Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx z celkového xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx metodou ELIS X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x paraquatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA |
2 950 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x chlorovaných xxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2 x potravinách xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek |
7 360 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 850 |
Stanovení fumonisinů X1 a B2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx metodou GC |
950 |
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx etylacetátu xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX ve xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně |
470 |
Stanovení tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx v xxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
Stanovení kyselosti xxx ovocné komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX vodního xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx |
370 |
Xxxxxxxxx kostních částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx masa |
6 180 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC |
2 260 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi v xxxxxxxxxx výrobcích |
270 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35S xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení spektra xxxxx v xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx zařízení XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, K270, delta X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách |
610 |
Stanovení gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
1 580 |
Výpočet energetické xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x potravinách |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx tažnosti lepku x obilovinách |
160 |
Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice |
430 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 |
210 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxx v obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kukuřici (v xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích |
1 180 |
Stanovení čísla xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky |
160 |
Stanovení velikosti xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb |
520 |
Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx při 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky |
50 |
Stanovení xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti nápoje x prášku |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
200 |
Stanovení xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx cukrech |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx v pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX piva |
100 |
Stanovení xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx piva |
200 |
Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu |
200 |
Stanovení trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx sušiny droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxx jader na 100 g xxxx xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - vlhkosti x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek |
430 |
Stanovení celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x nealkoholických nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx |
50 |
Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném octě |
140 |
Stanovení xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
530 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
100 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x čerstvé nebo xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x naringinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x mlýnských výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx počtu kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
1 730 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách |
310 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx ckou |
210 |
Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u slepicích xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže |
340 |
Stanovení podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
340 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x konzervách |
880 |
Stanovení pH x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx u xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera fotometrický xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx s xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a směsích xxx jejich výrobu |
360 |
Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v sýrech x tavených sýrových xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření |
430 |
Stanovení xxxxxx rozpustného ve xxxx u xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx síranů x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx kávy pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x studené xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových jídlech x x polotovarech xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v majonéze |
230 |
Stanovení xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x koření |
420 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx netěkavého etherového xxxxxxxx koření |
480 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech |
210 |
Stanovení xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x ochucovadel |
120 |
Stanovení tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x v margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx a důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx a důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuhnutí tuků |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
830 |
Stanovení xxxxxx xxxx tuků x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx referenční xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu |
430 |
Stanovení stability xxxx x olejů Xxxxxxxxxx testem |
140 |
Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu |
170 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x detergentů |
310 |
Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x detergentů |
860 |
Talířový xxxx xxxxxxx a detergentů (xxxx schopnost) |
170 |
Mísitelnost xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč |
Průkaz xxxxxxxx Bacillus cereus - typizace |
380 |
Bacillus cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest |
80 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 membrány |
630 |
Stanovení xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Baird-Parkera |
230 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
Jakost vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C) |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx vod - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x plísní |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx výrobky |
320 |
Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu proteolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát |
70 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxxxxxx hodnocení jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx |
70 |