Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx xxxx vyhláška x. 333/1997 Sb.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), i), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o změně x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, pekařské xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx xxxxx xxxxxx č. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx č. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Sb. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Čl. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx v xxxxxxx se xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu a Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 o xxxxxxx xxxxxxxxxxx informací v xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x předpisů a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx společnosti, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx výrobky, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Sb., xx xxxx xxxxx:
1. X xxxxx x x xxxxxx xxxx se xxxxx "§18 xxxx. x), x), h), x), x) a x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h)".
2. X §1 xxxx. x) xx slova "xxxxx, xxxxxxx a xxxx" nahrazují xxxxx "xxxxxxx xxxx více xxxxxxxxxxx druhů obilovin, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. X §1 xxxx. x) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných xxx, xxxxxxx a rýže".
4. V §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 se slova "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "ve větratelných xxxxxxxxxx".
7. V §6 písm. x) xx xxxxx "a xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 1 xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx slova "xxxxxxxx xxxxxxxxx mouky" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx, pohanky nebo xxxx".
10. V §10 xxxx. 1 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx větratelných prostorách".
11. V §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx nestanoví jiné xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxx pekařský xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, popřípadě xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g x xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx za slovo "xxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," xxxxxxxx xxxxx "ovocnou pomazánkou, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx běžných podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. V §11 xx na xxxxx xxxxx písmene x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx l) xxx:
"l) xxxxxxxxxx xxxxxx chleba xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx výrobků xx xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché skořápkové xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x xxxxxxxx nejméně 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx výrobků, xxxx xxxxxxxxxx druhy xxxxxx xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx anebo xxxxxxx xxxxx chleba xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx nižší xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx mlýnských xxxxxxx x xxxx zpravidla xxxxxxx kvasem nebo xxxxxxx,".
18. Xx §11 xx xxxxxx xxxx §11a, který xxx:
"§11a
Xxx xxxxx této xxxxxxxx xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx technologií xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxx xxxxxxx v xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku a xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx x xxxx x xxxxxxxx xxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx výrobek xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x dalších xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx tepelnou xxxxxxx,
e) xxxxxxxx xxxxxxx nebalený xxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx xxxxxx od xxxxxxxx xxxxx až xx upečení xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 hodin xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx přípravy těsta xx po xxxxxxx xx obdobnou tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, nebyl xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň nabízeno x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx pečivem xxxxxxxx xxxxx pečivo, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx do oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx či xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x k), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl x xxxxxxx stavu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx spotřebiteli, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx byl dokončen xx zmrazeného xxxxxxxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 xx xx konci xxxxx xxxxxxx a) doplňují xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, jejichž xxxxxxxx xx pevná xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx látek xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx xxxxxx náplní, xxxxx nebo kusového xxxxx,".
21. V §16 xxxx. x) xx xxxxx "charakteristickým xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx připravené xxx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx úpravě xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx listování".
22. X §16 xx xx xxxxx xxxxxxx x) tečka xxxxxxxxx čárkou a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) těstem kynutým xxxxxxxx xxxx též xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx obsahem xxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx prostředků, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx kynutého xxxxx x xxxx, xxxxx xx tepelné xxxxxx vykazuje charakteristické xxxxxxxxx.".
23. V §18 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx h), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx výrobku, xxxxx byl x xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx stavu, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx slovo "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx zní:
"§21
Uvádění xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx surovin xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx xxxxxxx xx xxxxx při teplotách xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. X xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxxxxx

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x dané xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx chlebová

bílá xx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx (výražková)

xxxx

xxxxx tmavá (xxxxxxxx)

šedobílá xx xxxxxxxxxxxx odstínem
".
27. Příloha č. 6 xxx:
"Příloha x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x chemické požadavky xx jakost těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, kompaktní, xxx xxxxxx. X xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a u xxxxxxxx, xxx většina xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (např. u xxx. xxxxxxxxx), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx a xxxxxx. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx se xxx xxxxxxxx podmínek xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx tvar x xx uvaření.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx odstínech xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, x semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx druhů xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- sušené

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 znějí:
"Xxxxxxx x. 8 x vyhlášce č. 333/1997 Sb.
Členění xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / čerstvý xxxxx

xxxxxxxx
žitný
žitno xxxxxxxx
pšenično žitný
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
pšenično žitné
xxxxxxxxx
vícezrnné
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx jemné xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
preclíky
trvanlivé xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx výrobky
macesy
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx


Xxxxxx a xxxx

Xxxxx, povrch

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx klenutý

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx obnažené xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

pravidelně formované xxxxxxx

zlatohnědé xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné pečivo x listového x xxxxxxxx listového xxxxx

xxxxxxxxxx formovaný, klenutý

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxxx obnažené xxxxxxx (x výjimkou řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x kynutého xxxxx xxxxxx xxxxxx xx závadu, x xxxxxxxx xxxxxxx xx xxxx viditelná náplň

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx přidaných xxxxxx xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /jemné xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx či xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sušenek, xxxxxxx, perníku

xxxxxxx xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx výrobků xxxxxxxxxx xxx

příjemná xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

xxxxxxx

dle xxxxx

křehký otisk xxxxx

křehká

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx přísad

xxxxxx

dle formy

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

pravidelný xxx xxxxxxx formy

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx použitým xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx x příchutí
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x náplní
(1) Náplně xxxx xxx xxxxxxxxxxx zabarvení, xxxxx součásti musí xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx surovinách, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx xxx nakyslá xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx náplně.
(3) Xxxxxxxx xxxxxxx, jež xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx být xxxxx xxxxxxxxx, nesmí být xxxxxxxxx, xxxx vůně x chuť xxxx xxx příjemné, xxxxxxxxxxxx xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx touto xxxxxxxxx, xx posuzují podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx do oběhu xx xxxx 9 xxxxxx xxx xxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Xx. XX
Xxxxxxxx
Xxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. r.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxx právních xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.