Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
89/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx se xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm. x), d), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx x xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., o xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "zákon") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. x), d), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx z xxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx na xxxxx xxxxxxx x) čárka xxxxxxx a xxxxxxxx xx slova "xxxx xxx bourání masa,".
2. V §3 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které zní:
"x) x xxxxxxx xxxx baleného xx xxxxxx maximální obsah xxxx x hmotnostních xxxxxxxxxx.".
3. X §4 odst. 2 xxxx. x) xx xx slovo "skopců" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
(1) Po xxxxxxx xxxx být maso xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 48 xxxxx xx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx
a) plus 7 oC x xxxxxxxxxx xxxx,
x) xxxx 3 oC x xxxxx,
x) xxxx 2 xX x mletého xxxx xxxxxxxx.
(2) Xx xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 oC.
(3) Po xxxxxxx xxxx xxx maso xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx nejpozději xx 2 hodin x x xxxxxxx krůt xx 12 hodin x xxxxxx udržováno xx všech xxxx xxxxxxx xxx teplotě, xxxxx není vyšší xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx se xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxx.".
5. V §6 xxxx. 2 xx xxxxx "nejvýše +12 xX" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx pro xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx prodeje xxxxxxxxxx xx 24 hodin xx xxxxxxxx, a xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x nepropustných, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xx xxxx 2 xX.".
7. X §8 odst. 3 xx xx slovo "xxxx," vkládá xxxxx "xxxx,".
8. X §10 písm. x) xx za xxxxx "xxx" xxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx".
9. X §10 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxxx rovnoměrně promíchaná xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, látek xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxx látek x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. X §12 xxxxxxxx 5 xxx:
"(5) Xxxxx xx x xxxxx xxxxxxx xxxxxxx slovního xxxxxxx xxxx xxxxx "xxxxx", xxxx být xxxxxxx xxxxxxxxx obsah xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 odst. 1 xx slovo "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 xx slova "xxxxxxx po dobu 2 hodin" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxx xxxxxxxx" x číslice "3" xx xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxxxx x), které xxx:
"e) rybím xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx maso xxxx xxxxx mas x xxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx látek x xxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx kuchyňské úpravě.".
14. X §20 xx doplňuje odstavec 4, xxxxx zní:
"(4) Na xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxx xxxx x xxx, že xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx svalovina xxx celistvá, zejména xxxxxx xxxx xxxxxxx.".
15. V §23 xxxx. 3 se xxxxx "xxxxxxxxx a xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxx xx xxxxx".
16. X §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx z xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxxxxx xxxxxxxx pouze xxxxxx xxxx zabalené.".
17. X §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 x 6, xxxxx znějí:
"(5) Xx xxxxx xxxxxxx xx kromě xxxxx xxxxxxxxx x xxxx 1 xxxxx, xxx xx xxxxx x xxxx xxxxxxx, částečně xxxxxxx xxxx nekuchané.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí uvádět xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 písm. x) xx xx xxxxx "čištěná" vkládá xxxxx xx poznámku xxx čarou x. 1).
19. X §24 písm. e) xx za xxxxx "xxxx" vkládají slova "x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx přísady".
20. X §26 xxxx. 2 se xx xxxxx "podskupiny" xxxxxxxx xxxxx "podle xxxxxxx x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 7, xxxxx xxx:
"(7) X xxxxxxxx xxxxxxx xxxx hmotnostní xxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 10.".
22. X §28 se xxxxxxxx 2 zrušuje x xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 1.
23. V §29 xx vkládají xxxxxxxx 4 x 5, které znějí:
"(4) Xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xxxxx xx 28 xxx xx xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx čerstvých vajec xx nejpozději 7 xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
(5) Vejce xxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxxx požadavkům stanoveným xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.1)".
Xxxxxxxxx odstavce 4 xx 6 xx xxxxxxxx jako xxxxxxxx 6 xx 8.
24. X xxxxxxx x. 4 xx xxxxx "Xxxxxxxx" xxxxxxx.
25. X příloze x. 5 sloupci "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" xxxxx "Xxxxxxxxx" xx xxxxx "charakeristických" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Příloha x. 6 k xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Členění xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
Xxxx | Xxxxxxx | Podskupina |
xxxx | xxxxxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxx zmražené |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx | xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx | čerstvé xxxxxxxx |
výrobky x ryb xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů | xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx | xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx". |
27. Xxxxxxx x. 7 zní:
"Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx č. 327/1997 Sb.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky xx xxxxxx, balení x xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx
Poř. xxxxx | Xxxxxx | Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | Xxxxxxxx xxxxxxxx xx deklarované xxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xx xxxxxx | Xxxxxxxxxx | Xxxxxxx | |
1. | Xxxxxxx xxxx x xxxxxxx vodní živočichové | - xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (x xxxxxxxxx ryb xxxxx xxx tělní xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx obsahem xxxx xxxxx) a xxxxxxxxxx poškození, xxxx xxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný živočišný xxx xxxx xxxx xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx vlastnosti struktury xxxxxxxxx - svalovina xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx zdraví xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx* | |||||
2. | Xxxxxxxx xxxx x ostatní vodní xxxxxxxxxxx6) | - xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 15 xx xxxx xxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | |||||
Xxxx xxxxxxx: | |||||||
3. | Uzené xxxx | - xxxx, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx - xxxx xxxx (s hlavou x xxxxxxxxxxx) - xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx) - xxxxxxxx xxxxxxx (s xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx kuchané xxx xxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxx se xxxxxxxx x xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx: a) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1) x) uzení horkým xxxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxx svaloviny xxxx xxx xxxxx xxx 65 xX. Xx xxxxxxx xxxx být xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zchlazeny xx xxxxxxx x balírně xxxx nižší, xx xxxxxxxx na xxxxxxx, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x sklado xxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 % do 1,0 xx - 5 % do 2,0 xx - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxx xxxxx a xxxxx | xxxxx xxxxxxx x ryb xx xxxxxxxx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 oC xx 8 oC |
4. | Xxxxxxx xxxx | xxxxxxxx surovina xxxxxxxxxx xxxxxxxx | po xxxxxxx musí být xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxx (xxxx nižší), po xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %xx 1,0 xx - 5 %do 2,0 xx - 3 %nad 2,0 xx - 2 % | - xxxx dokonale xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx živočišnému xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a xxxxx - x výměně xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx dojít, xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx než 2,0 mg XXX x 1 x xxxx - xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx nebo xxxx x xxxxx zakouření xxxxxxx 170 oC | xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx v xxxxxxx 1 oC xx 8 oC | v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX |
5. | Xxxxxx xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx | xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) xxxxx a xxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 xx - 5 % xx 2,0 xx - 3 % | obsah xxxx: x xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx 14 % v xxxxxxx solených 10 xx 14 % x xxxxx xxxxxxxx 6 xx 10 % | xxxxxxxx xx při xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx nebostrojně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | |
6. | Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx | xxxxxxxxx xxxxx v xxxx: - 10 % xx 350 x - 10 % xxx 350 g - 5 % | obsah soli: xxxxxxx 25 % | |||
7. | Xxxxxx xxxx | xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx xxxx | xxxxx xxxx xx xxxxx xxx 18 % | Xxxxxxxx se xxx relativní vlhkosti xxxxxxx 65 xx 70 %. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx | x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx | ||
8. | Marinované - xx studena - xx xxxxx | - xxxx částečně xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx vnitřností, zbavené xxxx a střívek) - ryby xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky dutiny xxxxxx a krevních xxxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (xxxx kuchané, xxx xxxxxx x xxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx | - xxxxxxx xxxxxxxx 1) - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x marinovacích xxxxxxx, xxxxxxxx je xxxxx koncentrace xxxx x xxxxxxxx v xxxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxx poměr xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx k xxxxxxxx xxxxx xxxxx - xxxxx xxxxxxxx - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx (xxxxxx, xxxxxx). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx nálevem, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxx xxxx. | xxxxxx: xx 0,3 kg - 10 % xx 1,0 xx - 5 % xx 2,0 kg - 3 % xxx 2 xx - 2 % | - xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx chutí x xxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxx xx při xxxxxxx v xxxxxxx 1 oC až 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 xX |
9. | Xxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx - nepasterované | xxxxxxxxxx provedená xxxxxxxxxxxxxxxxxx obalech xxxxxxx konzervantů | xx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xx 100 xX x xxxxxxx | balení: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 kg - 5 % xx 2,0 xx - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxxxxxxx uzavřené xxxxx | skladují xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | v xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX |
10. | Xxxxxxxx | xxxxxxx x xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx obalech, xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxxx v přetlakových xxxxxxxxxxx podle xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx 115 xX - 121 oCv xxxxx xxxxxxxxx | xxxxxx: xx 350 x - 10 % nad 350 x - 5 % | xxxx xxxxxxxxxxx, soudržné, kosti xxxxx, xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, bez xxxxxx chutí x xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) x xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx: x) x xxxxxx 70 % x) ve xxxxxxx xxxxx 60 % x) xx xxxxxxx xxxxx x x xxxxx 60 % x) v xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx 60 % x) x omáčkami x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 % x) x xxxxxx x xxxxxxx méně xxx 50 % xxxxxxxxxxxx zkouška ** | ||
11. | Xxxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx: - xx xxxxxxxxx xxx xxx xxx - xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx - z xxxxxx ze sladkovodních xxx - x xxxxxxxxxxxxx vnitřností x xxxxx | xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx xxxxxx strojně - balení xx 250 x xxxxxxx 10 % - xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx 6 % - xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxxx 4 % - balení nad 1500 x xxxxxxx 2 % | xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx 1) | |
* = xxxxxxxxxx xx posuzuje xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ** = provádí xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx 35 xX xx xxxx 10 xxx xxxx xxx teplotě 37 xX xx xxxx 7 xxx". |
28. X xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx zní:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
Tabulka 3
xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx deklarovaný na xxxxx x g xxxx ml | xxxxxxxxx xxxxxxx hmotnostní xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x % |
xx 100 | - 6 |
xxx 100 do 250 | - 5 |
nad 250 xx 500 | - 4 |
xxx 500 | - 2". |
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx vyrobené x xxxxxxx do xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx potravin podle xxxxxxxxxxx právních předpisů xxx xxxxxxxx xx 1. září 2001.
Čl. III
Xxxxxxxx
Tato vyhláška xxxxxx účinnosti xxxx 1. září 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Fencl v. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 89/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, xxxxx xxxxxx účinnosti 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Znění jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného právního xxxxxxxx.