xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny benzoové x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační 320
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x pararosanilinem 1 080
Stanovení xxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA 1 000
Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 090
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx a kofeinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx výrobcích 260
Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx spektrofotometrickou 940
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC 1 080
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxx a xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC 2 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) 5&xxxx;930
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx I) 2 440
Stanovení reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;650
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 460
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x mléku xxxxxxx XX 2&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx těžkých xxxx x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx těžkých xxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx AAS xx zařízení AMA 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx kolorimetrickou x xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx chlorovaných xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx polychlorovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; xxx, xxxxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 1 240
Stanovení aflatoxinů X1, X2, X1, X2; jádra skořápkových xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, trvanlivé xxxxxx, ovesné xxxxxx, xxxx, xxxxxx xxxxx, xxxxxx výrobky v xxxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; kakaové xxxx, xxxxxxx prášek, xxxxxxx z kakaa; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; zelená xxxx, xxx metodou XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX (screening) 910
Stanovení xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních (SPE) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;760
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách 3 000
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x perlivých xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX 960
Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxx xx xxxxxxxx SKALAR 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, esterů a xxxxxxxx x xxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; cizí xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; obsah xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v nečokoládových xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek 70
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky) 160
Stanovení xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem 230
Stanovení perforace xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx vlhkosti xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx 380
Xxxxxx xxxxx mas metodou XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;210
Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek 100
Stanovení xxxxxxxx xxxx aw 370
Stanovení xxxxxxxx částí 200
Stanovení provařenosti xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxx barvy xxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx výrobků 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx alkaloidů v xxxxxxxxxx cigaretového kouře xxxxxxx spektrofotometrickou 2 260
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu x kouři xxxxxxx xxxxxxx automatického xxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX 740
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X
xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx 4&xxxx;500
Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody 1 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody 1 500
Stanovení xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx ELISA 3 000
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x potravinách 1 250
Stanovení markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx SPE xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC 2 700
Stanovení xxxxxxxxx v potravinách 440
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x potravinách 430
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharózy, glukózy, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na zařízení XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx cholesterolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. u xxxx xx xxxxxxxx XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx x xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx MA 50 70
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx 30
Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti obilovin 50
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x obilovinách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxx zrn x obilovinách 70
Stanovení snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x obilovinách 140
Stanovení xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx 470
Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x obecné 70
Stanovení sklovitosti xxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx xxx x velkozrnné xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice 430
Stanovení xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx vařivosti xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x olejninách 210
Stanovení olejnaté xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových jader 140
Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a v xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x potravinářských xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x obilovin 380
Stanovení popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx 140
Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX test) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx semenech 220
Stanovení xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx semenech 480
Stanovení cukernatosti xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx 50
Xxxx hlíz brambor 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor 50
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x jeho xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx kyseliny linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx napadení těstovin xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách 140
Stanovení písku x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách 560
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských výrobcích 140
Stanovení xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x pekařských výrobcích 350
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x pekařských xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 180
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení obsahu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 105 °C v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx vážkově x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx výrobcích 210
Stanovení sušiny xxxxxxx xxx 105 °X 160
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 250
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 810
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 50
Stanovení xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxxxxxxx polarimetricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 200
Stanovení xxxxxx x cukrovarských výrobcích 290
Stanovení xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx výrobků 220
Stanovení granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx v želírujícím xxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x želírovacím xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu 100
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx písku xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx metodou destilačně xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx 170
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x glukózovém sirupu 50
Stanovení xxxxxxxx v xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX xxxx 100
Xxxxxxxxx barvy xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx piva 200
Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx 480
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x pivu 200
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx 80
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí 210
Stanovení xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx x chuťových xxxxx 160
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx kyselosti xxxxxxx x chuťových xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x chuťových xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x brandy metodou xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx a xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx 1&xxxx;380
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 390
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx jader na 100 x nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 250
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 140
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých skořápkových xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky 50
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 200
Stanovení xxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 730
Stanovení relativní xxxxxxx nealkoholických nápojů 160
Stanovení xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení kyselosti xxxxxxxx octa 170
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx 50
Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx 160
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě 300
Stanovení xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx extraktu konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x ovoce a xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx hrubé vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x škůdci poškozených xxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny refraktometricky 50
Stanovení xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x zeleniny 200
Stanovení netěkavých xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x zeleniny 530
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx sušením 140
Stanovení vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání
a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 210
Zkoušky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx destilační 480
Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových výrobcích- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině, x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxx xX ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských výrobcích 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení xxxx x mlýnských výrobcích 140
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x mlýnských výrobcích 100
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 460
Stanovení xxxxxxx lepku x xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx
x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx tuku x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 3&xxxx;700
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách 1 730
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové sušiny x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinách 1 180
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x derivátů škrobů 210
Stanovení xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x odchylek xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx jablkách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx hruškách xxxxxxx spektrofotometrickou 1 080
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx broskvích 310
Stanovení obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx švestkách 310
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret 1 820
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do konstantní xxxxxxxxx s pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x pískem 70
Stanovení tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx znečištěnin x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 370
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx procenta šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek 160
Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou acidobutyrometrickou 210
Stanovení xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx a pomazánek 210
Stanovení xxxx x sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu 140
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepičích vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepičích vajec 70
Důkaz xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx konzumních 70
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx tvaru slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vejce 70
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx jakosti zabité xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla 180
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle 140
Stanovení xxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx
x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
x hotových xxxxx x konzervách 220
Číslo xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx
x konzervách 100
Stanovení xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu 50
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx medu 380
Stanovení xxxxxxxxx včelího xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných látek xx xxxx nerozpustných xx včelím xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Schadeho xx včelím medu 910
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxxx x sladovými xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu 100
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx
xxxxxxxxx - xxxx. sušené xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx s přísadami;
mléčné xxxxxxx v prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx 360
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx sýrů x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích 230
Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx volných mastných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx tuků ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích 440
Stanovení teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx epihydrinaldehydu xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx x xxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x soli 130
Stanovení xxxxxx x xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 460
Xxxxxxxxx dusitanů x soli 200
Stanovení xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x soli 420
Stanovení xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx tříslovin čaje xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v rozpustném xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx 50
Xxxxxxxxx cizích příměsí x čaji 70
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;000 xxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx v kávě xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy 250
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě 340
Stanovení xxxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě 300
Stanovení xxxxxx kávy pražením 200
Stanovení xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou extrakcí 250
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně 380
Stanovení veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxx x hotových jídlech x v polotovarech xxxxx metodou acidobutyrometrickou 160
Důkaz xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x majonéze 300
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x majonéze 230
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti koření xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx těkavých xxxxx v koření, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx a oleoresinech xxxxxx xxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém xxxxxx sušiny 220
Stanovení ztráty xxxxxxxxx čaje při 103 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx čaje xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel 50
Stanovení xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel 330
Stanovení xxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin 270
Stanovení kyselosti xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx kávovin při 105 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx pražené xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) 220
Stanovení xxxxxx xxxxxx hořčice 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx a olejů xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x otevřené kapiláře 360
Stanovení xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek tuků x xxxxx (xxx 105 °X) 210
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx x olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx tuků x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 160
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x olejích 560
Stanovení x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx a xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx a xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx extrakcí xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x olejů 290
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x olejů xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °X 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx 310
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx popela lepidel 140
Stanovení xxxxxxx žíravých xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů 100
Stanovení xxxxxx vody u xxxxxxx x xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech 610
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detegentů (mycí xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxx x xxxxx 50
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v tenzidech x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxxxx x etanolu x detergentů a xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií 460
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx membránách -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
8 membrán 880
Stanovení xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx pokyny xxx stanovenípočtu suspektních Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného
počtu 165
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - mléko x xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa 220
Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Rapid xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Salmonella 570
Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 560
Xxxxxx bakterií xxxx Shigella 470
Průkaz bakterií xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx aureus x další druhy - plasma,
biochemické xxxxx 380
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 1 360
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica 410
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací
v tekutých xxxxxx 210
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus/parasiticus 420
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx -
xxxxxxxx kolonií xxx 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx vod - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx enterokoků 220
Stanovení xxxxx bakterií čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez resuscitace - technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx anaerobů (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení x tekutém mediu;
2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů 330
Stanovení xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií 460
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě 230
Stanovení xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °C) 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě 230
Metody zkoušení xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x plísní 220
Stanovení počtu xxxxxxxx a plísní - technika počítání xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx a xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx rodu Proteus 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx mezofilních anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) 210
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx slepičích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx obarvením 80
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx filtrací 230
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx metodou 220
Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Příloha x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx úpravy

350

Senzorické hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, včetně xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx č. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (týká xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx xx 1 hod xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přístrojů
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx xx stanoví xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx od 1.1.2006

Informace
Právní předpis x. 541/2002 Sb. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx xxxx podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., kterým xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x účinností od 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. s účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.