Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 460 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx TLC |
780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 410 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení fosforu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx kyseliny citrónové xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx" |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx x manitolu v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx glutamátu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX) |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 000 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
940 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx flavonoidních xxxxx x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx X1, X2, X6 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 690 |
Stanovení xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX A |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxx B1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x potravinách xxxxxxx HPLC |
950 |
Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných potravinách xxxxxxx HPLC |
1 600 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxxxx doplňcích xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx |
2&xxxx;020 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (konfirmace) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx dithiokarbamátů x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyanovodíkové xxxxxxx destilačné xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 440 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
2 240 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Multireziduální xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX) |
5&xxxx;930 |
Xxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda) |
4 590 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
3&xxxx;650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou GC |
3 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx jednoho prvku xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx dusičnanů xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx a xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC |
2 910 |
Stanovení X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;980 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; zelená xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1 x B2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických glykoalkaloidů x potravinách metodou XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxx XX |
950 |
Xxxxxxxxx 3-MCPD x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
1 400 |
Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC/MS |
1 580 |
Stanovení aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx látek v xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plynovou xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xX xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů ve xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx vínech |
100 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx xxxxxxx XXX |
960 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx alkoholu xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxx x xxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek |
340 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x aldehydů v xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým obsahem xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx vody x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vaječného xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; obsah xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; příprava xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
220 |
Xxxxxxxxx sušiny xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx složek |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxx aw |
370 |
Stanovení xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení provařenosti xxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx výrobků |
70 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx hydroxyprolinu x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v mražených xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx volné vody x zabité xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx kouři metodou XX |
740 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR screeningovou xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce specifické XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 v kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
6&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x potravinách xx xxxxxxxxxxx xx kolonkách XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů v xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x maltózy metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx sacharósy, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx spektra cukrů x xxxx |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx zařízení XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx xxxxxxxx na xxxxxxxx SOXTEC 1026 |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta X) x olivovém xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x olivovém oleji |
940 |
Stanovení xxxxxx v potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny v xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení alergenů x xxxxxxxxxxxx bílkovin xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou metodou |
1 700 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx změn x obilovinách |
130 |
Stanovení sušiny x potravinách xx xxxxxxxx XX 50 |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx na xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x sazebníku xxxx xxxx x sušině |
30 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx energetické xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx rozbor |
250 |
Stanovení xxxxxxx nesourodých potravin - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx příměsi x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx x obilovinách |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx pšenice |
70 |
Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx maltózy x žitě |
470 |
Stanovení pšenice xxxxx a xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé |
140 |
Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene |
220 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice typu xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx kukuřice |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx slunečnice x tykvových xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx x xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při vlhkosti 12% |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a v xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxx x obilovin |
380 |
Stanovení xxxxxx x obilovinách, luštěninách x xxxxxxxxx x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx vlhkosti a xxxxxx xxxxxxxx látek x xxxxxxxxxx semenech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech |
480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx elektroforézy |
2 540 |
Stanovení xxxxxxx xxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení konduktometrické xxxxxxx (KH) chmele |
760 |
Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - xxxxxxx HPLC |
1 200 |
Stanovení xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 990 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů těstovin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení vlhkosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx při 130 °C v xxxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °C x xxxxxxxxxx výrobcích |
70 |
Stanovení xxxxxx vody sušením x nasávací hmotou x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x pekařských xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx glycidu xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx výrobcích |
550 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsi xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx při 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x cukrářských výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx zmrzlinách |
210 |
Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Schoorla xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxxxx nápoje x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení čokoládové xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarimetricky x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx |
810 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení kyseliny xxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- x propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
1110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složení x xxxxxxx cukru |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru |
270 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení pektínu x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru |
390 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx cukrech |
50 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony |
160 |
Stanovení xxxxx ve xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační |
320 |
Stanovení xxxxxxxx škrobového xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxxx xx škrobu |
120 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu |
600 |
Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx barvy xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx energie xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx trvanlivosti droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných x xxxxxxxxx látek |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °X |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx, xxxxx v lihovinách |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve vinném xxxxxxxxx xxxxxxx titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx v xxxxxx x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
1 110 |
Stanovení furalu x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin |
160 |
Stanovení xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx vínech |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxxxxx extraktu ve xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx kyseliny xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx celých xxxxx na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx skořápek x zdravých jader x xxxxxxx skořápkových xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx velikosti xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů a xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx celých xxxxx x plodů |
160 |
Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx u skořápek x xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx obsahu příměsí xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx refraktometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx titrační xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx octě |
420 |
Stanovení veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx octa |
270 |
Stanovení xxxxxx x kvasném xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxx vyrovnanosti konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx jejich xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx při xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny |
210 |
Stanovení sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx refraktometrické xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxx metodou |
220 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x přípravcích xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxx sodného x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx popela ve xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) ve fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x ovocných x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x alkoholu x xxxxxxx nebo zmrazené xxxxxxxx x xxxxxx |
490 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxx x zeleninových šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 700 |
Stanovení pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mlýnských xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx maltózy x mlýnských výrobcích |
470 |
Stanovení xxxxxx mokrého lepku x mlýnských výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot a xxxxxxxxx -xxxxx xxxx - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x kroupách, xxxx, jáhlech, xxxxxxx x luštěninách |
210 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu tukuprosté xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx škrobu a xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx příměsí x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x poškozených plodů, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx broskví |
230 |
Stanovení obsahu xxxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek |
70 |
Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách |
310 |
Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx uhelnatého x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret |
1 820 |
Stanovení sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušením xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x zahuštěných |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx výrobcích sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH mražených xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
480 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x pomazánek |
160 |
Stanovení xX x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx aci dobutyrometri xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek |
210 |
Stanovení xxxx x xxxxxx x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x másle |
120 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxx x tuhosti xxxxx u slepicích xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx viditelnosti x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec slepicích xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx jakosti xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx sádla |
180 |
Stanovení xxxxxx vody xx xxxxxxxxx sádle |
140 |
Stanovení xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x konzerv |
70 |
Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx výrobcích |
360 |
Měření xX masa a xxxxxxx výrobků metoda xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu pevných x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu škrobu xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných konzerv x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
210 |
Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
350 |
Stanovení xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu |
50 |
Stanovení redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu |
460 |
Stanovení sacharózy xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím medu |
380 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx medu |
200 |
Stanovení xxxxxx pevných xxxxx xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
860 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím xxxx |
910 |
Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx xxxx |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx dusíku xx xxxxxx xxxx |
590 |
Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx medu xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx včelího xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v mléce x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx celkové xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx dle Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobku; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; mléčné xxxxxxx x prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx sýrů x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
230 |
Stanovení xxxxxx tuku x xxxxxx x tavených xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxx x másle |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx tukuprosté x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x mražených vaječných xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxx a masných xxxxxxxxx metodou Volhardovou |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx látek xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji |
420 |
Stanovení xxxxx kyselosti xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxx epihydrinaldehydu xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji |
430 |
Stanovení Böhmerova xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx |
400 |
Xxxxxxxxx škůdců x koření - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx dusitanů x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx uhličitanů x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x soli |
420 |
Stanovení xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx škůdců x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx si xxxx xxxx xxxxx Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx pražené kávy |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx kávy |
100 |
Stanovení xxxxxx x kávě xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy |
210 |
Stanovení xxxxxxx alkality xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela kávy xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx písku x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx extraktech |
310 |
Stanovení xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x hotových xxxxxxx x v polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxx x ostatních xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx koření |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx silic v xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx o xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x čaji |
220 |
Stanovení popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) kávovin |
270 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx zelené xxxx xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx kávy (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" v hořčici |
350 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hořčice |
100 |
Stanovení tuku x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků a xxxxx vyjasněním |
360 |
Stanovení xxxx xxxx tuků a xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů |
210 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a olejů (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X) |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Fischera |
270 |
Stanovení xxxxxx v tucích x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx x xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů |
420 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx x x margarinech |
170 |
Stanovení xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové v xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx křivky xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxx x olejů |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx extrakcí xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty kapalných xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx furalu v xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx prostředků |
100 |
Stanovení xX xxxxxxx x detergentů |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx látek x tenzidů x xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx xxxx tenzidů x xxxxxxxxxx (mycí xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx s xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky) |
70 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx v etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx v etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx odparku lihu |
200 |
Detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Xxxxxx |
Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace |
380 |
Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C |
220 |
Campylobacter - konfirmační xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx metoda stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx. |
165 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx testy |
1 510 |
Průkaz Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx výrobky |
430 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria monocytogenes - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
600 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx za použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Pseudomonas |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test |
950 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
560 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella |
470 |
Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x další xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;360 |
Xxxxxx Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Jakost xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °C |
340 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
40 |
Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx nejvýše pravděpodobného xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
240 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx pomnožení v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů |
330 |
Stanovení xxxxx Clostridium perfringens - sulfidredukujících xxxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx xxxxxxxx droždí - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X - xxxx a xxxxx xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx mikrobů |
210 |
Stanovení počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Proteus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx anaerobních xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x psychrofilních xxxxxxx xxxxxxxxx do agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - důkaz plísní xx vaječném xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
10". |