Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2015.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
469/2005 Sb.
Rozbor |
Výše náhrady xxxxxxx v Xx |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx isoaskorbové x potravinách xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou HPLC |
2 080 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
960 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx propionové x potravinách metodou XXXX |
1&xxxx;090 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx dusitanů v xxxxxxxxxxx spektrofotometricky |
560 |
Stanovení dusitanů x potravinách metodou XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;410 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 090 |
Stanovení xxxxxxx x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx citrónové xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx anthokyanů xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography" |
2 640 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Stanovení xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP) |
370 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 000 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX |
1&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx látek x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx niacinu x xxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx vitaminů X x X v xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1, B2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 x potravinách xxxxxxx XXXX A |
3 000 |
Stanovení xxxxxxxx X1 metodou XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx vitamínu X2 xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;690 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx nápojích x x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x potravinách |
2 020 |
Stanovení (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx na xxxxxxxx GC XXX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx zařízení XX/XX |
3&xxxx;430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
2 780 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x potravinách metodou XX |
2&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyanovodíkové xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx fenylmočovinových xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;240 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx GC/ECD/NPD/MSD) |
5 930 |
Stanovení pesticidů x xxxxxxxxxxx metodou XXXX (Multireziduální xxxxxx X) |
2&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX (Multireziduální xxxxxx) |
4&xxxx;590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx LC/MS |
3 650 |
Stanovení xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
2&xxxx;460 |
Xxxxxxxxx triacylglycerolů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
3 100 |
Stanovení triazinových xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX |
2&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxx technika |
750 |
Stanovení xxxxx metodou AAS xx zařízení XXX 254 |
360 |
Xxxxxxxxx dusičnanů x xxxxx x zelenině xxxxxxx XXX |
660 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
1&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxx metodou HPLC |
1 480 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;910 |
Xxxxxxxxx N-nitrosaminů x potravinách xxxxxxx XX/XXX |
2&xxxx;950 |
Xxxxxxxxx ftalátů x xxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 980 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx bifenylů x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX |
2&xxxx;640 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
6&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx B1, B2, X1, X2 metodou XXX (xxxxxxxxx) |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx deoxynivalenolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX |
5&xxxx;890 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou XXX(xxxxxxxxx) |
910 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) xxxxxxx |
7&xxxx;360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;850 |
Xxxxxxxxx fumonisinů X1 x X2 xxxxxxx XXXX s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek |
5 490 |
Stanovení zearalenonu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
5&xxxx;610 |
Xxxxxxxxx biogenních xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;760 |
Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
2&xxxx;160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx a xxxx xxxxxxx GC |
950 |
Stanovení 3-XXXX x xxxxxxxxxxx |
5&xxxx;480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 400 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC |
1 680 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;680 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
1&xxxx;150 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx metodou XX |
1&xxxx;390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xX xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx tlaku xxxxx xxxxxxxxxx v šumivých x xxxxxxxxx xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx metodou XXX |
960 |
Xxxxxxx celkového alkoholu xx xxxx |
30 |
Xxxxxxxxx zásaditosti xxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx titrovatelných zásad x lihovinách |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx s vyšším xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxx x lihovinách x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
1&xxxx;340 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC |
750 |
Stanovení xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu vaječného xxxxxxx ve xxxxxxxxx xxxxxxxx spektroforometrickou xxxxxxx |
1&xxxx;280 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky |
140 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxx; příprava xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx činitelé |
140 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek |
70 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxx xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky) |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx perforace xxx |
230 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx |
70 |
Xxxxxxxxx vlhkosti xxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx |
380 |
Xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxx bílkoviny přepočtem xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;210 |
Xxxxxx pH xxxxxxx xxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx uvolněných xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx |
370 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků |
160 |
Stálost barvy xxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
6&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
1&xxxx;810 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx mrazírenských xxxxxxx -xxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx složek |
500 |
Stanovení xxxxxxxxx x tabáku x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx spektrofotometrickou |
2 210 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového xxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx cigaretového kouře xxxxxxx XX |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx tabákových xxxxxx |
410 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx x tabákových xxxxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX |
740 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35S xxxxxxxxxx x NOS xxxxxxxxxxxx |
4&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA v xxxxxxxxxxx rostlinného xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx x CaMV 35X promotorem x XXX terminátorem |
8 170 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
1&xxxx;500 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Round Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
12&xxxx;426 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX |
10&xxxx;200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí XXX xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx XXX810 x kukuřičných xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx |
4&xxxx;920 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR |
10 200 |
Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time PCR |
6 280 |
Stanovení xxxxxx sojové bílkoviny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx markerových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou |
2 700 |
Stanovení xxxxxxxxxxx sacharidů v xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx XXXX |
2&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx veškerých cukrů x xxxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, glukosy xxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx cukrů x medu |
1 300 |
Stanovení 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-ethylfurfuralu xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;130 |
Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
360 |
Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx extrakcí xx xxxxxxxx XXXXXX 1026 |
220 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC |
1 920 |
Stanovení xxxxxxx v potravinách xxxxxxx GC |
2 600 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXX |
2&xxxx;600 |
Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX |
3&xxxx;100 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta K) x xxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x olivovém xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách |
590 |
Stanovení xxxxxx a přepočet xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx metodou XXXXX |
2&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x potravinách metodou xxxxxxxxxxx- gravimetickou |
3 500 |
Stanovení alergenů x xxxxxxxxxxxx bílkovin xxxxxxx XXXXX |
3&xxxx;000 |
Xxxxxxxxx laktózy / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
2 670 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 110 |
Stanovení xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx organických kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XXXX |
1&xxxx;400 |
Xxxxxxxxx kyseliny pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx XXXX |
950 |
Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;060 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, barvy, energ. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX |
560 |
Xxxxxxxxx kyselosti |
160 |
Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx šťávy x citrusových xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx předmětových xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx x obilovinách |
130 |
Stanovení xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx MA 50 |
70 |
Přepočet xxxxx na xxxxxx, xxxxx není uveden x xxxxxxxxx xxxx xxxx v xxxxxx |
30 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
1&xxxx;580 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx hodnoty |
50 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - makroskopický xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - mikroskopický xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
590 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx znaku v xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx x xxxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x žitě |
470 |
Stanovení xxxxxxx xxxxx x obecné |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxxxxxxx ječmene |
430 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx klíčivosti xxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu xxxxxxx x xxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx vařivosti xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x luštěnin, xxx počtu kontrolovaných xxxxx více než 1 |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx nečistot xxx jednoho xxxxx x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 v xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx počtu |
210 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx blínu x xxxx a xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx tisíce semen xxxx při xxxxxxxx 12% |
50 |
Xxxxxxxxx obsahu vody x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx zrnech) |
380 |
Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx sedimentační hodnoty (XXX test) x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx |
50 |
Xxxx xxxx brambor |
100 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
2&xxxx;540 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx typu brambor |
460 |
Stanovení xxxxxxxx chmele |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele |
760 |
Stanovení xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x sladkovodních xxxxxxx xxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx |
520 |
Xxxxxxxxx acesulfamu-K, aspartamu x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;030 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;990 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx (xxxxxx x xxxxxxx) |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxx xxxxxx druhů těstovin |
100 |
Stanovení xxxxxxxxxxx těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x těstovinách |
100 |
Vařivost xxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx objemu těstovin |
50 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách |
560 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxxx xxx 130 °X v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxx předsoušení xxx 130 °C x pekařských xxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x pekařských xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení xxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích |
160 |
Stanovení xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxx výrobcích |
50 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
550 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx příměsi xx xxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x cukrářských xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx hydrolýze x xxxxxxxxxxx výrobcích |
360 |
Stanovení titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 130 °C |
70 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx zmrzlinách |
360 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx metodou Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxxxxx sušením při 105 °X xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx vody xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxxxx v cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
210 |
Stanovení xxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
300 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometicky x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx sacharózy polarimetricky x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
250 |
Stanovení xxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a drti x cukrovinkách a xxxxxxxxxx pečivu |
70 |
Stanovení xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
810 |
Důkaz xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu |
550 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu |
1 440 |
Stanovení xxxx- x propylesterů xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu |
1110 |
Stanovení ztráty xxxxxxx x sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
100 |
Stanovení sacharózy xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx ferromagnetických xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
260 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
260 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrovatelných kyselin xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xx škrobu |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu |
600 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx pH xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx barvy piva |
200 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx piva |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx využitelné xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx piva |
70 |
Stanovení xxxxx v xxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí |
80 |
Stanovení xxxxxx droždí |
140 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxx x xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx otáčivosti xxxxxxx x xxxxxxxxx látek |
90 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx ve vonných x xxxxxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx sušením xxx 105 °C |
140 |
Stanovení xxxxxxxx x lihovinách |
350 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx destilátu a xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx metodou titrační |
780 |
Stanovení xxxxxxxx v brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou |
730 |
Stanovení vyšších xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;110 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx |
100 |
Xxxxxxxxx těkavých xxxxxxx xx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx |
1&xxxx;380 |
Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx průměrné xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxx xx 100 x nebo xx 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx skořápkových xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx podílu xxxxxx, xxxxxxxx a zdravých xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx strouhání xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - vlhkosti x xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx celých xxxxx x plodů |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
140 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx alkality xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx petroleterového xxxxxxxx - xxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
90 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx ztráty pražením xxxxxxx skořápkových plodů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
50 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx škůdců u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů |
230 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky |
50 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxx x nealkoholických xxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
730 |
Xxxxxxxxx relativní hustoty xxxxxxxxxxxxxxx nápojů |
160 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx kvasného xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx octě |
530 |
Stanovení bezcukerného xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx xxxx |
160 |
Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x kvasném xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx ovocného (xxxxxxxxxxxx) xxxxxx |
6&xxxx;270 |
Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx plodů v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení hmotnosti xxxxxxxx podílu x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx složení xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx a xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx z xxxxx a zeleniny |
70 |
Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx poškozených xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z ovoce x zeleniny |
70 |
Stanovení kovových xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx hodnocení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x ovoce x zeleniny |
210 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
5&xxxx;500 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
350 |
Stanovení minerálních xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x ovoce a xxxxxxxx |
530 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny |
80 |
Stanovení xxxxxx cukrů v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech a xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx |
750 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
700 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx nakládání a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx x xxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování xxxxx x xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích |
380 |
Stanovení xxxx xx fermentovaném tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx destilační |
480 |
Stanovení alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx a tabákových xxxxxxxxx |
2&xxxx;260 |
Xxxxxxxxx hmotnostní xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků |
200 |
Stanovení xxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení obsahu xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx pevných xxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou |
150 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx výrobcích |
350 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx a hrášku |
490 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx čísla xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 280 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx kyseliny X-xxxxxxxx (L-malátu) v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx hesperidinu x xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx HPLC |
1 080 |
Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x mlýnských xxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého lepku x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx výrobcích |
220 |
Stanovení cukru xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
440 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx diastatické xxxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků |
460 |
Stanovení mokrého xxxxx x pšeničné xxxxx |
160 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxx -jeden znak - u xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin |
50 |
Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných znaků xxxx xxx 1, x krup, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
3&xxxx;700 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;730 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxxx sušiny x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx |
2&xxxx;780 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx sušením |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx a derivátech xxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxxx (vakuová xxxxxxx) x xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek |
230 |
Stanovení obsahu xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jablkách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx sušených hrušek |
230 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx napadených x poškozených xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx siřičitého x sušených broskvích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v sušených xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx oxidu uhelnatého x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx rutinního xxxxxxxxxxxx nakuřovacího přístroje |
1 110 |
Stanovení xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx kondenzátu xxxxx x xxxxxxx |
1&xxxx;820 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx hmotnosti x pískem |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxx a tekutých xxxxxxxx xxxxxxx sušením xxxxxxxxxx dobu s xxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx hydrolýze |
360 |
Stanovení obsahu xxxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků |
370 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mražených mléčných xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích |
480 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx pH x sýrů, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx podle Xöxx-Xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx výrobcích |
460 |
Stanovení xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, krémů x xxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxx xxxx másla |
160 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxx v kaseinu |
460 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx volné xxxxxxxxx xxxxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx slepicích vajec xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx neporušenosti xxxxxxxx xxxxxxxx slepicích xxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx vajec konzumních |
70 |
Zjištění xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx viditelnosti x nepohyblivosti žloutku x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxx kvality vaječné xxxxx xx xxxxxxx |
70 |
Xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x drůbežích a xxxxxxxxxxx konzervách |
100 |
Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
190 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x drůbežích x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx u xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv |
160 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxx x ryb, xxxxxx výrobků a xxxxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxx xX xxxx a xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu xx výrobcích z xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx dusitanů a xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx pH x xxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx extrakcí x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
220 |
Číslo xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx konzervách x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx popela x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách |
350 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve xxxxxx medu |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
520 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx xxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx včelím medu |
200 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx hydroxymetylfurfuralu xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu |
860 |
Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx podle Schadeho xx xxxxxx medu |
910 |
Komplexometrické xxxxxxxxx vápníku xx xxxxxx medu |
1 130 |
Stanovení xxxxxx xx xxxxxx medu |
590 |
Důkaz xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx sirupem, škrobovým xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx |
1&xxxx;310 |
Xxxxxxxxx elektrické xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pH xxxxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku |
340 |
Stanovení xxxxxxxxx v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
370 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxx, xxxxxxx x x jogurtu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xxxxxxx - Henkela |
100 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xX-xxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku vážkovou xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx, x xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx mléčné výrobky xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx mléčné xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx v prášku xxxx., xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx krémech x směsích pro xxxxxx xxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridů x xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tuku v xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v másle |
140 |
Stanovení xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x xxxx z xxxxxxx zkušebního xxxxxx xxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x mražených xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxx xxxxxxx xx vaječné hmotě |
50 |
Stanovení xxxx xx vaječné xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx volných xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx |
940 |
Xxxxxxxxx xxxxxx volného xxxx v mase x xxxxxxx výrobcích |
290 |
Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x mase a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx |
180 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx látek xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných v xxxxxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx |
440 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx loji |
210 |
Důkaz epihydrinaldehydu xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a taveném xxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx vodě x koření |
400 |
Stanovení xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli |
140 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx a vápníku x soli |
180 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x soli |
590 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
460 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx |
160 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
450 |
Xxxxxxxxx xxxxxx x čaji xxxxxxxxxxxxx |
650 |
Xxxxxxxxx xxxxxx tří si xxxx čaje podle Xxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x rozpustném xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx a xxxx x xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxx |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx kávy |
380 |
Stanovení obsahu xxxxxxx pražené kávy |
250 |
Stanovení xxxxxxxx xxxxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx |
100 |
Xxxxxxxxx škůdců x kávě mikroskopicky |
650 |
Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx |
250 |
Xxxxxxxxx popela kávy xxxxxxxxxxx x nerozpustného xx vodě |
340 |
Stanovení xxxxx x xxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx pražením |
200 |
Stanovení xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx jídel |
230 |
Stanovení xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
160 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx škrobu v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel |
120 |
Stanovení xxxxxxxxx podílu xxxxxxxxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx |
70 |
Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx |
300 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x majonéze |
230 |
Stanovení xX xxxxxxxx x hermeticky xxxxxxxxxx obalech |
100 |
Stanovení obsahu xxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx |
250 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx koření |
270 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx metodou |
550 |
Stanovení xxxxxxxxxx etherového xxxxxxxx xxxxxx |
480 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx koření |
100 |
Stanovení piperinu x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx celkového obsahu xxxxxxxxxx barviv (XXXX Xxxxx) v xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou |
1 080 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxx v xxxxxx, kořenících látkách x xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů x xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx XXXX |
1&xxxx;530 |
Xxxxxxxx mletého xxxxxx xxxx o xxxxxx obsahu sušiny |
220 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx 103 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje |
460 |
Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v kyselině (XXx) x čaji |
420 |
Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (xxxxxx xxxxxxxxx xxx 103 °X) |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx instantního xxxx x xxxxxx xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx popela v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx obsahu chloridu xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech |
210 |
Výpočet xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
50 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
590 |
Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x ochucovadel |
100 |
Stanovení kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx a ochucovadel |
330 |
Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx |
950 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx popela xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx |
270 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx barvivosti kávovin |
420 |
Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx kávy xxx 105 °X |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X) |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx |
350 |
Xxxxxxxxx xxxxx x hořčici |
440 |
Stanovení xxxxxxxxx hořčice |
100 |
Stanovení tuku x xxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx |
120 |
Xxxxxxxxx bodu xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx látek xxxx a xxxxx (xxx 105 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxx a xxxxxxxx xxxxx tuků a xxxxx (xxx 125 xx. -130 °C) |
100 |
Stanovení xxxxxx vody x xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Xxxxx Fischera |
270 |
Stanovení xxxxxx v xxxxxx x xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx jódového xxxxx xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxx zmýdelnění xxxx a xxxxx |
340 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x olejů |
420 |
Stanovení chloridu xxxxxxx v xxxxxx x olejích x x xxxxxxxxxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx |
160 |
Xxxxxxxxx x xxxxx ethyl- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx |
560 |
Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x olejích |
1 110 |
Stanovení křivky xxxxxxx xxxx |
270 |
Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx tuků a xxxxx |
830 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx a xxxxx |
200 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx a xxxxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
570 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků a xxxxx xxxxxxxx hexanem |
570 |
Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx extraktu xxxx x xxxxx |
290 |
Xxxxxxxxx hmotnosti xxxx a xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx xxxxxxxx") xx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx při 20 °X |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx |
1&xxxx;080 |
Xxxxxxxxx xxxxxx veškerých xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx |
310 |
Xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx |
50 |
Xxxxxxxxx kyselosti xxxx |
170 |
Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel |
210 |
Stanovení xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx |
360 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx |
140 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
310 |
Xxxxxxxxx pH syntetických xxxxxxx prostředků |
100 |
Stanovení pH xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
100 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx |
280 |
Xxxxxxxxx xxxxx fosforečného x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx |
610 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x mastných látek x xxxxxxx a xxxxxxxxxx |
860 |
Xxxxxxxx test xxxxxxx x xxxxxxxxxx (xxxx xxxxxxxxx) |
170 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx x xxxxx |
50 |
Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x detergentech (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx) |
70 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx detergentech |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx x etanolu x detergentů x xxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx |
200 |
Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX |
4&xxxx;750 |
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ozářených xxxxxxxx |
4&xxxx;990". |
Rozbor |
Výše xxxxxxx nákladů x Xx |
Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxx xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X |
220 |
Xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;700 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx rodu Xxxxxxxxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
410 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
460 |
Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx vykultivovaných při 44 °X na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx |
500 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx |
630 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx |
880 |
Xxxxxxxxx xxxxx beta-D-glukuronidázopozitivních Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx plotnové xxxx - Metoda xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X |
290 |
Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného počtu. |
165 |
Horizontální xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx imunomagnetické separace |
1 200 |
Průkaz Xxxxxxxx monocytogenes - xxxxxxxxxxx xxxxx |
1&xxxx;510 |
Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx xxxxxxx |
430 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx |
600 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x stanovení xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - část 2: Xxxxxx xxxxxxxxx počtu |
600 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx aeruginosa |
220 |
Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx |
230 |
Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx |
80 |
Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx |
950 |
Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx |
570 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Salmonella - xxxxxxxxxxx xxxxx |
560 |
Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx |
470 |
Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxxxx s použitím xxxxxxx xxxx podle Xxxxx-Xxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
1 360 |
Průkaz Vibrio xxxxxxxxxxxxxxxx |
750 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx |
410 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
380 |
Xxxxxxxxx celkového xxxxx mezofilních aerobních x fakultativně xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx celkového xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx bakterií |
210 |
Stanovení Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx |
420 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X |
340 |
Xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus |
210 |
Průkaz xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy |
40 |
Jakost xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae xxx resuscitace - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x technika xxxxxxxx xxxxxxx |
240 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (ENTEROTEST) |
560 |
Stanovení xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
330 |
Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxxxxxxx klostrídií |
460 |
Průkaz x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx |
60 |
Xxxxxxxxx koliformních bakterií x xxxxx xxxx |
230 |
Xxxxxxxxx xxxxx koliformních xxxxxxxx ; xxxxxxxx počítání xxxxxxx (vykultivovaných při 30 °X, 35 °X x 37 °X) |
210 |
Xxxxxxxxx počtu koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních xxxxxxxx x pitné vodě |
230 |
Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli a xxxxxxxxxxxx bakterií - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx |
230 |
Xxxxxx xxx - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx očkováním xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx |
420 |
Xxxxxx zkoušení droždí - stanovení nepravých xxxxxxxx lyzinovou metodou |
210 |
Stanovení xxxxxxxxxxxx kvasinek x xxxxxx |
220 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií |
210 |
Stanovení xxxxx bakterií mléčného xxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 30 °X - xxxx a masné xxxxxxx |
320 |
Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx mezofilních xxxxxxxx xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X |
320 |
Xxxxxxx z rajčat: Xxxxxxxxx obsahu plísní xxxxx Xxxxxxx |
390 |
Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx rodu Lactobacillus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx bakterií xxxx Leuconostoc |
210 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx |
210 |
Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Proteus |
220 |
Stanovení xxxxx xxxxxxxxx sporotvorných mikrobů |
210 |
Zjištění xxxxxxxxxxx x počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx podmínek (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, fakultativně xxxxxxxxxxx x anaerobních xxxxxxxxxxxxxx) |
210 |
Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx technologicky xxxxxxxxxxx mikroorganismů |
200 |
Metody xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx - xxxxx plísní xx xxxxxxxx xxxxxx |
210 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx |
70 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx s xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
80 |
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Gramovo xxxxxxx) |
130 |
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx |
230 |
Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx |
220 |
Xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx stěry |
10". |