Právní předpis byl sestaven k datu 30.09.2001.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
89/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 písm. x), x), h), x), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxx, masné xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx vodní xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx slova "xxxx xxx xxxxxxx xxxx,".
2. V §3 xx xx konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se písmeno x), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxx xxxx baleného xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
3. V §4 odst. 2 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
(1) Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 48 hodin xx xxxxx xxxxxxx s xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx není xxxxx xxx
a) plus 7 xX u xxxxxxxxxx xxxx,
x) xxxx 3 oC x xxxxx,
x) xxxx 2 xX x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
(2) Xx xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, která xxxx xxxxx xxx xxxx 3 xX.
(3) Po xxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx do 2 xxxxx x x těžkých xxxx xx 12 xxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx se nesmějí xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx jeho čerstvosti.".
5. V §6 xxxx. 2 se xxxxx "nejvýše +12 xX" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 odstavec 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx potravinářské xxxxx xxx uvádět xx xxxxxxx xxxxxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxxx, a xx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x zchlazenou xx xxxx 2 xX.".
7. V §8 xxxx. 3 xx za xxxxx "xxxx," xxxxxx slovo "xxxx,".
8. X §10 xxxx. j) xx xx xxxxx "xxx" xxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx".
9. X §10 xx na xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx technologicky xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. V §12 xxxxxxxx 5 zní:
"(5) Pokud xx x názvu výrobku xxxxxxx slovního xxxxxxx xxxx xxxxx "xxxxx", xxxx být xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §14 odst. 1 xx slovo "xxxxxxxxxx" xxxxxxx.
12. X §17 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx po dobu 2 hodin" xxxxxxxxx xxxxx "po dobu xxxxxxxx" x xxxxxxx "3" xx xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"e) xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx mas x xxx xxxx vodních xxxxxxxxx a xxxxxxx xxxxxxx, přídatných x xxxxxxxxx látek x xxxxx určených k xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx úpravě.".
14. X §20 xx doplňuje xxxxxxxx 4, xxxxx zní:
"(4) Xx xxxxx xxxxxxx musí xxx xxxxxx údaj o xxx, xx při xxxxxxxxxx xxxxxxx z xxx x ostatních xxxxxxx živočichů xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxx mělněná.".
15. V §23 xxxx. 3 se xxxxx "skladovat a xxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxx xx xxxxx".
16. V §23 xxxxxxxx 4 xxx:
"(4) Xxxxxxxxxx z xxx x ostatních xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxx.".
17. X §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 x 6, xxxxx znějí:
"(5) Xx xxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxx 1 xxxxx, xxx xx xxxxx x xxxx kuchané, částečně xxxxxxx nebo xxxxxxxxx.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí uvádět xx oběhu xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxx čarou č. 1).
19. V §24 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx".
20. X §26 odst. 2 se xx xxxxx "xxxxxxxxxx" doplňují xxxxx "podle přílohy x. 8".
21. X §26 xx xxxxxxxx odstavec 7, xxxxx xxx:
"(7) X xxxxxxxx majonéz xxxx hmotnostní xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 10.".
22. X §28 se xxxxxxxx 2 xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxx označení xxxxxxxx 1.
23. X §29 xx vkládají xxxxxxxx 4 x 5, xxxxx xxxxx:
"(4) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx vajec xx 28 xxx xx xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx nejpozději 7 xxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
(5) Xxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx stanoveným xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.1)".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 4 xx 6 se xxxxxxxx jako xxxxxxxx 6 xx 8.
24. V příloze x. 4 xx xxxxx "Xxxxxxxx" xxxxxxx.
25. X příloze x. 5 sloupci "Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx" xxxxx "Trvanlivé" xx xxxxx "charakeristických" xxxxxxxxx slovem "charakteristických".
26. Xxxxxxx č. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx x. 327/1997 Xx.
Xxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
Druh | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxx |
xxxx | xxxxxxxxxxx mořské | xxxxxxx xxxxxxxx |
xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx | xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx nebo xxxxx | čerstvé xxxxxxxx |
xxxxxxx x ryb xxxx xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx | xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx rodů nebo xxxxx | xxxxxxxx xxxxx smažené xxxxxx xxxxxx pečené xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx". |
27. Příloha x. 7 zní:
"Xxxxxxx x. 7 x xxxxxxxx č. 327/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx a požadavky xx xxxxxx, balení x skladování ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x výrobků x nich
Xxx. xxxxx | Xxxxxx | Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | Xxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | Xxxxxxxxx xx jakost | Xxxxxxxxxx | Xxxxxxx | |
1. | Xxxxxxx ryby x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx | - nesmí xxxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxxxx (u xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx tělní dutina xxxxxxxxxx střevním obsahem xxxx žlučí) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx být charakteristická xxx daný xxxxxxxxx xxx xxxx druh xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx xxxx vykazovat xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx struktury xxxxxxxxx - xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx zdraví xxxx xxxxxxxxxxx vzhled* | |||||
2. | Xxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6) | - xxxx xxxxxxxxxxx délku 15 xx musí xxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | |||||
Xxxx xxxxxxx: | |||||||
3. | Uzené xxxx | - xxxx, xxxxxx nebo xxxxxxxxx - xxxx xxxx (x hlavou x xxxxxxxxxxx) - xxxxxxx (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx břišní x xxxxxxxx sraženin) - xxxxxxxx kuchané (x xxxxxx zbavené xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxx hlav x xxxxxxx) - xxxx vykoštěné - xxxxxx (xxxx xxxxxxx xxx xxxxxx a xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx ploutve) - xxxx porcované | xxxxxxxxxx ryby nebo xxxxx xxx se xxxxxxxx v xxxxx xxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxx xxxxx: x) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1) x) xxxxx xxxxxx xxxxxx - rovnoměrné xxxxxxxx svaloviny xxxx xxx xxxxx xxx 65 oC. Xx xxxxxxx xxxx být xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx zchlazeny xx xxxxxxx x balírně xxxx nižší, po xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 kg - 5 % do 2,0 kg - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxx vody ve xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, odpovídající xxxx xxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx a pachů | xxxxx výrobky x ryb xx xxxxxxxx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 xX |
4. | Xxxxxxx xxxx | xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx | po xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx před balením xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx x xxxxxxx (xxxx xxxxx), xx xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx a skladovány | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %xx 1,0 kg - 5 %xx 2,0 xx - 3 %xxx 2,0 xx - 2 % | - xxxx dokonale xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxx vzhledem xxxxxxxxxxxx deklarovanému živočišnému xxxxx, bez xxxxxx xxxxx x pachů - x xxxxxx xxxxxx xxxxx při xxxxxxx musí xxxxx, xxxxxxxx číslo xxxxxxxxx xx xxxxx než 2,0 xx XXX x 1 g xxxx - ke xxxxxxx xx xxxxxxx xxx nebo olej x bodem xxxxxxxxx xxxxxxx 170 xX | xxxxxxxx xx xxx teplotě x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | v izotermických xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX až 8 xX |
5. | Solené xxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx | xxxxxxxxx xxxx zmrazených xxx1) jiker x xxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % do 1,0 xx - 5 % do 2,0 xx - 3 % | xxxxx xxxx: x silně xxxxxxxx xxxx xxx 14 % x xxxxxxx solených 10 xx 14 % x xxxxx xxxxxxxx 6 xx 10 % | xxxxxxxx xx xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx při xxxxxxx 1 oC xx 8 xX | |
6. | Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxx loupané xxxxxxx xxxxxxx a vnitřností | sardelová xxxxx x xxxx: - 10 % xx 350 g - 10 % xxx 350 x - 5 % | xxxxx xxxx: xxxxxxx 25 % | |||
7. | Xxxxxx xxxx | xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx xxxx | xxxxx xxxx je xxxxx xxx 18 % | Skladují se xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 65 xx 70 %. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx stanoví výrobce xx obalu | x xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx | ||
8. | Xxxxxxxxxx - xx studena - xx tepla | - xxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x hlavou xxxxxxx vnitřností, xxxxxxx xxxx x xxxxxxx) - xxxx kuchané (xxxxxxx xxxx x xxxxxxxxxx, výstelky xxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx) - ryby xxxxxxxxx - filety (xxxx xxxxxxx, xxx xxxxxx x ploutví, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx | - xxxxxxx xxxxxxxx 1) - xxxxxxxx surovina xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x kyseliny x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx poměr marinované xxxx suroviny k xxxxxxxx xxxxx xxxxx - xxxxx marinády - xxxxxxxx surovina xxxxxxxxxx teplou cestou (xxxxxx, xxxxxx). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx marinády zalévají xxxxxxxxxxx xxxxxxx, rosolem xxxxxxxxx, omáčkami, xxxxxxxxxx xxxx. | balení: xx 0,3 kg - 10 % xx 1,0 kg - 5 % xx 2,0 xx - 3 % xxx 2 kg - 2 % | - maso xxxxxxx, vláčné, xxx xxxxxx chutí x xxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx přenosem | xxxxxxxx se xxx xxxxxxx v rozmezí 1 xX xx 8 xX | x izotermických xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx teplotě 1 xX xx 8 xX |
9. | Xxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx | konzervace xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx | xx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xx 100 oC v xxxxxxx | xxxxxx: xx 0,3 kg - 10 % xx 1,0 kg - 5 % xx 2,0 kg - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx | xxxxxxxx xx xxx teplotě x rozmezí 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících při xxxxxxx 1 oC xx 8 oC |
10. | Xxxxxxxx | výrobky x čerstvých xxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx uzavřených xxxxxxx, xxxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx způsobem | xxxxxxxxx x přetlakových xxxxxxxxxxx podle xxxxx xxxxxxx obvykle xxx xxxxxxx 115 xX - 121 xXx xxxxx xxxxxxxxx | xxxxxx: do 350 x - 10 % xxx 350 x - 5 % | xxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxx, xxxxxxxx odkapaného xxxxxx xx xxxxxxxxx x xxx xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) a xxxxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx: x) x xxxxxx 70 % x) ve xxxxxxx xxxxx 60 % x) xx xxxxxxx xxxxx x x xxxxx 60 % x) x xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx 60 % x) s xxxxxxxx x xxxxxx přidanými xxxxxxxx 50 % x) x xxxxxx x xxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx ** | ||
11. | Xxxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx: - xx xxxxxxxxx xxx xxx ryb - xx separované xxxx xxxxxxxxx - x xxxxxx ze xxxxxxxxxxxxx xxx - x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxx | xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx - xxxxxx xx 250 x xxxxxxx 10 % - xxxxxx xxx 250 x do 500 x nejvýše 6 % - xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxx 4 % - xxxxxx xxx 1500 g nejvýše 2 % | xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx 1) | |
* = xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ** = xxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotě 35 xX xx xxxx 10 dnů xxxx xxx xxxxxxx 37 xX xx xxxx 7 xxx". |
28. X xxxxxxx x. 10 xx xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx
Tabulka 3
obsah spotřebitelského xxxxxx xxxxxxxxxxx na xxxxx v x xxxx xx | xxxxxxxxx záporná hmotnostní xxxx objemová xxxxxxxx x % |
xx 100 | - 6 |
xxx 100 xx 250 | - 5 |
xxx 250 do 500 | - 4 |
xxx 500 | - 2". |
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx vyrobené a xxxxxxx xx xxxxx xxxxx dnem xxxxxxxxx xxxx vyhlášky se xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xx 1. září 2001.
Čl. III
Xxxxxxxx
Tato vyhláška xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxx 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 pořadového xxxxx 2, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Informace
Xxxxxx předpis x. 89/2000 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.9.2000, x výjimkou čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx 20.4.2000.
Právní xxxxxxx x. 89/2000 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.