Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.01.2006.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.01.2006 do 30.06.2015.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 541/2002 Sb., kterou se stanoví sazebník náhrad nákladů za rozbory prováděné laboratořemi Státní zemědělské a potravinářské inspekce pro účely kontroly podle §3 odst. 3 písm. b) zákona č. 146/2002 Sb., o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů

469/2005 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
469
VYHLÁŠKA
xx xxx 11. xxxxxxxxx 2005,
xxxxxx xx mění xxxxxxxx x. 541/2002 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx náhrad xxxxxxx xx rozbory xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xxxxx §3 odst. 3 xxxx. b) xxxxxx x. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §14 xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx zákona č. 94/2004 Sb. x xxxxxx č. 316/2004 Xx.:

Xx. X
Xxxxxxxx č. 541/2002 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nákladů xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Xxxxxx zemědělské x potravinářské xxxxxxxx xxx xxxxx kontroly xxxxx §3 odst. 3 písm. b) xxxxxx č. 146/2002 Xx., x Státní xxxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxx některých souvisejících xxxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xxxxx "xxxx. 3" xxxxxxxxx xxxxx "xxxx. 4".
2. Xxxxxxx x. 1 xxx:
"Xxxxxxx x. 1 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx x Xx

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

2 460

Stanovení xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

2 080

Stanovení xxxxxxxxxxxx potravinářských barviv x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxx-xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;990

Xxxxxxxxx beta-karotenu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx p-hydroxybenzoové x xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

960

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sorbové x xxxxxxxx benzoové x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx oxidu xxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxx-xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou s xxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxx-xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;410

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;090

Xxxxxxxxx fosforu x potravinách xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx "xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx"

2&xxxx;640

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Stanovení xxxxxxxxx x manitolu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx HPLC

1 160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx sodného x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x polévkách x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxx (XXX)

370

Xxxxxxxxx chininu xxxxxxx HPLC

1 000

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

940

Xxxxxxxxx přídavku xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx

1&xxxx;550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx v potravinách xxxxxxx XXX

1&xxxx;780

Xxxxxxxxx vanilinu, xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxxxx aromatických xxxxx x potravinách xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx xxxxxxxx A x E x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X1, X2, X6 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 690

Stanovení xxxxxxxx X12 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX X

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxxx B1 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 xxxxxxx XXXX

1&xxxx;690

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx X2 x X3 xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;600

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx jódu xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;530

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

2&xxxx;020

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx vzorku na xxxxxxxx XX XXX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX XXX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx XX/XX

3&xxxx;430

Xxxxxxxxx diquatu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

2&xxxx;570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;240

Xxxxxxxxx reziduí xxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx XX/XXX/XXX/XXX)

5&xxxx;930

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX (Xxxxxxxxxxxxxxx metoda X)

2&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách metodou XX/XX (Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx)

4&xxxx;590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx v potravinách xxxxxxx XX/XX

3&xxxx;650

Xxxxxxxxx daminosidu x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx xxxxxxxx tuku x potravinách xxxxxxx XX

2&xxxx;460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 700

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

3 100

Stanovení triazinových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;280

Xxxxxxxxx metylbromidu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;470

Xxxxxxxxx bromidů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX/XXX

2&xxxx;290

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx XXX - xxxxxxxxx xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx AAS - xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx jednoho xxxxx metodou XXX - xxxxxxxxx technika

750

Stanovení xxxxx metodou XXX xx xxxxxxxx AMA 254

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx XXX

660

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 130

Stanovení xxxx xxxxxxxxx x dusitanů x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXX

1&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx alifatických xxxxxxxxxx xxxxxxx GC

1 680

Stanovení xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;910

Xxxxxxxxx X-xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX/XXX

2&xxxx;950

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;980

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 640

Stanovení xxxxxxxxxx X1, X2, X1, X2 x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

6&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx X1, B2, X1, X2 xxxxxxx XXX (xxxxxxxxx)

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx kolonek

5 610

Stanovení sterigmatocystinu x xxxxxxxxxxx metodou XX/XX

5&xxxx;890

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx A ; xxxxxx xxxx, xxxxxx; xxxxxxx TLC(screening)

910

Stanovení xxxxxxxxxxx A x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX x využitím imunoafinitních (XXX) kolonek

7 360

Stanovení patulinu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;850

Xxxxxxxxx fumonisinů B1 x X2 xxxxxxx XXXX x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

5&xxxx;490

Xxxxxxxxx zearalenonu x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

5&xxxx;610

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;760

Xxxxxxxxx toxických xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;160

Xxxxxxxxx metanolu v xxxxxxxxxx x lihu xxxxxxx XX

950

Xxxxxxxxx 3-MCPD x xxxxxxxxxxx

5&xxxx;480

Xxxxxxxxx xxxxxx Xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx barviv x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 400

Stanovení 1,3-xxxxxxxxxx x potravinách xxxxxxx GC/MS

1 580

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;680

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx

1&xxxx;150

Xxxxxxxxx etylkarbamátu x xxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx chromatografií

950

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx pH xx víně

100

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v šumivých x perlivých xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx XXX

960

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx zásad x lihovinách

140

Stanovení veškerých xxxxxxx x xxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx alkoholů xx xxxxxx a lihovinách

1 500

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx x aldehydů x xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx těkavých složek

340

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx, esterů x xxxxxxxx x xxxx x lihovinách x xxxxxx obsahem xxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;340

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx (xxxx) xxxxxxx GC

750

Stanovení xxxxxx x lihu x xxxxxxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx metodou

1 280

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxx pecek

140

Stanovení xxxxxxx xxxxxx; xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx; xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx jakosti chmele; xxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx chmele; xxxxxxxx xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx složení x xxxxxxxxxxxx cukrovinek

70

Stanovení kyselosti xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx)

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hub druhotně xxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx mechanických xxxxxxxx xxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx hub

380

Průkaz xxxxx mas xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx 3-xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;210

Xxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx aw

370

Stanovení xxxxxxxx částí

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxxxx výrobků

160

Stálost barvy xxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

6&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

1&xxxx;810

Xxxxxxxxx obsahu náplně xxxx xxxxxx zmrazených xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxxx drůbeže

50

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx výrobků -xxxxx složka

70

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx -2-5 xxxxxx

350

Xxxxxxxxx složení xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 6 x xxxx xxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx x tabákových výrobcích xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x kondenzátu cigaretového xxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx XX

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

410

Xxxxxxxxx xxxxx řezu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxx xxxxx metodou XX

740

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx metodou xxxxxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx s XxXX 35S promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

4&xxxx;500

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx Xxxx-Xxxx XXX xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x XxXX 35X promotorem x XXX xxxxxxxxxxxx

8&xxxx;170

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx sóji v xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

1&xxxx;500

Xxxxxxx specifické XXX kukuřice Bt-176 x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX Xxxxx Xx Xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

12&xxxx;426

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx DNA Xxxxxxxx Xx-176 x kukuřičných xxxxxxxxx metodou Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Xx-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx Bt-11 x xxxxxxxxxxx výrobcích xxxxxxx Xxxx-Xxxx XXX

10&xxxx;200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx DNA kukuřice XXX810 v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx XXX xxxxxx

4&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx MON810 x xxxxxxxxxxx výrobcích metodou Xxxx-Xxxx PCR

10 200

Detekce xxxxxxxxxx XXX xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx Xxxx-Xxxx PCR

6 280

Stanovení xxxxxx sojové xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx markerových sacharidů x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx XXX metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx XXX kolonkách xxxxxxx xxxxxxx XXXX

2&xxxx;700

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x potravinách

440

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx cukrů x potravinách

430

Stanovení xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x sorbitolu x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

950

Xxxxxxxxx spektra cukrů x xxxx

1&xxxx;300

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx 5-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x 5-xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;130

Xxxxxxxxx tuku xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx XXXXXX 1026

360

Xxxxxxxxx "tuku" xxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx SOXTEC 1026

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxxxx metodou XX

1&xxxx;920

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxx GC

2 600

Stanovení cholesterolu x potravinách metodou XXX

2&xxxx;600

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx XX

3&xxxx;100

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x XX xxxxxxx (X232, X270, delta K) x xxxxxxxx oleji

560

Spektrofotometrické xxxxxxxxx K270 po xxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx v potravinách

590

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx

610

Xxxxxxxxx xxxxxxxx (lepku) x potravinách metodou XXXXX

2&xxxx;500

Xxxxxxxxx potravinové vlákniny x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxxxx

3&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx bílkovin xxxxxxx XXXXX

3&xxxx;000

Xxxxxxxxx xxxxxxx / xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx enzymaticko-spektrofotometrickou metodou

1 700

Stanovení xxxxxxx xxxxxxx aminokyselin xxxxxxx XXXX

2&xxxx;670

Xxxxxxxxx jedné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx XXXX

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx organických xxxxxxx x potravinách metodou XXXX

1&xxxx;400

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pyrrolidonkarboxylové xxxxxxx HPLC

950

Stanovení xxxx-xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx x potravinách metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;060

Xxxxxxxxx xxxxxxxx, extraktu, xX, xxxxx, xxxxx. x xxxx xx xxxxxxxx XXXXX

560

Xxxxxxxxx kyselosti

160

Stanovení xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x citrusových xxxxxxx

200

Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx cukrech

140

Stanovení xxxxxx barevných xxxx x xxxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx sušiny x xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx XX 50

70

Přepočet xxxxx xx xxxxxx, xxxxx není xxxxxx x xxxxxxxxx jako xxxx x xxxxxx

30

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx energetické xxxxxxx

1&xxxx;580

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx potravin - xxxxxxxxxxxxx rozbor

330

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx x olejnin xxxxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxx xxx počtu xxxxxxxxxxxxxx znaků xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx plných xxx x obilovinách

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x obilovinách

210

Stanovení xxxxxxx x xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx tvrdé

140

Třídění xxxxxxxxxxxxx ječmene

220

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx klíčivé xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx kukuřice xxxx xxxxxx zub x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hrachu jedlého x xxxxx xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx příměsí x xxxxxxxx x xxxxxxxx, xxx xxxxxxxxx jednoho xxxxx

50

Xxxxxxxxx příměsí a xxxxxxxx x luštěnin, xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxx 1 x xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x škodlivých nečistot xxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx olejnaté xxxxxxx a nečistot x xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxx xxx xxxxxxxx 12%

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x obilovin

220

Stanovení xxxxxx vody v xxxxxxxx (x xxxxxxx xxxxxx a x xxxxxx xxxxxx)

380

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxx poklesu x obilovin

380

Stanovení xxxxxx x xxxxxxxxxxx, luštěninách x xxxxxxxxx z xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx hodnoty (XXX xxxx) x xxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx těkavých xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx oleje x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx hlíz xxxxxxx

50

Xxxx xxxx brambor

100

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx brambor xxxxxx polyakrylamidové xxxxxxxxxxxxx

2&xxxx;540

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx brambor

460

Stanovení xxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx (XX) chmele

760

Stanovení xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x sladkovodních tržních xxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxx hodnoty (xxxxxx senzorického xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx tržních xxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx-X, aspartamu x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx metodou XXXX

1&xxxx;030

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx - metodou HPLC

1 200

Stanovení xxxxxxxx X x xxxxxxxxxxx metodou HPLC

1 990

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxx x potravinách (xxxxxx x xxxxxxx)

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx a příměsí xxxxxx druhů xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx titrovatelných xxxxxxx x těstovinách

100

Vařivost pro xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x těstovinách

560

Stanovení chloridu xxxxxxx x pekařských xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x předsoušením při 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx bez xxxxxxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx x pekařských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx v pekařských xxxxxxxxx

140

Xxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxx výrobcích

220

Stanovení tuku xx hydrolýze x xxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxxx náplně x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx strouhanky

50

Stanovení příměsi xx xxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 105 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

140

Podíl popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx tuků xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx výrobcích

360

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v cukrářských xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx 130 °X x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxx vážkově x xxxxxxxx hmotou v xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx tuku xxxxxxxxxxxxxxxxxxx x cukrářských xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 105 °X

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 130 °X

70

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx zmrzlinách

210

Stanovení xxxx xx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx cukrů xx xxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx při 105 °X xx xxxxxxxxxx hmotnosti

140

Stanovení xxxx xxxxxxx x absolutním xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nápoje x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxx extrakcí v xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx obsahu tuku xx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x trvanlivém xxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx formované, máčené

170

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx pečivu

250

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

430

Stanovení obsahu xxxxxx a xxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxx) x xxxxxxxxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxxx x cukrovinkách x xxxxxxxxxx xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

810

Xxxxx xxxxxxxxxxx x cukrovinkách a xxxxxxxxxx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

550

Xxxxxxxxx kyseliny xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxx- a propylesterů xxxxxxxx x-xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx

560

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx pečivu

1110

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x sušiny x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX potenciometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx granulometrického xxxxxxx x repného xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx x cukrovarských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxx xxxxx siřičitého x xxxxxxxxxxx xxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx xxxxxx xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx barvy xxxxxx xxxxxxxxxxxx x etalony

160

Stanovení xxxxx xx xxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx ve xxxxxxxxx ze xxxxxx xxxxxxx destilačné xxxxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx sirupu

170

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xx škrobu

120

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxx ekvivalentu v xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

600

Xxxxxxxxx xxxxxx refraktometricky x xxxxxxxxxx sirupu

50

Stanovení alkoholu x pivu

300

Stanovení skutečného xxxxxxxx piva

300

Stanovení xX xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxx piva

200

Stanovení xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx piva

70

Stanovení xxxxx x pivu

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx droždí

80

Stanovení xxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx x droždí

160

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vonných x chuťových xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx vonných x xxxxxxxxx xxxxx sušením xxx 105 °C

140

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx látek rozpustných, xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx kyselin v xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxx titrační

290

Stanovení xxxxxxxx ve xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx titrační

780

Stanovení xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx fotometrickou

730

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx furalu x brandy a xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx cukrů x xxxxxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx lihovin

160

Stanovení xxxxxxx xxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx vínech

210

Stanovení xxxxx siřičitého xx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx a výpočet xxxxxxxxxxxx extraktu xx xxxxxx

1&xxxx;380

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

390

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx hmotnosti 100 zdravých xxxxx, xxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx počtu xxxxxx xxxxx na 100 x xxxx xx 1 xxxxx (454 x) suchých skořápkových xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x zdravých xxxxx x suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx slupek, xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx příčného xxxxxxx xxxxxxxxx plodů xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů x xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx sušením - xxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx u skořápek x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx suchých xxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx - xxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx skořápkových xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - tuku xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

480

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

90

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodech

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx pražením xxxxxxx skořápkových xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx plodů

50

Mechanický xxxxxx neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x neloupaných xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx, manometricky

50

Stanovení xxxxx xxxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx - titrovatelné xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx alkoholu v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx cukru x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxx x nealkoholických nápojích

730

Stanovení xxxxxxxxx x nealkoholických xxxxxxxx

730

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx etanolu x xxxxxxx octě

420

Stanovení veškerého xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxx xxxx

470

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxxx minerálních xxxxxxx x xxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x kvasném octě

160

Důkaz xxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxx

300

Xxxxxxxxx ovocného (zeleninového) xxxxxx

6&xxxx;270

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx čísla xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxxx konzervárenských xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x zeleniny

300

Stanovení xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx hmotnosti xxxxxxxx podílu v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobků z xxxxx x zeleniny

70

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx množství xxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích z xxxxx a xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x ovoce x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx neodpeckovaných xxxxx x pecek x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, skvrnitých x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x plodů xx stopkou x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx rostlinných xxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x výrobcích x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

5&xxxx;500

Xxxxxxxxx xxxxxx x jeho xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxxx x polotovarech x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx (písku) x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx x zeleniny

420

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x výrobku x xxxxx a zeleniny

200

Stanovení xxxxxxxxxx kyselin (kyseliny xxxxxx) x konzervárenských xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

530

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx obsahu xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx z xxxxx a xxxxxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x xxxxx x xxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

950

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx pro nakládání x konzervování xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx pektínových xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxxx hrubého xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

750

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx mohutnosti x xxxxxxxxxxx výrobcích x xxxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx a konzervování xxxxx x xxxxxxxx

700

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v pektínových xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx ovoce a xxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxxxx vyhotovení fermentovaného xxxxxx x tabákových xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

480

Xxxxxxxxx alkaloidů (xxxxxxxx) xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

2&xxxx;260

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx rychlosti xxxxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx) xxxxxxxxxxxxxx tabáku x xxxxxxxxxx výrobků

200

Stanovení tuku xxxxxx extrakcí x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x mrazírenských výrobcích

220

Stanovení xxxxxx rozpustných xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx- xxxxxxx refraktometrickou

150

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx, x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx nerozpustného x alkoholu u xxxxxxx xxxx zmrazené xxxxxxxx x hrášku

490

Stanovení xxxxxxxxx hustoty ovocných x xxxxxxxxxxxx šťáv

100

Stanovení xxxxxxx pH xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx fosforu x xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;280

Xxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxx (X-xxxxxx) v xxxxxxxx a zeleninových xxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Enzymové xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx X-xxxxxxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx spektrofotometrickou

1 700

Spektrometrické xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx x citrusových xxxxxxx xxxxxxx HPLC

1 080

Enzymové xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx X-xxxxxxxx x ovocných x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxx x zeleninových xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx popela xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxx výrobcích

350

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx popela x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx kyselin x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx maltózy x xxxxxxxxx výrobcích

470

Stanovení xxxxxx mokrého lepku x mlýnských xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxx Xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx

440

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v mlýnských xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx mohutnosti xxxxxxxxx xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx mokrého xxxxx x xxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

100

Stanovení xxxxxx xxxx, rýže, jáhel, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx, nečistot x xxxxxxxxx -jeden xxxx - x krup, xxxx, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxx xxxxx kontrolovaných xxxxx xxxx xxx 1, x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx x xxxx, rýže, xxxxx, xxxxxxx x luštěnin

50

Stanovení xxxx v xxxxxxxx, xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxx v xxxxxxxx a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

3&xxxx;700

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x čokoládových xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;730

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;180

Xxxxxxxxx xxxxxx kakaového xxxxxx

2&xxxx;780

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxx sušením

140

Stanovení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx škrobů

210

Stanovení xxxxxx xxxxx siřičitého ve xxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxx

320

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx (xxxxxxx xxxxxxx) x dextrózy

310

Stanovení obsahu xxxxxxxxx hmyzem xxxxxxxxxx x poškozených plodů, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x odchylek xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx jablek

230

Stanovení xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x sušených xxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxxx zbytkového oxidu xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx hruškách

310

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx hmyzem napadených x xxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, cizích xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx zbarvení xxxxxxxx broskví

230

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx x sušených xxxxxxxxx xxxxxxx spektrofotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx x xxxxxxx xxxxx - xxxxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx obsahu xxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx velikostní vyrovnanosti xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx obsahu xxxx x xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušených xxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxx uhelnatého x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx nakuřovacího xxxxxxxxx

1&xxxx;110

Xxxxxxxxx xxxxxxxx a beznikotinového xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

1&xxxx;820

Xxxxxxxxx sušiny xxxxx x tekutých xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xx xxxxxxxxxx hmotnosti x pískem

160

Stanovení sušiny xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx výrobků xxxxxxx xxxxxxxxxx dobu x xxxxxx

70

Xxxxxxxxx tuku v xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx gravimetricky xx xxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx a xxxx x mléčných xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti mléčných xxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxx znečištěnin x xxxxxxxx výrobcích xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx pH xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx glycidu x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

480

Stanovení xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x sušiny x sýrů, tvarohů, xxxxx a xxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

160

Xxxxxxxxx pH x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a pomazánek xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx tuku x sýrů, xxxxxxx, xxxxx x pomazánek xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx Röse-Gottlieba x mléce a xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxx x sýrů, xxxxxxx, xxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx acidobutyrometrickou

380

Stanovení stupně xxxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx, xxxxx x xxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxx kyselosti filtrovaného xxxx másla

160

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx kaseinu

140

Stanovení xxxxxx xxxx v xxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx bílkovin x xxxxxxx

610

Xxxxxxxxx obsahu popela x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

160

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx rozpustnosti xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx kaseinu

210

Stanovení čistoty xxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx konzumní xxxxxxxx slepicích xxxxx

70

Xxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx pachu xxxxxxx xxxxx

70

Xxxxxx velikosti xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx bubliny x xxxxxxxxx xxxxx konzumních

70

Zjištění xxxxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x nepohyblivosti xxxxxxx x slepicích vajec xxxxxxxxxx

70

Xxxxxxxx kvality xxxxxxx xxxxx xx rozbití

70

Důkaz xxxxxxxxx xxxxx slepicích xxxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx v drůbežích x zvěřinových konzervách

210

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

190

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx konzervách

130

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx vody xxxxxxx x xxx, xxxxxx výrobků x xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx chloridu xxxxxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

160

Stanovení xxxxxxxxx x ryb, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx obsahu x xxx, xxxxxx xxxxxxx x konzerv

70

Stanovení xxxx x xxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx

360

Xxxxxx xX xxxx x xxxxxxx výrobků xxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx pevných x tekutých xxxxx x xxxxxxxxxxxx uvolněného xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xx xxxxxxxxx z xxxx a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx v konzervách

210

Stanovení xxxxxx dusitanů x xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx x masa x xxxxxxxxxxxxx pokrmech v xxxxxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xX x xxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x konzervách

100

Stanovení obsahu xxxxxxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx obsahu xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx, xxxxxxx výrobků x xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxx, masných xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxx škrobu x xxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx jídlech x xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x masa, masných xxxxxxx a masných xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx x konzervách

350

Stanovení xxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx Lana x Xxxxxx ve xxxxxx xxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Xxxx x Xxxxxx ve včelím xxxx

520

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx polarizací xx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx medu

200

Stanovení xxxxxx xxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx podle Xxxxxxxx fotometrický xx xxxxxx xxxx

860

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx

910

Xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx ve xxxxxx medu

1 130

Stanovení dusíku xx xxxxxx xxxx

590

Xxxxx xxxxxxxx včelího xxxx xxxxxxxxx sirupem, xxxxxxxxx xxxxxx x sladovými xxxxxxx

100

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx

1&xxxx;310

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vodivosti xxxxxxx medu

210

Stanovení xX xxxxxxx xxxx

100

Xxxxxxxxx tukuprosté xxxxxx mléka a xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxxxx

370

Xxxxxxxxx xxxx v xxxxx, xxxxxxx x x xxxxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx titrační xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx podle Xxxxxxx - Xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx mléka x xxxxxxxx mléčných výrobku xX-xxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx kyselosti xxxxxxx x xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx, smetany a xxxxxxxxxxx neslazeného mléka

160

Stanovení xxxxxx tuku xxxxxxxx xxxxxxx xxx Weibull-Berntropa x xxxxxxxxx xxxxxx, x ve xxxxxxxxxx xxxxxxxxx - např. xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx kojeneckou x xxxxxxx výživu s xxxxxxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxx potravinářských výrobku; xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx; xxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxx., xxxx v xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx pro xxxxxx xxxxxx

360

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx sušiny sýrů x tavených xxxxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx výrobcích

230

Stanovení xxxxxx xxxx x xxxxxx a tavených xxxxxxxx xxxxxxxxx

460

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxx zkušebního vzorku xxxxx

280

Xxxxxxxxx sušiny xxxxxxxxx xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx tekutých x mražených xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxx xxxxxx příměsí xx xxxxxxx xxxxx

50

Xxxxxxxxx xxxx ve xxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxx masných xxxxxxx ve vaječné xxxxx

940

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxx v xxxx x xxxxxxx výrobcích

290

Stanovení xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxx x xxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx chloridu xxxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

180

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x těkavých látek xx vepřovém xxxxx x xxxxxxx xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx nerozpustných x xxxxxxxxxxxxxx tuků xx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx loji

440

Stanovení xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxx x taveném xxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx čísla xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx ve xxxxxxxx sádle a xxxxxxx xxxx

210

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xx vepřovém sádle x xxxxxxx loji

70

Stanovení xxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx sádle x xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx Böhmerova xxxxx xx vepřovém xxxxx a xxxxxxx xxxx

430

Xxxxxxxxx čísla zmýdelnění xx xxxxxxxx sádle x taveném xxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx ve xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx koření

430

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxxxx

400

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx škůdců x xxxxxx - xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx

140

Xxxxxxxxx nerozpustného xxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxxxx x vápníku x soli

180

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx x xxxx

130

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx

590

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx draselného v xxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x soli

460

Stanovení xxxxxxxx x soli

200

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

50

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxx

160

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx v xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

450

Xxxxxxxxx škůdců x čaji mikroskopicky

650

Stanovení xxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx Xxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx a drtě x xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x čaji

50

Stanovení xxxxxx xxxxxxx x xxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxx

380

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx xxxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx mletí xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx 1000 xxx xxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

650

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx kávy

210

Stanovení xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxx

250

Xxxxxxxxx popela kávy xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xx vodě

340

Stanovení xxxxx x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxx x xxxx

340

Xxxxxxxxx kofeinu x xxxx

300

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx v xxxxxxxx x cikorkových xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx jídel

220

Stanovení tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x polotovarech xxxxx xxxxxx xxxxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech jídel

230

Stanovení xxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxx teplé a xxxxxxx xxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

430

Xxxxxxxxx tuku x xxxxxxxx xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx metodou xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

160

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx xxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx a x xxxxxxxxxxxx jídel

210

Stanovení xxxxxx kyselosti x xxxxxxxx xxxxxxx a x polotovarech xxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x hotových xxxxxxx x x xxxxxxxxxxxx xxxxx

140

Xxxxxxxxx hmotnostního xxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x v polotovarech xxxxx

70

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxx x majonéze

300

Stanovení xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxx sodného x xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx

250

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx v xxxxxxxx (HCl) v xxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

550

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx

480

Xxxxxxxxx xxxxxx jemnosti xxxxx koření

100

Stanovení xxxxxxxx x pepři xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx celkového xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx (XXXX Xxxxx) x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

1&xxxx;080

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxxx látkách x bylinách

470

Stanovení xxxxxxxxx xxxxxx capsanoidů v xxxxxx paprikách x xxxxxxxxxxxx chilli xxxxxx xxxxxxx HPLC

1 530

Příprava xxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx obsahu sušiny

220

Stanovení xxxxxx hmotnosti xxxx xxx 103 °X

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx čaje

460

Stanovení xxxxxxxxx popela čaje

210

Stanovení xxxxxx rozpustného x xxxxxxxxxxxxx xx xxxx x xxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxx (XXx) x xxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxx vlhkosti xxxxxxxxxxx xxxx v xxxxxx xxxxx (xxxxxx hmotnosti xxx 103 °X)

140

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxx xxxxx

220

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx výrobcích a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx dehydratovaných xxxxxxx x ochucovadel

50

Stanovení xxxxxxxxx dusíku dehydratovaných xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

590

Xxxxxx xX xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx výrobků x xxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

120

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx

330

Xxxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx

950

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx popela xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxx) xxxxxxx

270

Xxxxxxxxx kyselosti xxxxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx zelené xxxx xxx 105 °C

220

Stanovení xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxx (ztráta xxxxxxxxx xxx 103 °X)

220

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxx hořčice

210

Stanovení "xxxxx" x xxxxxxx

350

Xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx

440

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx

500

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx

120

Xxxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxx vyjasněním

360

Stanovení xxxx xxxx tuků x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

210

Xxxxxxxxx vody x xxxxxxxx xxxxx xxxx x olejů (xxx 105 °C)

210

Stanovení xxxx x těkavých xxxxx tuků a xxxxx (při 125 xx. -130 °X)

100

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxx x olejích xxxxxxx Xxxxx Xxxxxxxx

270

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxx x olejích

220

Stanovení xxxxxxxx xxxxx tuků x xxxxx

340

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx x olejů

340

Stanovení xxxxxxxxxxxx čísla tuků x xxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x tucích x xxxxxxx a x xxxxxxxxxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx a xxxxx

160

Xxxxxxxxx x důkaz xxxxx- x propylesteru kyseliny x- xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxx a xxxxxxx

560

Xxxxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxx x olejích

1 110

Stanovení křivky xxxxxxx xxxx

270

Xxxxxxxxx anisidinového xxxxx xxxx x xxxxx

830

Xxxxxxxxx indexu xxxx xxxx x xxxxx

200

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx nečistot x xxxxxx x xxxxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx podílu xxxx a olejů xxxxxxxxxx xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx nezmýdelnitelného xxxxxx tuků a xxxxx extrakcí xxxxxxx

570

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxx

290

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx ("xxxxxxx hmotnost") xx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x olejů Xxxxxxxxxx xxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxx xxxxxxx xxx 20 °X

100

Xxxxxxxxx obsahu xxxxxxx x xxxx xxxxxxxxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxx x xxxx xxxxxxx fotometrickou

1 080

Stanovení xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx v lihu

310

Zjišťování xxxxxxxx lihu

50

Stanovení xxxxxxxxx xxxx

170

Xxxxxxxxx xxxxxx lepidel

210

Stanovení xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx

360

Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx

140

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx alkálií x tenzidů a xxxxxxxxxx

310

Xxxxxxxxx xX xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx

100

Xxxxxxxxx xX xxxxxxx x detergentů

100

Stanovení xxxxxx xxxx u xxxxxxx x xxxxxxxxxx

280

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx x detergentech

610

Stanovení xxxxxxxxx obsahu alkálií x xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx a xxxxxxxxxx

860

Xxxxxxxx xxxx xxxxxxx x detergentů (xxxx xxxxxxxxx)

170

Xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx x xxxxx

50

Xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx (opticky xxxxxxxxxx prostředky)

70

Stanovení látek xxxxxxxxxxx x etanolu x xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx x etanolu x detergentů x xxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx

200

Xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx metodou XX/XX

4&xxxx;750

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx

4&xxxx;990".

3. Xxxxxxx č. 2 xxx:
"Xxxxxxx č. 2 x xxxxxxxx x. 541/2002 Xx.
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

Xxxxxx

Xxxx xxxxxxx xxxxxxx v Xx

Xxxxxx xxxxxxxx Xxxxxxxx xxxxxx - typizace

380

Bacillus xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °C

220

Campylobacter - konfirmační xxxxx

1&xxxx;700

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx průkazu termotolerantních xxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

410

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx Clostridium xxxxxxxxxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx

460

Xxxxxxx Xxxxxxxxxxx coli - XXXXxxxx

80

Xxxxxxxxx xxxxx Escherichia xxxx. Technika počítání xxxxxxx vykultivovaných xxx 44 °X xx xxxxxxxxxx - 2 xxxxxxxx

500

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °X na xxxxxxxxxx - 4 xxxxxxxx

630

Xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx počítání xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 44 °C xx xxxxxxxxxx - 8 xxxxxxx

880

Xxxxxxxxx xxxxx xxxx-X-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx půdě - Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx při 44 °X

290

Xxxxxxxxx pokyny xxx xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx. Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx.

165

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxx 0157 - xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx

1&xxxx;200

Xxxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx testy

1 510

Průkaz Listeria xxxxxxxxxxxxx- xxxxx a xxxxxx xxxxxxx

430

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx monocytogenes - xxxx 1: Xxxxxx xxxxxxx

600

Xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx a stanovení xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx - xxxx 2: Xxxxxx stanovení xxxxx

600

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx aeruginosa

220

Průkaz Xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx použití xxxxxx

230

Xxxxxx Pseudomonas xxxxxxxxxx - xxxxxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx rodu Pseudomonas

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxx rodu Xxxxxxxxxxx za xxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxxx xxxxxxxx - XXXXxxxx

80

Xxxxxx xxxxxxxx - Xxxxxxxxxx Rapid test

950

Horizontální xxxxxx průkazu xxxxxxxx xxxx Salmonella

570

Průkaz bakterií xxxx Xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

560

Xxxxxx bakterií xxxx Xxxxxxxx

470

Xxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxx - xxxxxxxxxxx a serologické xxxxx

380

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Část 1: Xxxxxxxx x použitím xxxxxxx xxxx xxxxx Xxxxx-Xxxxxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx (Staphylococcus xxxxxx x xxxxx xxxxx) - Xxxx 1: Xxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

1&xxxx;360

Xxxxxx Xxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx

750

Xxxxxx suspektních xxxxxxxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

410

Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx kmenů Xxxxxxxx enterocolitica - xxxxxxxxxxx xxxxx

380

Xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx anaerobních xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx půdách

210

Všeobecné xxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxx xxx- xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx/xxxxxxxxxxx

420

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx toxinogenních xxxxxx Xxxxxxxxxxx flavus xx xxxxxxxxxx identifikační xxxx - xxxxxxxx xxxxxxx xxx 30 °X

340

Xxxxxx Xxxxxxxxxxx xxxxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxxx

40

Xxxxxx xxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu xxxxxxxx čeledi Xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxx pravděpodobného xxxxx x technika xxxxxxxx kolonií

240

Stanovení počtu xxxxxxxx xxxxxx Enterobacteriaceae -xxxxxxxxxxx xxxxx (XXXXXXXXXX)

560

Xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx (xxxxxxxxxx) 1: Xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx xxxxx; 2: Xxxxxx xxxxxxxxxxxx filtrů

330

Stanovení xxxxx Xxxxxxxxxxx perfringens - xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx

460

Xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxx

210

Xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - biochemické xxxxx

60

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx bakterií ; xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (vykultivovaných xxx 30 °C, 35 °X x 37 °X)

210

Xxxxxxxxx počtu koliformních xxxxxxxx; xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx koliformních bakterií x xxxxx xxxx

230

Xxxxxx xxx - stanovení Xxxxxxxxxxx coli a xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx - xxxx 1: xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

230

Xxxxxx vod - Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx -Stanovení xxxxx xxxxxxx očkováním do xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx

420

Xxxxxx zkoušení xxxxxx - stanovení nepravých xxxxxxxx lyzinovou xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxx

220

Xxxxxxxxx počtu kvasinek x xxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx. Technika xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx při 30 °C - xxxx x xxxxx xxxxxxx

320

Xxxxxxxxxxxx metoda xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxx 30 °X

320

Xxxxxxx x xxxxxx: Xxxxxxxxx xxxxxx plísní xxxxx Howarda

390

Stanovení xxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxxxx

220

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx Xxxxxxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxxx mikrobů

210

Průkaz a xxxxxxxxx xxxxx mikrobů xxxx Proteus

220

Stanovení xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx

210

Xxxxxxxx xxxxxxxxxxx a xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx anaerobních podmínek (Xxxxxxxxx mezofilních xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx)

210

Xxxxxxxxx xxxxx termofilních x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx (Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x anaerobních mikroorganismů)

210

Metody xxxxxxxx xxxx - xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx

200

Xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx konzumních - xxxxx xxxxxx xx vaječném xxxxxx

210

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxxxx

70

Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx

80

Xxxxxxxxxxxxx vyšetření - xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx (Xxxxxxx xxxxxxx)

130

Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx membránovou xxxxxxxx

230

Xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx hmot xxxxxxxxxx xxxxxxx

220

Xxxxxxxx xxxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx

10".

Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxx xxxxxx xxxxxxx za xxxxxxx prováděné laboratořemi Xxxxxx zemědělské a xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxx odebraných xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx se stanoví xxxxx dosavadního xxxxxxxx.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2006.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxxx x. x.

Informace
Právní xxxxxxx x. 469/2005 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.1.2006.
Právní xxxxxxx č. 469/2005 Xx. byl xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 132/2015 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2015.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx právních xxxxxxxx x odkazech xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna shora xxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.