Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. dubna 2002,
xxxxxx se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm. x), d), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx některých souvisejících xxxxxx, pro zmrazené xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. x), x), x) a x) zákona x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx a tabákových xxxxxxxxx a x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx znění xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Čl. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx., se xxxx takto:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx čarou x. 3) zní:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx skladů xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx xxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx teplot.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx menším xxx 10 m3 stačí, xxx teplota xxxx xxxxxx alespoň jedním xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x nejteplejším xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxxx potraviny xx xxxxx než 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx měření xxxxxxx zmrazené xxxxxxxxx x vlastní xxxxxx xxxxxxx xx provádí x souladu x xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx krátkodobě xxxxxx xxxxxxx na xxxxx 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x případě, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx se uchovají xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx odstavec 1 xxxxxx nový xxxxxxxx 2, který xxx:
"(2) Dopravní xxxxxxxxxx xxxxxx být vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx podle xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx stravování x dodávku xx xxxxxxxxxx, maximálně xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; v xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx odstavce 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 až 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx udržet xxxxxx xxxxxxx minus 18 xX xxxx xxxxx x vybavených nejméně xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném místě. X xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx xxxxxxx xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Příloha x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx zmrazených potravin
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx odchylky xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně Výrobky xxxxxxxxxx
xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx enzymů nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, aby xxxxxxxx xx balení nad 1500 xxxxxxx - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx balení xxx 250 x xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší kontrolovaných xxxxxxxx,
než 3 x) nejvýše - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
- x ostatních výrobků xxxxxxx 6 % zpracování xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x než - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx být xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
xxxxx,
xxxxx, protlaky ve formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 g - xx 500 x xxx xxxxxx příměsí x
příměsí
rátů, xxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, bez xxxxxx, x xxxxxxxx až xx balení xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx teploty xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X ve xxxxx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Max. obsah xxxxxxxxxxx
bodech výrobku - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
než 3 g) nejvýše - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení nad 500 g do 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx povolen šetrný
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % ohřev na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxxx těchto ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % zmrazená potravina,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°C.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 g do 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
výrobky obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
z brambor xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 g Teplota xxxxxxx x průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxx xxxx s xxxxxx a - výrobky xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx ryby
x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx, částečně balení xx 250 x xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: méně
než
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 g xx 500 g 10 % dehydratace xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % povrchu xxxxx, nebo xxxx
xxxx filé, xxxxxx x hmotností jednotlivých xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
balení xxx 500 g xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
nejvýše - 3 % se xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % podpovrchových xxxxxx
xxxxxx nad 250 g xx 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit bez
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x poškození povrchu xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx pro xxxx
xxxx ryb a xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
mazlavá a xxxxxxxxx. U
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx procesy.
Xxxxxx x filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
parazitů. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x délce
10 xx x xxxxxxx xx 1
mm x x xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 xx.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx kostí
x xxxxx do 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(xxxxx masa xxx x
vodních xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
z xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx z
živočichů xxxx menších xxx xxxxxxx - 5 % bloku x xxxx prsty 65 %
obalované - ze svalových xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x - přírodní xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx obalované surovin x přísad x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 mm a
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx xx separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx odlišné
z xxxxxxxxxxxx xxx, balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 % xx xxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx ve xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxx xxxxx x
proteinu jiných xxxxxx x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
barviv.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx na + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx zamrazeny xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx nesmí xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
polotovary zmrazováním xxxxxxxx na
xxxxxxx + 4 °C
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx na + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx do
xxxxxxx lze rozmrazit xx
-2 xx - 5 °C, xxx je xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx do 250 g nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 g
výrobky nejvýše - 3 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 g xx 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), h), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x tabákových xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx z xxxx, xxxxx x xxxxxxx x nich
Tabulka 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů u xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (v %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 do 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | xx – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx". |
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x dopravních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx §4 xxxx. 1 a dosud xxxxxxxxxxxxx podle zvláštního xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Právní xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.