Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx se xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx.x), x), x), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxx x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), h), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, (dále xxx "xxxxx") pro xxxxx a xxxxxx xxxxxxx, zmrzliny a xxxxxxx xxxxx x xxxxx tuky x xxxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, pro mléko x xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx x jedlé xxxx x xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §3 xxxx.6 xxxx.x) se xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 1, 2, 5 x 6" nahrazují xxxxx "x xxxxxxx x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. V §3 xxxx.6 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx slazený, xxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx.".
3. X §3 xxxx.8 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx pouze xxxxxx xxxx xxxxxxxx smetana x mléčná kultura.".
4. V §3 xxxx.9 xxxx xxxxx xx za slovy "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "xx spotřebitelský xxxx".
5. X §3 odst.11 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx surovinami xx xxxxx xxxxx, xxxxxx kultury, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx.".
6. V §3 xxxx.12 se xx xxxxx "tvarohu" xxxxxxxx xxxxx "xxxx smetany".
7. X §3 xxxx.13 xxxx.x) xx xx slovo "mléko" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx kultury, syřidlo x chlorid xxxxxxxx".
8. V §3 xxxx.13 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a doplňuje xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxx sýrový xxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxx obsahuje xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. V §3 xxxx.14 se xx xxxxx "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 xxxxxxx x) xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 1a) xxx:
"x) xxxxxx xxxxx a tekutá xxxxxxx, xxxxx byly xxxxxxx ošetřeny xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1a) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx produkty.".
11. V §3 xxxxxxxx 18 zní:
"(18) Xxxxx "xxxxxx xxxxx" lze použít x xxxxxxxx mléčných xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx mléka nebo xxxxxxxxx.".
12. X §3 se za xxxxxxxx 19 vkládá xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "sýrový" xxx xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx tvoří xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx tohoto výrobku.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 se xxxxxxxx xxxx odstavce 21 a 22.
13. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 23, který zní:
"(23) Přípustné xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxx x xxxxxx u sýrů x xxxxxxx mohou xxxxxxxxx xx plus 4% xx hodnot xxxxxxxxx xx xxxxx, x zrajících xxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx minus 1%.".
14. X §4 se na xxxxx xxxxxxxx věta "Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx se týkají xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. xxx ochucujících xxxxxx.".
15. V §6 xxxx.x) xx xxxxx "hlubokozmraženou" xxxxxxxxx xxxxxx "hlubokozmrazenou".
16. X §8 xxxx.2 xx xxxxx "a xxxxxxxxx krémů" zrušují.
17. V §10 xxxx.1 xx slovo "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx text: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx minus 18 xX xxxx xxxxx x jsou xxxxxxxx zařízením xx xxxxxxxxxxxx teploty vzduchu. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota výrobku xxxxxx xx xxxxx 15 xX. Záznamy x registrování teploty xxxxxxx musí xxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 se xxxxx "hlubokozmražené" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" a xx xxxxx se xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "v xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě.".
19. X §10 xx xxxxxxxx 3 a 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx jako odstavec 3.
20. V §11 písm.g) xx xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 xxxx.3 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňují xx xxxxx "xxxxx xxxxxxx xxxxxxx uvedené x xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 odst.6 xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx v x xx 100 x xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Xxxxxxxx "xxxxxxxxx" lze použít x xxxxxxxxx, které xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxx x xxxxx rostlinného xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 2% xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx tuků xxxxxxxxxxx xxxxxx z xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.".
24. X příloze x. 2 xxxxxxx 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Xxxxxxxxx mléčný xxxxxxx
Neslazené | Xxxxxxx*) | |||||
Xxxx výrobku | Xxxxxx tuk | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx | Mléčný xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx |
% hmotn. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | % xxxxx. | |
Xxxxxxxxx smetana | xxxxxxx 15,0 | xxxxxxx 11,5 | nejméně 16,0 | nejméně 14,0 | ||
Zahuštěné xxxxx | xxxxxxx 7,5 | nejméně 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Xxxxxxxxx mléko xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxx: xxxxxxxxx | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 20,0 | xxxxxxx 17,5 | xxxx xxx 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 24,0 | xxxxxxx 20,0 |
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx | xxxxxxx 1,0 | nejvýše 1,0 |
Xxxxxxxx:*) Xxxxxxxx sacharózy u xxxxxxxxx zahuštěného xxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
xxxxxxx xxxxx = | ______________________ | ". |
% sacharózy + % xxxx |
25. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 6 sloupci "Xxxxx mléčného tuku x % xxxxx. " řádku "Xxxxxx xxxxxxx" se xxxxxxx "50,0" nahrazuje xxxxxxx "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 se xxxxxx xxxxxxx "Obsah xxxx x %".
27. X příloze x. 2 tabulce 7 ve sloupci "Xxxxx xxxx v %" řádku "xxxxxxx xxxxx, xxxxx a xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 16,0".
28. X xxxxxxx x. 2 xxxx x xxxxxxx 9 xxx:
"Sýr | % XXXXX*) |
Extra tvrdý Xxxxx Polotvrdý Měkký | xxxx xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 xx x poznámce slova "% x. x. x." xxxxxxxxx xxxxx "% tuku x xxxxxx".
30. X xxxxxxx x. 2 xx xxxxxxxx xxxxxxx 15 a 16, xxxxx xxxxx:
"Xxxxxxx 15 - Xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Xxxxx xxxxxxxxx x sušině | xxxxxxx 84,0 % | nejméně 90,0 % |
Obsah xxxxxxx v xxxxxxxxx | nejméně 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | nejvýše 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Titrační xxxxxxxx, xxxxxxxxx v xx X roztoku NaOH xx 1 g | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Xxxxx sedimentu (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 g | xxxxxxx 22,5 xx x 25 x |
Xxxxxxx 16 - Xxxxxxxxx
Xxxxxxxxx | |
Xxxxx vlhkosti | xxxxxxx 8,0 % |
Xxxxx bílkoviny x xxxxxx | nejméně 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx | xxxxxxx 95,0 % |
Obsah xxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xx suchý xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxx xX | 6,0 - 8,0 |
Obsah xxxxxxxxx (připálené xxxxxxx) | xxxxxxx 22,5 xx x 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 xxxxxxx "Xxxx" xxxxx "Mražený xxxx" xx xxxxx "xxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxx nízkotučný".
32. X xxxxxxx č. 5 sloupci "Xxxxxx xxx" xxxxx "Xxxxxxxx x mražený krém xxxxxx" xx xxxxx "xxxxxxx 2,5" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X příloze x. 5 se xx konci xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxx:
"Xxxxxxxx a xxxxxxx krém xxxxxx xxxxxxxxxx | xxxxxxx 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx vodový x xxxxxxxx" se xxxxx "a xxxxxxx xxxx" xxxxxxx a xxxx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx".
35. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 xxx:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx
Uvedené xxxxxxx platí obecně xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x oleje x xxxxxx xxxxx | ||||||
Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Číslo xxxxxxxxx pro xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxxxx mg XXX/x | max. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | xxx. 10,0 | |||||
Číslo xxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxx x takto deklarované xxxx. xxx. kysl. /xx | xxx. 15,0 | |||||
Xxxxx těkavé xxx 105 xX % | max. 0,2 | |||||
Xxxxxxx xxx jednotlivé jednodruhové xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x nízkým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Xxxxxx | Kokosový | Xxxxxxx | |
Xxxxxxx xxx 15xX (xx/x3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx xxxxxxxxxx (xx XXX/x oleje) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek (x/xx) | max. 20 | xxx. 12 | xxx. 15 | max. 15 | xxx. 15 | max. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% x celkových xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | XX - 0,2 | XX - 0,3 | XX - 0,3 | ND - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
X 6:0 | XX | XX | XX | XX | XX - 0,6 | XX |
X 8:0 | XX | ND | XX | XX | 4,6 - 10,0 | XX |
C 10:0 | XX | XX | XX | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | XX - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
X 14:0 | XX - 0,2 | 0,5 - 2,0 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
C 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
C 16:1 | ND - 0,6 | XX - 0,6 | XX - 0,3 | ND - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,5 |
C 17:1 | ND - 0,3 | XX | XX - 0,1 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | XX - 0,2 | XX - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | XX - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | XX - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | ND - 0,4 | XX - 0,3 | XX - 0,5 | XX - 0,2 | ND |
X 20:2 | XX - 0,1 | ND | ND | XX - 0,1 | ND | XX |
X 22:0 | ND - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | ND - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | XX - 0,3 | ND | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | ND | XX - 0,3 | XX | XX | XX |
X 24:0 | XX - 0,3 | XX | ND - 0,5 | ND - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | ND | XX | XX |
XX = xxxxxxxxxxxxxxx (xxxxx xxx 0,05%)".
36. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Xxxxxxxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Xxxxx xxxxxxxxx mg XXX /x tukové fáze | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Margarín | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Margarín xx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x xxxxxx obsahem xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx x xxxxxxx xxxxxxx účelu xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - <60,0 &xx;62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Margarín xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx 3% hmotnostní xxxxxxxx xxxx z celkového xxxxxx xxxx.Xxxx xxx "xxxxxxx" dusíkem nebo xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku ve xxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxx v xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx obsahem xxxx xx rozumí xxxxxx stanovení obsahu xxxx x xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Např. xxx xxxxxxxxxxx, tuk na xxxxxx a xxxxxx xxxx.".
37. X xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 xxx:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx emulgovaný xxx*)
Xxxxx tuku % hmotn. | Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX /x tukové xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxx emulgovaný tuk | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx se xxxxxxxx xxxxxxx xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx s xxxxxx xxxxxxx tuku | 39,0 - 41,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | &xx;39,0 >41,0 - &xx;60,0 &xx;62,0 - <80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxxx obsahovat 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Průměrný xxxxx tuku ve xxxxxxx xx nesmí xxxxx x více xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického obsahu xxxx x xxxxx xxxx x jednotlivých xxxxxxxxx se xxxxx xxxxx x více xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx rozumí xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx u xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx vzorků.
**) Např. směsný xxxxxxxxxx tuk pomazánkový, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx vaření a xxxxxx apod.".
Xx. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx podle dosavadních xxxxxxxx xxxxxxxx.
(2) Xxxxxxxx potravin xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxx do 1. xxxx 2001.
(3) Do 31. xxxxxxxx 2001 je xxxxx přepravovat xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxx nejsou xxxxxxxx zařízením xxx xxxxxxxxxx teploty xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxx 2000.
Ministr:
Ing. Xxxxx x. r.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 90/2000 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Právní předpis x. 90/2000 Sb. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.7.2003.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.