Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
kterou xx xxxxxxx sazebník xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x změně xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx"):
§1
Xxxx xxxxxx nákladů za xxxxxxx zemědělských, mydlářských x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx určených x xxxxxx výrobě anebo xxxxxxxxxx výrobků, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx jednotlivých xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory podle §1 xx stanovena x přílohách č. 13 xxxx xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx náhrad xxxxxxx xx senzorické rozbory.
(2) Výše xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxx vztažené na xxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x nákladů xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxx x režijní xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx xx základě xxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Součástí výše xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx vzorku x xxxxxxx.
(3) Xxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2003.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Sb.
Fyzikálně-chemické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx antioxidantů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení celkového xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx sorbitu v xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx izotachoforetickou (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamátu sodného xxxxxxxx z celkového xxxxxx glutamátu

1 550

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu x kyseliny xxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx vitaminů X x E x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx C v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxx D2 x X3 ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x energetických xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC

1 300

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX MSD

1 390

Stanovení (konfirmace) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx LC/MS

3 430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 730

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx fosforovodíku x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 240

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx I)

2 440

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx chlormequatu x xxxxxxxxxxx metodou LC/MS

3 650

Stanovení xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného xxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx technika

630

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX na xxxxxxxx XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx metodou ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx uhlovodíků v xxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx ftalátů x nápojích metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, G2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, G1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (SPE) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 a B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

5 610

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Sudan x xxxxxx výrobcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx redukujících cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx volného xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a aldehydů x xxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých složek

1 340

Stanovení xxxx v xxxxxxx (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx žloutku xx xxxxxxxxx likérech xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení jakosti xxxxxx; škodliví činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x čokoládových xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

160

Stanovení xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx množství hub xxxxxxxx napadených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hub

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx nečistot xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx

380

Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x potravinách

1 810

Stanovení xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx polevy x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení volné xxxx x xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 složek

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx metodou x CaMV 35X xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x potravinách rostlinného xxxxxx Real-Time XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX kukuřice XXX810 x kukuřičných výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx v potravinách xx předčištění na xxxxxxxxx SPE metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení veškerých xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra xxxxx v xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx a 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" přímou extrakcí xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x olivových olejích xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, delta X) v olivovém xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx úpravě xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx na bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v potravinách xxxxxxx ELISA

2 500

Stanovení potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x specifických xxxxxxxx metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx aminokyseliny xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx soli

220

Stanovení organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, pH, barvy, xxxxx. x piva xx zařízení XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx objemu, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx balení

70

Stanovení obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx znaku na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx v xxxxxxxxx xxxx znak v xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx

330

Xxxxxxxxx cizorodé xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení objemové xxxxxxxxx obilovin

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx zrn x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx v obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x žitě

470

Stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sladovnického xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx kukuřice

50

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti luštěnin

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxx xxxxx v olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x semen xxxxxxxxxx x tykvových xxxxx

140

Xxxxxxxxx semen blínu x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx hrubé xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích

1 180

Stanovení čísla xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx x obilovinách, xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (SDS test) x obilovin

420

Stanovení vlhkosti x obsahu xxxxxxxx xxxxx v olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx brambor

50

Vady hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx odrůdové xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx u xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx stolní xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx a sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx zlomků x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x těstovinách

350

Stanovení titrovatelných xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích

180

Stanovení xxxxxxxxx ovocné xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x cukrářských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx cukrovinek x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx sušením s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

360

Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mravenčí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx sušením x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx u repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací xxxxxxxxxx x želírovacím cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx oxidu siřičitého xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xx xxxxxxxxx ze xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx v pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti piva

100

Stanovení xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx pěnivosti xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx u xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx kyselin a xxxxx kyselosti xxxxxxx x chuťových látek

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx xxxxxxx při 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx netěkavých xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x lihovinách

100

Stanovení esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x vinném xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 440

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx hustoty vín

160

Stanovení xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xx vínech

1 380

Stanovení popela xx vínech

390

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx jader na 100 g nebo xx 1 libru (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodů

100

Stanovení podílu xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx x jader xxxxxxx skořápkových xxxxx x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx kyselosti xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx podle Rothenfusera x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

160

Stanovení ztráty xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti x xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx uhličitého v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx kyseliny x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

310

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx sacharínu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx octě

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx bobtnavosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x konzervárenských polotovarech x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx plodů a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx nedozrálých, připálených, xxxxxxxxxx poškozených, skvrnitých x škůdci xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx částí x xxxxx se stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny

70

Odsíření pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích z xxxxx x zeleniny

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx vnesené rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobku x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx mléčné) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x výrobcích x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a přípravků xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx destilační xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny

750

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx titrací x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

270

Stanovení popela xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích

2 260

Stanovení hmotnostní xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x mrazírenských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x ovocných a xxxxxxxxxxxx šťávách

950

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x mlýnských výrobcích

220

Stanovení xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx mouce

160

Zkouška xxxxxxxxx xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1, x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a luštěninách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx popela xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx škrobů

320

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx broskvích

310

Stanovení xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodého kondenzátu xxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx bezvodného xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x mléce x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx kyselé xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušených x zahuštěných

100

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx u mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x mražených xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x kaseinu

610

Stanovení xxxxxx xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx skořápky slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx povrchu xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx průhlednosti a xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx hmoty xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx škvařeného xxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx tuku ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x dusičnanů ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

100

Stanovení xxxxxx chloridů ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách

180

Stanovení xxxxxx xxxx nepřímou extrakcí x xxxx, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídel x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vody refraktometricky xx včelím xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu

520

Stanovení sacharózy xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Winklera xxxxxxxxxxxx xx včelím medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx stanovení vápníku xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx škrobovým xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx medu

1 310

Stanovení elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx popelovin x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mléce, smetaně x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx případech - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx jiných xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné mléčné xxxxxxx s přísadami; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a směsích xxx jejich xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu tuku x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a tuku x jednoho xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx hmotě

210

Stanovení volných xxxxxxx kyselin xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu vody xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx potenciometrickou

180

Stanovení obsahu xxxx a xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx rozpustného xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx v koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx vlhkosti soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx zbytku x xxxx

160

Xxxxxxxxx hořčíku x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného x soli

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx soli

50

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx příměsí xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx čaje xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx zelené kávy

380

Stanovení xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx jemnosti xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 zrn xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení popela xxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx v xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx kávy xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

220

Stanovení xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx jídel xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x studené kuchyně

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx inverzi x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx přítomnosti xxxxxx x hotových xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x hotových jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx složek v xxxxxxxx jídlech a x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx podílu hlavní xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x majonéze

200

Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx mletí koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Color) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx vzorku xxxx x známém xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

140

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxx čaje x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dusíku xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných xxxxxxx a ochucovadel

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení xxxxxx kávovin

140

Stanovení písku x kávovinách

350

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kávovin

200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx sacharózy a xxxxxxxxxxxxx látek xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx mleté xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "písku" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx tuků a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx látek xxxx x xxxxx (xxx 125 st. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx a xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech

170

Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx a xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx tuků x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx a xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tuků x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx a olejů Xxxxxxxxxx testem

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx chemických výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx etanolu x xxxx pyknometricky

140

Stanovení xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxxxxx lepidel

360

Stanovení xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu vody x tenzidů a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx schopnost)

170

Mísitelnost xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx nerozpustných v xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx potravin

4 990

Xxxxxxx x. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx v Kč

Průkaz xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Technika xxxxxxxx kolonií

460

Detekce Escherichia xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X na membránách - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx membránách - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Escherichia xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání kolonií xxx 44 °C

290

Všeobecné xxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Escherichia coli 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx separace

1 200

Průkaz Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa xx xxxxxxx filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx filtru

230

Detekce xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Salmonella Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií rodu Xxxxxxxx - biochemické x serologické testy

380

Stanovení xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Vibrio parahaemolyticus

750

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového počtu xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- stanovení xxxxxxxxxxx bakterií

210

Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií při 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

40

Jakost xxx - stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - technika xxxxxxx pravděpodobného počtu x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx spor xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií v xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx termotolerantních xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx kolonií xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x rajčat: Stanovení xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu lipolytických xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x stanovení xxxxx mikrobů xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu aerobních xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx přítomnosti x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx aerobních, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx zkoušení xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx nežádoucích xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx zkoušení slepicích xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - preparát x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx barvení)

130

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx přelivovou xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx pro mikrobiologické xxxxx

10

Příloha x. 3 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladů x Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx x xxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mechanické xxxx xxxxxxx úpravy

350

Senzorické hodnocení xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx x mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx funkčnosti xxxxx xxxxxxx vzorku

70

Příloha x. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Kč = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx vyjádřená v Xx (xxxx xx xxxxxxx materiál. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx xxxxx
b = xxxxxxx xx 1 hod práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx
- xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekce ze xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. XX xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 469/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Informace
Právní předpis č. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.1.2003.
Xx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx předpisem x.:
469/2005 Xx., kterým xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx stanoví xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
x účinností xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Sb. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.