Právní předpis byl sestaven k datu 01.09.2000.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.09.2001.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 327/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
89/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
89
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 30. xxxxxx 2000,
kterou se xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 327/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), j) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxx, masné xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx x nich, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., o xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx z nich, xxxxx x výrobky x xxxx:
Xx. X
Xxxxxxxx č. 327/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), d), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x potravinách a xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx maso, xxxxx výrobky, ryby, xxxxxxx vodní živočichy x xxxxxxx z xxxx, xxxxx a xxxxxxx z xxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xx xx xxxxx xxxxxxx x) čárka xxxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxx "xxxx xxx xxxxxxx masa,".
2. X §3 xx na xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxx xxxx baleného xx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxx x hmotnostních xxxxxxxxxx.".
3. X §4 xxxx. 2 xxxx. x) se xx xxxxx "skopců" xxxxxx xxxxx ", xxxxxx".
4. §5 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§5
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
(1) Po xxxxxxx xxxx xxx maso xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx 48 hodin xx xxxxx částech x xxxxxxxx xxxx, xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx při xxxxxxx, xxxxx xxxx vyšší xxx
a) xxxx 7 oC x xxxxxxxxxx xxxx,
x) xxxx 3 xX x xxxxx,
x) xxxx 2 oC x xxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
(2) Po xxxxxxxx xxxx xxx xxxx zchlazena xxxxxxxxxx xx 3 xxxxx xx xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx 3 oC.
(3) Xx xxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxx a králíků xxxxxxxxx nejpozději xx 2 xxxxx x x xxxxxxx xxxx xx 12 xxxxx x xxxxxx udržováno xx všech xxxx xxxxxxx při teplotě, xxxxx není xxxxx xxx xxxx 4 xX.
(4) X xxxxx se nesmějí xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxxx.".
5. X §6 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx +12 xX" nahrazují slovy "xxxxxxx xxxx 12 xX".
6. X §7 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx xxxxxxx nejpozději xx 24 xxxxx xx xxxxxxxx, a xx xxxxxxxxxxxxxx balenou x nepropustných, xxxxxxxx xxxxxxx x zchlazenou xx plus 2 xX.".
7. X §8 odst. 3 xx xx slovo "xxxx," xxxxxx xxxxx "xxxx,".
8. X §10 xxxx. x) xx xx slovo "xxx" vkládá xxxxx "xxxxxxxxx".
9. V §10 xx na xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx písmeno x), xxxxx xxx:
"k) xxxxx xxxxxxxxxx promíchaná xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx x aromatizaci x xxxxxxxxx xxxxx v xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx.".
10. V §12 xxxxxxxx 5 zní:
"(5) Xxxxx xx x názvu výrobku xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx slova "xxxxx", xxxx xxx označen xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx bílkovin.".
11. X §14 xxxx. 1 se xxxxx "xxxxxxxxxx" zrušuje.
12. X §17 xxxx. 2 xx xxxxx "xxxxxxx po dobu 2 xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "po xxxx xxxxxxxx" a xxxxxxx "3" xx xxxxxxxxx xxxxxxx "2" .
13. X §18 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx e), xxxxx xxx:
"x) xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx mas x xxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx x xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx úpravě.".
14. X §20 xx doplňuje xxxxxxxx 4, který xxx:
"(4) Na xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxx xxxx o xxx, xx při xxxxxxxxxx xxxxxxx z xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx živočichů xxxx xxxxxxx xxxx svalovina xxx celistvá, xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx.".
15. X §23 xxxx. 3 se xxxxx "skladovat a xxxxxxxxxxx" nahrazují slovy "xxxxxx xx xxxxx".
16. X §23 xxxxxxxx 4 zní:
"(4) Polotovary z xxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nebo zabalené.".
17. V §23 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 5 a 6, xxxxx xxxxx:
"(5) Xx xxxxx xxxxxxx xx xxxxx údajů xxxxxxxxx v xxxx 1 xxxxx, zda xx xxxxx x xxxx xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxx nekuchané.
(6) Xxxxx xxxx xx nesmí xxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
18. X §24 xxxx. x) se xx xxxxx "čištěná" xxxxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1).
19. X §24 xxxx. e) xx xx slovo "xxxx" xxxxxxxx slova "x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx přísady".
20. X §26 odst. 2 xx za xxxxx "xxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx xxxxxxx x. 8".
21. X §26 se xxxxxxxx xxxxxxxx 7, xxxxx zní:
"(7) X balených xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x příloze x. 10.".
22. X §28 xx xxxxxxxx 2 xxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx 1.
23. X §29 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 4 x 5, xxxxx xxxxx:
"(4) Xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxx xxxxx xx 28 xxx xx xxxx xxxxxx. Xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx 7 xxx xxxx uplynutím xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
(5) Vejce uváděná xx xxxxx xxxx xxxxxxxxx požadavkům stanoveným xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisy.1)".
Xxxxxxxxx odstavce 4 xx 6 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 6 xx 8.
24. X xxxxxxx x. 4 xx xxxxx "Xxxxxxxx" zrušuje.
25. X xxxxxxx x. 5 sloupci "Xxxxxxxxxxxxxxx x technologické xxxxxxxxx" řádku "Trvanlivé" xx xxxxx "charakeristických" xxxxxxxxx slovem "xxxxxxxxxxxxxxxxxx".
26. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 k xxxxxxxx x. 327/1997 Xx.
Členění xx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxxxxx
Xxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxx |
xxxx | xxxxxxxxxxx xxxxxx | xxxxxxx xxxxxxxx |
xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx | xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx rodů xxxx xxxxx | xxxxxxx xxxxxxxx |
xxxxxxx x ryb xxxx xxxxxxxxx vodních xxxxxxxxx | xxxxx jednotlivých xxxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx | xxxxxxxx xxxxx xxxxxxx solené xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx polotovary". |
27. Xxxxxxx x. 7 xxx:
"Xxxxxxx č. 7 x xxxxxxxx x. 327/1997 Sb.
Technologické xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, balení x xxxxxxxxxx ryb x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxx. xxxxx | Xxxxxx | Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx | Povolené xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx | Požadavky xx jakost | Xxxxxxxxxx | Doprava | |
1. | Xxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxx živočichové | - xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxxx znečištění (u xxxxxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxx dutina xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx žlučí) a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx být charakteristická xxx daný živočišný xxx xxxx xxxx xxx x ostatních xxxxxxx živočichů - xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx - xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx zdraví xxxx xxxxxxxxxxx vzhled* | |||||
2. | Zmrazené ryby x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx6) | - xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx 15 xx xxxx xxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | |||||
Xxxx xxxxxxx: | |||||||
3. | Uzené xxxx | - xxxx, xxxxxx nebo xxxxxxxxx - xxxx xxxx (s hlavou x xxxxxxxxxxx) - xxxxxxx (zbavené hlav x vnitřností, výstelky xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx) - xxxxxxxx xxxxxxx (s xxxxxx xxxxxxx vnitřností, xxxx xxxxxxx xxxx x xxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx - xxxxxx (ryby xxxxxxx xxx xxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxx ploutve) - xxxx xxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xxxx xxxx xxxxx ryb xx xxxxxxxx v xxxxx xxxxx nebo nasucho xxxxxxx xxxxx: x) xxxxx xxxxxxxx xxxxxx1) x) uzení xxxxxx xxxxxx - rovnoměrné xxxxxxxx svaloviny xxxx xxx xxxxx než 65 xX. Xx xxxxxxx xxxx být xxxxxxx xxxx balením xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx na xxxxxxx x xxxxxxx xxxx nižší, xx xxxxxxxx xx xxxxxxx, xxx xxxxx budou xxxxxxxxxxxx a sklado xxxx | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 % do 1,0 xx - 5 % do 2,0 kg - 3 % nad 2,0 xx - 2 % | xxxxx vody xx xxxxxxxxx xxxxxxx 80 %, ryby xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx svým xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx | xxxxx výrobky x xxx xx xxxxxxxx xxx xxxxxxx x rozmezí 1 xX až 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 oC xx 8 oC |
4. | Xxxxxxx xxxx | xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx | xx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxx v xxxxxxx (xxxx xxxxx), po xxxxxxxx xx teplotu, xxx které xxxxx xxxxxxxxxxxx x skladovány | xxxxxx:xx 0,3 xx - 10 %xx 1,0 kg - 5 %xx 2,0 xx - 3 %nad 2,0 xx - 2 % | - xxxx xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx, xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx deklarovanému xxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxx - x xxxxxx xxxxxx xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxx, xxxxxxxx číslo kyselosti xx xxxxx než 2,0 mg XXX x 1 x xxxx - xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxx xxxx xxxx x bodem zakouření xxxxxxx 170 xX | xxxxxxxx xx xxx teplotě x xxxxxxx 1 oC xx 8 oC | v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx přepravnících xxx xxxxxxx 1 xX až 8 xX |
5. | Xxxxxx ryby x xxxxxxx xx xxxxxxxx xxx | xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx1) xxxxx a xxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % do 1,0 xx - 5 % xx 2,0 xx - 3 % | obsah xxxx: x xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx 14 % x xxxxxxx xxxxxxxx 10 xx 14 % x slabě xxxxxxxx 6 xx 10 % | xxxxxxxx xx při teplotě x rozmezí 1 xX až 8 xX | v xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx chlazených xxxxxxxxxxxxx při teplotě 1 xX xx 8 oC | |
6. | Sardelová xxxxx | xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx a vnitřností | xxxxxxxxx xxxxx x tubě: - 10 % xx 350 x - 10 % xxx 350 x - 5 % | xxxxx xxxx: xxxxxxx 25 % | |||
7. | Sušené xxxx | xxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxx xxxx | obsah xxxx xx xxxxx xxx 18 % | Xxxxxxxx xx xxx xxxxxxxxx vlhkosti xxxxxxx 65 xx 70 %. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx výrobce xx obalu | x xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxxxxxx | ||
8. | Marinované - xx xxxxxxx - xx tepla | - xxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx x xxxxxxx) - ryby xxxxxxx (xxxxxxx hlav x xxxxxxxxxx, výstelky xxxxxx xxxxxx x krevních xxxxxxxx) - xxxx xxxxxxxxx - filety (xxxx xxxxxxx, xxx xxxxxx x xxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx) - ryby xxxxxxxxx | - xxxxxxx marinády 1) - xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x marinovacích xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxx poměr xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxx - xxxxx marinády - základní xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx cestou (xxxxxx, xxxxxx). X xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, omáčkami, xxxxxxxxxx xxxx. | balení: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 kg - 5 % xx 2,0 kg - 3 % xxx 2 xx - 2 % | - xxxx xxxxxxx, xxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx - xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxx se xxx xxxxxxx x xxxxxxx 1 xX xx 8 oC | x xxxxxxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX až 8 xX |
9. | Xxxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxxx | xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxx | xx normálního tlaku xxx xxxxxxx do 100 oC x xxxxxxx | xxxxxx: xx 0,3 xx - 10 % xx 1,0 xx - 5 % xx 2,0 xx - 3 % xxx 2,0 xx - 2 % | xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx | xxxxxxxx xx při xxxxxxx x rozmezí 1 xX xx 8 xX | x xxxxxxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx 1 xX xx 8 oC |
10. | Xxxxxxxx | xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx ryb a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxx,x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxxxx x autoklávu xxxxxxxxxxx xxxxxxxx | xxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx druhu xxxxxxx xxxxxxx při xxxxxxx 115 xX - 121 oCv xxxxx plechovky | xxxxxx: xx 350 x - 10 % xxx 350 x - 5 % | xxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, obsah x xxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxx, hmotnost xxxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx x ryb xxxxxxxxxxx (Xxxxxxxxx) x makrelovitých (Xxxxxxxxxx) xxxx xxx xxxxxxx: x) s xxxxxx 70 % x) xx vlastní xxxxx 60 % x) xx vlastní xxxxx a x xxxxx 60 % x) x xxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx 60 % x) x xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx 50 % x) x xxxxxx x ostatní xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx zkouška ** | ||
11. | Polotovary | polotovary xx xxxxxxxx převážně: - xx svalových par xxx ryb - xx xxxxxxxxxx rybí xxxxxxxxx - z xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxx xxx - x xxxxxxxxxxxxx vnitřností x xxxxx | xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx plněné strojně - xxxxxx xx 250 x xxxxxxx 10 % - xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx 6 % - xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g xxxxxxx 4 % - xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx 2 % | xxxxxxxxxx 1) | xxxxxxx 1) | |
* = xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx ** = xxxxxxx xx termostatovou zkouškou xxx xxxxxxx 35 xX xx dobu 10 xxx nebo xxx xxxxxxx 37 xX xx dobu 7 dnů". |
28. X xxxxxxx x. 10 se xxxxxxxx xxxxxxx 3, xxxxx xxx:
"Přípustné xxxxxxxxxx x objemové xxxxxxxx majonéz
Tabulka 3
xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xx xxxxx x x xxxx xx | xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odchylka x % |
xx 100 | - 6 |
xxx 100 xx 250 | - 5 |
xxx 250 xx 500 | - 4 |
xxx 500 | - 2". |
Xx. II
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx do oběhu xxxxx xxxx účinnosti xxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx právních xxxxxxxx xxx xxxxxxxx xx 1. xxxx 2001.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. září 2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 xxxxxxxxxx xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 89/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000, x xxxxxxxx čl. I xxxx 27 pořadového xxxxx 2, které xxxxxx xxxxxxxxx 20.4.2000.
Xxxxxx xxxxxxx x. 89/2000 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 326/2001 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.10.2001.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.