Právní předpis byl sestaven k datu 30.06.2003.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.09.2000 do 30.06.2003.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 328/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mléko a mléčné výrobky, zmrzliny a mražené krémy a jedlé tuky a oleje
90/2000 Sb.
Přechodná ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
90
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 30. xxxxxx 2000,
xxxxxx se xxxx vyhláška Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 328/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm.a), x), x), i), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxx x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx a xxxxx tuky x xxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 písm. x), x), h), x), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x tabákových xxxxxxxxx x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxx x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx a xxxxx xxxx x xxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 328/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx mléko x mléčné xxxxxxx, xxxxxxxx a xxxxxxx xxxxx x jedlé xxxx x xxxxx, xx xxxx xxxxx:
1. X §3 xxxx.6 písm.a) xx xxxxx "x xxxxxxx x. 2 tabulkách 1, 2, 5 x 6" xxxxxxxxx xxxxx "x příloze x. 2 xxxxxxxxx 3 x 4".
2. X §3 xxxx.6 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) xxxx xxxxxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx náhradní xxxxxxxx.".
3. X §3 xxxx.8 xx xx xxxxx tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx písmeno x), které xxx:
"x) xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx, pokud xxxxxxxxx xx pouze sladká xxxx xxxxxxxx smetana x xxxxxx xxxxxxx.".
4. X §3 xxxx.9 větě xxxxx xx xx slovy "xxxxx xxxxxxxxxxxxx" xxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxxxx xxxx".
5. X §3 xxxx.11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx zní:
"x) xxxx jednosložkový xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx pouze xxxxx, xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx vápenatý.".
6. X §3 xxxx.12 xx za xxxxx "xxxxxxx" vkládají xxxxx "nebo xxxxxxx".
7. X §3 xxxx.13 písm.h) se xx slovo "mléko" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx".
8. X §3 xxxx.13 se xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx i), xxxxx zní:
"i) xxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxx tavený xxx xxxxxxxx xxxx xxx 5 % xxxxxxx.".
9. X §3 xxxx.14 xx xx slovo "xxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx požadavky xxxxxxx x xxxxxxx x. 2 tabulky 15 xxxx 16".
10. X §3 xxxx.16 písmeno x) xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx č. 1x) xxx:
"x) xxxxxx xxxxx a tekutá xxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx ošetřeny xxxxxxxxx, xxxxxxx pasterací xxxx xxxxxxxxxxxxxx,1x)
1x) Xxxxxxxx x. 287/1999 Xx., x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xx živočišné xxxxxxxx.".
11. V §3 xxxxxxxx 18 zní:
"(18) Xxxxx "mléčný xxxxx" lze xxxxxx x tekutých xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx 50 % xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxxxxx.".
12. V §3 xx za xxxxxxxx 19 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 20, xxxxx xxx:
"(20) Xxxxxx "sýrový" lze xxxxxxx xxxxxxx, x xxxx xxx xxxxx xxxxxxx 51 % xxxxxxxxxxxx tohoto xxxxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 20 x 21 xx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx 21 x 22.
13. X §3 xx xxxxxxxx odstavec 23, xxxxx zní:
"(23) Přípustné technologické xxxxxxxxx x xxxxxx x xxxx v xxxxxx x xxxx x xxxxxxx mohou xxxxxxxxx xx plus 4% xx xxxxxx xxxxxxxxx xx obalu, x zrajících xxxx xx xxxxxxxxx tolerance x xxxxxx minus 1%.".
14. V §4 se na xxxxx doplňuje xxxx "Xxxxxxxxx x chemické xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx, xx. xxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx.".
15. X §6 xxxx.x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx" nahrazuje xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxx".
16. X §8 odst.2 xx slova "x xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxx.
17. V §10 xxxx.1 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" x na xxxxx se xxxxxxxx xxxxx xxxx: "Xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x xxxx xxxxxxxx zařízením na xxxxxxxxxxxx xxxxxxx vzduchu. Xxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xx minus 15 oC. Xxxxxxx x registrování xxxxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx xxxx.".
18. X §10 xxxx.2 se xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "hlubokozmrazené" a xx xxxxx xx xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxx "v xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
19. X §10 se xxxxxxxx 3 x 4 xxxxxxx.
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 5 xx xxxxxxxx jako xxxxxxxx 3.
20. X §11 xxxx.x) se xxxxxxx "15" xxxxxxxxx xxxxxxx "10".
21. X §13 odst.3 xx xx konci xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x doplňují xx xxxxx "xxxxx splňují xxxxxxx xxxxxxx v xxxxxxx x. 8 xxxxxxxxx 1, 5 x 6.".
22. X §13 odst.6 xx za xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x % xxxxxxxxxxxx xxxx v g xx 100 x xxxx".
23. X §13 xxxxxxxx 7 xxx:
"(7) Označení "xxxxxxxxx" xxx použít x margarínů, xxxxx xxxx vyrobeny xxxxxxxx x xxxx a xxxxx xxxxxxxxxxx původu x xxxxxxxxx xxxxxxxxx 2% xxxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxxx živočišného xxxxxx x celkového xxxxxx xxxx.".
24. X xxxxxxx č. 2 tabulka 5 xxx:
"Xxxxxxx 5 - Xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx
Xxxxxxxxx | Slazené*) | |||||
Xxxx výrobku | Xxxxxx xxx | Xxxxxx xxxxxx | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx | Mléčný tuk | Xxxxxx sušina | Xxxxxx sušina xxxxxxxxxx |
% hmotn. | % hmotn. | % hmotn. | % hmotn. | % hmotn. | % hmotn. | |
Xxxxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 15,0 | nejméně 11,5 | xxxxxxx 16,0 | nejméně 14,0 | ||
Zahuštěné xxxxx | xxxxxxx 7,5 | xxxxxxx 25,0 | xxxxxxx 8,0 | xxxxxxx 28,0 | ||
Xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx z xxxx: xxxxxxxxx | xxxx než 1,0 4,0 - 4,5 | xxxxxxx 20,0 | xxxxxxx 17,5 | xxxx než 1,0 4,0 - 4,5 | nejméně 24,0 | xxxxxxx 20,0 |
Zahuštěné xxxxx odtučněné | xxxxxxx 1,0 | xxxxxxx 1,0 |
Poznámka:*) Xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx zahuštěného xxxxx xxxx odpovídat xxxxxxxxx xxxxxx 60,5 xx 64,5.
% xxxxxxxxx . 100 | ||
xxxxxxx xxxxx = | ______________________ | ". |
% xxxxxxxxx + % xxxx |
25. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 6 xxxxxxx "Xxxxx xxxxxxxx xxxx x % hmotn. " xxxxx "Xxxxxx xxxxxxx" xx xxxxxxx "50,0" xxxxxxxxx číslicí "42,0".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 xx xxxxxx xxxxxxx "Xxxxx xxxx x %".
27. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 7 ve xxxxxxx "Xxxxx vody v %" řádku "čerstvé xxxxx, xxxxx x xxxxxx xxxxx" xx xxxxxxxx slova "nejvíce 16,0".
28. X xxxxxxx x. 2 xxxx x tabulce 9 xxx:
"Xxx | % XXXXX*) |
Extra xxxxx Xxxxx Xxxxxxxxx Xxxxx | xxxx xxx 51,0 49,0 - 56,0 54,0 - 69,0 xxxxxxx 67,0". |
29. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 10 se x xxxxxxxx slova "% x. v. x." xxxxxxxxx slovy "% xxxx v xxxxxx".
30. V xxxxxxx x. 2 xx doplňují tabulky 15 x 16, xxxxx xxxxx:
"Tabulka 15 - Kaseiny xxxxxxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxx | Kasein xxxxxx | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 10,0 % | xxxxxxx 10,0 % |
Obsah xxxxxxxxx x sušině | xxxxxxx 84,0 % | nejméně 90,0 % |
Xxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx | xxxxxxx 90,0 % | xxxxxxx 95,0 % |
Xxxxx xxxxxxxx tuku, xxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 2,0 % | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx bezvodé xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % | xxxxxxx 1,0 % |
Xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx x ml X roztoku XxXX xx 1 x | - | xxxxxxx 0,27 |
Xxxxx xxxxxx (xxxxxx X2X5) | xxxxxxx 7,5 % | xxxxxxx 2,5 % |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | xxxxxxx 15,0 xx x 25 x | nejvýše 22,5 xx x 25 x |
Xxxxxxx 16 - Kaseináty
Kaseináty | |
Xxxxx xxxxxxxx | xxxxxxx 8,0 % |
Xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx | xxxxxxx 88,0 % |
Xxxxx xxxxxxx v xxxxxxxxx | xxxxxxx 95,0 % |
Obsah xxxxxxxx xxxx, přepočtený xx suchý extrakt | xxxxxxx 2,0 % |
Xxxxx xxxxxxx xxxxxxx | xxxxxxx 1,0 % |
Hodnota pH | 6,0 - 8,0 |
Xxxxx xxxxxxxxx (xxxxxxxxx xxxxxxx) | nejvýše 22,5 xx v 25 x ". |
31. X xxxxxxx x. 4 sloupci "Xxxx" řádku "Mražený xxxx" xx řádek "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx xxxxxxxxxx".
32. X xxxxxxx č. 5 xxxxxxx "Mléčný xxx" xxxxx "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx" xx xxxxx "xxxxxxx 2,5" nahrazují xxxxx "xxxxxxx 1,5".
33. X příloze x. 5 xx xx konci xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, který xxx:
"Xxxxxxxx x xxxxxxx krém mléčný xxxxxxxxxx | nejméně 25,0 | xxxx xxx 1,5 | xxxxxxx 2,5 ". |
34. V xxxxxxx x. 5 xxxxxxx "Xxxxxxxx a xxxxxxx xxxx xxxxxx x ovocnou složkou" x "Xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxx x příchutí" se xxxxx "x mražený xxxx" zrušují a xxxx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "xxxxxx".
35. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 1 zní:
"Xxxxxxx 1 - Xxxxxxxxx xxxxx xxxx x xxxxx
Xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxx x xxxxxx směsi | ||||||
Xxxxx xxxxxxxxx xx XXX/x | xxx. 0,6 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxxx xx studena x takto deklarované mg XXX/x | xxx. 4,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. kysl. /xx | xxx. 10,0 | |||||
Xxxxx xxxxxxxxxx xxx oleje xxxxxxxx xx studena x xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | xxx. 15,0 | |||||
Xxxxx těkavé xxx 105 oC % | xxx. 0,2 | |||||
Hodnoty xxx xxxxxxxxxx jednodruhové xxxxxxxxx xxxx x xxxxx | ||||||
Xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx | Xxxxxxx | Xxxxxxxxxxxx | Sójový | Xxxxxxxx | Xxxxxxx | |
Hustota xxx 15xX (kg/m3) | 913 - 918 | 921 - 925 | 922 - 926 | 924 - 928 | 925 - 938 | 914 - 919 |
Xxxxx xxxxxxxxxx (xx XXX/x xxxxx) | 182 - 193 | 190 - 209 | 188 - 194 | 189 - 195 | 248 - 265 | 188 - 196 |
Xxxxxx xxxxx (xxx Xxxxx) | 105 - 126 | 50 - 55 | 118 - 141 | 124 - 139 | 6,3 - 10,6 | 80 - 88 |
Xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx látek (x/xx) | xxx. 20 | xxx. 12 | max. 15 | xxx. 15 | xxx. 15 | max. 18 |
Xxxxxxxxxxxxxx (% z xxxxxxxxx xxxxxxx) | 5,0 - 13,0 | XX | ND - 0,2 | XX - 0,3 | ND - 0,3 | ND - 0,1 |
Xxxxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx rostlinné xxxx x xxxxx | ||||||
X 6:0 | XX | ND | XX | XX | XX - 0,6 | XX |
X 8:0 | ND | XX | XX | XX | 4,6 - 10,0 | ND |
X 10:0 | ND | XX | XX | XX | 5,5 - 8,0 | XX |
X 12:0 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,1 | ND - 0,1 | 45,1 - 50,3 | XX |
C 14:0 | ND - 0,2 | 0,5 - 2,0 | ND - 0,2 | ND - 0,2 | 16,8 - 21,0 | XX - 1,0 |
C 16:0 | 2,5 - 7,0 | 39,3 - 47,5 | 5,0 - 7,6 | 8,0 - 13,5 | 7,5 - 10,2 | 7,5 - 20,0 |
X 16:1 | XX - 0,6 | XX - 0,6 | ND - 0,3 | ND - 0,2 | XX | 0,3 - 3,5 |
X 17:0 | XX - 0,3 | XX - 0,2 | ND - 0,2 | XX - 0,1 | ND | XX - 0,5 |
C 17:1 | ND - 0,3 | ND | XX - 0,1 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,6 |
X 18:0 | 0,8 - 3,0 | 3,5 - 6,0 | 2,7 - 6,5 | 2,0 - 5,4 | 2,0 - 4,0 | 0,5 - 5,0 |
X 18:1 | 50,0 - 70,0 | 36,0 - 44,0 | 14,0 - 39,4 | 17,7 - 28,0 | 5,0 - 10,0 | 55,0 - 83,0 |
X 18:2 | 15,0 - 30,0 | 9,0 - 12,0 | 48,3 - 74,0 | 49,8 - 59,0 | 1,0 - 2,5 | 3,5 - 21,0 |
X 18:3 | 5,0 - 14,0 | XX - 0,5 | XX - 0,3 | 5,0 - 11,0 | ND - 0,2 | ND - 1,5 |
X 20:0 | 0,2 - 1,2 | ND - 1,0 | 0,1 - 0,5 | 0,1 - 0,6 | XX - 0,2 | ND - 0,8 |
X 20:1 | 0,1 - 4,3 | XX - 0,4 | ND - 0,3 | XX - 0,5 | ND - 0,2 | XX |
C 20:2 | XX - 0,1 | ND | ND | XX - 0,1 | XX | XX |
X 22:0 | XX - 0,6 | XX - 0,2 | 0,3 - 1,5 | XX - 0,7 | XX | ND - 0,3 |
X 22:1 | XX - 2,0 | XX | XX - 0,3 | ND - 0,3 | XX | XX |
X 22:2 | XX - 0,1 | XX | XX - 0,3 | ND | XX | XX |
X 24:0 | XX - 0,3 | XX | XX - 0,5 | XX - 0,5 | XX | XX - 1,0 |
X 24:1 | XX - 0,4 | XX | XX | XX | XX | XX |
XX = nedetekovatelný (obsah xxx 0,05%)".
36. X příloze x. 8 xxxxxxx 3 xxx:
"Xxxxxxx 3 - Xxxxxxxx*)
Xxxxx xxxx % xxxxx. | Číslo xxxxxxxxx xx XXX /x xxxxxx fáze | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /xx | |
Xxxxxxxx | 80,0 - 90,0 | max. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxxxx xx xxxxxxxx obsahem xxxx nebo halvarín | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxx x bližším xxxxxxx účelu xxxxxxx x % **) | &xx;39,0 &xx;41,0 - <60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxxxx xxxx obsahovat xxxxxxxxx 3% xxxxxxxxxx mléčného xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx xxxx.Xxxx xxx "xxxxxxx" xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx.Xxxxxxxx xxxxx tuku ve xxxxxxx se xxxxx xxxxx o xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx procentického xxxxxx xxxx x xxxxx xxxx v jednotlivých xxxxxxxxx xx xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% od xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Průměrným xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx obsahu xxxx x pěti xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.
**) Např. tuk xxxxxxxxxxx, xxx xx xxxxxx x xxxxxx xxxx.".
37. V xxxxxxx x. 8 xxxxxxx 4 zní:
"Xxxxxxx 4 - Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx*)
Obsah tuku % xxxxx. | Xxxxx kyselosti xx XXX /g xxxxxx xxxx | Xxxxx xxxxxxxxxx xxxx. xxx. xxxx. /kg | |
Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk | 80,0 - 90,0 | xxx. 2,0 | xxx. 10,0 |
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx xxxxxxxx obsahem xxxx | 60,0 - 62,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxx obsahem xxxx | 39,0 - 41,0 | ||
Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x %**) | <39,0 &xx;41,0 - <60,0 &xx;62,0 - &xx;80,0 |
Xxxxxxxx:
*) Xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx.Xxxxxx xxxxxxxxxx tuk xxxx xxxxxxxxx 10 - 80 % xxxxxxxx xxxx x xxxxxxxxx xxxxxx tuku.Průměrný xxxxx xxxx ve xxxxxxx xx nesmí xxxxx x xxxx xxx 1% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx a xxxxx xxxx x jednotlivých xxxxxxxxx se xxxxx xxxxx x xxxx xxx 2% xx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx. Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxxx stanovení obsahu xxxx u xxxx xxxxxxx odebraných vzorků.
**) Např. xxxxxx xxxxxxxxxx tuk pomazánkový, xxxxxx xxxxxxxxxx xxx xx vaření x xxxxxx xxxx.".
Xx. XX
Xxxxxxxxx ustanovení
(1) Xxxxxxxxx vyrobené a xxxxxxx do xxxxx xxxxx dnem xxxxxxxxx xxxx vyhlášky xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů.
(2) Xxxxxxxx potravin xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxx používat do 1. xxxx 2001.
(3) Xx 31. xxxxxxxx 2001 xx xxxxx xxxxxxxxxxx mražené xxxxx x hlubokozmrazené xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx, které xxxxxx xxxxxxxx zařízením xxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx.
Xx. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxx 2000.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx v. r.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 90/2000 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.9.2000.
Právní xxxxxxx x. 90/2000 Sb. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 77/2003 Sb. x xxxxxxxxx od 1.7.2003.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx předpisů v xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx xxxxxxxxx změna xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.