Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. xxxxx 2002,
kterou xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) zákona č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 306/2000 Xx., (xxxx jen "xxxxx") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Sb., se xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx nepovažují xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 xxxx. 1 písm. x) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx než 10 x3 musí xxx xxxxxx vhodnými přístroji xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 m3 stačí, xxx xxxxxxx byla xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx místě xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx pořízení záznamu x uchovány po xxxx nejméně 1 xxxx; x případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx než 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX XX 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx měření xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x souladu x xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Při xxxxxxxx xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 oC. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx pořízení xxxxxxx x xxxxxxxx xx xxxx nejméně 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální trvanlivost xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 rok, xxxxxxx se xxxxxxxx xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x metrologii, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, který xxx:
"(2) Xxxxxxxx prostředek xxxxxx být xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, že xxx x xxxxxx zmrazených xxxxxxxx do xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx stravování x xxxxxxx do xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx prostředek xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx jako odstavce 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx minus 18 xX xxxx xxxxx x xxxxxxxxxx nejméně xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx vzduchu xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Příloha k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Technologické požadavky x xxxxxxxxx xx xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
požadavky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx většina xxxxxxx xx ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx enzymů nižší než 0,5 cm.h-1 balení nad 250 x - 500 x xxxxxxxx, bez xxxxxx
xxxxxxx
zeleniny způsobujících xxxxx xxxxxxx - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x xxxxxx- xxxxxx xxx 500 x do 1500 g xxxxxx, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx je xxxxxx xxxxxxx - 2 % x pachů.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx balení nad 250 g do 500 g Přebalování xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší kontrolovaných xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx výrobku x xxxxxxx
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx být
vyšší
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x než - 5 °C.
xxxxxxx - 4%
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, dělené xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
ovoce,
xxxxx, protlaky ve formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxxxx příměsí x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % rostlinného původu, xxx
směsích, bez xxxxxx, s ukončeno xx xx xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxx příchutí x pachů.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx za
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx teplota xxxxxxx x xxxxxxx
než 3 g) nejvýše - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
- u ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
nejvýše - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx výrobků xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx potravina,
xxxxx
a polotovary upravují xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx - 5
°C.
xxxxxxx dobu tepelné balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x spotřebitele xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 g xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x
nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx obalech xxxxx být balení do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x xxxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx nesmí xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxx než - 5 °C.
xxxxxxx - 2 %
balení nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení xx 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx vyšší
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 g xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené ryby xxxx celé x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x xxxxxxx vodní xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: méně
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 g xx 500 g 10 % dehydratace xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo xxxx
xxxx xxxx, mořští x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 g xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g vzorku. Xxxx dehydratace
nejvýše - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx nebo
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx skvrnami xx
- xxxxxxx xxxxxx strojně (mechanicky) xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xx
balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 g do 500 x xxxx x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x poškození povrchu xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx a xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx pro daný
xxxx xxx a xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Konzistence musí
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
celých xxx xxxxx
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx masa xx
xxxxx.
Břicha xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
xxxxxxxxxx kostí x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
mm x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 xx.
Xxx xxxxxxxxx hlavice xxxxx
x xxxxx do 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit od xxxxxxxxx
(obsah masa xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx masa xx
polotovary xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx být balení do 250 x xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x ryb x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx ryb nižší xxx 1,0 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
xxxxxxxxx - xx xxxxxxxxx xxxxxx ryb balení xxx 500 x do 1500 g - přírodní xxxxxx 50 %
- z xxxxxx xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx separátu xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx s přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety xx 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
teplota xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °C balení xxx 500 g xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx odlišné
z xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů a xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi xx xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
imitujících
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxx krabů x
proteinu jiných korýšů x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx uzené xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx výrobky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x droby xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při xxxxxx xxxxxx xx xxxxx být xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
drůbeží xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 xx.x-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X před
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx na
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx xxxxxxxxxxx do
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °C, xxx je nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 g xx 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx se provádí §18 písm. x), x), g), x), x) a j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx živočichy a xxxxxxx x xxxx, xxxxx a xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx u xxxxxxxxxxxx složek

xxxxxxxx xxxxxxxxxx směsi

xxxxxx xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx odchylka (v %)


xx 3,0 xx 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 do 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


od 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


nad 15,1

xx – 2,0 do – 2,0 xxxxxx".
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx přepravovat x dopravních xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx přístrojem pro xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle zvláštního xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Informace
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx není aktualizováno, xxxxx se xxxx xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.