Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. x), x), j) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx jen "zákon") xxx xxxxxxxx potraviny:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x tabákových výrobcích x o změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve xxxxx vyhlášky č. 44/2000 Xx., se xxxx xxxxx:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 odst. 1 písm. b) xx slovo "doba" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Teplota xxxxxxx x mrazírenských xxxxxxxx x výjimkou xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx xxxxxxxx přístroji xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx než 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx teploměrem, xxxxx xxxx teplotu x nejteplejším xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx být xxxxxxxx xxxxx pořízení xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) ČSN XX 12830.".
4. X §3 xx doplňuje xxxxxxxx 6, který xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Odběr xxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx se xxxxxxx x souladu x xxxxxxxxxx českou xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x část 7.".
5. V §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, které xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx přístrojem pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx delší xxx 1 rok, xxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Zákon x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx nový xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx být vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 3 xx 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 zní:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx a x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo nižší x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx. X otevřeném mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx xxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx pro xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 g zeleniny, xxx xxxxxx
příměsí
zeleniny způsobujících xxxxx nejvýše - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x konzis- balení xxx 500 g do 1500 x původu, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx ke balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x Přebalování xx povoleno za
(x hmotností jednotlivých xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx ovocné xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení nad 250 g - xx 500 g xxx xxxxxx příměsí x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % rostlinného xxxxxx, xxx
xxxxxxx, bez xxxxxx, s ukončeno xx xx balení nad 500 x do 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x pachů.
přísadami, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
nepředvařené - 18 °X ve xxxxx balení xxx 1500 nejvýše - 1 % Max. obsah xxxxxxxxxxx
bodech xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
balení xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx teplota xxxxxxx x průběhu
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxx
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené jednotlivé xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx obvykle obalech nesmí xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % zmrazená xxxxxxxxx,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°X.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x hmotností jednotlivých xxxx xxxxx
než 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx je povoleno xx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x vyšší xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 nejvýše - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení xx 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, dělené, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení do 250 x xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: méně
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 g xx 500 g 10 % xxxxxxxxxxx plochy
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx méně
xxxx filé, xxxxxx x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
balení xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx nebo
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % žlutými xxxxxxxx xx
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, které prolínají xx
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 x do 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxxxxx povrchu xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx a xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx xxx a xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx charakteristické
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x oddělování masa xx
kosti.
Břicha xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x souvislosti x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx x filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může xxx xxxxxxxxx v
důsledku xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x délce
10 xx a průměru xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 xx.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx kostí
x xxxxx do 2 mm xxxxx
xxx xxxx hlavice xxxxxx
xxxxxxx od xxxxxxxxx
(obsah xxxx xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x porcovaných ryb nižší xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x - obalované xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx menších ryb nejvýše - 5 % xxxxx x rybí prsty 65 %
xxxxxxxxx - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx nad 500 x do 1500 x - přírodní xxxxxx 50 %
- z xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
polotovary ze xx xxxxxxxx získaného balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx s xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
teplota xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 x do 1500 g Výrobky x xxxxxxx filé x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx xxx, balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi je xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx krabů x
xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx xx + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 cm.h-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx zchladí xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx vajec xxxxxxxxxxx opět
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním xx
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx nutno
xxxxxxxxx do 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx balené xxxxx
xxxxxxxx balení xx 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx balení xxx 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
nejvýše - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx zmrazených xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), h), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x tabákových xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx pozdějších předpisů, xxx maso, masné xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x výrobky x xxxx
Tabulka 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx stanovených xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx složek

xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx (v %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 do 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 xx 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


nad 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx §4 xxxx. 1 x dosud xxxxxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Fencl x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.