Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 19.05.2002.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 19.05.2002 do 31.12.2005.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 326/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro zmrazené potraviny, ve znění vyhlášky č. 44/2000 Sb.

160/2002 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. II
Účinnost Čl. III
160
XXXXXXXX
Xxxxxxxxxxxx zemědělství
xx xxx 2. dubna 2002,
xxxxxx xx xxxx vyhláška Ministerstva xxxxxxxxxxx x. 326/1997 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. x), x), j) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve znění xxxxxxxx x. 44/2000 Xx.
Ministerstvo xxxxxxxxxxx stanoví xxxxx §18 písm. a), x), j) x x) xxxxxx č. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx znění zákona x. 306/2000 Xx., (xxxx xxx "xxxxx") xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx:
Xx. I
Xxxxxxxx č. 326/1997 Sb., kterou xx provádí §18 xxxx. a), d), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx x. 44/2000 Xx., xx xxxx takto:
1. X §1 xxxxxxxx 2 zní:
"(2) Xx zmrazené potraviny xx nepovažují zmrzliny, xxxxxxx krémy x xxxxxxxx xxxxx.".
2. X §2 xxxx. 1 písm. x) xx slovo "xxxx" xxxxxxxxx slovem "xxxxx".
3. X §3 xxxxxxxx 3 xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxx x. 3) zní:
"(3) Teplota vzduchu x mrazírenských skladech x xxxxxxxx skladů xxxxxxx xxx 10 x3 xxxx xxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx záznam xxxxxx.3) X mrazírenských xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxx 10 x3 stačí, xxx xxxxxxx byla xxxxxx alespoň xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxx x nejteplejším místě xxxxxxxxxxxx prostoru. Záznamy x xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx být označeny xxxxx pořízení záznamu x uchovány xx xxxx xxxxxxx 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx potraviny xx xxxxx xxx 1 xxx, xxxxxxx xx xxxxxxxxxx xx xx xxxx minimální xxxxxxxxxxxx.
3) XXX XX 12830.".
4. V §3 xx xxxxxxxx xxxxxxxx 6, který xxxxxx xxxxxxxx pod xxxxx x. 4) xxx:
"(6) Xxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx potraviny x xxxxxxx měření xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx s xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx.4)
4) ČSN 560290 xxxx 2 xx. 6.2.4. - 6.2.4.4 x xxxx 7.".
5. X §4 xxxxxxxx 1 xxxxxx poznámky pod xxxxx x. 5) xxx:
"(1) Zmrazené xxxxxxxxx se xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx. Při přepravě xx xxxx teplota xxxxxxx xxxxxxxxxx zvýšit xxxxxxx xx minus 15 xX. Xxxxxxxx xxxxxxxxxx musí xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxx teploty vzduchu xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu.5) Záznamy x registrovanými xxxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x uchovány po xxxx nejméně 1 xxxx; v případě, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx je delší xxx 1 rok, xxxxxxx xx uchovají xx data xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx.
5) Xxxxx x. 505/1990 Xx., x xxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Sb.".
6. X §4 se xx xxxxxxxx 1 xxxxxx xxxx xxxxxxxx 2, xxxxx xxx:
"(2) Xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx záznam xxxxxxx vzduchu xxxxx xxxxxxxx 1 v xxxxxxx, xx xxx x xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx do maloobchodu, xxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x dodávku xx xxxxxxxxxx, maximálně xxxx xx xxxxxxxxxxx 200 xx; x xxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx vybaven xxxxxx xxxxxxxxxx umístěným xx xxxxxxxxxx xxxxx.".
Xxxxxxxxx xxxxxxxx 2 xx 4 se xxxxxxxx xxxx odstavce 3 xx 5.
7. X §4 xxxxxxxx 3 xxx:
"(3) Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxx x x mrazícím xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxx 18 xX xxxx xxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xx viditelném místě. X otevřeném mrazícím xxxxxxx xx xxxxxxx xxxx v místě xxxx xxxxxxx xx xxxxxx vyznačeného xxxxxxxxxxx xxxxxx.".
8. Xxxxxxx xxx:
"Xxxxxxx x xxxxxxxx č. 326/1997 Xx.
Xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x požadavky na xxxxxx, xxxxxx a xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
____________________________________________________________________________________________
xxxxxx xxxx rychlost přípustné xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx*) xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxx xxxxxxxxxx
xxxxxxxx x xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxx být balení do 250 x nejvýše - 5 % zpracovanému xxxxx
xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx než 0,5 xx.x-1 xxxxxx nad 250 g - 500 x xxxxxxxx, xxx xxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx - 3 % x příměsí xxxxxxxxxxx
xxxxx, chuti x konzis- balení xxx 500 x do 1500 x původu, xxx cizích
xxxxxxxx
xxxxx, xxxxxx xx xxxxxx xxxxxxx - 2 % x xxxxx.
xxx, xxx zelenina xx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxx xxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) Xxx. xxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx xx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxxxxx 0,1%.
xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx nad 250 g xx 500 g Přebalování xx xxxxxxxx xx
(x xxxxxxxxx jednotlivých xxxx vyšší xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx,
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 % teplota xxxxxxx x xxxxxxx
- x xxxxxxxxx výrobků xxxxxxx 6 % zpracování xxxxx xxx
xxxxx
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x než - 5 °C.
xxxxxxx - 4%
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxx celé, xxxxxx xxxx xx spotřebitelských - výrobky xxxxxx ručně Výrobky odpovídají
x xxxxxxx z xxxxxxx xxxxxx plody, obalech xxxxx xxx balení xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxxxxxx druhu
ovoce,
xxxxx, protlaky ve xxxxx xxxx, xxxxxxx- xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx xxxxxx xxxxxxx x
xxxxxxx
rátů, xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxx být nejvýše - 3 % xxxxxxxxxxx původu, xxx
xxxxxxx, bez xxxxxx, x xxxxxxxx xx xx xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxxx xxxxxxxx x xxxxx.
xxxxxxxxx, xxxxxxxxxx, dosažení xxxxxxx xxxxxxx - 2 % Xxxxxx xxxxxxxxxxxxx.
xxxxxxxxxxxx - 18 °X ve xxxxx xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 % Xxx. obsah xxxxxxxxxxx
xxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx 0,1 %.
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 % Xxxxxxxxxxx je xxxxxxxx xx
xxxxxx xxx 250 x xx 500 g xxxxxxxxxxxxxx podmínek,
(x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx
xxx 3 g) nejvýše - 10 % zpracování xxxxx být
xxxxx
- u xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 % xxx - 5 °X.
xxxxxx nad 500 g do 1500 x Xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 4 % směsí xx povolen šetrný
xxxxxx nad 1500 x nejvýše - 2 % xxxxx na + 10 °X.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx jednotlivé xxxxxx těchto ve spotřebitelských - xxxxxxx xxxxxx ručně Pokud xx xxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx, xxxxxxx výrobků xx xxxxxxx xxxxxxx nesmí xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % xxxxxxxx xxxxxxxxx,
xxxxx
x polotovary upravují xxx, aby xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - xx 500 x xxx její xxxxxxx x xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx vyšší xxx - 5
°C.
xxxxxxx dobu xxxxxxx xxxxxx xxx 500 x xx 1500 x
xxxxxx u xxxxxxxxxxxx xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- výrobky xxxxxx xxxxxxx (mechanicky)
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 %
balení xxx 250 g xx 500 g
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
než 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx 6 %
balení xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 %
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx převaření xxxxxxxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx xxxxx Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
výrobky xxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 5 % kontrolovaných xxxxxxxx.
z xxxxxxx xxxxx xxx 0,5 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 x - do 500 x Teplota xxxxxxx x průběhu
xxxxxxx - 3 % xxxxxxxxxx xxxxx být
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxx než - 5 °X.
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 xxxxxxx - 1 %
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x xxxxxxx - 10 %
xxxxxx nad 250 x do 500 x
(x hmotností xxxxxxxxxxxx xxxx xxxxx
xxx 3 x) xxxxxxx - 10 %
- x xxxxxxxxx xxxxxxx nejvýše 6 %
xxxxxx xxx 500 g xx 1500 x
xxxxxxx - 4 %
balení xxx 1500 x xxxxxxx - 2 %
__________________________________________________________________________________________________________
zmrazené ryby xxxx xxxx x xxxxxx x - výrobky xxxxxx, xxxxxx, xxxxxx xxxxx Xxxxxxxx xxxxxx ryby
x ostatní vodní xxxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxx xx 250 x nejvýše - 6 % xxxx xxxxxxxxx: xxxx
než
xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxx xx 250 g xx 500 x 10 % xxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxx nejvýše - 5 % povrchu xxxxx, xxxx xxxx
xxxx xxxx, xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxx xxx xxx 10 % xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx - xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx 200 x xxxxxxx - 7 % xxxxxxxxx ryb x
xxxxxxxxx
balení xxx 500 g xx 1500 x vzorku. Xxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxx - 3 % se xxxxxxxxx bílými nebo
xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxx xx
- xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxxxx, které xxxxxxxxx xx
xxxxxx do 250 x xxxxxxx - 10 % xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxx xxx 250 x do 500 x masa x nelze xx
xxxxxxx - 6 % xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxx
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
xxxxxxx - 4 % xxxx xxx.
xxxxxx xxx 1500 x nejvýše - 2 % Xxxx x xxxx musí být
xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxx
xxxx ryb x xxxxx
vykazovat
xxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxxxxxxx xxxx
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
vlastnosti xxxxxxxxx
svaloviny, xxxxx xxx
mazlavá x xxxxxxxxx. U
celých xxx xxxxx
docházet
x oddělování masa xx
xxxxx.
Xxxxxx xxx xxxx být
xxxxxxxxxxx, xxxxx xxx
xxxxxxxxxx x souvislosti x
xxxxxxxxxxx xxxxxxx.
Xxxxxx a filé:
xxxxxxxxx 5 % xxxxxxxxx
může xxx xxxxxxxxx x
xxxxxxxx xxxxxxxxxxx
xxxxxxxx. Připouští xx
přítomnost xxxxx x délce
10 xx x průměru xx 1
xx x x xxxxx xx 5 xx
x xxxxxxx xx 2 mm.
Lze xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx
x xxxxx do 2 xx xxxxx
xxx xxxx xxxxxxx xxxxxx
xxxxxxx od xxxxxxxxx
(xxxxx xxxx xxx x
vodních xxxxxxxxx u
xxxxxxxxxxx xxxxxxx min.
80 %).
Xxxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx
kontrolovaných xxxxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxx - xxxxxxx balené xxxxx Xxxxxxxxx obsah xxxx xx
polotovary převážně: obalech xxxxx xxx xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 6 % spotřebitelském xxxxxx:
z xxx x xxxxxxx - x xxxxxxxxxxx ryb nižší xxx 1,0 xx.x-1 xxxxxx xxx 250 g - do 500 x - xxxxxxxxx xxxx xxxxx x
xxxxxxxxx xxxx menších ryb nejvýše - 5 % xxxxx x xxxx xxxxx 65 %
obalované - xx xxxxxxxxx xxxxxx ryb balení xxx 500 x do 1500 x - xxxxxxxx xxxxxx 50 %
- z filetů xxx xxxxxxx - 3 % - xxxxxxxxx korýši x
xxxxxxxxxx ze xx xxxxxxxx získaného balení xxx 1500 xxxxxxx - 1 % xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx
separovaného x xxx x xxxxxxxxx xxxxxxx - xxxxxxx plněné xxxxxxx (xxxxxxxxxx) xxxxx 50 %
masa xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx x xxxxxx xx 250 g xxxxxxx - 10 % xxxx krevety do 25 xx a
xxxxxxx panádách balení xxx 250 g xx 500 x xxxxxxxxx kroužků xx 40
xxxxxxx xxxx xx xxxxxxxx xxxxxxx - 6 % xx 40 %.
xxxxx přestoupit + 10 °X xxxxxx xxx 500 g do 1500 x Xxxxxxx z xxxxxxx xxxx x
xxxxxx xxxxxxx získaný převážně xxxxxxx 4 % přísadami, xxxxxxx xxxxxxx
z xxxxxxxxxxxx xxx, xxxxxx xxx 1500 x xxxxxxx - 2 % xx prstů x xxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx (xxxxxxxxxx, burgery) 50
%.
zbavený xx xxxx Xxxxxx je xxxxxxxxx x
rozpustných xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x masa xxxxx x
proteinu jiných korýšů x přídavkem
xxxxxxxxxxxx xxxxx a
xxxxxx.
____________________________________________________________________________________________
zmrazené xxxxx xxxxx xxx xxxxx xxx Xx xxxxxxxxxx xxxxx
xxxxxxx balené 1,0 xx.x-1 xxxxxxxxxxx.
rybí výrobky
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx 1,0 cm.h-1
xxxx x xxxxx na + 7 °C
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx
____________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxx xxx xxxxx Xxxx xxx xxxxxxxxx xx 2
xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxx xxx 1,0 xx.x-1 4 xxx. xx xxxxxxxxx.
xxxxxxx xxxxxxxx maso
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxx xxxxx zpracování nesmí být xxxxx xxx **)
xxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx xxxx xxx xxxxx 1,0 cm.h-1
xxxxxxx xxxx x xxx + 12 °X xxxx
xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx na
teplotu + 4 °C
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx se výrobky nesmí xxx xxxxx xxx Xxxxxxxx xxxxxxx obsahy
xxxxxxx xx zchladí xx + 4 °C 1,0 xx.x-1 xx rozmrazení je
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx opět
xxxxxxxx,
xxxx zpracováním do
xxxxxxx xxx xxxxxxxxx xx
-2 xx - 5 °C, xxx je nutno
xxxxxxxxx xx 1 xxx. od
rozmrazení.
__________________________________________________________________________________________________________
xxxxxxxx xxxxxxxx - xxxxxxx xxxxxx ručně
xxxxxxxx balení do 250 x nejvýše - 5 %
xxxxxxxxx xxxxxx xxx 250 x xx 500 x
xxxxxxx xxxxxxx - 3 %
xxxxxx xxx 500 x do 1500 x
xxxxxxx - 2 %
xxxxxx xxx 1500 g xxxxxxx - 1 %
pečené - xxxxxxx xxxxxx strojně (xxxxxxxxxx)
xxxxxx xx 250 x nejvýše - 10 %
balení xxx 250 g xx 500 x xxxxxxx - 6 %
xxxxxx nad 500 x xx 1500 x xxxxxxx - 4 %
xxxxxx nad 1500 x xxxxxxx - 2 %
____________________________________________________________________________________________
Xxxxxxxx:
*) xxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx xxxxxxx xxxx xxxxx zachovány xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx.
**) Xxxxxxxx x. 326/2001 Xx., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), h), x) a x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxx, xxxxx xxxxxxx, xxxx, ostatní xxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx z nich, xxxxx x xxxxxxx x xxxx
Tabulka 2


xxxxxxxxx xxxxxxxx od xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx podílů x xxxxxxxxxxxx xxxxxx

zmrazené xxxxxxxxxx směsi

složky xxxxxxxxx (x %)

xxxxxxxxx xxxxxxxx (v %)


od 3,0 co 5,0

xx – 15,0 xx – 15,0 xxxxxx


od 5,1 xx 10,0

xx – 10,0 xx – 10,0 xxxxxx


xx 10,1 do 15,0

xx – 4,0 xx – 4,0 xxxxxx


xxx 15,1

od – 2,0 xx – 2,0 xxxxxx".
Xx. XX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx prostředcích xxxxxxxxxx přístrojem xxx xxxxxx teploty vzduchu xxxxx §4 xxxx. 1 x xxxxx xxxxxxxxxxxxx podle xxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisu5) xxxxxxxxxx xx 31. xxxxxxxx 2002.
Xx. III
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx xxxxxxxxx 30. xxxx po dni xxxxxxxxx.
Xxxxxxx:
Xxx. Fencl v. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 160/2002 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 19.5.2002.
Xxxxxx xxxxxxx x. 160/2002 Xx. xxx zrušen právním xxxxxxxxx č. 366/2005 Sb. s xxxxxxxxx od 1.1.2006.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných xxxxxxxx xxxxxxxx v xxxxxxxx není xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx uvedeného xxxxxxxx xxxxxxxx.