Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce pro xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské x potravinářské inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravin nebo xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 xxxx. x) xxxxxx, se stanoví xxxxx rozsahu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 13 této xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a mikroskopické xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx za rozbory xxxx xxxxxxxx na xxxx spotřebovaného materiálu x nákladů xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx a xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí xxxx xxxxxx nákladů xx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx.
(3) Xxxx náhrady xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx v přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx nabývá účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu v Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x manitolu x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x potravinách metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx mentolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X a E x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx vitaminů X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx L-karnitinu x energetických xxxxxxxx x v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho vzorku xx zařízení GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx vzorku xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 730

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxx metodou destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx metodou GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení bromidů x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx technika

420

Stanovení jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - bezplamenová technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX na xxxxxxxx XXX 254

360

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx dusičnanů x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení xxxxxxx x nápojích xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x chlorovaných pesticidů x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx aflatoxinů B1, X2, G1, X2 xxxxxxx TLC (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 160

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx metodou XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx v xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx uhlovodíků x xxxxxxxxxxx metodou GC

1 680

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek x potravinách metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně

470

Stanovení xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu a xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x lihu x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx žloutku ve xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx kostních xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách

1 810

Stanovení obsahu xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx polevy v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře

2 260

Stanovení nikotinu x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx vážkovou

160

Detekce xxxxxxxxxx XXX x sójových x xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Round Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx fruktósy x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx v medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" přímou xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx mastných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových xxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, K270, delta X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx dusíku a xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 670

Stanovení xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení

70

Stanovení xxxxxx xxxxx v citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Xxxxxxxx znaku na xxxxxx, který xxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx snětivosti xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x obilovinách

160

Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx energie xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx a čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx stanovení xxxxxxx znaku

50

Stanovení příměsí x nečistot u xxxxxxxx, při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při jednoho xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x olejninách

50

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx semen blínu x máku x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a x celých zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - metodou XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx vitaminu A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx ostatní xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení vaznosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx s předsoušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx po xxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem v xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x trvanlivém pečivu

70

Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx u xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx písku xx škrobu

350

Stanovení barvy xxxxxx porovnáváním x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx výrobcích ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kynutí x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx destilací ve xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx veškerých kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx destilátu x brandy metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x lihovinách

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx vín

160

Stanovení xxxxxxxx ve vínech

350

Stanovení xxxxxxx kyselosti xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx vínech

1 380

Stanovení xxxxxx xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx vinné xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx skořápkových plodů

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

380

Stanovení petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx kyselosti izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

160

Stanovení ztráty xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu

6 270

Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx směsi xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Odsíření xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx ovoce v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení refraktometrické xxxxxx vnesené xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

530

Stanovení xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx pektínu v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x zeleniny

750

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (nikotinu) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx volného hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx v alkoholu x čerstvé xxxx xxxxxxxx kukuřice a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx šťávách metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx stanovení obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX ovocných a xxxxxxxxxxxx výrobku

100

Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti lepku x xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx mlýnských výrobků

460

Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, u krup, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x nečistoty xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx prášku

2 780

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny a xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x zahuštěných

100

Zjištění xxxxxxxxxxx x mléčných výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx mléčných výrobků

370

Stanovení xxxx u mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx deformovanosti xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx a nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx olejování xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, rybích výrobků x konzerv

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x masných xxxxxxx xxxxxx referenční

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů x dusičnanů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

880

Stanovení xX x výrobků x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, masných xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx tuku masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx včelím xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení xxxxxx xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího medu

210

Stanovení xX včelího xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

370

Stanovení xxxx x xxxxx, smetaně x v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx pH-metrem

100

Stanovení titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx metodou dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných potravinářských xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx výrobu

360

Stanovení xxxxxx celkové sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx tuku x xxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu vody xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vlhkosti soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

590

Xxxxxxxxx jodičnanu draselného x soli

210

Stanovení jodidu xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx ovin xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x čaji

100

Stanovení xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx průměrné hmotnosti 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v kávě

420

Stanovení xxxx v xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx kávy pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx inverzi x xxxxxxxx jídlech a x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx přírodních xxxxxx (XXXX Color) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x známém obsahu xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx při 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx kapiláře

360

Stanovení kyselosti x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxxxxx metodou Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx x v margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x tucích a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení xxxxxx tuhnutí tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů

830

Stanovení indexu xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového extraktu xxxx a olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx tuků a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx vzduchu

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx pyknometricky

140

Stanovení xxxxxx x lihu metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx pracích prostředků

100

Stanovení xX tenzidů x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a detergentů (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost tenzidů x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx rozpustných x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Příloha č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx chromogenní xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální metoda xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Metoda xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x stanovení počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Metoda xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Pseudomonas xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu potenciálně xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °C

340

Průkaz Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení xxxx xxxxxxxxxx redukujících xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Escherichia xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných mikroorganismů -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - maso x masné výrobky

320

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx půdy (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx mikroorganismů)

210

Metody zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu

210

Mikroskopické xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx barvením (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx papíru x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxx, včetně xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Xxxxxxx x. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Kč = x + x.x
xxx: x = spotřeba xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx se xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
x = xxxxxxx na 1 xxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx x režijní xxxxxxx
- náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx přístrojů
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Výše xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti této xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. II xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 469/2005 Sb. s xxxxxxxxx od 1.1.2006

Informace
Právní xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx jsou podchyceny xxxxx a doplnění xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., xxxxxx xx mění vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory prováděné xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx některých souvisejících xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.