Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační |
320 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx glutamátu |
1 550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC |
3 100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 470 |
Stanovení bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - bezplamenová xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx chlorovaných alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x chlorovaných pesticidů x potravinách metodou XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 760 |
Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 160 |
Stanovení xxxxxxxx x lihovinách a xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách |
5 480 |
Stanovení xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX vody |
100 |
Stanovení xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx a perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela |
380 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx těkavých xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) metodou XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x lihovinách |
1 500 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
100 |
Stanovení složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx ovocné komprimáty (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub |
70 |
Stanovení xxxxxxxx hub |
220 |
Stanovení xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx ELISA |
3 500 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX vodního xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx masných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx masa |
6 180 |
Stanovení hydroxyprolinu x potravinách |
1 810 |
Stanovení obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx GC |
740 |
Stanovení vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx předčištění xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x potravinách |
430 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení spektra xxxxx x medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx dusíku v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou HPLC |
950 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx napadení obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
160 |
Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx při počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx u xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x olejnatých xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx ryb |
260 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx těstovin |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx při 130 °X v pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky |
50 |
Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení obsahu xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
430 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
560 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Důkaz oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve vodním xxxxxx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx x pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx barvy xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx piva |
200 |
Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx a chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx destilací ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
100 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou |
730 |
Stanovení xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
380 |
Stanovení petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx arašídů |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
200 |
Stanovení alkoholu x nealkoholických xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
360 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu |
6 270 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx celistvosti plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
950 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x tabákových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx látek x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx vařivosti xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistoty xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách |
3 700 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx škrobu sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx meruňkách |
310 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx analytického nakuřovacího xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x zahuštěných |
100 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zahuštěných |
100 |
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x mražených mléčných xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou |
100 |
Stanovení xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxx xxxxxxx hmoty po xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx konzumních |
80 |
Zjišťování jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách |
190 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx sušením u xxx, rybích výrobků x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv |
100 |
Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx ve včelím xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx výtažky |
100 |
Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu celkové xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a tuku x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx cizích xxxxxxx ve vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx hmotě |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx hmotě |
940 |
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
220 |
Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x taveném loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
360 |
Stanovení peroxidového xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx jodového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli |
200 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x čaji |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkového popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x kávě |
340 |
Stanovení xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel |
220 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení xxxxxx příměsí x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x pepři xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx přírodních barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Stanovení xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx při 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x hořčici |
500 |
Předsušení xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx kyselosti xxxx a xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxx a xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x tucích x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
830 |
Stanovení xxxxxx xxxx tuků a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x olejích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová hmotnost") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx zásad x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx GC/MS |
4 750 |
Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
410 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 membrány |
630 |
Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální metoda xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa xx použití filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
60 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C) |
210 |
Stanovení xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - stanovení Escherichia xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média |
420 |
Metody xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx nepravých kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx a plísní |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °C |
320 |
Výrobky x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu |
210 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát |
70 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým obarvením |
80 |
Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací |
230 |
Vyšetřování papíru x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Odběrová xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx |
10 |
Rozbor |
Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx |
70 |