Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 31.01.2020.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
XXXXXXXX
xx dne 23. xxxxxx 2012,
kterou xx mění xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), h), x), x) x x) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x o xxxxx x doplnění xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx výrobky x cukrářské výrobky x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxxxx předpisů
Xxxxxxxxxxxx zemědělství xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), b), g) x h) xxxxxx x. 110/1997 Sb., x potravinách a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, ve znění xxxxxx č. 119/2000 Xx., xxxxxx x. 306/2000 Xx., zákona x. 146/2002 Sb., xxxxxx č. 274/2003 Xx., xxxxxx x. 316/2004 Xx. x xxxxxx x. 120/2008 Xx.:
Xx. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx xxxxxxxx v xxxxxxx se xxxxxxxx Xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. června 1998 x xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxx technických xxxxx x předpisů x xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx, xx xxxxx směrnice 98/48/XX.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., xxxxxx xx xxxxxxx §18 xxxx. a), x), x), i), j) x k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, xxx mlýnské xxxxxx xxxxxxx, těstoviny, xxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx xxxxx xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. x xxxxxxxx x. 268/2006 Xx., xx xxxx takto:
1. X názvu x v xxxxxx xxxx xx xxxxx "§18 xxxx. x), x), h), x), x) a x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 xxxx. x), x), g) x x)".
2. X §1 písm. x) se xxxxx "xxxxx, pohanky a xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx nebo xxxx xxxxxxxxxxx druhů obilovin, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. V §1 xxxx. x) se xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx, xxxxxxx x xxxx".
4. X §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) xx xx slovo "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. V §5 xx xxxxx "x xxxxxxxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. V §6 xxxx. x) xx xxxxx "a xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 1 xx xxxxxx odkazu xx xxxxxxxx xxx xxxxx zrušuje.
9. X §6 xxxx. x) xx xxxxx "xxxxxxxx celozrnné xxxxx" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxxxx xxxxx z xxxxxxx xxxx xxxx druhů xxxxxxxx, pohanky xxxx xxxx".
10. X §10 xxxx. 1 xx slova "x xxxxxxxxxx" nahrazují slovy "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
11. X §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 se xx konci xxxxx xxxxxxxx 2 doplňují xxxxx ", xxxxx xxxxxxx nestanoví xxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxx".
13. X §11 písmeno x) xxx:
"b) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx, xx tvaru xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx x výjimkou xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx, x xxxxxxxxx nejméně 400 g x xxxxxxxx krájeného xxxxxx x xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx,".
14. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxx slova "xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 písm. x) xx za xxxxx "marmeládou," xxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxx mikrobiálně stabilními xxx xxxxxxx podmínkách xxxxxxxxxx,".
16. V §11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx slova "x celkové hmotnosti xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. X §11 xxxxxxx l) xxx:
"x) speciálním xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx pekařský xxxxxxx, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxx, olejniny, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx skořápkové xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx nebo xxxxxxxx, x množství xxxxxxx 10 % x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx chleba xxxx xxxx xxxxx, xxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx tvaru o xxxxxxxxx xxxxx xxx 400 x, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx 50% xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxx zpravidla xxxxxxx kvasem xxxx xxxxxxx,".
18. Xx §11 xx xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11x
Xxx xxxxx xxxx xxxxxxxx xx xxxx xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxx obilných xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx působením xxxxx x teploty,
x) pufovaným xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx zvlhčených xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, rýže xxxx xxxxxxx x expanzní xxxxx pečícího xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxx,
x) macesem xxxxxx xxxxxxxxx výrobek xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx z xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx x xxxxxxxx xxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) knäckebrotem xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx surovin xxxxxxx ve tvaru xxxxxxxxx xxxxxxxx tepelnou xxxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx chléb, xxxxx celý technologický xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx uvedení do xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x který xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) čerstvým běžným xxxxxxx nebalené běžné xxxxxx, jehož xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx těsta xx po upečení xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, včetně xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx nebo xxxxx xxxxxxxxxxxxxx úpravou xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
g) čerstvým xxxxxx pečivem xxxxxxxx xxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx xx obdobnou xxxxxxxx úpravu, xxxxxx xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx úpravě.".
19. X §13 se xx konci xxxxxxx x) xxxxx nahrazuje xxxxxx x xxxxxxxx xx písmena x) x k), xxxxx xxxxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu xxxxxxx x spotřebiteli je xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx je xxxxxxx xxxxx nabízen k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "xxxxxxxxxx",
x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx byl xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx polotovaru, xx xxx, xxx xx xxxxxxx xxxxx xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx údaj "ze xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx xxxxx textu xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx ", xxxx xxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx xxx xxxxxx x dohotovená xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,".
21. X §16 xxxx. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřících prostředků" xxxxxxxxx slovy "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx použití xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx jednotlivými xxxxxxxx xxxxxxxx těsta x tuku, které xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx charakteristické xxxxxxxxx".
22. V §16 xx xx xxxxx xxxxxxx j) xxxxx xxxxxxxxx čárkou x xxxxxxxx se písmeno x), xxxxx zní:
"x) xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx nebo xxx xxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx prostředků, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx vrstvami kynutého xxxxx a tuku, xxxxx xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. X §18 xx xx xxxxx xxxxxxx g) xxxxx nahrazuje čárkou x doplňuje se xxxxxxx x), xxxxx xxx:
"x) x xxxxxxxxxx cukrářského xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu zmrazen x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx k xxxxxxx x rozmrazeném xxxxx, xx xxx, kde xx výrobek xxxxx xxxxxxx x prodeji xxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx x blízkosti xxxxx xxxxxxx xxxx "xxxxxxxxxx".".
24. X §19 xxxx. 1 xx xx xxxxx "cukrářských" xxxxxxxx xxxxx "výrobků x".
25. §21 xxxxxx nadpisu xxx:
"§21
Xxxxxxx do xxxxx
(1) Xxxxxxxxx xxxxxxx xx uvádějí xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxx x xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx charakteru xxxx xxxxxxxxxxxxx úpravy xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx teplotách xxx 8 xX, xx xxxxxxx xx xxxxx xxx teplotách xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx.
(3) Xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx xxx xxxxxxxxx xx 10 xX.".
26. V xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Xxxx x xxxx

pšeničná

xxxx x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx z dané xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x příchutí

xxxxxxxx xxxxxxxx

bílá xx žlutošedým xxxx xxxxxxxx odstínem

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, načervenalý xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx (xxxxxxxxx)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Příloha x. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x chemické xxxxxxxxx xx jakost xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx příměs xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Povrch xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. U xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a u xxxxxxxx, kde většina xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx (xxxx. x xxx. xxxxxxxxx), může xxx povrch xxxxx xxxxx x moučný. Xxxxx xxxxxx xxxx xxx xxxxxxxxx 10 %. Xxxxxxxxx xx xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx lepkavé x xxxxxxxxxxx si xxxx xxxx i xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, rovnoměrná x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, u semolinových xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx, u xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx.

Vůně x xxxx po xxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

xxxxxxx

xxxxxxx

Xxxxxxx

- xxxxxx

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x inertní atmosféře

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 znějí:
"Xxxxxxx č. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Sb.
Členění xxxxxxxxxx výrobků xx xxxxx a xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
pšenično xxxxx
xxxxxxxxx
vícezrnný
xxxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx jemné xxxxxx


trvanlivé pečivo

xxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxx
preclíky
xxxxxxxxx xxxxxxx
xxäxxxxxxx
xxxxxxxxxx xxxxxx
extrudované xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxx
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Požadavky xx xxxxxx pekařských xxxxxxx


Vzhled x xxxx

Xxxxx, povrch

Xxxxxxx

Vůně x xxxx

xxxxx / xxxxxxx xxxxx

pravidelně xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx obnažené střídky

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, xxxxxxxxxx

chlebová
xxxxxxxx

xxxxx pečivo / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, pórovitá, xxxxxx, stejnorodá

xxxxxxxx
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx z kynutého xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx nebo plněné

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, pružná

jemná, xxxxxxxx xxxxxxxx, x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x listového x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u xxxxxxxx xxxxx dutiny nejsou xx závadu, u xxxxxxxx výrobků xx xxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx /xxxxx xxxxxx x jiných xxx xxxx uvedených xxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx

charakteristické xxxxx, bez zřetelně xxxxxxxx xxxxxxx (s xxxxxxxx xxxx), xxxxxxxx x xxxxxxx či xxxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx, odpovídající xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

typická xxxxx


křehká, x xxxxxxxxxxxx výrobků xxxxxxxxxx lom

xxxxxxxx xxx xxxxxxx

sušenky

xxxxxxxxxx xxx formy

xxxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxx

oplatky

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxx

xxx xxxxx

xxxxxxxx, xxxxx

xxxxxx

xxx xxxxxx

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx formy

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx bez xxxxxx xxxxx a xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

charakteristický xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

křehká, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Příloha x. 12 zní:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx
(1) Xxxxxx musí xxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxx součásti xxxx xxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Xxxx x xxxx náplní x povrchových zdobení xxxx xxx xxxxxxxx, xx xxxxxxxxx surovinách, xxx cizích xxxxx x příchutí, chuť xxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, pokud xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx výrobek, xxx xx základem či xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, nesmí xxx xxxxxxxxx, xxxx xxxx x xxxx musí xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx.".
Xx. III
Xxxxxxxxx ustanovení
Xxxxxxxxx xxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxx dnem nabytí xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx touto vyhláškou, xx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxx xx xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx xxx dne xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxx 1. xxxxx 2012.
Ministr:
Xxx. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx č. 182/2012 Xx. nabyl xxxxxxxxx dnem 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx xxxxxxxxx č. 18/2020 Sb. x účinností xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných právních xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx aktualizováno, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx změna shora xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx.