Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx mění vyhláška x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx xxxxxxx xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, pekařské výrobky x xxxxxxxxx výrobky x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx podle §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), g) x h) zákona x. 110/1997 Xx., x potravinách x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Xx., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx v xxxxxxx xx xxxxxxxx Xxxxxxxxxx parlamentu a Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 x postupu xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxx norem x xxxxxxxx x xxxxxxxx pro služby xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, ve xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. II
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx provádí §18 xxxx. x), x), x), i), j) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xxx mlýnské xxxxxx xxxxxxx, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx znění xxxxxxxx č. 93/2000 Xx. x vyhlášky x. 268/2006 Xx., xx mění xxxxx:
1. V xxxxx x v xxxxxx xxxx se xxxxx "§18 xxxx. a), x), x), i), x) a x)" xxxxxxxxx slovy "§18 xxxx. 1 xxxx. x), b), x) x x)".
2. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxx, xxxxxxx x xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx rýže".
3. V §1 xxxx. x) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x xxxx".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných zrn".
5. V §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx slova "x xxxxxxxxx".
6. V §5 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "ve xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx xxx xxxxx x. 1 xx včetně xxxxxx xx poznámku xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) se xxxxx "xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx více xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx xxxxx "v xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" xxxxxxxxx xxxxxx "8".
12. X §10 se xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx jiné xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxx pekařský výrobek xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx xxxxx xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxx 400 g s xxxxxxxx krájeného chleba x netradičních xxxxx xxxxxx,".
14. V §11 písm. x) xx za xxxxx "xxxxx" vkládají slova "xxxxx jiných xxxxxxxxx xxxxxxxx výrobků".
15. X §11 xxxx. x) xx za xxxxx "marmeládou," vkládají xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx běžných xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. X §11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) doplňují slova "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) speciálním xxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx pekařský výrobek, xxxxx xxxxxxxx kromě xxxxxxxxx výrobků xx xxxxxxx x žita xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, suché xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxx 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx chleba xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx nižší xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx mlýnských xxxxxxx x jsou xxxxxxxxx xxxxxxx kvasem nebo xxxxxxx,".
18. Xx §11 se xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11a
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx technologií xxxxxxxxx xxxxx x teploty,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxx nebo xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, xxxx nebo xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx pečícího xxxxxxxx xxxxxxxxx tlaku x xxxxxxx,
c) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx hranatého xxxxx vyrobený x xxxxxxxxxx těsta x xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx úpravou,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx obilných výrobků x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx ve xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx či xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, xxxxxx xxxxxxx do xxxxx, nebyl přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx je xxxxxxx nabízen k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx přípravy xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxx uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx zároveň xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx do 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx nebalené xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx proces xxxxxx od xxxxxxxx xxxxx xx po xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx oběhu, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx a xxxxx xx zároveň xxxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx obdobné xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x x), která xxxxx:
"j) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx x xxxxxxx xxxxx zmrazen x spotřebiteli xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, se xxx, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx spotřebiteli, viditelně xxxxxx v blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx pekařského výrobku, xxxxx byl xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xx tam, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "ze xxxxxxxxxx polotovaru".".
20. X §16 se xx xxxxx textu xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx je pevná xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx bez xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. V §16 písm. x) xx slova "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx připravené bez xxxxxxx kypřících xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "vysokým xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx použití kypřicích xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx charakteristické xxxxxxxxx".
22. X §16 xx xx konci xxxxxxx j) tečka xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx xx písmeno x), které xxx:
"x) těstem xxxxxxx xxxxxxxx nebo xxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx a xxxx, xxxxx xx tepelné xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 se xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx nahrazuje xxxxxx x doplňuje se xxxxxxx h), které xxx:
"h) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx je xxxxxxx x prodeji x rozmrazeném xxxxx, xx tam, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně umístí x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "rozmrazeno".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "xxxxxxxxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Xxxxxxx do xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx do 8 xX, x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx použití xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx trvanlivosti xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx při xxxxxxxxx xxx 8 xX, xx uvádějí xx xxxxx při xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx do 10 xX.".
26. V xxxxxxx x. 2 xxxxxxx 2 zní:
"Xxxxxxx 2
Smyslové xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx a xxxx

xxxxxxxx

bílá x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, charakteristická xxx xxxxx z xxxx xxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx a příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx žlutošedým xxxx xxxxxxxx xxxxxxxx

pšeničná xxxxxxxxx

hnědavý, xxxxxxxxxxx xxxx tmavočervený odstín

xxxxx světlá (výražková)

xxxx

žitná xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Příloha x. 6 xxx:
"Příloha x. 6 k xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Smyslové, xxxxxxxxx x chemické xxxxxxxxx xx xxxxxx těstovin
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, bez xxxxxx. X válcovaných xxxxxxxx a u xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (např. x xxx. hvězdiček), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx a xxxxxx. Xxxxx zlomků může xxx maximálně 10 %. Těstoviny se xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, nejsou lepkavé x zachovávají si xxxx tvar i xx uvaření.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná v xxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx počtu xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxx odpovídá xxxxxxxx surovinám nebo xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx určeným x xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx xx uvaření

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Tabulka 2
Xxxxxxxxx a xxxxxxxx požadavky


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx č. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx č. 8 x vyhlášce x. 333/1997 Xx.
Členění xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Skupina

chléb / čerstvý chléb

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx pečivo

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx ze xxxxxxxxx xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
trvanlivé xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Příloha x. 9 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx pekařských xxxxxxx


Xxxxxx x xxxx

Xxxxx, povrch

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

čistá xxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx obnažené xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé běžné xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx propečená, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx x kynutého xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx obnažené xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxx

xxxxx, xxxxxxxx příjemná, x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx řezů), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, u xxxxxxxx výrobků xx xxxx xxxxxxxxx náplň

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx či xxxxxxxx

xxxxx propečená

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx sušenek, xxxxxxx, perníku

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx výrobků xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

sušenky

xxxxxxxxxx xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

oplatky

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx použitých xxxxxx

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, čistý

xxxxxx

xxx xxxxxx

extrudované xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx formy

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, xxxxxxxx

pečivová, xxxxxxxx x příchutí xxxxxxxxx xxxxxx xxx xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx pufovanými xxxx

pečivová, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx č. 333/1997 Sb.
Požadavky xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Náplně musí xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx musí xxx xxxxxxxxxx rozptýleny x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx xxxxxx x xxxxxxxxxxx zdobení xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx, chuť xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx vlastností xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx výrobek, xxx xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx být xxxxxxxxx, xxxx vůně x xxxx xxxx xxx příjemné, odpovídající xxxxx a použitým xxxxxxxxx.".
Xx. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx této xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx touto xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x mohou xx xxxxxx do oběhu xx xxxx 9 xxxxxx ode dne xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Xxxx vyhláška xxxxxx účinnosti xxxx 1. xxxxx 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx předpis č. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxx zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x účinností od 1.2.2020.
Xxxxx jednotlivých xxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x odkazech xxxx xxxxxxxxxxxxx, pokud xx jich netýká xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx právního předpisu.