Právní předpis byl sestaven k datu 31.12.2005.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.
160/2002 Sb.
Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
VYHLÁŠKA
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx xxxxxxxx Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), j) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve znění xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 písm. x), x), x) a x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx potraviny:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx vyhlášky č. 44/2000 Xx., se xxxx takto:
1. X §1 odstavec 2 xxx:
"(2) Xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. b) xx xxxxx "xxxx" xxxxxxxxx xxxxxx "datum".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) zní:
"(3) Teplota xxxxxxx x mrazírenských skladech x xxxxxxxx skladů xxxxxxx než 10 x3 xxxx xxx xxxxxx vhodnými xxxxxxxxx xxx záznam xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x objemu xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 xxxxx, xxx teplota xxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx měří teplotu x xxxxxxxxxxxx místě xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány xx xxxx nejméně 1 xxxx; v případě, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx než 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx až do xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
3) XXX EN 12830.".
4. X §3 se xxxxxxxx xxxxxxxx 6, xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Odběr xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x vlastní měření xxxxxxx xx provádí x xxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) XXX 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. V §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx poznámky xxx xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx. Xxx xxxxxxxx xx může teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xx minus 15 oC. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx přístrojem pro xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx podle zvláštního xxxxxxxx předpisu.5) Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx záznamu x xxxxxxxx xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx se xxxxxxxx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Sb.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Dopravní prostředek xxxxxx být xxxxxxx xxxxxxxxxx pro záznam xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, že xxx x xxxxxx zmrazených xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx společného xxxxxxxxxx x dodávku xx xxxxxxxxxx, maximálně xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x tomto xxxxxxx musí být xxxxxxxx prostředek vybaven xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx místě.".
Xxxxxxxxx odstavce 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 3 až 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 zní:
"(3) Xxxxxxxx potraviny xx xxxxxxxxxx v xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx udržet jejich xxxxxxx xxxxx 18 xX nebo xxxxx x xxxxxxxxxx nejméně xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx v xxxxx xxxx vzduchu na xxxxxx vyznačeného maximálního xxxxxx.".
8. Příloha xxx:
"Příloha k xxxxxxxx x. 326/1997 Xx.
Technologické požadavky x xxxxxxxxx xx xxxxxx, xxxxxx x xxxxxx zmrazených xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx minimální
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx deklarované hmotnosti technologické
požadavky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx spotřebitelských - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx omezení obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx ze xxxxxxxx enzymů nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 x - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
barvy, chuti x konzis- balení nad 500 g do 1500 x původu, xxx cizích
příchutí
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 nejvýše - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx balení xxx 250 g xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % xxxxxxx xxxxxxx x průběhu
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
vyšší
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně Výrobky xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
xxxxx,
xxxxx, xxxxxxxx xx formě xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 g - xx 500 g xxx xxxxxx xxxxxxx x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx ve xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
směsích, bez xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx balení xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
přísadami, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx teploty xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(s xxxxxxxxx jednotlivých kusů xxxxx xxxxxxx výrobku x průběhu
xxx 3 x) nejvýše - 10 % zpracování xxxxx xxx
vyšší
- u ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
balení nad 500 x do 1500 g Pro xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx jednotlivé xxxxxx těchto ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxx xx součástí xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxx potravina,
xxxxx
a xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx všechny nižší xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - do 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx než - 5
°X.
xxxxxxx xxxx tepelné balení xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 g
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 g) nejvýše - 10 %
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky obalech xxxxx xxx xxxxxx do 250 x nejvýše - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
z xxxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx nesmí xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x do 500 x
(s hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 g nejvýše - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxx xxxx x xxxxxx a - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, balené xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx xxxx
x ostatní xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 6 % musí xxxxxxxxx: xxxx
xxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, balení xx 250 g xx 500 g 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % xxxxxxx xxxxx, nebo méně
xxxx xxxx, mořští x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb x
xxxxxxxxx
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x xxxxxx. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % xx xxxxxxxxx bílými xxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, které xxxxxxxxx xx
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
balení xxx 250 x xx 500 g masa x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x poškození xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 % Xxxx a xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx daný
xxxx xxx x xxxxx
vykazovat
rozkladné xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
vlastnosti xxxxxxxxx
svaloviny, xxxxx xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
xxxxxx xxx xxxxx
xxxxxxxx
x xxxxxxxxxx xxxx xx
xxxxx.
Břicha xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx být
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx a xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může xxx xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
přítomnost xxxxx x xxxxx
10 xx x xxxxxxx xx 1
mm x v xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 mm.
Xxx xxxxxxxxx hlavice xxxxx
x xxxxx xx 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx od xxxxxxxxx
(obsah xxxx xxx a
xxxxxxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xx vyrábějí ve xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxx xxxxx xxxx xx
polotovary xxxxxxxx: xxxxxxx xxxxx být balení xx 250 g xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx:
x xxx x vodních - x xxxxxxxxxxx xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx ryb nejvýše - 5 % xxxxx x xxxx prsty 65 %
obalované - ze xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxx 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx xxxxxx x
polotovary ze xx xxxxxxxx získaného balení xxx 1500 nejvýše - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) tvarů 50 %
xxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x přísad v balení xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx krevety do 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nad 250 g xx 500 g sepiových kroužků xx 40
teplota xxxx po xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 g xx 1500 g Výrobky x xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx získaný převážně xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx
x xxxxxxxxxxxx ryb, balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
opakovaným propíráním (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
zbavený xx xxxx Surimi je xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx x přípravě xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
získání xxxxxxx xxxxxx výrobky x xxxx krabů x
xxxxxxxx xxxxxx korýšů x xxxxxxxxx
aromatických xxxxx x
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
xxxx xxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
maso x xxxxx xx + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
balené
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být než 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx zchlazení.
xxxxxxx xxxxxxxx maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx zpracování nesmí být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx musí xxx xxxxx 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx
teplotu + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xx xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
výrobky xx xxxxxxx xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx xxxxxxxxxx xx
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
zamrazit,
xxxx zpracováním do
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 až - 5 °X, xxx je nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. od
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 g xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx kterých xxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx vlastnosti xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx se xxxxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů, xxx maso, xxxxx xxxxxxx, ryby, ostatní xxxxx živočichy x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Xxxxxxx 2
xxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxxx | ||
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx | xxxxxx xxxxxxxxx (x %) | xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %) |
od 3,0 xx 5,0 | xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx | |
xx 5,1 xx 10,0 | xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx | |
xx 10,1 do 15,0 | xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx | |
xxx 15,1 | xx – 2,0 do – 2,0 včetně". |
Čl. II
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx přístrojem pro xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx §4 odst. 1 x dosud xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu5) nejpozději xx 31. prosince 2002.
Čl. XXX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx xx dni xxxxxxxxx.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.
Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Sb. xxxxx xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx předpis x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Znění jednotlivých xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se jich xxxxxx derogační xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.