Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 xxxx. 3 písm. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x o xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví podle §14 xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx inspekci x x změně xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 94/2004 Xx. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx slova "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx náhrady xxxxxxx v Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx antioxidantů x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xxxxxxx TLC

780

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 200

Stanovení xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny propionové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxx x kyseliny benzoové x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

2 410

Stanovení kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx fosforu x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx výpočtem x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, kumarinu a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx niacinu a xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 600

Stanovení kyseliny xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx GC XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku xx zařízení GC XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx fenoxyalkanových kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné titrační

550

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 440

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD)

5 930

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Multireziduální xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx daminosidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx prvku metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS xx zařízení AMA 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 480

Stanovení xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx metodou GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 metodou XXX (screening)

2 500

Stanovení deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX s využitím xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx barviv Xxxxx x chilli xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC

1 680

Stanovení těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx vínech metodou XXX

960

Xxxxxxx celkového alkoholu xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx alkoholů ve xxxxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxxx alkoholů, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu vaječného xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v nečokoládových xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky)

160

Stanovení xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx hmyzem

230

Stanovení perforace xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hub

380

Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx pH xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody aw

370

Stanovení xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx hydroxyprolinu v xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx panády xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu čokoládové xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení hmotnostního xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

740

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX terminátorem

4 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x XxXX 35X xxxxxxxxxx a XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Up Xxxxx sóji x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

1 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x sójových xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx MON810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x medu

1 300

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "tuku" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx olejích metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém oleji

940

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx bílkoviny x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- gravimetickou

3 500

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ELISA

3 000

Stanovení xxxxxxx / galaktózy x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x piva na xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, hmotnosti spotřebitelského xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení vlhkosti x aromatizovaných cukrech

140

Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx sušiny x potravinách na xxxxxxxx MA 50

70

Přepočet xxxxx na xxxxxx, xxxxx xxxx uveden x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx xxx x obilovinách

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku v xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice xxxxx

140

Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení klíčivosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx ječmene

270

Stanovení xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxx jedlé

70

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vařivosti xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1

210

Xxxxxxxxx příměsí, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx jednoho znaku x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu

210

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx jader

140

Stanovení xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x obilovin

380

Stanovení xxxxxx x obilovinách, luštěninách x výrobcích x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX test) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 030

Stanovení xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx v potravinách (xxxxxx x olejích)

1 080

Stanovení xxxxxxxx těstovin xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného obsahu x xxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x pekařských xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xx hydrolýze v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin x pekařských výrobcích

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x cukrářských výrobcích

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx vážkově s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách

210

Stanovení xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách

360

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxx x trvanlivého xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

70

Stanovení přísad (xxxxxxxx) v čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1 440

Stanovení xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx barvy cukrovarských xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx cukru

390

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x tekutých cukrech

50

Stanovení xxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX vodního xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační

320

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx alkoholu x pivu

300

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx piva

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx zákalu xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x pivu

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v těstě x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu vonných x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x chuťových látek

90

Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení etanolu xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx látkách

340

Stanovení xxxxx vonných a xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx destilátu x xxxxxx metodou xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v brandy x vinném xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin

160

Stanovení xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx vín

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx ve vínech

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx jader suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti celých xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx u xxxxxxxx x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x kyselině - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

480

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx u neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx neloupaných arašídů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx kofeinu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx octě

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx octě

140

Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx drtě x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx upravených xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx kovových xxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx surovinou

5 500

Stanovení xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v konzervárenských x polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a výrobcích x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

80

Stanovení xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx x přípravcích pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

380

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení alkaloidů (xxxxxxxx) ve xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostní rychlosti xxxxxxx hoření (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx výrobcích- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx a hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťáv

200

Stanovení xxxxxx fosforu x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx v citrusových xxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině v xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení ferromagnetických xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx očkovitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Schoorla v xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx výrobků

460

Stanovení xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x luštěnin

140

Stanovení xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxxxx -jeden znak - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, pohance x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx sušiny x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx síranového xxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx základního xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx plodů, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx švestek

70

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech

1 820

Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx kondenzátu xxxxx xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx xxxx s xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x zahuštěných

100

Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků

370

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a sušiny x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek

160

Stanovení xX x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x kaseinu

420

Stanovení xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení čistoty xxxxxxxx slepicích xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx vajec konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x polohy xxxxxxxxx xxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení vody xxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u ryb, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx a xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xx výrobcích x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x masa x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx konzerv x xxxxxxxx jídel x konzervách

220

Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x hotových xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx refraktometricky xx xxxxxx medu

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Lana x Eynona xx xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Lana a Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných xxxxx xx xxxx nerozpustných xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxx

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx medu

590

Důkaz xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, škrobovým xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu

210

Stanovení pH xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, smetaně a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx výrobku podle Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační kyselosti xxxxxxx x jogurtu

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vážkovou xxxxxxx xxx Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx cereálií xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx xxxxxx výrobky x přísadami; xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x směsích pro xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx sýrových výrobcích

230

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné hmotě

50

Stanovení xxxx xx vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve vaječné xxxxx

940

Xxxxxxxxx obsahu volného xxxx v mase x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx metodou Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x těkavých látek xx vepřovém sádle x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

70

Stanovení xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

430

Stanovení Böhmerova xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji

200

Stanovení alkality xxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x koření - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v soli

130

Stanovení xxxxxx x soli

590

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx draselného x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx oxidů xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx čaje

450

Stanovení škůdců x čaji mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxx xxx xx xxxx xxxx podle Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxx

100

Xxxxxxxxx kovových xxxxxxx x xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx popela xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx vodě

340

Stanovení písku x kávě

420

Stanovení tuku x kávě

340

Stanovení kofeinu x xxxx

300

Xxxxxxxxx ztrát xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx x ostatních xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jednotlivých xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou

550

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx extraktu xxxxxx

480

Xxxxxxxxx stupně jemnosti xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, kořenících xxxxxxx x xxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava mletého xxxxxx čaje x xxxxxx obsahu sušiny

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx čaje

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx v kyselině (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x pevném xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v dehydratovaných xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel

100

Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx kyseliny glutamové x dehydratovaných výrobcích x ochucovadlech

120

Makroskopický xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kávovin

210

Stanovení popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx extraktu (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °C

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení bodu xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx kyselosti tuků x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C)

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx x x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů

160

Stanovení x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x důkaz kyseliny xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx metodou

570

Stanovení nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tuků x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx jednotku objemu ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou fotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tenzidů x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx a detergentů

280

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx látek xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx a xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx lihu

200

Detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Příloha č. 2 xxx:
"Xxxxxxx x. 2 k xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x mikroskopické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxx bakterií Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx rodu Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx počítání xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx pokyny pro xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx průkazu

600

Horizontální metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu

600

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa - typizace

380

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx salmonel - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx test

950

Horizontální xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx bakterií xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Yersinia xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - počítání xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - biochemické xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx enterokoků

220

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - sulfidredukujících xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx koliformních xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx ; technika počítání xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika nejvýše xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné vodě

230

Jakost xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: metoda xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Howarda

390

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Leuconostoc

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných mikrobů

210

Zjištění xxxxxxxxxxx a počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx laboratořemi Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx v. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 469/2005 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx předpisem č. 132/2015 Sb. x účinností xx 1.7.2015.
Xxxxx jednotlivých právních xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx aktualizováno, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.