Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Xxxxxx |
Xxxx náhrady xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 200 |
Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny benzoové x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx fosforu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 160 |
Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu a xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitaminu X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx zařízení GC XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx fenoxyalkanových kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné titrační |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda) |
4 590 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx zařízení AMA 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE |
660 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx metodou GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 metodou XXX (screening) |
2 500 |
Stanovení deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 610 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening) |
910 |
Stanovení xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií |
950 |
Stanovení xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx víně |
100 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX |
960 |
Xxxxxxx celkového alkoholu xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách |
170 |
Stanovení xxxxxxxxxxx alkoholů ve xxxxxx x lihovinách |
1 500 |
Stanovení xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx složek |
1 340 |
Stanovení xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu vaječného xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou |
1 280 |
Stanovení xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v nečokoládových xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky) |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem |
230 |
Stanovení perforace xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hub |
380 |
Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody aw |
370 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu v xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu čokoládové xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx drůbeže |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;210 |
Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC |
2 260 |
Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX |
740 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
4 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx |
8&xxxx;170 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
1 500 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody |
4 920 |
Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x medu |
1 300 |
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Stanovení "tuku" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx olejích metodou XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA |
3 000 |
Stanovení xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;670 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx SCABA |
560 |
Stanovení kyselosti |
160 |
Stanovení xxxxxx, hmotnosti spotřebitelského xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody |
250 |
Stanovení vlhkosti x aromatizovaných cukrech |
140 |
Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx sušiny x potravinách na xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Přepočet xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx uveden x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x obilovinách |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxx x xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
270 |
Stanovení xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx jedlé |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vařivosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 |
210 |
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho znaku x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader |
140 |
Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx) |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x obilovinách, luštěninách x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx |
760 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 030 |
Stanovení xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 990 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v potravinách (xxxxxx x olejích) |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxx těstovin xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaječného obsahu x xxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x pekařských výrobcích |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance |
50 |
Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách |
210 |
Stanovení xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx obsahu tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení přísad (xxxxxxxx) v čokoládách |
130 |
Stanovení xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx barvy cukrovarských xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých cukrech |
50 |
Stanovení xxxxxx ve xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
320 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx alkoholu x pivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx piva |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx zákalu xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx x pivu |
480 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v těstě x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu vonných x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x chuťových látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx látkách |
340 |
Stanovení xxxxx vonných a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx metodou xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin |
160 |
Stanovení xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx vín |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve vínech |
180 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti celých xxxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x kyselině - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx u neloupaných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných arašídů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích |
730 |
Stanovení xxxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
530 |
Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě |
160 |
Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě |
140 |
Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (zeleninového) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx drtě x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx upravených xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx surovinou |
5 500 |
Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v konzervárenských x polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
440 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení alkaloidů (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní rychlosti xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx a hrášku |
490 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
200 |
Stanovení xxxxxx fosforu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení ferromagnetických xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla v xxxxxxxxx výrobcích |
440 |
Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin |
140 |
Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -jeden znak - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, pohance x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx síranového xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx ovoci - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech |
1 820 |
Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx xxxx s xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných |
100 |
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mražených mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou acidobutyrometrickou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x kaseinu |
420 |
Stanovení xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu |
210 |
Stanovení čistoty xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce |
70 |
Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení vody xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx a xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel x konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Lana x Eynona xx xxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Lana a Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu |
590 |
Důkaz xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
210 |
Stanovení pH xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, smetaně a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxx x jogurtu |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x přísadami; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích pro xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné hmotě |
50 |
Stanovení xxxx xx vaječné xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve vaječné xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu volného xxxx v mase x xxxxxxx výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých látek xx vepřovém sádle x taveném xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
440 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji |
70 |
Stanovení xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Böhmerova xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
200 |
Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v soli |
130 |
Stanovení xxxxxx x soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje |
450 |
Stanovení škůdců x čaji mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxx xxx xx xxxx xxxx podle Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela kávy |
210 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx vodě |
340 |
Stanovení písku x kávě |
420 |
Stanovení tuku x kávě |
340 |
Stanovení kofeinu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ztrát xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x ostatních xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně jemnosti xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 530 |
Příprava mletého xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu sušiny |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx čaje |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °C) |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
100 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech |
120 |
Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin |
210 |
Stanovení popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °C |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice |
210 |
Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici |
440 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení bodu xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx kyselosti tuků x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C) |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
160 |
Stanovení x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx metodou |
570 |
Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x olejů |
290 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou fotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a detergentů |
280 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu |
200 |
Detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy |
1 700 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx rodu Campylobacter |
600 |
Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu |
600 |
Horizontální metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - typizace |
380 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx bakterií xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy |
380 |
Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - počítání xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx enterokoků |
220 |
Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX) |
560 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx ; technika počítání xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné vodě |
230 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X |
320 |
Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda |
390 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx a počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |