Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx dne 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx vyhláška x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 xxxx. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxxxx x. 146/2002 Sb., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 94/2004 Xx. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. I
Vyhláška č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx mění xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 zní:
"Příloha x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx rozbory

Rozbor

Výše xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 080

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx karotenoidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 200

Stanovení xxxx-xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 990

Stanovení beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení oxidu xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bifenylu x xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 410

Stanovení kyseliny xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography"

2 640

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

260

Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

940

Stanovení přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx ELIS X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení vitaminů X2 x X3 xx fortifikovaných xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx nápojích a x potravních doplňcích xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 780

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx titrační

550

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Multireziduální metoda X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda)

4 590

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxx triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx AMA 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx sumy xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou GC

1 980

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, G2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx XXX(xxxxxxxxx)

910

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx

7&xxxx;360

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x B2 metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx glykoalkaloidů x potravinách xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu x xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x potravinách

5 480

Stanovení xxxxxx Xxxxx v xxxxxx xxxxxxxxx metodou HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XX

1&xxxx;580

Xxxxxxxxx aromatických xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX vody

100

Stanovení xX xx víně

100

Stanovení přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx

470

Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx metodou XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx titrovatelných zásad x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx x lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx a lihovinách x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; otluky

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxx činitelé

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx vlhkosti xxx

220

Xxxxxxxxx sušiny xxx

380

Xxxxxx xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx bílkoviny xxxxxxxxx xxxx 3-methylhistdin

1 210

Měření pH xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných složek

100

Stanovení xxxxxxxx xxxx xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxx barvy xxxxxxx výrobků

70

Stanovení obsahu xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx xxxxxx náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx volné vody x xxxxxx drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

2 210

Stanovení alkaloidů x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx tabákových xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx kouři metodou XX

740

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx specifické XXX x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx výrobcích XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x NOS terminátorem

4 500

Detekce xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx PCR xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem a XXX terminátorem

8 170

Detekce xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji x xxxxxxxx výrobcích pomocí XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 v kukuřičných xxxxxxxxx xxxxxx PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické XXX bakterií xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové bílkoviny x potravinách metodou XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx sacharidů x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx SPE xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx veškerých cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x medu

1 300

Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu, furfuralu x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Stanovení "xxxx" xxxxxx extrakcí na xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx olejích metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx stanovení x XX oblasti (X232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 xx xxxxxx oxidem xxxxxxxx x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx x potravinách

590

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou xxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 110

Stanovení xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx alkoholu, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x piva xx xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxx plodech

200

Dovolené xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - suché xxxxxxxxxx plody

250

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách

130

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx MA 50

70

Přepočet xxxxx na sušinu, xxxxx není uveden x sazebníku xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx rozbor

330

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx skladištními xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx v xxxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx pšenice

70

Stanovaní xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx zub a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x čočky jedlé

70

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx vařivosti xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx stanovení xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxxxx znaku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx blínu v xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x obilovin

220

Stanovení xxxxxx vody x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx x x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx sedimentační xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x olejnatých xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx semenech

480

Stanovení cukernatosti xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx velikosti xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx jednotnosti xxxxxxx xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx typu brambor

460

Stanovení xxxxxxxx chmele

210

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) xxxxxx

760

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx a hmotnosti x sladkovodních tržních xxx

260

Xxxxxxxxx stolní hodnoty (xxxxxx senzorického hodnocení) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx linolové a xxxxxxxxxx x potravinách (xxxxxx a olejích)

1 080

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x lepkavosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení obsahu xxxx xxx xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx vody xxxxxxx x nasávací xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x pekařských xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení kyselosti xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích

550

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xx strouhance

50

Stanovení vody xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx extrakcí xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx sušením xxx 130 °C x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx vážkově x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °C

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx při 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ve zmrzlinách

210

Stanovení xxxx po hydrolýze xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx zmrzlinách

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx čokoládové xxxxxx xxxxxxxxx, máčené

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx sacharidu x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx přísad (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x kofeinu x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyanovodíku x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx a trvanlivém xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx a xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v cukrovarských xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x cukrovarských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x želírujícím cukru

260

Stanovení xxxxxxxxxx schopnosti x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx škrobu

140

Stanovení xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx xx vodním xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx s etalony

160

Stanovení xxxxx ve škrobu

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xx xxxxxxxxx xx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx hydrolýzy xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x droždí

210

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx vonných x chuťových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx vonných x xxxxxxxxx látek

90

Stanovení xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vonných a xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx látek xxxxxxx xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení furalu x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx ve vínech

180

Stanovení xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 zdravých plodů, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo na 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx plodů

200

Stanovení poměru xxxxxxxxx xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx x jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x skořápek x slupek xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

140

Stanovení celkového xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx nerozpustného x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx celkové alkality xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx petroleterového extraktu - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení čísla xxxxxxxxx izolovaného xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx v xxxxxxx skořápkových xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx metodou

200

Stanovení xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v nealkoholických xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

360

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx nápojů

160

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx octě

420

Stanovení veškerého xxxxxxxx kvasného xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx bezcukerného xxxxxxxx kvasného xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x kvasném octě

50

Stanovení xxxxxxx minerálních kyselin x kvasném octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx x kvasném xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů a xxxxxxx x ovoce x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x výrobků x xxxxx a zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx x xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, připálených, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých a xxxxxx poškozených plodů xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xx stopkou v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení konzervárenských xxxxxxxxxx a výrobků x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx sušiny xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx minerálních xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx éterických xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxx pro nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx metodou

220

Stanovení hrubého xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx popela xx xxxxxxxxxxxxx tabáku a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx destilační

480

Stanovení xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x tabákových xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxxxx- xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

150

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx ovocných x xxxxxxxxxxxx šťáv

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx hesperidinu a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx výrobků

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx maltózy x xxxxxxxxx výrobcích

470

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx cukru xxxxx Xxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx diastatické mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx v xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, jáhel, pohanky x luštěnin

100

Stanovení škůdců xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx znak - x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxxx při xxxxx kontrolovaných znaků xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx znaku x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, jáhlech, pohance x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a čokoládových xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxx sušiny x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého v xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx škodlivým hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, nezralých xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx sušených xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx plodů, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx ovoci - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx fíkách

310

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx kondenzátech

1 820

Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x beznikotinového xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení sušiny xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx konstantní xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků sušením xxxxxxxxxx dobu s xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x mražených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxx šlehání mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a sušiny x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného u xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx pH x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx u xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx másla

160

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx kaseinu

160

Stanovení obsahu xxxxxxx x kaseinu

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxxxx tvaru xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny u xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx vaječné xxxxx po xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx zabité xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx podílu xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

100

Stanovení obsahu xxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu sodného x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx u xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxx x ryb, rybích xxxxxxx a xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x xxxxxxxx xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx xxxxxxxxx x xxxx a sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x masných xxxxxxx x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v konzervách

350

Stanovení xxxx refraktometricky ve xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Lana x Eynona xx xxxxxx medu

460

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx včelím xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

200

Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

860

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Xxxxxxxx xx včelím xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení dusíku xx včelím xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího medu xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, smetaně a x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany x xxxxxxxxxxx neslazeného xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx výživu s xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx krémovité xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx sušiny zahuštěného xxxxxxxxx mléka

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x sýrech x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

230

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxx a tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x másle

140

Stanovení xxxxxx xxxxxx tukuprosté x xxxx z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny vaječných xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích příměsí xx vaječné hmotě

50

Stanovení xxxx xx vaječné xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx vaječné xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx v mase x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x sterilovaných xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx sodného x xxxx x masných xxxxxxxxx xxxxxxx Volhardovou

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx a xxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých xxxxx xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx peroxidového čísla xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců v xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx v soli

160

Stanovení xxxxxxx a xxxxxxx x xxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v soli

590

Stanovení xxxxxxxxx draselného x xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx si xxxx xxxx podle Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x rozpustném čaji

170

Stanovení xxxxxx a drtě x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x čaji

50

Stanovení xxxxxx příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx pražené xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx kávy

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx popela kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx x kávě

300

Stanovení xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx extrakcí

250

Stanovení xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

230

Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx x hotových xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

430

Stanovení xxxx x xxxxxxxx jídlech x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

160

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx jídel

120

Stanovení xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx hlavní složky x xxxxxxxx jídlech x v polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx majonézy

210

Stanovení xxxx v majonéze

300

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x koření

250

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx koření

270

Stanovení xxxxxx nerozpustného v xxxxxxxx (XXx) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx destilační xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx piperinu x pepři metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx silic x xxxxxx, kořenících látkách x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx čaje x xxxxxx xxxxxx xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx čaje xxx 103 °C

220

Stanovení xxxxxxx extraktu čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx popela xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta hmotnosti xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x dehydratovaných xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

330

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx vodného extraktu (xxxxxx) kávovin

270

Stanovení kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x pravotočivých xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °C

220

Stanovení xxxxxx vlhkosti xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení "xxxxx" v xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx hořčice

100

Stanovení tuku x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx bodu xxxx tuků a xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx kyselosti x xxxxx kyselosti tuků x xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx a olejů (xxx 105 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxx a těkavých xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx x olejích xxxxxxx Xxxxx Fischera

270

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x xxxxx ethyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a olejích

560

Stanovení x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v tucích x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx a xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x olejů

290

Stanovení xxxxxxxxx xxxx x olejů xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") ve xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx stability xxxx x xxxxx Schaalovým xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků pro xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x lihu xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých dusíkatých xxxxx v lihu

310

Zjišťování xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxx a detergentů

280

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx s xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx opticky xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x etanolu x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů a xxxxx

220

Xxxxxxxxx odparku xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx detekce xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx x. 2 xxx:
"Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C

220

Campylobacter - konfirmační xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx počtu Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx počtu beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx coli xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Metoda počítání xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx pro xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu.

165

Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- mléko a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x stanovení xxxxx Listeria monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa

220

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx za použití xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií rodu Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella

470

Průkaz xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx aureus x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx druhy) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx testy

380

Průkaz Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx testy

1 360

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica

410

Průkaz xxxxxxxxxxx patogenních xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kultivací x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxxx kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx

240

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx siřičitany xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx membránových filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií

460

Průkaz x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx ; technika xxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; technika xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx počtu

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x pitné xxxx

230

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli a xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx do xxxxxxx xxxxxxxxx kultivačního xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - xxxxxxxxx nepravých xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx bakterií xxxxxxxx xxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °C - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx x psychrofilních mikrobů xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně anaerobních x anaerobních mikroorganismů)

210

Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx přítomnosti xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx - xxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx se složitým xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx hmot xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. II
Xxxxxxxxx ustanovení
Výše xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx předpisu.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxxx v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Právní xxxxxxx x. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.