Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 19.05.2002.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
ze xxx 2. xxxxx 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx č. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro zmrazené xxxxxxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx č. 44/2000 Xx.
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx x. 306/2000 Sb., (xxxx jen "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx potraviny, xx xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx., xx xxxx xxxxx:
1. X §1 xxxxxxxx 2 xxx:
"(2) Xx zmrazené potraviny xx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 xxxx. x) xx xxxxx "doba" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. V §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) xxx:
"(3) Xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx skladech x xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxx 10 x3 musí xxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx.3) X xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx menším xxx 10 x3 xxxxx, xxx xxxxxxx byla xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx. Xxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx pořízení xxxxxxx x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; x xxxxxxx, xx xxxxxxxxx trvanlivost xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxx xxx 1 xxx, záznamy xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx xxxxxxxxx trvanlivosti.
3) XXX XX 12830.".
4. X §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, který xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx č. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x vlastní xxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx technickou xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 část 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x část 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx přepravují xxxxxxxxxx prostředky, xxxxx xxxxxxxx zachování xxxxxxx xxxxxxxxxx potravin xxxxx 18 oC nebo xxxxx. Xxx přepravě xx xxxx teplota xxxxxxx krátkodobě xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx 15 oC. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx.5) Xxxxxxx x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány po xxxx nejméně 1 xxxx; x xxxxxxx, xx minimální xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx delší xxx 1 rok, xxxxxxx xx xxxxxxxx xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Sb., x metrologii, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx.".
6. X §4 xx xx odstavec 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx zní:
"(2) Xxxxxxxx prostředek xxxxxx být vybaven xxxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 x xxxxxxx, xx jde x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx však xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx musí xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 xx xxxxxxxx xxxx odstavce 3 až 5.
7. V §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Zmrazené potraviny xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx nižší x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx teploměrem xxxxxxxxx xx viditelném xxxxx. X xxxxxxxxx mrazícím xxxxxxx se xxxxxxx xxxx x xxxxx xxxx vzduchu na xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx k xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxxx xx xxxxxx, výrobu x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
požadavky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
zelenina x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 5 % zpracovanému xxxxx
výrobky xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - 500 x xxxxxxxx, bez xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx nejvýše - 3 % x xxxxxxx xxxxxxxxxxx
barvy, xxxxx x konzis- balení xxx 500 x xx 1500 x xxxxxx, xxx xxxxxx
příchutí
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx nejvýše - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Povrch xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx minerálních
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
kuchyňské xxxxxx xxxxxx xxx 250 g xx 500 x Xxxxxxxxxxx xx povoleno za
(x hmotností jednotlivých xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) nejvýše - 10 % teplota xxxxxxx x xxxxxxx
- x ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxxxxxxxxx xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx nad 500 x do 1500 x xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 g xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxx, xxxxxx xxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
x xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx xxxxx
ovoce,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, koncent- nižší xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - xx 500 g xxx xxxxxx příměsí x
xxxxxxx
xxxx, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx
xxxxxxx, xxx xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 g cizích xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx nedehydrovaný.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X xx xxxxx balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxx výrobku - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Přebalování xx xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 x xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx teplota xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 g) nejvýše - 10 % zpracování xxxxx xxx
vyšší
- u ostatních xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xxxxx xx + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxx xx xxxxxxxx předem
xxxxxx, polévky xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx, xxx xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 cm.h-1 balení xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxx xxxxxxx x xxxxxxx
součásti xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší xxx - 5
°C.
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx x spotřebitele xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 x xx 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky balené xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
xxxxxxx obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
x brambor xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x Xxxxxxx xxxxxxx v průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx nesmí xxx
xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x xxxxx xxx - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx nad 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx plněné strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx do 250 g xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x do 500 x
(s xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx kusů xxxxx
xxx 3 g) xxxxxxx - 10 %
- u xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
balení xxx 500 x xx 1500 g
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx ryby xxxx xxxx x xxxxxx x - xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx mořské xxxx
x xxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, částečně balení do 250 g xxxxxxx - 6 % xxxx xxxxxxxxx: méně
než
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 x xx 500 x 10 % dehydratace xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx - 5 % xxxxxxx xxxxx, xxxx xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx ryb xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx xxx x
xxxxxxxxx
balení xxx 500 g xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
nejvýše - 3 % xx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky) xxxxxxx, které prolínají xx
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx nad 250 g xx 500 g xxxx x xxxxx xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx odstranit bez
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % nebo xxx.
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % Chuť x xxxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx xxx x xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
vlastnosti xxxxxxxxx
xxxxxxxxx, nesmí xxx
xxxxxxx a xxxxxxxxx. X
celých xxx nesmí
docházet
x oddělování masa xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx xxx
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx v xxxxxxxxxxx x
rozkladnými procesy.
Xxxxxx x xxxx:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
xxxx xxx xxxxxxxxx v
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Xxxxxxxxx xx
xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxx
10 xx x průměru xx 1
xx x x xxxxx xx 5 mm
x xxxxxxx xx 2 mm.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx kostí
x xxxxx do 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
oddělit xx xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
vodních xxxxxxxxx x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx.
80 %).
Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - výrobky balené xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
xxxxxxxxxx převážně: obalech xxxxx být balení xx 250 x xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
x xxx x xxxxxxx - x porcovaných xxx xxxxx xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x - xxxxxxxxx filé xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxx - 5 % xxxxx x rybí xxxxx 65 %
obalované - ze svalových xxxxxx ryb balení xxx 500 x do 1500 g - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- x filetů xxx xxxxxxx - 3 % - obalovaní xxxxxx x
xxxxxxxxxx xx xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % měkkýši xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxx x xxx s přídavkem xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % xxxx xxxxxxx xx 25 xx x
xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx nad 250 x xx 500 g sepiových kroužků xx 40
teplota xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx xxxxxxxxxx + 10 °X xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x Xxxxxxx x xxxxxxx xxxx s
xxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 4 % xxxxxxxxx, xxxxxxx odlišné
x xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, xxxxxxx) 50
%.
xxxxxxx xx xxxx Surimi xx xxxxxxxxx k
xxxxxxxxxxx xxxxx k xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxx xxxxx x
xxxxxxxx xxxxxx korýšů x přídavkem
aromatických xxxxx x
barviv.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx xxxxxx 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí výrobky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 xx.x-1
xxxx x xxxxx na + 7 °X
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx při výrobě xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
masné xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 cm.h-1 4 xxx. po xxxxxxxxx.
xxxxxxx zmrazené xxxx
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx teplota xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx být xxxxx xxx **)
drůbeží xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx nižší 1,0 cm.h-1
xxxxxxx maso x xxx + 12 °X před
polotovary zmrazováním xxxxxxxx na
xxxxxxx + 4 °X
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx po xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx xxx xxxxx než Zmrazené xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx xx zchladí xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním xx
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °C, xxx xx xxxxx
xxxxxxxxx do 1 xxx. od
xxxxxxxxxx.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx nepečené - xxxxxxx xxxxxx xxxxx
xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 %
xxxxxxxxx balení xxx 250 g xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
nejvýše - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
xxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 g xx 1500 x nejvýše - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, při xxxxxxx xxxx ještě xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Sb., xxxxxx se provádí §18 xxxx. x), x), g), x), x) x j) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x tabákových xxxxxxxxx x o xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, ryby, xxxxxxx xxxxx živočichy x xxxxxxx x xxxx, xxxxx x výrobky x nich
Xxxxxxx 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx xx stanovených xxxxxxxxxxxx podílů u xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx

xxxxxx xxxxxxxxx (v %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %)


xx 3,0 co 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


xx 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 xx 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


nad 15,1

xx – 2,0 do – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx lze xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty xxxxxxx xxxxx §4 xxxx. 1 a dosud xxxxxxxxxxxxx xxxxx zvláštního xxxxxxxx xxxxxxxx5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx účinnosti 30. xxxx po xxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx xxxx 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Sb. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.1.2006.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx norem xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx se xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.