Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx.x), x), x), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx krémy a xxxxx tuky a xxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. a), x), x), i), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x o změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") pro xxxxx a mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx krémy x xxxxx xxxx x xxxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro mléko x mléčné výrobky, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx, xx mění xxxxx:
1. X §3 xxxx.6 písm.a) se xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 a 4".
2. V §3 xxxx.6 se na xxxxx tečka nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno d), xxxxx zní:
"x) xxxx slazený, pokud xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx náhradní xxxxxxxx.".
3. X §3 odst.8 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx surovinou xx pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. X §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx za slovy "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" zrušují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. X §3 xxxx.11 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), které xxx:
"x) jako jednosložkový xxxxxxx, pokud xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx vápenatý.".
6. V §3 xxxx.12 xx za xxxxx "xxxxxxx" vkládají xxxxx "xxxx smetany".
7. X §3 xxxx.13 písm.h) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx kultury, syřidlo x xxxxxxx xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 xx xx xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx tavený xxxxxx xxxxxxx, pokud tavený xxx obsahuje xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 xxxx.14 se xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx slova ", xxxxx xxxxxxx požadavky xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 15 nebo 16".
10. X §3 xxxx.16 písmeno a) xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 1a) xxx:
"a) tekuté xxxxx x tekutá xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx pasterací xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1a) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x veterinárních xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx produkty.".
11. V §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "xxxxxx xxxxx" lze xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx více xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx.".
12. X §3 xx xx xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" lze xxxxxxx xxxxxxx, v xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 se xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 21 x 22.
13. X §3 xx xxxxxxxx odstavec 23, který xxx:
"(23) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxx x xxxxxx x xxxx x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxx 4% xx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx, x xxxxxxxxx sýrů xx připouští tolerance x xxxxxx minus 1%.".
14. X §4 xx xx xxxxx xxxxxxxx věta "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx druhů výrobků, xx. xxx ochucujících xxxxxx.".
15. X §6 xxxx.x) se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 odst.2 xx slova "x xxxxxxxxx xxxxx" zrušují.
17. X §10 xxxx.1 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx text: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin minus 18 oC xxxx xxxxx x jsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx. Xxx xxxxxxxx se xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx minus 15 oC. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxx jednoho xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x xx xxxxx xx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 x 4 xxxxxxx.
Dosavadní xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx xxxx odstavec 3.
20. V §11 xxxx.x) xx xxxxxxx "15" nahrazuje xxxxxxx "10".
21. X §13 odst.3 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx se xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 odst.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % hmotnostních xxxx x x xx 100 x xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Označení "xxxxxxxxx" xxx xxxxxx x xxxxxxxxx, které xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x tuků a xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 2% hmotnostních pro xxxxx tuků xxxxxxxxxxx xxxxxx z celkového xxxxxx xxxx.".
24. X příloze x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Zahuštěný xxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxx | Slazené*) | |||||
Xxxx xxxxxxx | Xxxxxx xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | Xxxxxx xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx |
% hmotn. | % xxxxx. | % hmotn. | % xxxxx. | % hmotn. | % xxxxx. | |
Xxxxxxxxx smetana | xxxxxxx 15,0 | xxxxxxx 11,5 | xxxxxxx 16,0 | xxxxxxx 14,0 | ||
Xxxxxxxxx xxxxx | xxxxxxx 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Xxxxxxxxx mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx: polotučné | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 20,0 | xxxxxxx 17,5 | více xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 24,0 | nejméně 20,0 |
Zahuštěné xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 |
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx u xxxxxxxxx zahuštěného mléka xxxx xxxxxxxxx cukernému xxxxxx 60,5 až 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
cukerný poměr = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % xxxx |
25. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 xxxxxxx "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % xxxxx. " xxxxx "Sušená xxxxxxx" xx xxxxxxx "50,0" nahrazuje xxxxxxx "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 se xxxxxx sloupec "Obsah xxxx x %".
27. V příloze x. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %" řádku "xxxxxxx xxxxx, xxxxx x xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx xxxxx "nejvíce 16,0".
28. X xxxxxxx x. 2 xxxx x tabulce 9 xxx:
"Xxx | % XXXXX*) |
Xxxxx tvrdý Xxxxx Xxxxxxxxx Měkký | xxxx xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 10 se x poznámce xxxxx "% x. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% xxxx v xxxxxx".
30. X xxxxxxx x. 2 xx doplňují xxxxxxx 15 x 16, xxxxx xxxxx:
"Xxxxxxx 15 - Kaseiny xxxxxxxxxxxxx
Kasein xxxxxx | Kasein xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Xxxxx bílkoviny x xxxxxx | xxxxxxx 84,0 % | xxxxxxx 90,0 % |
Xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx | xxxxxxx 90,0 % | nejméně 95,0 % |
Xxxxx mléčného tuku, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Obsah xxxxxxx xxxxxxx | nejvýše 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xx X xxxxxxx XxXX xx 1 g | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 x | nejvýše 22,5 xx x 25 x |
Xxxxxxx 16 - Kaseináty
Kaseináty | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 8,0 % |
Obsah bílkoviny x sušině | nejméně 88,0 % |
Obsah xxxxxxx x bílkovině | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx xxxx, přepočtený xx suchý xxxxxxx | nejvýše 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx laktózy | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx xX | 6,0 - 8,0 |
Obsah xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice) | xxxxxxx 22,5 xx x 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 xxxxxxx "Xxxx" řádku "Xxxxxxx xxxx" se xxxxx "xxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Mléčný xxx" řádku "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" se slova "xxxxxxx 2,5" xxxxxxxxx xxxxx "nejméně 1,5".
33. X xxxxxxx x. 5 xx xx xxxxx tabulky xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxx 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxx složkou" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx vodový x příchutí" xx xxxxx "x xxxxxxx xxxx" xxxxxxx a xxxx se xxxxx "xxxxxx" nahrazuje slovem "xxxxxx".
35. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx jedlé xxxx x oleje
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx rostlinné xxxx x xxxxx x jejich xxxxx | ||||||
Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x takto xxxxxxxxxxx xx XXX/x | max. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. kysl. /xx | max. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx za xxxxxxx x takto xxxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /kg | max. 15,0 | |||||
Xxxxx těkavé xxx 105 oC % | xxx. 0,2 | |||||
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx jednodruhové xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx erukové | Palmový | Xxxxxxxxxxxx | Sójový | Xxxxxxxx | Xxxxxxx | |
Xxxxxxx xxx 15xX (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Číslo zmýdelnění (xx XXX/x xxxxx) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Wijse) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek (x/xx) | max. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | max. 15 | xxx. 15 | max. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% z celkových xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rostlinné xxxx x xxxxx | ||||||
X 6:0 | XX | XX | XX | XX | ND - 0,6 | XX |
X 8:0 | ND | XX | XX | XX | 4,6 - 10,0 | XX |
X 10:0 | XX | XX | ND | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | ND - 0,5 | XX - 0,1 | XX - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | XX - 0,2 | 0,5 - 2,0 | ND - 0,2 | XX - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
X 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
X 16:1 | XX - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | XX - 0,2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,5 |
X 17:1 | XX - 0,3 | ND | ND - 0,1 | XX - 0,1 | XX | ND - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | XX - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | ND - 0,2 | ND - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | ND - 0,4 | ND - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | XX |
X 20:2 | XX - 0,1 | ND | XX | XX - 0,1 | ND | XX |
C 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | XX - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | XX | ND |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | XX | XX | ND |
C 24:0 | ND - 0,3 | XX | ND - 0,5 | XX - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | ND | XX | XX |
ND = nedetekovatelný (obsah xxx 0,05%)".
36. X příloze x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Xxxxxxxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx xx KOH /x xxxxxx fáze | Xxxxx peroxidové xxxx. xxx. kysl. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | max. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx halvarín | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x nízkým obsahem xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 >41,0 - &xx;60,0 >62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx 3% xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxx xxx "xxxxxxx" dusíkem xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx vzduchem.Průměrný xxxxx tuku xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx a xxxxx xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx u xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorků.
**) Xxxx. xxx xxxxxxxxxxx, tuk xx xxxxxx x pečení xxxx.".
37. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)
Obsah tuku % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx mg XXX /x xxxxxx xxxx | Číslo xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /kg | |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx se xxxxxxxx xxxxxxx tuku | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Směsný xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | &xx;39,0 &xx;41,0 - <60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx bez xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx obsahovat 10 - 80 % xxxxxxxx tuku z xxxxxxxxx obsahu tuku.Průměrný xxxxx xxxx ve xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxx xxxxx o xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx obsahem xxxx se xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx u pěti xxxxxxx odebraných xxxxxx.
**) Xxxx. xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx emulgovaný tuk xx xxxxxx a xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů xxx xxxxxxxx do 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 xx xxxxx xxxxxxxxxxx mražené xxxxx x hlubokozmrazené xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx nejsou xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti xxxx 1. září 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Právní xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2003.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.