Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx x Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou s xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx citrónové xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography" |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení sorbitolu x xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení chininu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x alkaloidů x xxxxxxxxxxx metodou GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, B2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX A |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxx X1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxxx X2 a X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních doplňcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx zařízení XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyanovodíkové xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Multireziduální metoda) |
4 590 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 280 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx technika |
630 |
Stanovení jednoho xxxxx metodou AAS - xxxxxxxxx technika |
750 |
Stanovení xxxxx xxxxxxx XXX xx xxxxxxxx XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů v xxxxx x zelenině xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx polyaromatických xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 metodou XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení těkavých xxxxxxxxxxx látek v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x lihovinách |
140 |
Stanovení veškerých xxxxxxx x lihovinách |
170 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x lihovinách x nízkým obsahem xxxxxxxx složek |
1 340 |
Stanovení xxxx x xxxxxxx (lihu) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx ve vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka |
70 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu mechanických xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx složek |
500 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení alkaloidů x kondenzátu xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
740 |
Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S promotorem x NOS terminátorem |
4 500 |
Detekce xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx původu Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-176 x kukuřičných výrobcích xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Ready xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Kukuřice Xx-176 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx Xx-11 v xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx na xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx laktózy x xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů v xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny v xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x potravinách metodou XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 700 |
Stanovení xxxxxxx volných xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, xxxxx, energ. x piva na xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx plodech |
200 |
Dovolené xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - suché xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení xxxxxxxx x aromatizovaných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Přepočet xxxxx na sušinu, xxxxx xxxx uveden x xxxxxxxxx xxxx xxxx v sušině |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx při stanovení xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx v xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx sladovnického ječmene |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx typu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx luštěnin |
220 |
Stanovení xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx jedlé |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxxxx znaku x olejninách xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx znaků více xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx x v xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla poklesu x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých látek x xxxxxxxxxx semenech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx |
50 |
Xxxx hlíz brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx xxxx brambor |
460 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx konduktometrické xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 990 |
Stanovení xxxxxxxx linolové x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci |
70 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx pro xxxxxxx zkoušky x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x těstovinách |
560 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody sušením x nasávací hmotou x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pekařských výrobcích |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx glycidu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsi xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °C |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Schoorla xx zmrzlinách |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx přísad (xxxxxxxx) v xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxx- a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx cukrovarských xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složení x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu |
140 |
Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx škrobu |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze škrobu xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu |
600 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx alkoholu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v pivu |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení popela x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x těstě x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx x čísla xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx rozpustných, xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx vinném xxxxxxxxx xxxxxxx titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx x vinném destilátu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x vinném destilátu xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení furalu x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx kyanovodíku v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx vín |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xx vínech |
350 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx vín |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene ve xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 zdravých xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x nebo xx 1 libru (454 x) suchých skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx jader x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx celých xxxxx a xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
480 |
Stanovení čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení těkavých xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x kvasném xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx a zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a výrobků x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a pecek x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny x konzervárenských polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx xxxxxxxxxx surovinou |
5 500 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
350 |
Stanovení minerálních xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
420 |
Stanovení celkové xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x přípravků xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení hrubého xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a přípravcích xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x pektínových výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny |
700 |
Stanovení xxxxxxxx benzoové alkalimetrickou xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny benzoové x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx fermentovaného xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
150 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x alkoholu x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x zeleninových xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxxxxxx v ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx prolinu x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou HPLC |
1 080 |
Enzymové xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových šťávách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ferromagnetických xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot a xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - u xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x krup, rýže, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxx x kroupách, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hmotnosti xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených hrušek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x poškozených plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x sušeném ovoci - mikroskopicky |
330 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody v xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky po xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v mléčných xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x mražených mléčných xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x sušiny x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xX x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx aci xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx u sýrů, xxxxxxx, krémů a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a umytí xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxx vaječné xxxxx xx rozbití |
70 |
Důkaz xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách |
130 |
Stanovení xxxxxxxxx škvařeného sádla |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx částí x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH u xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x konzervách |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx výrobcích x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx jídlech x konzervách |
100 |
Stanovení popela x masa, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx podle Lana x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx a Xxxxxx xx včelím xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx nerozpustných xx včelím medu |
200 |
Stanovení xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Schadeho xx xxxxxx medu |
910 |
Komplexometrické xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx včelího medu xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx neslazeného mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx v prášku xxxx., dále v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x másle |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx tukuprosté x tuku z xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječných xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx příměsí xx vaječné hmotě |
50 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných masných xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu volného xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx chloridu sodného x xxxx x xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v soli |
160 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx x xxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x soli |
130 |
Stanovení xxxxxx x soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx trojmocných xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxx xxx si xxxx čaje xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu kofeinu x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x čaji |
100 |
Stanovení kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx příměsí v xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx x kávě |
420 |
Stanovení xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
220 |
Stanovení tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel |
430 |
Stanovení tuku x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu v xxxxxxxx jídlech x x polotovarech jídel |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx hlavní složky x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení obsahu xxxxxxxx silic v xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x bylinách |
470 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny |
220 |
Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx popela čaje |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx vodě x čaji |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx v xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel |
330 |
Stanovení xxxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx kávovin |
350 |
Stanovení ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx pražené xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x hořčici |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx v otevřené xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích |
220 |
Stanovení jódového xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů |
340 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx čísla xxxx x olejů |
420 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxx x olejích x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx kyseliny x- xxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxx a olejích |
560 |
Stanovení x xxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
1 110 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx x xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného podílu xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a olejů xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xxx xxxxxxxxxx použití xxx 20 °C |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu |
50 |
Stanovení kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a detergentů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxx x detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a detergentech |
610 |
Stanovení xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxx látek x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x vodou |
50 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxxx zjasňujících xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x detergentech (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení látek xxxxxxxxxxxxx v etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx potravin metodou XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx suspektních Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - typizace |
380 |
Stanovení počtu xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx průkazu bakterií xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
560 |
Průkaz bakterií xxxx Shigella |
470 |
Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x další druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; technika xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační půdě - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx enterokoků - biochemické xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx a technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °C, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx x masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Proteus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx hmot xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |