Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Ministerstvo zemědělství xxxxxxx podle §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx jen "xxxxx"):
§1
Výše xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx nebo xxxxxxx určených k xxxxxx výrobě xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 4 xxxx. x) xxxxxx, xx stanoví xxxxx rozsahu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rozborů.
§2
(1) Xxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory podle §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx za xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx senzorické xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx vztažené xx xxxx spotřebovaného xxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x náklady xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx na základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx výše xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx náhrady nákladů xx rozbor, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. ledna 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Palas x. x.

Xxxxxxx č. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x potravinách metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x obdobných xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu xxxxxxx xxxxxxxx z celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, ethylvanilinu, xxxxxxxx x příbuzných xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x E x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx metodou ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx D2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu x paraquatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rtuti xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x ovoci a xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx metodou HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/TEA

2 950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x chlorovaných xxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2 x potravinách xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, zrniny; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx ochratoxinu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 850

Stanovení fumonisinů X1 a B2 xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx metodou GC

950

Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx etylacetátu xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX ve xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx víně

470

Stanovení tlaku xxxxx uhličitého x xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx vyšších alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx v xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx příměsi

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení kyselosti xxx ovocné komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx kostních částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx masa

6 180

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x zabité xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna složka

70

Stanovení xxxxxxx mrazírenských výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 a xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx směsi v xxxxxxxxxx výrobcích

270

Stanovení vody x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x CaMV 35S xxxxxxxxxx a NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx specifické DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Real-Time PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Salmonella v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení spektra xxxxx v xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx zařízení XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x potravinách metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx olejích xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, K270, delta X) x olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx úpravě oxidem xxxxxxxx v olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x potravinách

610

Stanovení gliadinu (xxxxx) x potravinách xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx odchylky podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx barevných xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx šlehatelnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty

1 580

Výpočet energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x potravinách

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx tažnosti lepku x obilovinách

160

Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kukuřice

430

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1

210

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho xxxxx x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx při xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x máku a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sóji při xxxxxxxx 12%

50

Stanovení xxxxxx xxxx v obilovinách x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kukuřici (v xxxxxxx zrnech x x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrovky

160

Stanovení velikosti xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (včetně xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ryb

520

Stanovení xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x těstovinách

350

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx rozvářivosti x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx při 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x pekařských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx zrnitosti strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx acidobutyrometricky x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx pečiva sušením xxx 105 °X xx konstantní xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx etanolem x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti nápoje x prášku

140

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx etyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

200

Stanovení xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx cukrech

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx výrobcích xx xxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx zcukření škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx v pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX piva

100

Stanovení xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx piva

200

Výpočet xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x pivu

200

Stanovení trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx sušiny droždí

140

Stanovení xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

100

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů x xxxxxx a vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx v brandy x xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx kyselosti xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxx xxxxxx jader na 100 g xxxx xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - vlhkosti x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx skořápkových xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - písek

430

Stanovení celkové xxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx veškerého xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Rothenfusera x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých skořápkových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxxxxxx arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx kyselosti - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu x nealkoholických nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx nealkoholických nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kvasném xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu kvasného xxxx

50

Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném octě

140

Stanovení xxxxx siřičitého v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení množství xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí a xxxxx xx xxxxxxx x konzervárenských polotovarech x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx příměsí (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

530

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vlhkosti pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

100

Stanovení kyseliny xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x alkoholu x čerstvé nebo xxxxxxxx kukuřice x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx D-isocitronové x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x naringinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x mlýnských výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx lepku v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx krup, xxxx, xxxxx, pohanky a xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x zrnitosti -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty xxx počtu kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení příměsí x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

1 730

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx kakaové xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sušením (xxxxxxx xxxxxxx) u xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx a poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx meruňkách

310

Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx za použití xxxxxxxxx analytického xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx hydrolýze

360

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx výrobků xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx ckou

210

Stanovení xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx tuku másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx laktózy x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx drůbeže

340

Stanovení podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

340

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení obsahu xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x konzervách

880

Stanovení pH x výrobků x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x mase, masných xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx u xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Winklera fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx aktivity xxxxx Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení xxxxxx ve xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx medu

1 310

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

370

Stanovení xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx x zahuštěného xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx metodou xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x kojenecké xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx s xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx a směsích xxx jejich výrobu

360

Stanovení xxxxxx celkové xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové sušiny xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx v sýrech x tavených sýrových xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx hmotě

940

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx výrobcích z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a těkavých xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x rozpouštědlech xxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx tání xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

430

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx rozpustného ve xxxx u xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx v xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx síranů x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x soli

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx v xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx zelené kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 zrn kávy

100

Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx kávy pražením

200

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx výrobcích xxxxx x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x hotových jídlech x x polotovarech xxxxx

210

Xxxxxxxxx stupně kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v majonéze

230

Stanovení xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x koření

420

Stanovení obsahu xxxxxxxx koření xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx netěkavého etherového xxxxxxxx koření

480

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x koření, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx x xxxxxx paprikách x oleoresinech xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx organické xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x ochucovadel

120

Stanovení tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (při 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x tucích x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x v margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx a důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx tuhnutí tuků

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů

830

Stanovení xxxxxx xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx a xxxxx referenční xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx na xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx vzduchu

430

Stanovení stability xxxx x olejů Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx furalu x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx lihu

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x detergentů

310

Stanovení xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u tenzidů x detergentů

860

Talířový xxxx xxxxxxx a detergentů (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx prostředků x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných x xxxxxxx u xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx potravin

4 990

Příloha č. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx x Kč

Průkaz xxxxxxxx Bacillus cereus - typizace

380

Bacillus cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - COLItest

80

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 membrány

630

Stanovení xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální metoda xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Technika x xxxxxxxx agarové xxxx xxxxx Baird-Parkera

230

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Aspergillus xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Aspergillus xxxxxx xx selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx testy

40

Jakost vod - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae bez xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -konfirmační xxxxx (ENTEROTEST)

560

Stanovení spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx vod - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx mikroorganismů -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx x plísní

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x xxxxx výrobky

320

Horizontální xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Stanovení xxxxxx xxxxxx podle Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu proteolytických xxxxxxx

210

Xxxxxx x stanovení xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx mikroorganismů xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx některých xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x xxxxxxxx č. 541/2002 Sb.
Senzorické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx hodnocení jednoho xxxxx u xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx všech xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxx tepelnou xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxx obsahu, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalu xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxx x. 4 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx vzorec
xxxxxxx x Kč = x + x.x
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. nákladů)
x = počet xxxxx xxxxx
b = náklady xx 1 hod xxxxx, xxxxx zahrnují:
- xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou energii xxxxxxxxx přístrojů
Čl. II
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx přede xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x. 469/2005 Xx. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Ve xxxxx tohoto xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxx právním xxxxxxxxx x.:
469/2005 Sb., xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 písm. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx derogační změna xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.