Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 31.12.2005 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst.3 písm.b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

541/2002 Sb.

Příloha č. 1 - Fyzikálně-chemické rozbory
Příloha č. 2 - Mikrobiologické a mikroskopické rozbory
Příloha č. 3 - Senzorické rozbory
Příloha č. 4 - Kalkulační vzorec
č. 469/2005 Sb. - Čl. II
541
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx podle §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx podle §14 xxxx. x) zákona x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské inspekci x x změně xxxxxxxxx souvisejících zákonů, (xxxx xxx "zákon"):
§1
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, mydlářských x xxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx k xxxxxx výrobě anebo xxxxxxxxxx výrobků, prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 4 xxxx. x) xxxxxx, se xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx.
§2
(1) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx §1 xx xxxxxxxxx x přílohách č. 1 xx 3 této xxxxxxxx. Příloha č. 1 xxxx vyhlášky xxxxxxx xxxx náhrad xxxxxxx xx fyzikálně-chemické xxxxxxx, příloha č. 2 této xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx a mikroskopické xxxxxxx a příloha č. 3 xxxx xxxxxxxx stanoví xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
(2) Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx spotřebovaného materiálu x xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx zahrnují xxxxxx x režijní xxxxxxx x xxxxxxx xx spotřebovanou xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx, jsou xxxxxxxxx na základě xxxxxxxxxxxx vzorce, xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxxx xxxxxx x rozboru.
(3) Xxxx náhrady xxxxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx x přílohách č. 1 xx 3 xxxx xxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x příloze č. 4 xxxx xxxxxxxx.
§3
Xxxx xxxxxxxx nabývá účinnosti xxxx 1. xxxxx 2003.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx nákladu x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Identifikace xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx syntetických xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

960

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x potravinách xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx FIA

1 000

Stanovení xxxxxxxx x orto-fenylfenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 280

Stanovení kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "fingerprinting xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx neohesperidinu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx theobrominu, xxxxxxx x theofylinu x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx glutamátu xxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx sodného xxxxxxxx x celkového xxxxxx glutamátu

1 550

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx B12 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx vitamínu X1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx C x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 530

Stanovení X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v potravinách

2 020

Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x paraquatu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC

2 570

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx herbicidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 470

Stanovení bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx AAS - bezplamenová xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx dusičnanů a xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x dusitanů xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx chlorovaných alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nápojích metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x chlorovaných pesticidů x potravinách metodou XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx ochratoxinu X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx imunoafinitních xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 760

Stanovení toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 160

Stanovení xxxxxxxx x lihovinách a xxxx xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Sudan v xxxxxx xxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx nepovolených xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-pentadienu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx chloraminu

1 150

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x lihovinách metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xX vody

100

Stanovení xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uhličitého x xxxxxxxx a perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx popela

380

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x lihovinách x xxxxxx obsahem těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx a xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx s nízkým xxxxxxx těkavých xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) metodou XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x lihovinách

1 500

Stanovení obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; obsah xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; rozplevelení

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; škodliví činitelé

140

Stanovení xxxxxx náplně x xxxxxxxxxxxxxx cukrovinkách

100

Stanovení složení x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx ovocné komprimáty (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx nečistot hub

70

Stanovení xxxxxxxx hub

220

Stanovení xxxxxx xxx

380

Xxxxxx druhů xxx xxxxxxx ELISA

3 500

Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx přes 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX vodního xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx aktivity xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx masných xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx masných výrobků

70

Stanovení xxxxxx masa

6 180

Stanovení hydroxyprolinu x potravinách

1 810

Stanovení obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxx xxxx u xxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -jedna xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx šířky xxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x cigaretovém xxxxx xxxxxxx GC

740

Stanovení vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Real-Time PCR xxxxxxxxxxxxx metodou s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx předčištění xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na XXX xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx sacharózy x xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x potravinách

430

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

950

Stanovení spektra xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx na xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx mastných kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Spektrofotometrická xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, xxxxx X) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení K270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v olivovém xxxxx

940

Xxxxxxxxx dusíku v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx dusíku x xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x potravinách enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx spektra xxxxxxx xxxxxxxxxxxx metodou XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx zařízení XXXXX

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx v citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx norem - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu barevných xxxx v xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx složení nesourodých xxxxxxxx - makroskopický xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x potravinách

250

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx napadení obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx škůdci

140

Stanovení objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x obilovinách

50

Stanovení xxxxxxx x nečistot xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x obilovinách

160

Stanovaní xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx sklovitosti xxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

430

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx koňský xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx muškovitosti xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx luštěnin

210

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x olejninách xxxxxxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a škodlivých xxxxxxxx při počtu

210

Stanovení xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxx u semen xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx u xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx v obilovinách, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx varného xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx výtěžnosti a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx ryb

260

Stanovení xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx acesulfamu-K, xxxxxxxxx a sacharínu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx cyklamátu x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (tucích a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx jiných druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx očkovitosti těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx těstovin

210

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx zkoušky x těstovinách

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zvětšení objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx vody bez xxxxxxxxxxx při 130 °X v pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx s nasávací xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x pekařských výrobcích

350

Stanovení xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tvarohové xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení xxxxxxx xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °C x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx po xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 130 °X x cukrářských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °C

70

Stanovení xxxx acidobutyrometricky ve xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx ve zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx redukujících xxxxx xx inverzi xxxxxxx Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx přímou xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení obsahu xxxx xx hydrolýze x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx polevy xxxxxxxxx, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení xxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (jádrovin) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

560

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x cukrovarských výrobcích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí v xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Důkaz oxidu xxxxxxxxxx x rafinovaném xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích

260

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx želírovací schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx škrobu

100

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ve vodním xxxxxx škrobu

120

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx výrobcích xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x dextrózového ekvivalentu x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva

100

Stanovení xxxxxx piva

200

Výpočet využitelné xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx cukrů x xxxx

480

Xxxxxxxxx oxidu uhličitého x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx indexu lomu xxxxxxx a chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx optické xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových látek

220

Stanovení xxxxxxx destilací ve xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, cukrů x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

100

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx aldehydů xx xxxxxx destilátu xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx metodou fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx alkoholů x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx bezcukerného extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx vínech

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 g) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x kokosu

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx ztráty sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů

210

Stanovení popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

380

Stanovení petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx vlhkosti u xxxxxxxxxxx arašídů

160

Stanovení obsahu xxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx titrační xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

200

Stanovení alkoholu x nealkoholických xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě

420

Stanovení xxxxxxxxx extraktu xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx octě

470

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxx octě

530

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx volných minerálních xxxxxxx x kvasném xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

160

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxx octě

140

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) podílu

6 270

Stanovení xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce a xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx celistvosti plodů x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tekutého podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx se xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částic x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx refraktometricky

50

Stanovení refraktometrické xxxxxx xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny

350

Stanovení xxxxxxxxxxx příměsí (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (xxxxxxxx xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx metodou spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx technického vyhotovení xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (nikotinu) xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx volného xxxxxx (xxxxxxxxx) fermentovaného xxxxxx x tabákových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných xxxxxxx látek x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx hodnoty pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx D-jablečné x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx výrobků

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého xxxxx v mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx bobtnavosti xxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx podle Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx lepku x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx vařivosti xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a nečistoty xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx jednoho znaku x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx, rýži, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mléčného xxxx x čokoládě x xxxxxxxxxxxx cukrovinkách

3 700

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx mléčné sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x čokoládě a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx škrobu sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx škrobech x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x sušených hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx švestkách

310

Stanovení velikostní xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx meruňkách

310

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx analytického nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených x zahuštěných

100

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zahuštěných

100

Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxxxx výrobcích sušených x zahuštěných metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny mražených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

100

Stanovení xX xxxxxxxxx mléčných výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x mražených mléčných xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání xxxxxxxxx mléčných výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx a xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xX x xxxx, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx metodou xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx v xxxxx x mléčných xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

100

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x kaseinu

140

Stanovení xxxxx kyselosti xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx indexu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx skořápky xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx xxxxxxxxx vzduchové xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx stálosti x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxx xxxxxxx hmoty po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx konzumních

80

Zjišťování jakosti xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

190

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx sušením u xxx, rybích výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x konzerv

100

Stanovení hmotnosti xxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx nepřímou xxxxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx tuku xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x mase, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxx x Eynona xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podle Lana x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx včelího xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx aktivity podle Xxxxxxxx ve xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení xxxxxx ve včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx cukrem x xxxxxxxxx výtažky

100

Mikroskopický xxxxxx xxxxxxx medu

1 310

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxx Soxhlet - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx smetany x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu celkové xxxxxx mléka, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx dle Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, a xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x dětskou xxxxxx x přídavkem xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx zahuštěné xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx a xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu tuku x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx a tuku x xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích xxxxxxx ve vaječné xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx hmotě

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxx hmotě

940

Stanovení obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xx xxxxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

220

Stanovení xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx nečistot xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx vepřovém sádle x taveném loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

360

Stanovení peroxidového xxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

70

Xxxxxxxxx jodového xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Xöxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx v čaji xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx tří xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v rozpustném xxxx

170

Xxxxxxxxx prachu x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsí x xxxx

50

Xxxxxxxxx cizích xxxxxxx x čaji

70

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx kávy

100

Stanovení xxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx celkového popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx kávy

250

Stanovení xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x kávě

340

Stanovení xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx pražením

200

Stanovení xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech jídel

220

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x studené xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel

140

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx v xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX potravin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech

100

Stanovení xxxxxx příměsí x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x kyselině (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x pepři xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx přírodních barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxx při 103 °X

220

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx ve xxxx x čaji

220

Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx stavu (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Stanovení xxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx pH xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx tuku x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kávovin

140

Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného xxxxxxxx (výluhu) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx při 105 °X

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx tání xxxx x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx kyselosti xxxx a xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx tuků x olejů (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Karla Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela x xxxxxx a xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxxxx a xxxxxxx x v xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru xxxxxxxx p- hydroxybenzoové x tucích x xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

830

Stanovení xxxxxx xxxx tuků a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx v xxxxxx x olejích

290

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx x olejů xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx diethyletherového xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("litrová hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx a olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx zásad x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx pracích xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX tenzidů a xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x mastných xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx přítomnosti xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx ozářených potravin xxxxxxx GC/MS

4 750

Termoluminiscenční xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990

Xxxxxxx x. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx cereus - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

220

Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx druhů xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

410

Horizontální xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na membránách - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 membrány

630

Stanovení xxxxx Escherichia coli. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx kolonií xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální metoda xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli 0157 - metoda xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu x xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Pseudomonas aeruginosa xx použití filtru

230

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních stafylokoků (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx agarové xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus a xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Plasma, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v tekutých xxxxxx

210

Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx na selektivní xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx při 30 °X

340

Xxxxxx Aspergillus xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx testy

40

Jakost xxx - xxxxxxxxx intestinálních xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx bez xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Metoda xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx hemolytických xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

60

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °C)

210

Stanovení xxxxx koliformních bakterií; xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Escherichia xxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - část 1: xxxxxx membránových xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx živného xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx média

420

Metody xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx nepravých kvasinek xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx osmotrofních xxxxxxxx a plísní

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - technika xxxxxxxx kolonií vykultivovaných xxx 30 °C

320

Výrobky x rajčat: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx sporotvorných xxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx obsahu

210

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxx preparát

70

Mikroskopické xxxxxxxxx - preparát x jednoduchým obarvením

80

Mikroskopické xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx filtrací

230

Vyšetřování papíru x folií xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Odběrová xxxxxxxx xxx mikrobiologické xxxxx

10

Xxxxxxx x. 3 x vyhlášce č. 541/2002 Sb.
Senzorické rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x jednoho xxxxxx

70

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho vzorku xxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxx

350

Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx jednoho xxxxxx s mechanickou xxxx xxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx obalu xxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx

70

Příloha č. 4 x vyhlášce x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx x Xx = x + x.b
xxx: x = xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x Xx (xxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx. xxxxxxx)
x = xxxxx xxxxx práce
b = xxxxxxx xx 1 xxx práce, xxxxx xxxxxxxx:
- xxxxxx a režijní xxxxxxx
- xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx energii xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx zemědělské x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx se xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. II vložen xxxxxxx předpisem x. 469/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 541/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2003.
Ve xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jsou podchyceny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x.:
469/2005 Xx., kterým xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
x xxxxxxxxx xx 1.1.2006
Xxxxxx xxxxxxx x. 541/2002 Xx. xxx xxxxxx právním předpisem č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.