Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx dne 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx stanoví sazebník xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (do xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx zemědělských, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin xxxx surovin xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxx tabákových xxxxxxx, xxxxxxxxx laboratořemi Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx pro účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx, xx xxxxxxx podle xxxxxxx x náročnosti xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx fyzikálně-chemické xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx materiálu x nákladů na xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx na základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 této xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx uveden, xx xxxxxxx xxxxx vzorce xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Tato xxxxxxxx nabývá xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas v. x.
Původní xxxxx - xxxxxxxx xx 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx nákladů v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Identifikace syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou TLC 780
Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 1 990
Stanovení xxxxxxxx a ß-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny benzoové x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 090
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx a kofeinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx, acesulfamu-K a xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx glutamátu sodného x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) 370
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 000
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx vanilinu, ethylvanilinu, xxxxxxxx xx říbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, B2, X6 x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 1 530
Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;730
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx metodou XX 2&xxxx;430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC 2 240
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) 5 930
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX 3&xxxx;650
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 780
Stanovení xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC 2 280
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách metodu XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC/ECD 2 290
Stanovení xxxxxx xxxxxxx kovů x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxx XXX 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x vybraných xxxxxxxxxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx AAS xx zařízení XXX 254 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE 660
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů metodou XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 480
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC 2 910
Stanovení X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x chlorovaných pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; xxx, čokoláda; xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2; jádra xxxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx, ovesné xxxxxx, xxxx, xxxxxx mléko, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx; metodou XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 2&xxxx;880
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; xxxxxxx xxxx, xxxxxxx prášek, xxxxxxx x xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx aflatoxinů X1, X2, X1, X2; zelená xxxx, xxx xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX (screening) 910
Stanovení xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;850
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx aminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 760
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x lihovinách a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách 3 000
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx ve xxxx 470
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX 960
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx víně 30
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxx xx xxxxxxxx SKALAR 1 200
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx složek 1 340
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x lihovinách s xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x lihovinách 1 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; obsah xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky) 160
Stanovení xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem 230
Stanovení perforace xxx 230
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx hub 380
Průkaz xxxxx mas metodou XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny přepočtem xxxx 3-methylhistdin 1 210
Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx 370
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kouři cigaret xxxxxxx infračervené xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;820
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři metodou XX 740
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X
xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx 4&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody 1 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR metody 1 500
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR 12 426
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA 3 000
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 1&xxxx;250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx SPE metodou
enzymatickospektrofotometrickou 2 700
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx předčištění xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;700
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx veškerých xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx laktózy x maltózy xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukózy, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx spektra xxxxx x medu 1 300
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x medu xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxx x olejích xxxxxxx XX 1&xxxx;920
Xxxxxxxxx brassicasterolu x potravinách 2 600
Stanovení cholesterolu x xxxxxxxxxxx metodou XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx aminokyselin xxxxxxx XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx soli 220
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 950
Stanovení ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;060
Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx SCABA 560
Stanovení xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení 70
Stanovení xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx 200
Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx skořápkové xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx MA 50 70
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx znak x xxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx skladištními xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách 50
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x obilovinách 70
Stanovení snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx tažnosti xxxxx v xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx klíčivosti sladovnického xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx ječmene 270
Stanovení podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x velkozrnné xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice 430
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx jedlé 70
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 210
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx nečistot při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader 140
Stanovení xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx zrnech) 380
Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny v xxxxxxxxxxxx x potravinářských xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx 140
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxx látek x olejnatých xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx oleje v xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx 50
Xxxx xxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor 50
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele 760
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x sladkovodních tržních xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx vitaminu A x jeho xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin 210
Stanovení popela x těstovinách 140
Stanovení xxxxx x těstovinách 350
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách 100
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách 50
Stanovení vaznosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 350
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x pekařských xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky 50
Stanovení xxxxxxx ve strouhance 50
Stanovení xxxx xxxxxxx při 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx hmotou x cukrářských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky v xxxxxxxxxxx výrobcích 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 105 °X 160
Xxxxxxxxx sušiny zmrzlin xxx 130 °X 70
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx zmrzlinách 360
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti 140
Stanovení xxxx xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 250
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx zlomků a xxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu 70
Stanovení xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 250
Xxxxxxxxx theobrominu a xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 810
Důkaz xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu 50
Stanovení xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu 560
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 200
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 290
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 260
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu 100
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve vodním xxxxxx škrobu 120
Stanovení písku xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx destilačně xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx zcukření xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx 120
Xxxxxxxxx redukujících látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x pivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx xX xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva 100
Stanovení xxxxxx piva 200
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx piva 50
Stanovení pěnivosti xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 480
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx 80
Xxxxxxxxx sušiny droždí 140
Stanovení xxxxxx x xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí 180
Stanovení hustoty xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací ve xxxxxxx a chuťových xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x lihovinách 430
Stanovení hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech 140
Stanovení x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech 1 380
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx 390
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx vinné xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u suchých xxxxxxxxxxxx plodů 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x kokosu 140
Stanovení ztráty xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti u xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů 210
Stanovení popela xxxxxxx skořápkových plodů xxxxxxxxxxxxx x kyselině - xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech 160
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů 160
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých skořápkových xxxxx 230
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích refraktometricky 50
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x nealkoholických nápojích 310
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx nealkoholických xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 210
Stanovení kyselosti xxxxxxxx octa 170
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě 380
Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném octě 530
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx 160
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx celistvosti plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx směsi konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx stopkou v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce
a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx při xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x xxxxxxxx 530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx nakládání x konzervování xxxxx x zeleniny destilační
metodou 220
Stanovení xxxxxxx pektinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce
a xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektinových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a konzervování
ovoce x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny 100
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x pektinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání
a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx výrobcích 380
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační 480
Stanovení alkaloidů (xxxxxxxx) xx fermentovaném xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení obsahu xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx šťáv 100
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx spektrofotometrickou 1 280
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx L-jablečné (X-xxxxxx) x ovocných x zeleninových šťávách
metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou HPLC 1 080
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x mlýnských výrobcích 440
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 460
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx znak - x krup, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx
x luštěnin 140
Stanovení xxxxxxx x nečistoty xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách 210
Stanovení xxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách 3 700
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách 1 730
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 1&xxxx;180
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením 140
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx škrobů 320
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí
a odchylek xx základního zbarvení xxxxxxxx jablek 230
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx jablkách 310
Stanovení xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx hrušek 230
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených hruškách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x cigaret 1 820
Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx s pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 370
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx glycidů x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek 160
Stanovení xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích 460
Stanovení xxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx x sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x kaseinu 420
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu 210
Stanovení čistoty xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx viditelnosti x nepohyblivosti xxxxxxx x slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxx vaječné xxxxx po xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách 100
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách 130
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla 180
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle 140
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu sodného x ryb, xxxxxx xxxxxxx x konzerv 160
Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx a konzerv 70
Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx metoda xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx
x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu chloridů xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv
a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel v xxxxxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx
x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx v xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu 460
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Schadeho xx včelím medu 910
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxxxx xx včelím xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx tuku v xxxxx, xxxxxxx a x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Weibull-Berntropa x kojenecké výživě, x ve xxxxxxxxxx
xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx xxxxxx potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx s přísadami;
mléčné xxxxxxx v prášku xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny xxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x tuku x xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorku xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx teploty xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx 940
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxx a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x tavených xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx ve vodě x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx x xxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli 130
Stanovení xxxxxx x soli 590
Stanovení xxxxxxxxx draselného x xxxx 210
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli 200
Stanovení zrnitosti xxxx 50
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx škůdců x čaji xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx tříslovin xxxx xxxxx Edera 330
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1&xxxx;000 xxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx 420
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí 250
Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 230
Stanovení xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx kuchyně 380
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 430
Stanovení tuku x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 160
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel 120
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření 250
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx koření xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou 550
Stanovení netěkavého xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx metodou spektrofotometrickou 1 080
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x oleoresinech xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx o xxxxxx xxxxxx sušiny 220
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx čaje při 103 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě 220
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) 420
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx x pevném xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel 590
Měření xX dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 100
Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 120
Makroskopický rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 950
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin 270
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a pravotočivých xxxxx kávovin 350
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice 210
Stanovení xxxxxx hořčice 210
Stanovení "písku" x xxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx 210
Xxxxxxxxx vody a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °C) 210
Stanovení xxxx x xxxxxxxx látek xxxx a xxxxx (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx a xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx 160
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx 560
Xxxxxxxxx x xxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx tuků 270
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx a olejů 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů 290
Stanovení xxxxxxxxx xxxx a xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx stability tuků x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx hustoty kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °X 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v lihu xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx lihu 50
Stanovení kyselosti xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 210
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx žíravých alkálií x tenzidů x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků 100
Stanovení xX xxxxxxx x detergentů 100
Stanovení xxxxxx xxxx u xxxxxxx x detergentů 280
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx tenzidů x xxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx s xxxxx 50
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) 70
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx 220
Xxxxxxxxx odparku xxxx 200
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxx znění - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx č. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace 380
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 30 °C 220
Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 410
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií 460
Detekce Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx membránách -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx -
8 membrán 880
Stanovení xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě -
Metoda xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovenípočtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx 165
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxx a xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu 600
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx 80
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx 570
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 560
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx 470
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) -
Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy - plasma,
biochemické xxxxx 380
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;360
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica 410
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx celkového xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií 210
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx -
xxxxxxxx kolonií při 30°X 340
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus 210
Průkaz xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx 40
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx a technika xxxxxxxx kolonií 240
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x tekutém xxxxx;
2: Xxxxxx membránových xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 460
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx 210
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě 230
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C) 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx vodě 230
Metody xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kvasinek x plísní 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x plísní - technika xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné
výrobky 320
Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií
vykultivovaných xxx 30 °X 320
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných mikrobů xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxx zkoušení xxxx - stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx zkoušení slepičích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu 210
Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) 130
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací 230
Vyšetřování xxxxxx x xxxxx některých xxxx přelivovou xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________

Příloha č. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx úpravou

420

Posouzení xxxxxxxx na obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx x. 4 k vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
náklady x Xx = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = počet xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx přístrojů
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x doplnění xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a o xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.