Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
XXXXXXXX
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx prováděné xxxxxxxxxxxx Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx inspekce xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 zákona x. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx inspekci x x xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx zákona x. 94/2004 Xx. x xxxxxx x. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx účely xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. x) xxxxxx x. 146/2002 Xx., o Xxxxxx xxxxxxxxxx x potravinářské xxxxxxxx a x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. V §1 xx xxxxx "xxxx. 3" nahrazují xxxxx "xxxx. 4".
2. Příloha x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx č. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny x-xxxxxxxxxxxxxxx x jejích esterů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx destilačně-titrační

320

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx spektrofotometricky

560

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 090

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxxxx citrónové xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx chromatography"

2 640

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x cukrářských výrobcích

260

Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx přípravcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ITP)

370

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x celkového xxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx látek x alkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GLC

1 780

Stanovení xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx listové xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 v potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X12 v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1 metodou XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx vitaminu X x potravinách xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx vitaminů X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x potravních xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx thiabendazolu x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (konfirmace) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) jednoho xxxxxx xx zařízení XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx destilačné titrační

550

Stanovení xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX (Multireziduální xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách metodou XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx mléčného tuku x potravinách metodou XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx triacylglycerolů v xxxxxxxxxxx metodou XX

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 280

Stanovení metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/ECD

2 290

Stanovení xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - hydridová technika

750

Stanovení xxxxx xxxxxxx XXX xx zařízení XXX 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x zelenině xxxxxxx ISE

660

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení polyaromatických xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

2 910

Stanovení X-xxxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx pesticidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

6 060

Stanovení xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx X ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; metodou TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou XXXX x využitím xxxxxxxxxxxxxxx (XXX) kolonek

7 360

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 490

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických glykoalkaloidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-XXXX x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 400

Stanovení xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx 1,3-xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx metodou GC

1 390

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xX xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x šumivých x perlivých vínech

100

Stanovení xxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx veškerých xxxxxxx v lihovinách

170

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx x lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých xxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxx alkoholů, esterů x xxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx složek

1 340

Stanovení vody x etanolu (xxxx) xxxxxxx XX

750

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx vaječných xxxxxxxx spektroforometrickou metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx vřeténka

70

Stanovení jakosti xxxxxx; obsah pecek

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; otluky

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx jakosti xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení kyselosti xxxxxxx x želatinových xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx kyselosti pro xxxxxx xxxxxxxxxx (cukrovinky)

160

Stanovení xxxxxxxx hub xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx perforace xxx

230

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hub

380

Průkaz xxxxx xxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx čisté xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx vody xx

370

Xxxxxxxxx xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost xxxxx xxxxxxx výrobků

70

Stanovení xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu náplně xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx vody x xxxxxx drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -xxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x více xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v tabáku x tabákových xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kondenzátu cigaretového xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx GC

2 260

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx tabákové xxxxx x tabákových xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

740

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX screeningovou xxxxxxx s XxXX 35X xxxxxxxxxx x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx specifické XXX Xxxxx Up Xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-176 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX metody

4 920

Stanovení xxxxxxxxxx XXX Round Xx Xxxxx xxxx x sójových výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxxxxx Xx-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx specifické DNA xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX kukuřice Xx-11 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice XXX810 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx pomocí PCR xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx specifické XXX xxxxxxxx XXX810 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX bakterií rodu Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Real-Time XXX

6&xxxx;280

Xxxxxxxxx xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x potravinách po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX xxxxxxx enzymatickospektrofotometrickou

2 700

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xx předčištění xx XXX xxxxxxxxx xxxxxxx iontové XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x potravinách

430

Stanovení laktózy x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra cukrů x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-hydroxymethylfurfuralu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, furfuralu x 5-xxxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx xxxx po xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "xxxx" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 920

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení cholesterolu x potravinách xxxxxxx XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx stigmastadienů x xxxxxxxxx xxxxxxx metodou XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX oblasti (X232, X270, xxxxx K) x xxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx X270 po xxxxxx oxidem hlinitým x xxxxxxxx oleji

940

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx bílkoviny v xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx vlákniny x xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou metodou

1 700

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xanthophylesteru x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx na xxxxxxxx SCABA

560

Stanovení kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, hmotnosti xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx šťávy x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx změn x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x potravinách xx xxxxxxxx XX 50

70

Přepočet xxxxx xx xxxxxx, xxxxx xxxx uveden x xxxxxxxxx xxxx xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx smetany

50

Stanovení energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx energetické xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx rozbor

250

Stanovení xxxxxxx nesourodých xxxxxxxx - mikroskopický rozbor

330

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx obilovin, luštěnin x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx objemové hmotnosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx x obilovinách

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx lepku x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx maltózy x xxxx

470

Xxxxxxxxx pšenice xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx pšenice tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx xxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx vlhkosti luštěnin

220

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x čočky xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx u xxxxxxxx, xxx stanovení jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxx více xxx 1 v xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých xxxxxxxx xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx x nečistot x semen xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx a xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx při xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z obilovin

220

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxxx (v xxxxxxx xxxxxx a v xxxxxx zrnech)

380

Stanovení xxxxxx xxxxx vlákniny v xxxxxxxxxxxx a potravinářských xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx těkavých xxxxx x olejnatých semenech

220

Stanovení xxxxxx oleje v xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx

50

Xxxx hlíz xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele

760

Stanovení xxxxxxxxxx a hmotnosti x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnocení) x sladkovodních xxxxxxx xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, xxxxxxxxx x sacharínu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 030

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx - xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách (xxxxxx a xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx škůdci

70

Stanovení xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx těstovin

100

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx těstovin

50

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vaječného xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxxxxxx při 130 °C x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx bez předsoušení xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x kyselině x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx tuku xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsi xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx xxx 105 °X x cukrářských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx zmrzlin xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 130 °X

70

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx zmrzlinách

210

Stanovení xxxx po hydrolýze xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů po xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °C do xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx v xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx tuku xx hydrolýze x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx pečivu

210

Stanovení xxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x čokoládách

130

Stanovení xxxxxxx x cukrovinkách x trvanlivém xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

810

Důkaz kyanovodíku x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

50

Stanovení xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

550

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1 440

Stanovení xxxx- a propylesterů xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

1110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx redukujících xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx složení x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

50

Stanovení ferromagnetických xxxxxxx x cukrovarských xxxxxxxxx

50

Xxxxx oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx cukru

270

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx schopnosti v xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx výluhu xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx škrobu xxxxxxxxxxxx s etalony

160

Stanovení xxxxx xx škrobu

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx škrobového xxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx škrobu

600

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení xxxxxxxx x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xX xxxx

100

Xxxxxxxxx barvy xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx energie xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx mohutnosti xxxxxx v těstě x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx hustoty vonných x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a čísla xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx látek

220

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x chuťových xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx sušením xxx 105 °X

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxx x lihovinách

210

Stanovení xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx esterů xx xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx vyšších xxxxxxxx v xxxxxx x xxxxxx destilátu xxxxxxx fotometrickou

1 110

Stanovení xxxxxx x brandy x xxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx kyanovodíku x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx celkové xxxxxxxxx vín

100

Stanovení těkavých xxxxxxx xx vínech

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxx

140

Xxxxxxxxx x výpočet xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx popela ve xxxxxx

390

Xxxxxxxxx veškeré xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx kamene xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 100 xxxxxxxx plodů, xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx celých xxxxx xx 100 x xxxx na 1 xxxxx (454 x) xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x xxxxxxx skořápkových xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx u xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx poměru xxxxxxxxx jader xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x plodů

160

Stanovení xxxxxx sušením - xxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu siřičitého xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu sodného x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

160

Stanovení xxxxxxxx x neloupaných xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Mechanický xxxxxx neloupaných arašídů

230

Stanovení xxxxxx u xxxxxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx škůdců u xxxxxxx skořápkových plodů

230

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx nápojích

350

Stanovení xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kvasného xxxx

170

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx octě

420

Stanovení veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v kvasném xxxx

380

Xxxxxxxxx přímo xxxxxxxxxxxx xxxxx x kvasném xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxx octě

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxx kyselin x kvasném xxxx

160

Xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx pevného podílu xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a zeleniny

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a zeleniny

160

Stanovení xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarů x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení neodpeckovaných xxxxx a pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, mechanicky xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx upravených xxxxx x plodů xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení kovových xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pulpy xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x konzervárenských xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx refraktometrické sušiny xxxxxxx rajčatovou xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx x konzervárenských x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxx) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx polotovaru x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxx xxxxxx) v konzervárenských xxxxxxxxxxxx a výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x ovoce a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx cukrů x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x zeleniny

440

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských polotovarů x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x konzervování ovoce x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx x pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx rosolotvorné mohutnosti x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a konzervování xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx alkalimetrickou xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx nakládání x xxxxxxxxxxxx ovoce x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x benzoanu xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx vody xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxx) xx fermentovaném xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx (hořlavost) xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxxx xxxxxx x mrazírenských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu sodného x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustných pevných xxxxx x xxxxxxxx x zeleninových výrobcích- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx, x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x alkoholu x xxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

490

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ovocných x zeleninových šťáv

100

Stanovení xxxxxxx xX xxxxxxxx x zeleninových xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x zeleninových xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu kyseliny X-xxxxxxxx (L-malátu) x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx prolinu v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx v xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx šťávách xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Stanovení xX xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx škůdců xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx zrnitosti xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx vody v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx maltózy x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxx mokrého lepku x xxxxxxxxx výrobcích

140

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx výrobcích

440

Stanovení xxxxxx xxxx v mlýnských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x pšeničné xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx škůdců xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -xxxxx znak - u krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nečistoty při xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx než 1, x xxxx, xxxx, xxxxx, pohanky x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx tukuprosté xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu vlhkosti xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx siřičitého xx xxxxxxxx x derivátech xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx plodů, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx od základního xxxxxxxx xxxxxxxx hrušek

230

Stanovení xxxxxx zbytkového xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx oxidu siřičitého x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x sušeném xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx kouře xx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx přístroje

1 110

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x cigaret

1 820

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx po xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x vody x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx a zahuštěných

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených x zahuštěných

100

Stanovení obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx sušených a xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx mražených mléčných xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

210

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléčných xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx mléčných výrobcích

480

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx mražených xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek

140

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, tvarohů, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx pH x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx potenciometrickou

100

Stanovení xxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Xöxx-Xxxxxxxxx x mléce x xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx v sušině x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx filtrovaného xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxx popela x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x kaseinu

420

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxx kaseinu

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neporušenosti konzumní xxxxxxxx slepicích vajec

70

Důkaz xxxxxxx x umytí xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxx xxxxxxx vejce

70

Určení velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x slepicích xxxxx konzumních

70

Zjištění viditelnosti x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx

70

Xxxxx xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx složek x drůbežích x xxxxxxxxxxx konzervách

100

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxx x zvěřinových xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx sádle

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx a konzerv

160

Stanovení xxxxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxx, rybích xxxxxxx x xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxx u ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x tekutých xxxxx x rozpuštěného xxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx pokrmech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu škrobu xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxx ve výrobcích x masa x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx z xxxx x sterilovaných pokrmech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, masných výrobků x masných konzerv x hotových xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x masných xxxxxxx x hotových xxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x masných xxxxxxxxxx x hotových jídlech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x konzervách

350

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx medu

50

Stanovení redukujících xxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx medu

460

Stanovení sacharózy xxxxx Xxxx x Xxxxxx xx xxxxxx xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx látek xx vodě xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx ve xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx medu

1 130

Stanovení dusíku xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx rozbor xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx medu

100

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx mléčných xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, smetaně a x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobku xxxxx Xxxxxxx - Henkela

100

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxx Xxxxxxx-Xxxxxxxxx x xxxxxxxxx výživě, x ve zvláštních xxxxxxxxx - xxxx. xxxxxx xxxxxx výrobky xxx kojeneckou a xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx potravinářských výrobku; xxxxxxxxx krémovité nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., dále x xxxxxxxxxx, mražených xxxxxxx x xxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx zahuštěného xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxx x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu chloridů x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

230

Stanovení xxxxxx tuku v xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

460

Stanovení obsahu xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxxxxx x tuku z xxxxxxx zkušebního vzorku xxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx cizích xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx x xxxx x masných xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx sodného v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x mase x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých látek xx vepřovém xxxxx x taveném xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

440

Xxxxxxxxx teploty xxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx xxxx

360

Xxxxxxxxx peroxidového xxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx loji

420

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx loji

210

Důkaz xxxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxx ve xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Xöxxxxxxx xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x koření

400

Stanovení škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx soli

140

Stanovení xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x soli

180

Stanovení obsahu xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx v soli

590

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx škůdců x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xx xxxx čaje podle Xxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx x drtě x čaji

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v čaji

50

Stanovení xxxxxx příměsí x xxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu příměsí xxxxxx kávy

380

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx kávy

420

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xx xxxx

340

Xxxxxxxxx písku x xxxx

420

Xxxxxxxxx tuku x kávě

340

Stanovení kofeinu x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx v hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx přímou xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx po xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

160

Důkaz xxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx jídlech a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti v xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx podílu jednotlivých xxxxxx v xxxxxxxx xxxxxxx x v xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx hlavní xxxxxx x xxxxxxxx jídlech x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx v hermeticky xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx v xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) x xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (ASTA Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxx x bylinách

470

Stanovení celkového xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx xxxxxx paprik xxxxxxx XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxxx sušiny

220

Stanovení xxxxxx hmotnosti čaje xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx popela čaje

210

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x kyselině (XXx) v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °C)

140

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v pevném xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx písku x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x ochucovadlech

210

Výpočet xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX dehydratovaných výrobků x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx glutamové x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků a xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx rozbor dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

330

Stanovení xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a ochucovadlech

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx barvivosti xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx a pravotočivých xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx ztráty xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxx 105 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx pražené xxxxx kávy (xxxxxx xxxxxxxxx při 103 °X)

220

Xxxxxxxxx xxxxxx sušiny xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v hořčici

440

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x hořčici

500

Předsušení xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů

210

Stanovení xxxx x těkavých xxxxx xxxx a xxxxx (xxx 105 °C)

210

Stanovení xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx (xxx 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v xxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx Karla Fischera

270

Stanovení xxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

420

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxx x olejích a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx barvy xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x- hydroxybenzoové x xxxxxx a olejích

560

Stanovení x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

830

Xxxxxxxxx xxxxxx lomu xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustných xxxxxxxx x tucích x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx tuků x xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x olejů

290

Stanovení hmotnosti xxxx x xxxxx xx jednotku xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx hustoty xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °C

100

Stanovení xxxxxx xxxxxxx v xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v xxxx

310

Xxxxxxxxxx xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x alkality xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX syntetických xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx a detergentů

100

Stanovení xxxxxx xxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx a detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx látek x xxxxxxx x xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx test xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx tenzidů x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x tenzidech x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx)

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x práškových x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxx x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx ozářených xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx x. 2 xxx:
"Xxxxxxx č. 2 x vyhlášce x. 541/2002 Sb.
Mikrobiologické x mikroskopické xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Bacillus xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - xxxxxxxxxxx testy

1 700

Horizontální xxxxxx xxxxxxx termotolerantních xxxxx xxxx Campylobacter

600

Clostridium xxxxxxxxxxx - konfirmační xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Technika počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °C na xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx počtu Escherichia xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X xx xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx na xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx - Xxxxxx počítání xxxxxxx xxx 44 °X

290

Xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Escherichia xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;510

Xxxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx x xxxxxx výrobky

430

Horizontální metoda xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Listeria xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Xxxxx xxxx

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx

570

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

560

Průkaz xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Shigella - xxxxxxxxxxx x serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx druhy) - Xxxx 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx půdy xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx koagulázopozitivních xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx parahaemolyticus - xxxxxxxxxxx testy

1 360

Průkaz Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx testy

380

Stanovení xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx aerobních x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx půdách

210

Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx vod- xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx plísní Xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx půdě - počítání kolonií xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx enterokoků - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx kolonií

240

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxxx -xxxxxxxxxxx testy (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx siřičitany redukujících xxxxxxxx (klostrídií) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx membránových xxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxx Clostridium perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x pitné xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °X, 35 °X a 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx vodě

230

Jakost xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

230

Jakost xxx - Stanovení kultivovatelných xxxxxxxxxxxxxx -Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx agarového xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx - stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x plísní - xxxxxxxx počítání kolonií

210

Stanovení xxxxx xxxxxxxx mléčného xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °X - xxxx a xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx stanovení xxxxx mezofilních bakterií xxxxxxxx kvašení - xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx z xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx

390

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx xxxx Lactobacillus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx x xxxxxxxxx počtu xxxxxxx xxxx Xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx agarové xxxx (Stanovení termofilních xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx anaerobních x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxx xxxxxxxx piva - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mikroorganismů

200

Metody zkoušení xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - nativní xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x jednoduchým xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx se xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx souprava xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Výše xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx xx stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. ledna 2006.
Ministr:
Ing. Xxxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 469/2005 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Xxxxxx xxxxxxx č. 469/2005 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.