Animace načítání

Stránka se připravuje...


Na co čekáte? Nečekejte už ani minutu.
Získejte přístup na tento text ještě dnes. Kontaktujte nás a my Vám obratem uděláme nabídku pro Vás přímo na míru.

Právní předpis byl sestaven k datu 01.08.2012.

Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 01.08.2012 do 31.01.2020.


Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 333/97 Sb., kterou se provádí §18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/97 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta, ve znění pozdějších předpisů

182/2012 Sb.

Přechodné ustanovení Čl. III
Účinnost Čl. IV
182
VYHLÁŠKA
xx xxx 23. xxxxxx 2012,
xxxxxx xx mění vyhláška x. 333/1997 Sb.,
xxxxxx xx xxxxxxx §18 písm. x), x), x), x), x) a k) xxxxxx x. 110/1997 Xx., o xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxx výrobcích x o změně x doplnění některých xxxxxxxxxxxxx zákonů, xxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx x těsta, xx xxxxx pozdějších xxxxxxxx
Ministerstvo xxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx §18 xxxx. 1 xxxx. x), x), x) x h) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx výrobcích x x xxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx souvisejících xxxxxx, xx znění xxxxxx x. 119/2000 Xx., xxxxxx č. 306/2000 Xx., xxxxxx x. 146/2002 Sb., xxxxxx x. 274/2003 Xx., zákona x. 316/2004 Xx. a xxxxxx č. 120/2008 Xx.:
Čl. X
Xxxx xxxxxxxx xxxx oznámena v xxxxxxx xx směrnicí Xxxxxxxxxx parlamentu a Xxxx 98/34/ES xx xxx 22. xxxxxx 1998 x postupu xxxxxxxxxxx informací v xxxxxxx technických xxxxx x xxxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxx společnosti, xx xxxxx xxxxxxxx 98/48/XX.
Xx. XX
Xxxxxxxx č. 333/1997 Sb., kterou xx xxxxxxx §18 xxxx. x), x), x), i), x) x x) zákona x. 110/1997 Xx., x xxxxxxxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxxxx a x změně x xxxxxxxx některých xxxxxxxxxxxxx xxxxxx, pro mlýnské xxxxxx výrobky, xxxxxxxxx, xxxxxxxx výrobky x xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxx, xx znění xxxxxxxx x. 93/2000 Xx. a xxxxxxxx x. 268/2006 Sb., xx xxxx takto:
1. X xxxxx x x xxxxxx xxxx xx slova "§18 písm. x), x), h), x), x) x x)" xxxxxxxxx xxxxx "§18 xxxx. 1 písm. x), x), g) x h)".
2. X §1 xxxx. x) se xxxxx "xxxxx, pohanky x xxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxx xxxx xxxxxxxxxxx druhů xxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxx".
3. V §1 xxxx. x) xx xxxxx "obilí" xxxxxxxxx xxxxx "obilných zrn, xxxxxxx a rýže".
4. X §1 xxxx. c) xx xxxxx "xxxxx" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxx xxx".
5. X §1 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxx" xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxxxx".
6. X §5 xx xxxxx "x prostorách" xxxxxxxxx xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".
7. X §6 písm. c) xx xxxxx "x xxxxxxx 30" xxxxxxx.
8. Xxxxxxxx pod xxxxx x. 1 xx včetně xxxxxx xx xxxxxxxx xxx xxxxx xxxxxxx.
9. X §6 xxxx. x) xx slova "xxxxxxxx xxxxxxxxx mouky" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx xxxx více druhů xxxxxxxx, xxxxxxx nebo xxxx".
10. V §10 xxxx. 1 xx slova "x xxxxxxxxxx" nahrazují xxxxx "xx xxxxxxxxxxxx prostorách".
11. V §10 xxxx. 2 xx xxxxx "5" nahrazuje xxxxxx "8".
12. X §10 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxx 2 xxxxxxxx xxxxx ", xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx uchovávání".
13. X §11 xxxxxxx x) xxx:
"x) xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, popřípadě xxxxxxx, ve xxxxx xxxx, xxxxxxxx nebo xxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx druhů chleba, x xxxxxxxxx nejméně 400 x x xxxxxxxx xxxxxxxxx chleba x netradičních druhů xxxxxx,".
14. X §11 písm. x) xx za xxxxx "xxxxx" vkládají slova "xxxxx xxxxxx mlýnských xxxxxxxx xxxxxxx".
15. X §11 xxxx. x) xx xx xxxxx "xxxxxxxxxx," vkládají xxxxx "ovocnou pomazánkou, xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx,".
16. V §11 xx xx xxxxx xxxxx xxxxxxx x) xxxxxxxx xxxxx "x xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx obilných xxxxxxx".
17. V §11 xxxxxxx l) xxx:
"x) xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx obsahuje xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxxx x xxxx xxxxx xxxxxx, zejména xxxxxxxxx, olejniny, xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxx brambory, x množství xxxxxxx 10 % z xxxxxxx xxxxxxxxx použitých xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxx xxxx pita chléb, xxxxxxx chléb xxxxx xxxxxxx xxxxx chleba xxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxx xxxxx než 400 x, xxxxx xxxxxxxx nejméně 50% xxxxx mlýnských výrobků x xxxx zpravidla xxxxxxx kvasem xxxx xxxxxxx,".
18. Za §11 se xxxxxx xxxx §11x, xxxxx xxx:
"§11a
Xxx xxxxx xxxx vyhlášky xx dále xxxxxx
x) xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx vyrobený x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
x) xxxxxxxxx výrobkem xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxxx zvlhčených xxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxx xxxx botanických xxxxx xxxxxxxx, rýže nebo xxxxxxx x expanzní xxxxx xxxxxxxx zařízení xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxx,
c) macesem xxxxxx nekvašený xxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxxx xxxxx z xxxx a xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
x) xxäxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx,
e) čerstvým xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxx technologický xxxxxx výroby xx xxxxxxxx xxxxx xx xx xxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxx úpravu, xxxxxx uvedení xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx jinou xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx x který xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx nejdéle xx 24 xxxxx xx xxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx,
x) xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx běžné xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxx výroby xx xxxxxxxx xxxxx xx xx upečení xx xxxxxxxx tepelnou xxxxxx, včetně xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x prodloužení xxxxxxxxxxxx a které xx zároveň xxxxxxxx x prodeji spotřebiteli xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx xx xxxxxxx tepelné xxxxxx,
x) čerstvým xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx xxxxx pečivo, jehož xxxx technologický proces xxxxxx od xxxxxxxx xxxxx až xx xxxxxxx či xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxx, včetně xxxxxxx xx xxxxx, xxxxx přerušen xxxxxxxxx xxxx xxxxx technologickou xxxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx x xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xx 24 xxxxx po xxxxxxx či xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx.".
19. X §13 xx xx xxxxx xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx j) x x), xxxxx xxxxx:
"x) x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx výrobku, xxxxx xxx v xxxxxxx stavu xxxxxxx x xxxxxxxxxxxx xx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx tam, xxx xx výrobek xxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx v xxxxxxxxx xxxxx výrobku xxxx "xxxxxxxxxx",
k) x xxxxxxxxxx pekařského výrobku, xxxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxx polotovaru, xx tam, xxx xx výrobek přímo xxxxxxx k xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx".".
20. X §16 xx xx konci textu xxxxxxx a) xxxxxxxx xxxxx ", nebo xxx xxxxxxx, jejichž xxxxxxxx je xxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx bez xxxxxx a xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx náplní, xxxxx xxxx kusového xxxxx,".
21. V §16 písm. j) xx xxxxx "xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx bez xxxxxxx kypřících prostředků" xxxxxxxxx xxxxx "xxxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx kypřicích xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx x xxxx, které xx xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx".
22. V §16 xx xx konci xxxxxxx x) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx a xxxxxxxx xx xxxxxxx x), které xxx:
"x) xxxxxx kynutým xxxxxxxx nebo xxx xxxxxxxxxx xxxxx s xxxxxxx xxxxxxx tuku xxxxxxxxxx x použitím xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, tvořené xxxxxxxxxxxx vrstvami kynutého xxxxx x xxxx, xxxxx po xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx.".
23. V §18 se xx xxxxx xxxxxxx g) xxxxx xxxxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xx xxxxxxx h), xxxxx xxx:
"x) u xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxx xxx v xxxxxxx xxxxx xxxxxxx x spotřebiteli je xxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx, xx xxx, xxx xx xxxxxxx přímo xxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxxxxx, viditelně xxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx "rozmrazeno".".
24. V §19 xxxx. 1 se xx slovo "cukrářských" xxxxxxxx slova "xxxxxxx x".
25. §21 xxxxxx xxxxxxx xxx:
"§21
Xxxxxxx xx xxxxx
(1) Cukrářské xxxxxxx xx xxxxxxx xx xxxxx při xxxxxxxxx xx 8 xX, s výjimkou xxxxxxx uvedených x xxxxxxxx 2.
(2) Xxxxxxxxx výrobky xxxxxx, xxxxx jsou x xxxxxxxx použití surovin xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxxxxxxx xxxxxx vedoucí x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxx-xxxxxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxx 8 oC, xx xxxxxxx xx xxxxx xxx teplotách xxxxxxxxxxxxx výrobcem.
(3) Xxxxx se uvádějí xx oběhu xxx xxxxxxxxx do 10 xX.".
26. X xxxxxxx č. 2 xxxxxxx 2 xxx:
"Xxxxxxx 2
Xxxxxxxx xxxxxxxxx xx jakost xxxxx

Xxxxx xxxxx

Xxxxx

Vůně a xxxx

xxxxxxxx

bílá x xxxxxxxxxx xxxxxxxx

Xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxx xxx xxxxx x xxxx xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxx xx xxxxxxxxxx nebo xxxxxxxx xxxxxxxx

xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxx

xxxxx xxxxxx (výražková)

xxxx

xxxxx xxxxx (xxxxxxxx)

xxxxxxxx se xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx
".
27. Xxxxxxx x. 6 xxx:
"Xxxxxxx x. 6 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxx, xxxxxxxxx x xxxxxxxx požadavky xx jakost xxxxxxxx
Xxxxxxx 1
Xxxxxxxx xxxxxxxxx

Xxxxxx x xxxx

Odpovídají xxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx balení xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxx xxx 1 %. Xxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx, xxx xxxxxx. U xxxxxxxxxxx xxxxxxxx a u xxxxxxxx, kde xxxxxxx xxxxxxx je tvořena xxxxx (např. x xxx. hvězdiček), může xxx xxxxxx xxxxx xxxxx x xxxxxx. Xxxxx xxxxxx může xxx maximálně 10 %. Xxxxxxxxx se xxx dodržení xxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx xx xxxx tvar x xx xxxxxxx.

Xxxxx

Xxxxxx, xxxxxxxxxx x xxxxxxx xxxxxxxxx žluté, x xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxx použitých xxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx jantarová nebo x xxxxxxx tmavších xxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxx xxxxx odpovídá xxxxxxxx surovinám xxxx xxxxxxxxx xxxxxx nebo xxxxxx xxxxxxx k xxxxxxxxxxx.

Xxxx a xxxx xx xxxxxxx

Xxxxxxxx, těstovinová, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.
Xxxxxxx 2
Xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx


xxxxxxxxx

nejméně

nejvýše

Xxxxxxx

- sušené

-

13 %

- xxxxxxxx

20 %

-

- xxxxxxxx

20 %

38 %

- xxxxxx xxxxxxx xx x xxxxxxx xxxxxxxxx

20 %

38 %
".
28. Xxxxxxx x. 8 x 9 xxxxx:
"Xxxxxxx x. 8 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxx x xxxxxxx

Xxxx

Xxxxxxx

chléb / xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
žitno xxxxxxxx
xxxxxxxx žitný
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx běžné xxxxxx

xxxxxxxx
xxxxx
xxxxx xxxxxxxx
xxxxxxxx xxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
speciální

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx


xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxxx xx šlehaných xxxx
oplatky
xxxxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxxx xxxxxxx
knäckebrot
xxxxxxxxxx xxxxxx
xxxxxxxxxxx xxxxxxx
xxxxxxxx xxxxxxx
macesy
xxxxxxx
Xxxxxxx x. 9 k xxxxxxxx č. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx na xxxxxx pekařských xxxxxxx


Xxxxxx a xxxx

Kůrka, xxxxxx

Xxxxxxx

Xxxx x xxxx

xxxxx / xxxxxxx chléb

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

xxxxxxxx
xxxxxxxx

běžné xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxx, křupavá, xxx xxxxxxxx xxxxxxxx střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxxxx

pečivová
xxxxxxxx

xxxxx xxxxxx / čerstvé xxxxx xxxxxx x xxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxx xxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx obnažené střídky

xxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxx, pružná

xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, s xxxxxxxx přidaných xxxxxx

xxxxx xxxxxx / xxxxxxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx a xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx barvy, xxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx xxxx), xxxxxxx xxxxxxxxxx povrch

xxxxxxxxx, x xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, u kynutého xxxxx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx, u xxxxxxxx xxxxxxx na xxxx xxxxxxxxx náplň

xxxxxxxx, xxxxxxxx s xxxxxxxx xxxxxxxxx složek xxx xxxxxx xxxxx x příchutí

xxxxx xxxxxx /jemné xxxxxx x xxxxxx xxx xxxx xxxxxxxxx těst

xxxxxxxxxx formované

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, bez xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx (x xxxxxxxx řezů), xxxxxxxx x xxxxxxx xx xxxxxxxx

xxxxx propečená

xxxxxxxx, xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx surovinám

xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx

xxxxxxx xxxxx


xxxxxx, x xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxx

xxxxxxxx xxx přísady

xxxxxxx

xxxxxxxxxx dle xxxxx

xxxxxx hnědý

xxxxxx

xxxxx

oplatky

xxx xxxxx

xxxxxx xxxxx xxxxx

xxxxxx

xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxx

xxxxxx

dle xxxxx

xxxxxxxx, xxxxx

vláčná

xxx přísad

xxxxxxxxxxx xxxxxxx

xxxxxxxxxx xxx xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, pórovitá

xxxxxxxx, xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxxxx složek bez xxxxxx pachů a xxxxxxxx

xxxxxxxx výrobky

xxxxxxxxxx dle xxxxxxx xxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx

xxxxxx, xxxxxxx jednotlivými pufovanými xxxx

xxxxxxxx, příjemná x xxxxxxxx přidaných xxxxxx bez cizích xxxxx x xxxxxxxx
".
29. Xxxxxxx x. 12 xxx:
"Xxxxxxx x. 12 x xxxxxxxx x. 333/1997 Xx.
Xxxxxxxxx xx jakost xxxxxxxxxxx xxxxxxx x náplní
(1) Xxxxxx xxxx xxx stejnoměrné zabarvení, xxxxx součásti xxxx xxx rovnoměrně rozptýleny x xxxxx xxxxxx xxxxx.
(2) Vůně x chuť xxxxxx x povrchových xxxxxxx xxxx xxx xxxxxxxx, xx použitých surovinách, xxx xxxxxx pachů x xxxxxxxx, xxxx xxxxx být xxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxx hořkost xxxx charakteristickou xxxxxxxxxx xxxx xxxxxx.
(3) Xxxxxxxx výrobek, jež xx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx, xxxx xxx xxxxx xxxxxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxx, jeho xxxx x xxxx musí xxx xxxxxxxx, odpovídající xxxxx x použitým xxxxxxxxx.".
Čl. XXX
Xxxxxxxxx xxxxxxxxxx
Potraviny xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxx dnem xxxxxx xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx požadavkům xxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx, xx xxxxxxxx podle xxxxxxxxxxx xxxxxxxx předpisů x xxxxx xx xxxxxx do xxxxx xx xxxx 9 xxxxxx ode dne xxxxxx účinnosti této xxxxxxxx.
Čl. XX
Xxxxxxxx
Tato xxxxxxxx xxxxxx účinnosti xxxx 1. srpna 2012.
Xxxxxxx:
Ing. Xxxxx x. x.

Xxxxxxxxx
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. xxxxx xxxxxxxxx xxxx 1.8.2012.
Xxxxxx xxxxxxx x. 182/2012 Xx. byl zrušen xxxxxxx předpisem č. 18/2020 Sb. x xxxxxxxxx xx 1.2.2020.
Xxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx jiných právních xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx shora xxxxxxxxx právního předpisu.