Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2003 do 30.12.2005.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx xxx "xxxxx"):
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx a potravin xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x jejich výrobě xxxxx tabákových výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x náročnosti jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx rozbory xxxxx §1 xx stanovena x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx výši xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx rozbory.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxxx materiálu x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx a režijní xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx xxxxxxx je x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx rozbor, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx podle xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2003.
Ministr:
Xxx. Palas x. x.
Xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx č. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 1 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC 780
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;080
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx ß-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x ß-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;400
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 960
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;410
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 1 280
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx sacharinu, xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC 950
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx výrobcích 260
Stanovení theobrominu, xxxxxxx, xxxxxxxxxx-X x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 160
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) 370
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx XXXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 940
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx 1&xxxx;550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 390
Xxxxxxxxx mentolu x potravinách metodou XXX 1&xxxx;780
Xxxxxxxxx vanilinu, ethylvanilinu, xxxxxxxx ap xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A a X x potravinách xxxxxxx HPLC 1 600
Stanovení xxxxxxxx X1, B2, B6 x potravinách metodou XXXX 1&xxxx;690
Xxxxxxxxx vitaminu B12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x D3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pantotenové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;530
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx doplňcích metodou XXXX 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx 2&xxxx;020
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX XXX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx GC XXX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX 2&xxxx;570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx x xxxxx xxxxxxx GC 2 730
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxx metodou GC 2 430
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;240
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD) 5 930
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) 2&xxxx;440
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) 4&xxxx;590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou LC/MS 3 650
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx GC 2 820
Stanovení triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;280
Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxx XX 2&xxxx;470
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx anorganických xxxxx xxxxxxx plamenové XXX 420
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxx XXX 630
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx XXX 750
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx XXX xx xxxxxxxx AMA 254 360
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx a zelenině xxxxxxx XXX 660
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx kolorimetrickou s xxxxxxx 850
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx sumy dusičnanů x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 1&xxxx;000
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX 1&xxxx;480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;680
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;910
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX 2&xxxx;950
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;980
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX 2&xxxx;640
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2; xxx, čokoláda; xxxxxxx XXX (screening) 1 240
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx, olejniny, luštěniny, xxxx, xxxxxx,
xxxxxxxxx, trvanlivé xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, xxxx, sušené xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx; metodou XXX
(xxxxxxxxx) 1&xxxx;090
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx metodou HPLC 2 880
Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2; kakaové xxxx, xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxx z xxxxx; xxxxxxx XXX
(xxxxxxxxx) 2&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2; xxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) 1&xxxx;460
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu v xxxxxxxxxxx metodou XXXX x využitím imunoafinitních xxxxxxx 2&xxxx;580
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX (xxxxxxxxx) 910
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx 2&xxxx;450
Xxxxxxxxx patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 850
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 760
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 2&xxxx;160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx XX 950
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX 1&xxxx;580
Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC 1 680
Stanovení xxxxxxxxxx 1&xxxx;150
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XX 1&xxxx;390
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx 470
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx vínech xxxxxxx XXX 960
Xxxxxxx celkového xxxxxxxx xx xxxx 30
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xx víně xx xxxxxxxx XXXXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x lihovinách 170
Stanovení vícesytných xxxxxxxx ve xxxxxx x xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek 1 340
Stanovení vyšších xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;340
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx XX 750
Xxxxxxxxx furalů v xxxx a xxxxxxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem 230
Stanovení xxxxxxxxx xxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx hub 380
Průkaz xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;210
Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx masa 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx složek 100
Stanovení xxxxxxxx xxxx aw 370
Stanovení xxxxxxxx xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků 70
Stanovení xxxxxx xxxx/xxxxxxxxx xxxxxxxx 30
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx výrobcích 50
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx - jedna xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 2 260
Stanovení alkaloidů x tabáku a xxxxxxxxxx výrobcích metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2&xxxx;210
Xxxxxxxxx celkového xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx automatického xxxxxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 410
Xxxxxxxxx xxxxx uhelnatého x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx spektrometrie 1 820
Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX 740
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X
xxxxxxxxxx a XXX terminátorem 4 500
Detekce xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx 1&xxxx;500
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR 12 426
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX 12&xxxx;426
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX 3&xxxx;000
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx 1&xxxx;250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx předčištění xx xxxxxxxxx XXX metodou
enzymatickospektrofotometrickou 2 700
Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX kolonkách xxxxxxx iontové HPLC 2 700
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukózy, xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx 1&xxxx;300
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxx metodou XXXX 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 360
Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin v xxxxxx a olejích xxxxxxx GC 1 920
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx cholesterolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX 2&xxxx;600
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x potravinách 610
Stanovení gliadinu (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA 2 500
Stanovení potravinové xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx enzymaticko-gravimetickou 3 500
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx aminokyselin metodou XXX 2&xxxx;670
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX xxxx XXXX 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC 1 400
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 950
Xxxxxxxxx ß-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou 2 060
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. u xxxx xx zařízení XXXXX 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x citrusových xxxxxxx 200
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx skořápkové plody 250
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50 70
Xxxxxxxx znaku xx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx x sazebníku xxxx znak v xxxxxx 30
Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx 50
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty 50
Stanovení napadení xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx skladištními xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x obilovinách 50
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx maltózy x xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxx sladovnického xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin 220
Stanovení klíčivosti xxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jedlého x xxxxx xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen slunečnice x xxxxxxxxx jader 140
Stanovení xxxxx blínu v xxxx a hořčici 270
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx z obilovin 220
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x mletých xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) 380
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x potravinářských xxxxxxxxx 690
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx látek x xxxxxxxxxx xxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx 50
Xxxx xxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (KH) xxxxxx 760
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX 1&xxxx;030
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX 1&xxxx;200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx L-askorbové v xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX 1&xxxx;990
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx) 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx napadení xxxxxxxx xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx popela x těstovinách 140
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x těstovinách 50
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx zvětšení xxxxxx xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx 560
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxx výrobcích 140
Podíl popela xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích 350
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských výrobcích 50
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x pekařských xxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v pekařských xxxxxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 140
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx výrobcích 440
Stanovení xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx při 105 °X 160
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 130 °C 70
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách 360
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti 140
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu 70
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx 130
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 250
Xxxxxxxxx theobrominu x xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx 810
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 550
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx etyl- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx 560
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx 1&xxxx;110
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx 270
Xxxxxxxxx protihrudkujících xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx 260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru 390
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 250
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx 120
Xxxxxxxxx písku xx škrobu 350
Stanovení xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx s xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx stipů xx xxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x produktech xxxxxxxxx xxxxxx 600
Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu 50
Stanovení xxxxxxxx x pivu 300
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx piva 300
Stanovení xX piva 100
Stanovení barvy xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx 200
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxx 200
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí 210
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx droždí 180
Stanovení hustoty xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx a chuťových xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx kyselosti vonných x xxxxxxxxx látek 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx v xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx 290
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx 780
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou 1 110
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;440
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 430
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech 350
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx 210
Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx xxxxxx 1&xxxx;380
Xxxxxxxxx popela xx vínech 390
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx na 100 g xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 100
Stanovení xxxxxx xxxxxx, skořápek a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx průměru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx a xxxxx 160
Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů 210
Stanovení popela xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině - písek 430
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 90
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v suchých xxxxxxxxxxxx plodech 160
Stanovení ztráty xxxxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 50
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích 310
Stanovení xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx sacharinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 730
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů 160
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě 530
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx 50
Xxxxxxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx v kvasném xxxx 160
Xxxxx oxidu siřičitého x kvasném xxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx 300
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a xxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx
xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a plodů xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx
x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny 70
Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny 70
Stanovení xxxxxx rostlinných xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxx a jeho xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx minerálních xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx mléčné) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx
x zeleniny 530
Stanovení těkavých xxxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce a xxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx etanolu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx 300
Xxxxxxxxx éterických xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx dřeně x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx 80
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny 440
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx a zeleniny xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx destilační
metodou 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx
x xxxxxxxx 750
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx
xxxxx x xxxxxxxx 700
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou titrací x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx
x konzervování xxxxx x zeleniny 210
Zkoušky xxxxxxxxxxx vyhotovení fermentovaného xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx vody xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx 2&xxxx;260
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků 200
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích 220
Stanovení xxxxxx xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx 150
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx kyselosti ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx 490
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných a xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx formolového xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxx 200
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;280
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách
metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou
spektrofotometrickou 1 700
Spektrometrické stanovení xxxxxx prolinu v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx 950
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx metodou XXXX 1&xxxx;080
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x mlýnských xxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských výrobků 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků 50
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx x mlýnských xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla x mlýnských xxxxxxxxx 440
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích 360
Stanovení diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mouce 160
Zkouška vařivosti xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx - xxxxx xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx
x luštěnin 140
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, xxxxxxx a luštěninách 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách 3 700
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx 1&xxxx;730
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx 1&xxxx;180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx sušením 140
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů 210
Stanovení xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx 320
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxx xx základního zbarvení xxxxxxxx jablek 230
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx
x odchylek xx základního zbarvení xxxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených xxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx obsahu škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí
a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - mikroskopicky 330
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek 70
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx surového x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného kondenzátu xxxxx x cigaret 1 820
Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx do konstantní xxxxxxxxx x pískem 160
Stanovení xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných 100
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 370
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx glycidů x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx 480
Xxxxxxxxx procenta xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx u sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx 160
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou 100
Stanovení xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx xxxxx Röse-Gottlieba x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx popela x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxx v sušině x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 380
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx kaseinu 140
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx 610
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu 210
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 70
Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx vajec konzumních 70
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepičích xxxxx konzumních 70
Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce 70
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx x slepičích xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx 70
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx 70
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx složek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 190
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových konzervách 130
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla 180
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv 160
Stanovení xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx hmotnosti obsahu x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx 360
Xxxxxx xX masa x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x tekutých částí x rozpuštěného uvolněného xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx
x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách 210
Stanovení obsahu xxxxxxxx a dusičnanů xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xX u výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx konzerv
a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx 220
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx 210
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx 520
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu 200
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx 860
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx 910
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx 1&xxxx;130
Xxxxxxxxx dusíku xx xxxxxx xxxx 590
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxxx x sladovými xxxxxxx 100
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx 1&xxxx;310
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu 100
Stanovení tukuprosté xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků 340
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 370
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, smetaně a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Henkela 100
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných výrobků xX-xxxxxx 100
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx
xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx s xxxxxxxxx xxxxxxxx
xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; speciální xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx;
xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených krémech x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu 360
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx 160
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx sýrů x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny tukuprosté x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx vaječných xxxx 50
Xxxxx cizích xxxxxxx xx vaječné xxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxx xx vaječné xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx 940
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x masných výrobcích 290
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx olejích 210
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx olejích 440
Stanovení xxxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a tavených xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx 400
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli 140
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx 180
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v soli 130
Stanovení xxxxxx v xxxx 590
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx 210
Xxxxxxxxx jodidu xxxxxxxxxx x xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx 160
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx 450
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx 330
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx v xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx 50
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x xxxx 70
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx kávy 380
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx 100
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 1&xxxx;000 zrn xxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx 650
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx 420
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx 250
Xxxxxxxxx popela xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx 420
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě 300
Stanovení xxxxxx kávy xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx 380
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou 160
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx 70
Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy 210
Stanovení xxxx x majonéze 300
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx 250
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx koření 270
Stanovení xxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 550
Xxxxxxxxx netěkavého xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx 480
Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x paprice xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx obsahu těkavých xxxxx v xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách a xxxxxxxx 470
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik metodou XXXX 1&xxxx;530
Xxxxxxxx mletého vzorku xxxx x xxxxxx xxxxxx sušiny 220
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °C 220
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx 460
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx čaje 210
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) 420
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx instantního xxxx v pevném xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) 140
Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx 220
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx 210
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel 590
Měření xX dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx 100
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx 120
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech 950
Stanovení xxxxxxxx kávovin 210
Stanovení xxxxxx xxxxxxx 140
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx 350
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx 270
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx 200
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin 350
Stanovení ztráty xxxxxxxxx kávovin xxx 105 °X 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) 220
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici 350
Stanovení xxxxx x hořčici 440
Stanovení kyselosti xxxxxxx 100
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx 500
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx 120
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx a xxxxx 210
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) 210
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 125°- 130 °X) 100
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx 270
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích 220
Stanovení xxxxxxxx čísla tuků x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx 340
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů 420
Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech 170
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx 160
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x olejích 560
Stanovení x důkaz kyseliny xxxxxxxx v xxxxxx x olejích 1 110
Stanovení křivky xxxxxxx tuků 270
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx 830
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x xxxxx 200
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných nečistot x xxxxxx x xxxxxxx 290
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx extrakcí xxxxxxx 570
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x olejů 290
Stanovení hmotnosti xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx 140
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C 100
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx 140
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx 1&xxxx;080
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x lihu 310
Zjišťování xxxxxxxx xxxx 50
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 170
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx 360
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel 140
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x xxxxxxx x xxxxxxxxxx 310
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx prostředků 100
Stanovení xX xxxxxxx a detergentů 100
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx 280
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x detergentech 610
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x mastných xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx 860
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) 170
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx x vodou 50
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx prostředky) 70
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx detergentech 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu 200
_____________________________________________________________________________________________
Původní xxxxx - xxxxxxxx od 1.1.2003 xx 31.12.2005 (xx xxxxxx x. 469/2005 Xx.)
Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx rozbory
_____________________________________________________________________________________________
Rozbor Výše náhrady xxxxxxx v Xx
_____________________________________________________________________________________________
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx 380
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 220
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;700
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Campylobacter 600
Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx 410
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 460
Xxxxxxx Escherichia xxxx - COLItest 80
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx -
2 xxxxxxxx 500
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
4 xxxxxxxx 630
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx -
8 xxxxxxx 880
Xxxxxxxxx xxxxx ß-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Escherichia xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx -
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X 290
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx 165
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx X157 780
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;510
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxx a xxxxxx xxxxxxx 430
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx 600
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx 600
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 220
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx 230
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - typizace 380
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas 220
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx 230
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx 80
Xxxxxx salmonel - Xxxxxxxxxx Xxxxx test 950
Horizontální xxxxxx průkazu bakterií xxxx Salmonella 570
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy 560
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella 470
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x další xxxxx) -
Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx 230
Xxxxxxxxx počtu koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx Staphylococcus aureus x další xxxxx - plasma,
biochemické testy 380
Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx 1&xxxx;360
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 750
Xxxxxx suspektních patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx 410
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 380
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
x tekutých xxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika počítání xxxxxxx 210
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií 210
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx 420
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx identifikační xxxx -
xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30°X 340
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx 210
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx 40
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx
xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx 240
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) 560
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení x xxxxxxx xxxxx;
2: Xxxxxx membránových xxxxxx 330
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících klostrídií 460
Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx koků 210
Průkaz xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx 60
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě 230
Stanovení xxxxx koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °C x 37 °C) 210
Stanovení xxxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx 230
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x xxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx 210
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx a xxxxx
xxxxxxx 320
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X 320
Xxxxxxx z xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx 390
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx slizotvorných xxxxxxxx xxxx Leuconostoc 210
Stanovení xxxxx lipolytických mikrobů 210
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů 210
Průkaz x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx 220
Xxxxxxxxx xxxxx aerobních sporotvorných xxxxxxx 210
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx
(Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) 210
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů) 210
Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx 200
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx 210
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxx xxxxxxxx 70
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx 80
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx barvení) 130
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx 230
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x folií xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx 220
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx 10
_____________________________________________________________________________________________
Příloha x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Senzorické rozbory
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxx znaků xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx na xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxx x. 4 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx v Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = xxxxx xxxxx práce
b = xxxxxxx xx 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a režijní xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx právního xxxxxxxx jsou xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 písm. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.