Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje

90/2000 Sb.

Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx.x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx krémy a xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. a), x), h), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x o změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (xxxx xxx "xxxxx") pro xxxxx x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxx x xxxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x mléčné výrobky, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x jedlé xxxx a oleje, xx xxxx takto:
1. X §3 xxxx.6 xxxx.x) xx xxxxx "v xxxxxxx x. 2 tabulkách 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "v příloze x. 2 tabulkách 3 x 4".
2. X §3 xxxx.6 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx slazený, pokud xx xxxxxxx pouze xxxxxxxx nebo náhradní xxxxxxxx.".
3. X §3 xxxx.8 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx se písmeno x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx.".
4. V §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx za slovy "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "na xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. V §3 xxxx.11 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx čárkou a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které zní:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx pouze xxxxx, xxxxxx kultury, syřidlo x chlorid vápenatý.".
6. X §3 xxxx.12 se za xxxxx "tvarohu" vkládají xxxxx "xxxx xxxxxxx".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx kultury, xxxxxxx x xxxxxxx vápenatý".
8. V §3 xxxx.13 se na xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx i), xxxxx xxx:
"i) xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxxx xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 xxxx.14 xx xx xxxxx "skupiny" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 2 tabulky 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 písmeno x) xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1a) xxx:
"x) tekuté xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxx.".
11. X §3 xxxxxxxx 18 xxx:
"(18) Xxxxx "mléčný xxxxx" xxx xxxxxx x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxxxxxx více xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx nebo xxxxxxxxx.".
12. X §3 se xx xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "xxxxxx" lze xxxxxxx výrobek, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx xxxxxx výrobku.".
Xxxxxxxxx odstavce 20 x 21 se xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 21 x 22.
13. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 23, xxxxx xxx:
"(23) Xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxx x xxxxxx u xxxx x xxxxxxx mohou xxxxxxxxx xx xxxx 4% od xxxxxx xxxxxxxxx xx obalu, x zrajících sýrů xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x sušiny xxxxx 1%.".
14. X §4 xx na xxxxx xxxxxxxx xxxx "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. bez ochucujících xxxxxx.".
15. X §6 xxxx.x) xx xxxxx "hlubokozmraženou" nahrazuje xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 xxxx.2 xx xxxxx "x xxxxxxxxx xxxxx" zrušují.
17. V §10 xxxx.1 xx slovo "xxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x na xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x mražené xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx zachování teploty xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 xX xxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx vzduchu. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota výrobku xxxxxx xx xxxxx 15 xX. Xxxxxxx x registrování xxxxxxx xxxxxxx musí xxx xxxxxx a xxxxxxxx xx dobu xxxxxxx xxxx.".
18. V §10 xxxx.2 xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx se xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "x mrazicích xxxxxx x mrazicím xxxxxxxx, xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 a 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3.
20. V §11 xxxx.x) se xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 odst.3 xx xx xxxxx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx uvedené x xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 xxxx.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" vkládají xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx v x xx 100 g xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Označení "xxxxxxxxx" xxx xxxxxx x margarínů, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 2% hmotnostních pro xxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx x celkového xxxxxx xxxx.".
24. X příloze č. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Zahuštěný xxxxxx xxxxxxx


Neslazené

Xxxxxxx*)

Xxxx xxxxxxx

Xxxxxx xxx

Xxxxxx sušina

Xxxxxx xxxxxx tukuprostá

Mléčný xxx

Mléčná xxxxxx

Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx


% xxxxx.

% xxxxx.

% hmotn.

% hmotn.

% xxxxx.

% xxxxx.

Xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxx 15,0


xxxxxxx 11,5

nejméně 16,0


xxxxxxx 14,0

Xxxxxxxxx xxxxx

nejméně 7,5

xxxxxxx 25,0


xxxxxxx 8,0

xxxxxxx 28,0


Zahuštěné mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxx: polotučné

xxxx xxx 1,0
4,0 - 4,5

nejméně 20,0

nejméně 17,5

xxxx než 1,0
4,0 - 4,5

xxxxxxx 24,0

xxxxxxx 20,0

Zahuštěné xxxxx odtučněné

xxxxxxx 1,0


xxxxxxx 1,0

Poznámka:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx u xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.


% xxxxxxxxx . 100


xxxxxxx poměr =

______________________

".


% xxxxxxxxx + % vody

25. V xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 6 sloupci "Xxxxx xxxxxxxx tuku x % xxxxx. " řádku "Xxxxxx xxxxxxx" se xxxxxxx "50,0" xxxxxxxxx xxxxxxx "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 se xxxxxx sloupec "Xxxxx xxxx v %".
27. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 ve xxxxxxx "Xxxxx xxxx v %" xxxxx "čerstvé xxxxx, xxxxx x xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 16,0".
28. X xxxxxxx x. 2 xxxx x xxxxxxx 9 zní:

"Sýr

% VVTPH*)

Xxxxx xxxxx
Xxxxx
Polotvrdý
Xxxxx

méně xxx 51,0
49,0 - 56,0
54,0 - 69,0
xxxxxxx 67,0".
29. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 xx x poznámce slova "% x. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% xxxx v xxxxxx".
30. X xxxxxxx x. 2 xx xxxxxxxx tabulky 15 a 16, xxxxx xxxxx:
"Xxxxxxx 15 - Kaseiny xxxxxxxxxxxxx


Xxxxxx xxxxxx

Xxxxxx xxxxxx

Obsah xxxxxxxx

xxxxxxx 10,0 %

xxxxxxx 10,0 %

Xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx

xxxxxxx 84,0 %

nejméně 90,0 %

Obsah xxxxxxx v xxxxxxxxx

xxxxxxx 90,0 %

xxxxxxx 95,0 %

Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx

xxxxxxx 2,0 %

xxxxxxx 2,0 %

Xxxxx bezvodé xxxxxxx

xxxxxxx 1,0 %

xxxxxxx 1,0 %

Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xx X xxxxxxx XxXX xx 1 x

-

xxxxxxx 0,27

Xxxxx xxxxxx (včetně X2X5)

xxxxxxx 7,5 %

xxxxxxx 2,5 %

Xxxxx sedimentu (xxxxxxxxx xxxxxxx)

xxxxxxx 15,0 xx x 25 x

xxxxxxx 22,5 xx x 25 x
Xxxxxxx 16 - Kaseináty


Xxxxxxxxx

Xxxxx xxxxxxxx

xxxxxxx 8,0 %

Xxxxx xxxxxxxxx x sušině

xxxxxxx 88,0 %

Xxxxx xxxxxxx v bílkovině

xxxxxxx 95,0 %

Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx

xxxxxxx 2,0 %

Xxxxx xxxxxxx laktózy

xxxxxxx 1,0 %

Hodnota xX

6,0 - 8,0

Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx částice)

xxxxxxx 22,5 xx v 25 x ".
31. V xxxxxxx x. 4 xxxxxxx "Xxxx" xxxxx "Xxxxxxx xxxx" xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx řádkem "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X příloze č. 5 sloupci "Xxxxxx xxx" řádku "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" se xxxxx "xxxxxxx 2,5" nahrazují xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X příloze x. 5 se xx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx řádek, xxxxx xxx:

"Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx mléčný xxxxxxxxxx

nejméně 25,0

méně xxx 1,5

xxxxxxx 2,5 ".
34. X xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxx složkou" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx krém vodový x xxxxxxxx" xx xxxxx "x mražený xxxx" xxxxxxx x xxxx xx xxxxx "xxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxx".
35. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 zní:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x oleje

Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx obecně xxx všechny rostlinné xxxx x xxxxx x xxxxxx směsi

Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x

xxx. 0,6

Xxxxx xxxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xx studena x takto xxxxxxxxxxx xx XXX/x

xxx. 4,0

Číslo xxxxxxxxxx xxxx. per. kysl. /xx

xxx. 10,0

Xxxxx xxxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx. xxx. kysl. /xx

xxx. 15,0

Xxxxx xxxxxx xxx 105 oC %

xxx. 0,2

Hodnoty xxx jednotlivé jednodruhové xxxxxxxxx tuky a xxxxx


Xxxxxxx x nízkým xxxxxxx kyseliny xxxxxxx

Palmový

Xxxxxxxxxxxx

Xxxxxx

Xxxxxxxx

Xxxxxxx

Hustota xxx 15xX (kg/m3)

913 - 918

921 - 925

922 - 926

924 - 928

925 - 938

914 - 919

Xxxxx xxxxxxxxxx (xx XXX/x xxxxx)

182 - 193

190 - 209

188 - 194

189 - 195

248 - 265

188 - 196

Jódové číslo (xxx Wijse)

105 - 126

50 - 55

118 - 141

124 - 139

6,3 - 10,6

80 - 88

Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx (x/xx)

xxx. 20

xxx. 12

max. 15

xxx. 15

xxx. 15

xxx. 18

Brassicasterol (% z xxxxxxxxx xxxxxxx)

5,0 - 13,0

XX

ND - 0,2

XX - 0,3

ND - 0,3

XX - 0,1

Xxxxxxx xxx jednotlivé xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx

X 6:0

XX

ND

XX

XX

XX - 0,6

XX

X 8:0

XX

XX

XX

ND

4,6 - 10,0

ND

X 10:0

XX

XX

XX

XX

5,5 - 8,0

XX

X 12:0

XX

XX - 0,5

XX - 0,1

XX - 0,1

45,1 - 50,3

XX

C 14:0

XX - 0,2

0,5 - 2,0

ND - 0,2

XX - 0,2

16,8 - 21,0

XX - 1,0

C 16:0

2,5 - 7,0

39,3 - 47,5

5,0 - 7,6

8,0 - 13,5

7,5 - 10,2

7,5 - 20,0

X 16:1

ND - 0,6

XX - 0,6

ND - 0,3

XX - 0,2

XX

0,3 - 3,5

X 17:0

XX - 0,3

XX - 0,2

XX - 0,2

XX - 0,1

XX

XX - 0,5

X 17:1

XX - 0,3

XX

XX - 0,1

XX - 0,1

XX

ND - 0,6

X 18:0

0,8 - 3,0

3,5 - 6,0

2,7 - 6,5

2,0 - 5,4

2,0 - 4,0

0,5 - 5,0

X 18:1

50,0 - 70,0

36,0 - 44,0

14,0 - 39,4

17,7 - 28,0

5,0 - 10,0

55,0 - 83,0

X 18:2

15,0 - 30,0

9,0 - 12,0

48,3 - 74,0

49,8 - 59,0

1,0 - 2,5

3,5 - 21,0

X 18:3

5,0 - 14,0

XX - 0,5

XX - 0,3

5,0 - 11,0

ND - 0,2

XX - 1,5

X 20:0

0,2 - 1,2

XX - 1,0

0,1 - 0,5

0,1 - 0,6

XX - 0,2

XX - 0,8

X 20:1

0,1 - 4,3

XX - 0,4

ND - 0,3

XX - 0,5

XX - 0,2

ND

X 20:2

ND - 0,1

XX

XX

XX - 0,1

XX

XX

X 22:0

ND - 0,6

XX - 0,2

0,3 - 1,5

XX - 0,7

XX

XX - 0,3

X 22:1

XX - 2,0

XX

XX - 0,3

XX - 0,3

XX

ND

X 22:2

XX - 0,1

ND

XX - 0,3

XX

XX

ND

X 24:0

ND - 0,3

XX

XX - 0,5

ND - 0,5

XX

XX - 1,0

X 24:1

XX - 0,4

XX

XX

XX

ND

XX
XX = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Margarín*)


Xxxxx xxxx % xxxxx.

Číslo xxxxxxxxx mg XXX /x xxxxxx fáze

Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. per. xxxx. /xx

Xxxxxxxx

80,0 - 90,0

xxx. 2,0

xxx. 10,0

Xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxx

60,0 - 62,0

Margarín x xxxxxx xxxxxxx xxxx

39,0 - 41,0

Xxx s xxxxxxx xxxxxxx xxxxx použití x % **)

<39,0
&xx;41,0 - &xx;60,0
&xx;62,0 - &xx;80,0
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxxxx xxxx obsahovat maximálně 3% xxxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxx xxx "xxxxxxx" dusíkem xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx xxxx ve xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx a obsah xxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorků.
**) Xxxx. xxx xxxxxxxxxxx, xxx na xxxxxx x pečení xxxx.".
37. X xxxxxxx č. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)


Obsah xxxx % xxxxx.

Xxxxx xxxxxxxxx mg XXX /x xxxxxx xxxx

Xxxxx xxxxxxxxxx mekv. xxx. xxxx. /xx

Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk

80,0 - 90,0

xxx. 2,0

xxx. 10,0

Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xx xxxxxxxx obsahem tuku

60,0 - 62,0

Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxx xxxxxxx tuku

39,0 - 41,0

Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxx určením xxxxx xxxxxxx x %**)

&xx;39,0
&xx;41,0 - <60,0
&xx;62,0 - &xx;80,0
Xxxxxxxx:
*) Směsný xxxxxxxxxx tuk xxx xxxxxxxx emulgátoru lze xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx tuku z xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Průměrný xxxxx xxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% od xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx a obsah xxxx v jednotlivých xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx o xxxx xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx obsahu xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx se xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx u xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Např. xxxxxx xxxxxxxxxx xxx pomazánkový, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxx a xxxxxx xxxx.".
Čl. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx potravin xxxxx xxxxxxxxxxx právních xxxxxxxx xxx používat xx 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx pro xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Tato vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx dnem 1. xxxx 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2003.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.