Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx dne 23. xxxxxx 2012,
kterou xx xxxx xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx provádí §18 písm. x), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o potravinách x xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx obilné xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx výrobky x těsta, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), g) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, ve xxxxx xxxxxx x. 119/2000 Xx., zákona č. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Sb., xxxxxx č. 274/2003 Xx., xxxxxx x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. I
Tato xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxx pro xxxxxx xxxxxxxxxx společnosti, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/ES.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), i), x) x k) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx výrobcích a x xxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx mlýnské xxxxxx xxxxxxx, těstoviny, xxxxxxxx výrobky a xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. a vyhlášky x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. X xxxxx x v xxxxxx xxxx xx slova "§18 písm. x), x), h), x), x) x k)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx, xxxxxxx a xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx rýže".
3. X §1 xxxx. b) se xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x rýže".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) se xx slovo "obilné" xxxxxxxx xxxxx "a xxxxxxxxx".
6. X §5 xx slova "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 písm. x) xx slova "a xxxxxxx 30" zrušují.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 1 xx včetně xxxxxx xx poznámku xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "celozrnné xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, pohanky xxxx xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx xxxxx "v xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) zní:
"x) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx kvasem, popřípadě xxxxxxx, ve tvaru xxxx, bochníku xxxx xxxxxxx s výjimkou xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x xxxxxxxxxxxx druhů xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "marmeládou," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx pomazánkou, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx běžných xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx písmene x) xxxxxxxx slova "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx výrobků xx xxxxxxx a žita xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, olejniny, luštěniny, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx brambory, x množství nejméně 10 % x xxxxxxx hmotnosti použitých xxxxxxxxx xxxxxxx, nebo xxxxxxxxxx druhy xxxxxx xxxx pita xxxxx, xxxxxxx xxxxx anebo xxxxxxx xxxxx chleba xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx zpravidla xxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 xx xxxxxx xxxx §11x, který xxx:
"§11x
Xxx xxxxx této xxxxxxxx xx xxxx rozumí
x) xxxxxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných výrobků xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx x teploty,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx zvlhčených xxxxxxxx xxx jednoho xxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, rýže nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx xxxxxxxxx výrobek xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx vyrobený x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx úpravou,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků x dalších surovin xxxxxxx xx tvaru xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby od xxxxxxxx těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx tepelnou úpravu, xxxxxx uvedení do xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx vedoucí x prodloužení trvanlivosti x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx či xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy těsta xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx uvedení xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx xx upečení xx obdobné tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx jinou technologickou xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 se xx xxxxx písmene x) tečka nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x) x x), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu xxxxxxx x spotřebiteli xx xxxxxxx v xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx výrobek xxxxx nabízen x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx pekařského výrobku, xxxxx xxx xxxxxxxx xx zmrazeného xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx pevná xxxxx xxxxxxxxx pomocí xxxxxxxxxxxx látek xxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. V §16 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx připravené xxx xxxxxxx kypřících xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x tuku, xxxxx xx tepelné úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx listování".
22. V §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx nebo též xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 se xx xxxxx xxxxxxx g) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl v xxxxxxx xxxxx zmrazen x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně umístí x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "rozmrazeno".".
24. V §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "cukrářských" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx uvádějí xx oběhu xxx xxxxxxxxx do 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky balené, xxxxx xxxx v xxxxxxxx xxxxxxx surovin xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxx xxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx xxxxxxx do xxxxx xxx teplotách xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx oběhu xxx xxxxxxxxx do 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Vůně x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, charakteristická xxx xxxxx z dané xxxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx

pšeničná xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx odstín

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx se xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Příloha č. 6 zní:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Smyslové, fyzikální x xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx jiných xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, kompaktní, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx x x xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx xx tvořena xxxxx (např. x xxx. xxxxxxxxx), xxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx zlomků xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx dodržení podmínek xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, nejsou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx odstínech žluté, x vaječných těstovin xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, u semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxx odpovídá xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx xx uvaření

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám.
Tabulka 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

xxxxxxx

nejvýše

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx vakuově xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx běžné pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx pečivo


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx šlehaných xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
preclíky
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx na xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Xxxxxx x xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Vůně x xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

čistá xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx formované xxxxxxx

xxxxxxxxxx barvy, xxxxx, xxxxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / čerstvé xxxxx xxxxxx z xxxxxxxx xxxxx

pravidelně formované, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, s xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx těsta

xxxxxxxxxx formovaný, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx nejsou xx xxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /jemné xxxxxx x jiných než xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx zřetelně xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

dobře propečená

xxxxxxxx, pečivová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

trvanlivé xxxxxx xxxxx sušenek, xxxxxxx, perníku

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x laminovaných xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle formy

xxxxxx xxxxx

křehká

xxxxx

xxxxxxx

xxx xxxxx

křehký xxxxx xxxxx

křehká

příjemná xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, čistý

vláčná

xxx přísad

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

pečivová, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx cizích xxxxx x příchutí
".
29. Xxxxxxx x. 12 zní:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx
(1) Xxxxxx musí xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx příjemné, xx xxxxxxxxx surovinách, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx nahořklá, xxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx vlastností xxxx náplně.
(3) Xxxxxxxx výrobek, xxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx musí xxx příjemné, xxxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx této vyhlášky, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx posuzují podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx xx oběhu xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Xx. IV
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti dnem 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Právní xxxxxxx č. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých právních xxxxx jiných právních xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, pokud xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx právního xxxxxxxx.