Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xx xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., kterou xx xxxxxxx §18 písm. x), d), x) x k) zákona x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví podle §18 xxxx. a), x), x) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx a doplnění xxxxxxxxx souvisejících zákonů, xx znění zákona x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx zmrazené xxxxxxxxx:
Čl. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), d), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxx vyhlášky x. 44/2000 Xx., xx xxxx takto:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx zmrazené xxxxxxxxx xx nepovažují zmrzliny, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx máslo.".
2. X §2 odst. 1 xxxx. x) xx xxxxx "doba" xxxxxxxxx slovem "datum".
3. V §3 xxxxxxxx 3 včetně xxxxxxxx pod čarou x. 3) zní:
"(3) Xxxxxxx vzduchu x xxxxxxxxxxxxx skladech x výjimkou xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx být xxxxxx vhodnými přístroji xxx xxxxxx teplot.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu mrazícího xxxxxxxx menším než 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx prostoru. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx pořízení záznamu x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, záznamy se xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
3) XXX XX 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx zmrazené potraviny x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. V §4 odstavec 1 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Při přepravě xx může teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx minus 15 oC. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx teplotami xxxx xxx označeny xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx je xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Sb.".
6. X §4 xx xx odstavec 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx zní:
"(2) Dopravní prostředek xxxxxx xxx vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx podle xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx být xxxxxxxx prostředek vybaven xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Zmrazené potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x mrazícím xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx jejich xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx x vybavených nejméně xxxxxx teploměrem umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx. X otevřeném xxxxxxxx xxxxxxx xx teplota xxxx v xxxxx xxxx xxxxxxx na xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx požadavky x xxxxxxxxx na xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx zmrazených potravin
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx před rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně Výrobky xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 g nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx než 0,5 cm.h-1 balení nad 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
zeleniny způsobujících xxxxx xxxxxxx - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, xxxxx x konzis- balení nad 500 x do 1500 x xxxxxx, xxx xxxxxx
příchutí
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx byla - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx ke balení xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx xxx 250 x do 500 x Xxxxxxxxxxx xx povoleno xx
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
než 3 x) nejvýše - 10 % teplota xxxxxxx x průběhu
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx odpovídají
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, xxxxxxxx xx formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 g - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
příměsí
xxxx, xxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
směsích, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx balení nad 500 g do 1500 g cizích příchutí x pachů.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
nepředvařené - 18 °X xx xxxxx xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 % Max. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx za
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx výrobku x xxxxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 g do 1500 x Pro xxxxxx protlakových
nejvýše - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, polévky xxxxxxx xx obvykle obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % zmrazená xxxxxxxxx,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - do 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°X.
xxxxxxx xxxx tepelné balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 g xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
než 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 g nejvýše - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
z brambor xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - do 500 g Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx nesmí xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
balení do 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení nad 1500 g xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené ryby xxxx celé x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx mořské ryby
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 6 % musí xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, kuchané, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % povrchu xxxxx, nebo xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx v
xxxxxxxxx
balení nad 500 x xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx bílými nebo
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 1 % žlutými xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, které xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 250 g xx 500 x xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx bez
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxxxxxx povrchu xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx ryb.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Xxxx x xxxx musí xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx xxx x xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
vlastnosti xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxx x xxxxxxxxx. X
celých xxx xxxxx
xxxxxxxx
x oddělování xxxx xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx být
xxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxx x
rozkladnými procesy.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx být xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x délce
10 xx x průměru xx 1
xx x x xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx do 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit od xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
xxxxxxx xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx za
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
z xxx x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx z
živočichů xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
obalované - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx získaného balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx a
xxxxxxx panádách balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xx 40
xxxxxxx xxxx po separaci xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °C balení nad 500 x xx 1500 x Xxxxxxx z xxxxxxx filé x
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx odlišné
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx xxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx xx xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxx krabů x
xxxxxxxx xxxxxx korýšů x přídavkem
aromatických xxxxx a
barviv.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx xxxxx být xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx ihned
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
maso x xxxxx xx + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx ke nesmí xxx xxxxx Xxxx být zamrazeny xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx nesmí být než 1,0 cm.h-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, polotovarů xxxx xxx xxxxx 1,0 cm.h-1
xxxxxxx maso x xxx + 12 °X xxxx
polotovary zmrazováním xxxxxxxx xx
xxxxxxx + 4 °C
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxx xx + 4 °X 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním xx
xxxxxxx xxx rozmrazit xx
-2 xx - 5 °X, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx xx 1 xxx. xx
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxx - xxxxxxx balené ručně
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g do 500 g
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 2 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
pečené - výrobky xxxxxx strojně (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxxxxx - 6 %
balení nad 500 x xx 1500 g xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx ještě zachovány xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Vyhláška x. 326/2001 Sb., xxxxxx xx provádí §18 písm. a), x), g), x), x) x j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx pozdějších předpisů, xxx xxxx, masné xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx a xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (x %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (x %) |
xx 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
od 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 do 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
nad 15,1 | xx – 2,0 do – 2,0 včetně". |
Čl. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 a xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. III
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Informace
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx od 1.1.2006.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.