Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
541/2002 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Identifikace syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou |
1 990 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
960 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx FIA |
1 000 |
Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx sorbitu v xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx izotachoforetickou (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx z celkového xxxxxx glutamátu |
1 550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GLC |
1 780 |
Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x E x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 530 |
Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC |
1 300 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD |
1 390 |
Stanovení (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx LC/MS |
3 430 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 730 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx I) |
2 440 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx metodou LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx v potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX na xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx metodou ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 130 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x nápojích metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan x xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx chloraminu |
1 150 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx redukujících cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých složek |
1 340 |
Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení |
140 |
Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx složení x čokoládových xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx množství hub xxxxxxxx napadených xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin |
1 210 |
Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků |
160 |
Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách |
1 810 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x CaMV 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX x potravinách rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx specifické XXX kukuřice XXX810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx v potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx SPE metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách |
430 |
Stanovení veškerých xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra xxxxx v xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" přímou extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových olejích xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, delta X) v olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v potravinách xxxxxxx ELISA |
2 500 |
Stanovení potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx metodou XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx soli |
220 |
Stanovení organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. x piva xx zařízení XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení |
70 |
Stanovení obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx znaku na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx znak v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci |
140 |
Stanovení objemové xxxxxxxxx obilovin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx v obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x žitě |
470 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx muškovitosti luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx semen blínu x xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích |
1 180 |
Stanovení čísla xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS test) x obilovin |
420 |
Stanovení vlhkosti x obsahu xxxxxxxx xxxxx v olejnatých xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor |
50 |
Vady hlíz xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x těstovinách |
350 |
Stanovení titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích |
180 |
Stanovení xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
360 |
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx u repného xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu |
50 |
Stanovení xxxxxxxx v pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx kyselin a xxxxx kyselosti xxxxxxx x chuťových látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x lihovinách |
100 |
Stanovení esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hustoty vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx vínech |
1 380 |
Stanovení popela xx vínech |
390 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 g nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodů |
100 |
Stanovení podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x kokosu |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Rothenfusera x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
160 |
Stanovení ztráty xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů |
160 |
Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky |
50 |
Stanovení xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
200 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
310 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Odsíření pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobku x xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a přípravků xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
750 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků |
270 |
Stanovení popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích |
2 260 |
Stanovení hmotnostní xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x mrazírenských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x ovocných a xxxxxxxxxxxx šťávách |
950 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků |
50 |
Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x mlýnských výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx mouce |
160 |
Zkouška xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx škrobů |
320 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx broskvích |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách |
310 |
Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého kondenzátu xxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x zahuštěných |
100 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx u mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx glycidu x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu |
610 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x kaseinu |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx skořápky slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx konzumních |
80 |
Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x xxxx, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx vody refraktometricky xx včelím xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu |
520 |
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx medu |
1 310 |
Stanovení elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a směsích xxx jejich xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx hmotě |
210 |
Stanovení volných xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx potenciometrickou |
180 |
Stanovení obsahu xxxx a xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření |
430 |
Stanovení xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx vlhkosti soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x soli |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx příměsí xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené kávy |
380 |
Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 zrn xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy |
250 |
Stanovení popela xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě |
300 |
Stanovení xxxxx kávy xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel |
220 |
Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x studené kuchyně |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx inverzi x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx přítomnosti xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx složek v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech jídel |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x majonéze |
200 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Příprava xxxxxxx vzorku xxxx x známém xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx a ochucovadel |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení xxxxxx kávovin |
140 |
Stanovení písku x kávovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx sacharózy a xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx tuků a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx a xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx a xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů Xxxxxxxxxx testem |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx chemických výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C |
100 |
Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx pyknometricky |
140 |
Stanovení xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx lepidel |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x tenzidů a xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost) |
170 |
Mísitelnost xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx potravin |
4 990 |
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx v Kč |
Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií |
460 |
Detekce Escherichia xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání kolonií xxx 44 °C |
290 |
Všeobecné xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx filtru |
230 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru |
230 |
Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx - biochemické x serologické testy |
380 |
Stanovení xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio parahaemolyticus |
750 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica |
410 |
Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií při 30 °X |
340 |
Xxxxxx Aspergillus xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
Jakost xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného počtu x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě |
230 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx kultivačního xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x stanovení xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx zkoušení slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - nativní xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení) |
130 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx |
10 |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx úpravy |
350 |
Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku |
70 |