Právní předpis byl sestaven k datu 01.07.2009.
Zobrazené znění právního předpisu je účinné od 30.06.2009 do 12.12.2014.
1. "1" xxx xxxxx nosnic ve xxxxxx xxxxxx,
2. "2" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxx,
3. "3" xxx xxxxx xxxxxx x xxxxxxx, xxxx
4. "0" pro xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx v xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx14),
Xxxx |
Xxxxxxx |
xxxx |
xxxxxxxx maso |
kosti |
|
droby |
|
syrové xxxxx, xxxxxx xxx |
|
xxxx |
|
xxxxx xxxx |
|
xxxxxx, xxxxxxx xxxx |
|
xxxx xxxxx xx xxxxxxxx xxxxx |
|
xxxxxxx |
|
xxxxxxx xxxx |
Xxxxxxx 2 - xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxx xxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxxxx ČR k XX.
Xxxxxxx 1
Xxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx
|
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
|
xxxxxxxx
|
|
xxxxxxxxxxxx
|
Xxxx
|
Xxxxx xxxx (% xxxx.)
|
Xxxxx xxxxxxxxxx xxxxx (% xxxx.)
|
xxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxxxx králičího x xxxxxxxxx a směsi xxxxx xxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxx xxxxx
|
25
|
25
|
xxxx xxxxxxx
|
30
|
25
|
xxxx xxxxxxx a králičí
|
15
|
10
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxx xxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxx
|
xxxxxxxx jakosti
|
obsah xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 16,0 % xxxxxxxxxxxx použití xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx fyzikálně xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx živočišných xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx - x uceleném xxxx xxxxx, soudržná; xxxxxx xx nesmějí xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxx, x xxxxxxxxxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxx povoleno xxxxxxxxxx množství volného xxxxxx
|
xxxxxxxx
|
xxxxx čistých xxxxxxxxx xxxxxxxx – xxxxxxx 13,0 % xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx (xxxxxx xxxxxx modifikovaného xxxxxxxxx xx xxxxxx), xxxxxxxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx bílkovin xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx - výrobek xx xxxx barvy odpovídající xxxxx xxxxxxxxx xxxx, xxxxxxxxxx svaly xxxxxx x xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx; xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx xxxx xx xxxx xxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxxxxx menší xxxxxxx, xxxxxxxx xxxx. xxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx
|
xxxxx čistých svalových xxxxxxxx – xxxxxxx 10,0 % hmotnostních
|
c) xxxx a xxxx - xxxxxxx pro xxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx, xxxxxxx xx xxxxx v tenkých plátcích xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, křehká, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx vychlazeného xxxxxxx xxxxx světle xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, připouští xx xxxxxx xxxxx zrna xxxxxxxxxxx xxxxxx, vzduchové xxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x mírně xxxxxxxx xxx
|
|
x) chuť a xxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x koření, přiměřeně xxxxx a xxxxxxxx, xx xxxxxx xx xxxxx výrobek xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx strojně odděleného xxxx
|
x) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xx řezu xx xxxxxxx masově xxxxxx, xxxxxxxxxxxx rozptýlená xxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx 6 xx 10 xx, xxxxxxxxx xx xxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxx drobná xxxxxxxxx xxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – po xxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx; xx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx, po xxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx, xxxxxx maso
|
a) konzistence – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx odděleného a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx na řezu xxxxxx růžový, xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx drobná pórovitost x xxxxxx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť – xxxxxxx uzeniny, xxxxxxxxx xxxxx x kořeněná; xx xxxxxx xxxxxxx xx skusu xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x drůbežího xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxx xx mase x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx měkké xxxxxxxxx xxxxxxx xx xxxxxx xxxxxxxxx; částice xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxxxxxxxxxx mozaika xxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xx použité xxxxxxx; po xxxxxx xx xxxxx je xxxxxxx šťavnatý, xxxxxx
|
||
xxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, po xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, nákroj xxxxxx, drobná xxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x chuť – jemná, xx xxxxxxx xxxxxxx, přiměřeně xxxxx, po ohřátí xxxxxxx na xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx, xx xxxxxx xxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xxxxx na xxxx xxxxxx, xxxxxx xxxxxx, drobná zrnka xxxxxxxxxxx xxxxxx, jemná xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx- xxxxx, xx čerstvé xxxxxxx x xxxxxxx, xxxxxxxxx slaná, po xxxxxx výrobek xx xxxxx xxxxxx, xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxxx, soudržná,
|
nepřipouští se xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxx xxxxxxx xx xx xxxx růžově červený xx použité paprice; xxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx x paprice, xxxxxxxxx xxxxx, xx xxxxxx xx skusu xxxxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx, soudržná, na xxxx xxxxxx, xxxxx xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xxxxx,
|
xxxxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx masa
|
b) xxxxxx xx nákroji – xx xxxx xxxxx světle xxxxxxxx xxxxxx xxxxxx suroviny x&xxxx;xxxxxxx xxx 60%, x xxxxxxxxx xxx 2 xx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxx, bez xxxxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxx; výrobek xxxxx vykazovat xxxxxxxx xxx, výskyt xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxxxxxxxx xxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx uzenině, xxxxx xxxxxxxx, výrazněji xx xxxxx, xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxx strojně odděleného x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x vypracování – xxx xxxxxx, xxxxxx, mozaika růžové xxxxx libových xxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxxxx měkké, xxxxxx xxxxxxxxx částice xx spojce xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – xx čerstvé xxxxxxx, xxxx xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xxxxxxx xx xxxxx xxxxxxxx
|
||
xxxxxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) Xxxxxxxxxxx – xxxxxx, soudržná
|
nepřipouští xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx nepravidelně xxxxxxxxx; xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx kolagenní xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx; velikost xxxxxxxxxxxx xxx špeku xxxxxxx xx 8 xx, smí xxx xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx, xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx se xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxxxx odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx – xx řezu xx xxxxxxxxxx xxxxxxx masově xxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxxx; xxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx jsou přípustné; xxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxx xxxxxxx, jemně xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxx salám
|
Hovězí maso, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxxxxxx xx použití xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx strojně odděleného xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx je xxxxxxxxxx xxxxxxx masově xxxxxx xxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx a xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx ve xxxxxx xxxxxx; vložka xxxxxxxx xxx do 8 xx nepravidelně rozložená,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxx vůně xx koření a xxxxx, xxxxxxxxx slaná x xxxxxxxx; xxxxxxx xx xxxxx křehký
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx masa xxxxxxx odděleného, rostlinných x xxxxxx živočišných xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx xx xxxx x vypracování – xxxxx jemná xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxx xxxxx, xxx lesklý, směrem x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxxx asi 1 xx; připouští xx xxxxxxxxx xxxxxx, měkké xxxxxxxxx částice x xxxxxx xxxxxxxxx dutinky,
|
|
c) xxxx a xxxx – xxxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxx plísni, xxxxxxxxx xxxxx x kořeněné xxxxx; xxxxxxx na xxxxx hutný, xxx xxxxxxxx tuhých xxxxx
|
||
xxxxxx xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x jiných živočišných xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx na řezu x xxxxxxxxxxx – xx řezu xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx zrn, xxxxxxxxx xxxxxxxx tuk x&xxxx;xxxxx xxxxxxx zrn; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky x xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx jsou xxxxxxxxx; xxxx xxxxxxx o xxxxxxxxx xx 3 xx, xxxxxxx xxxxxxx xxx obalem do 3 mm
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx pro xxxxxxxxx xxxxxxx, přiměřená xx xxxxxx a xxxxx; xxxxxxx na xxxxx xxxxxx
|
||
xxxxxxxxxx trvanlivý xxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – pevná, xxxxxx až tuhá,
|
použití xxxxxxxx, masa xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled na xxxx x vypracování – xxx xxxxxx, xxxxxx, směrem x&xxxx;xxxxxx xxxxxx; xxxxxxx xxxxxx xxxxxx; xxxx převážně xx xxxxxxxxx 6 xx; xxxxxxxxx xxxxxx xx xxxxxxxxx zrn x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx na xxxxxx; xxxxxx, měkké xxxxxxxxx xxxxxxx, vzduchové xxxxxxx a xxxxxxxx xxx xxxxxx na xxxxxx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxxx xx intenzivní xx xxxxx, xxxxxxxx po xxxxxxxx xxxxxx; xxxx xxxxxxxxx xxxxx a xxxxxxxx, na xxxxx xxxxxxx xxxxx, xxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxx; x xxxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxx xxxxxx
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx suroviny
|
Smyslové požadavky
|
poličan
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx xxxx,
|
xxxxxxx vlákniny, xxxx xxxxxxx odděleného x xxxxxxxxx masa xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – řez xxxxxx, hladký, barva xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxx malých xxxxxxxxxxx dutinek,
|
|
c) xxxx x chuť – xxxxxxxx xxxxxxxxxx po xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x kouři; mírně xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxxx; xx skusu xxxxxxx xxxxxx až xxxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, xxxxxxx maso
|
a) xxxxxxxxxxx – xxxxxx xx tuhá,
|
použití xxxxxxxx, xxxx strojně xxxxxxxxxx x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx odděleného, xxxxxxxxxxx x jiných xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se nepřipouští
|
b) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx a xxxxxxxxxxx – řez xxxxxx, xxxxxx, xxxxx xxxx xxxxxx-xxxxxxx, xxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx se xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť – xxxxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxx x kouři; xxxxxxxx xx xxxxxxx slaná, xxxxxxxxx xxxxxxxx; na xxxxx xxxxxxx xxxxxx xx křehký
|
||
dunajská klobása
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných a xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx
|
x) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxxxx, xxxx x velikosti do 6 xx, bez xxxxxxx xxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – příjemná, aromatická, xxxxxxx xxxxxxxx po xxxxxxx, průměrně až xxxxxxx xxxxx, xx xxxxx xxxxxx x xxxxxx,
|
||
xxxxxxx salám
|
Hovězí xxxx, xxxxxxx xxxx
|
x) konzistence – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx x drůbežího xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxx se xxxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xxxxxxx zrn xxxxxxxx x xxxxxxxxx do 5 xx, bez xxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx, přípustné xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx; xxxxx xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, k okrajům xxxxxx; xxxxxx xxxx xxxxxx,
|
|
x) xxxx x chuť – příjemná, xxxxxxx xx uzení, typická xxx xxxxx xxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
xxxxxxxx
|
Xxxxxx xxxx, vepřové xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx, xxxxx,
|
xxxxxxx xxxxxxxx, xxxx strojně odděleného x xxxxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx, rostlinných x xxxxxx živočišných xxxxxxxx xx nepřipouští
|
b) xxxxxx v nákroji x xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxx x xxxxxxxxx xx 5, xxx shluku xxxxxxxx x xxxxxxxx xxxxxx, xxxxxxxxx xx drobné xxxxxxxxx xxxxxxx; barva xxxxxxxx xxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx, x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx, xxxxxx xxxx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x chuť- xxxxxxxx, xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxx, xx skusu xxxxxx x xxxxxx, xxxxxxx xx paprice
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx požadavky
|
drůbeží xxxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx strojně xxxxxxxx, syrové vepřové xxxxx
|
x) povrchový xxxxxx – xxxxxxx v přírodním xxxxxx
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxx, xxxxxxxx
|
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – na xxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxx světle xx xxxxx růžová, xxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxxxx drobná měkká xxxx kolagenních xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx x&xxxx;xxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx xxx
|
||
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxx po xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx, xx ohřátí xx skusu výrobek xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx, drůbeží maso xxxxxxx xxxxxxxx, vepřové xxxx, xxxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – na xxxx xx xxxxxxxxxx výrobek xxxxx xxxxxx xxxxx xx xxxx x xxxxxxx xxxxxxx; xxxxxx xxxxxxxxx dutinky x xxxxxxxxx měkké xxxxxxxxx xxxxxxx xx spojce, xxxxxxxxxxxx mozaika xxx x xxxx x xxxxxxxxx xx 6 xx
|
|
x) xxxx x xxxx – xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxxx po xxxxxxx xxxxxxx; xx xxxxxx na skusu xx xxxxxxx šťavnatý, xxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx vídeňský
|
drůbeží xxxx, xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx použití xxxxxxxxx xxxx x syrového xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx x xxxxxxxxxxx – xx xxxx xxxxxxxxxx, xxxxxx xxxxxx, drobná xxxxx xxxxxxxxxxx částic, xxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – přiměřeně xxxxx, xx ohřátí na xxxxx xx xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx xxxxx
|
xxxxxxx maso xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, pružná,
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx kůže
|
b) vzhled xx xxxxxxx – xxxxx vypracovaný, barva xxxxxx až xxxxxx xxxx, dovolují se xxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx,
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx uzenině x xx drůbežím xxxx, xxxxxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx*) xxxxxxx salám
|
drůbeží xxxx, drůbeží xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx xx nákroji – xxxxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, případně x xxxxxxxx masa, zrnění 10 xx 50 xx xx xxxxxx xxxxxx xx xxxxxx-xxxxxxx xxxxx; xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx kolagenní částice x xxxxxx vzduchové xxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx tukem xx xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xxxxxxxx xx drůbežím xxxx, xxxxxxxxx slaná, xxxx xx xxxxx xxxxxx, mírně xxxxxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx oddělené, syrové xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx, soudržná
|
připouští xx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx na xxxxxxx – na xxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxxx xxxxx, spojka xxxxx xxxxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx, ojedinělé xxxxx xxxxxx kolagenní xxxxxxx x xxxxxx xxxxxxxxx dutiny xxxxxxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxxxxxx zrn xxxxx průměru do 8 xx, xxx xxx patrny částice xxxxxxxxx koření,
|
|
c) vůně x xxxx – xxxxx, xxxxxxx xxx xxxxxxxx xxxxxxx; lahodná, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx
|
||
xxxxxxx xxxxx xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxx, xxxxxxxx,
|
xxxxxxxxx se xxxxxxx xxxxxxxxx xxxx x xxxxxxxx vepřového xxxxx, xxxxxxx x xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx na xxxxxxx – xxxxx xxxxxxxxxxx, barva xxxxxx xx xxxxxx šedá, xxxxxxxx xx drobné xxxxxxxxx dutinky,
|
|
c) xxxx x xxxx – xxxxx, xxxxxxx pro xxxxxxxx xxxxxxx; xxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx a xxxxx, typická xxx xxxxxxx xxxx; xxxxx xx xxxxx křehký
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxxxx maso xx vlastní xxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx celek, z jedné xxxxxx krytý běložlutým xxxxx; kusy xxxxxxxx xxxxxxxx xxxx spojeny xxxxxxx; xxxxx masa xxxxxxxxx, typická xxx xxxxxx xxxxxx maso, xxxxx barvy xxxxxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – maso xxxxxx, xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, aspik xxx 15°X xxxxxxxxx tuhý,
|
||
c) xxxx x xxxx – xxxxxxxx, xx xxxxxxx xxxxxxx xxxx, xxxxx xxxxxxxx x xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxx slaná, xxxx xxxx xxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxxx šťávě
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxx xxxxx, na xxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx xxxx až xxxxxxxxx; xxxxx xxxx, xxxxx xxxxxxxxxx; vepřové xxxx x&xxxx;xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx světle hnědošedé, xxxxx světlé, xxx xxxxxxx xxxxx,
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx křehké, xxxxx xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx xxx 15°X xxxxxxxxx xxxx
|
||
x) vůně x chuť - xxxxxxxx po dušeném xxxxxxxx xxxx, lahodná, xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx; xxxx xxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
||
Xxxxxxxx meat
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx – xxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxx xxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx x xxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx 10 xx; drobné xxxx, xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxxx části v malém xxxxxxxx xx xxxxxxxxx
|
xxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx x xxxxxxxx 1 xx xxx xxxxxxxx xxxxxxxx
|
|
x) xxxx a xxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx a kořeněná, xx xxxxx xxxxxxx xxxxxx
|
||
Xxxxx z uzeného masa
|
vepřové xxxx
|
x) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxx kompaktní xxxxx,
|
xxxxx
|
x) konzistence – xxxxxxxxxxxx, na xxxx xxxxx xxxxx,
|
|
x) xxxx x vůně – xx xxxxxx mase, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx cizích xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxxx maso
|
a) xxxxxx x xxxxx – xxxxxxxxx, xxxxxx xxxx xxxxxx hnědá xxxxx,
|
xxxxx xxxxxxx xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxx xxxxxxxx, xx xxxx mírně xxxxx, roztíratelná,
|
|
c) xxxx x xxxx – xx xxxxxx bůčku, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxx xxxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) vzhled x xxxxx – xxxxxxxxx šedá xx xxxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxxxx x xxxxxxxxxx xxxx; xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxx vzduchové xxxxxxx x xxxxxxx použité xxxxxx patrny,
|
vepřová xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, při 15°X xxxxxxxxx,
|
|
x) xxxx x xxxx – xx xxxxxxxxx xxxxxxx, xxxxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x příchutí
|
Xxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxx
|
Xxxxxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx s klobásou
|
masný xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx
|
x) xxxxxx a barva – xxxxx výrobek (xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx x xxxxxx, xxxxxxxxx xxxxxx xxxxx x&xxxx;xxxxxx xx xxxxxxxxx, omáčka červenohnědé xxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxxxxx xxxxx, xxxxx xxxxxxxxxx xx připouští, xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxxx xx xxxxx, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) xxxx x chuť – xxxxxxxx masném výrobku, xxxxxxx x xxxxxxxxx xxxxx xxxxx, příjemně xxxxxxxx, xxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxx v důsledku xxxxxxx xxxxxxx se xxxxxxxxx, xxx xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxx na xxxxxx
|
xxxxxx maso
|
a) xxxxxx x barva – xxxx nařezané xx xxxxxx, xxxxx očištěné, xxxxxxxxx odblanění, xxxxxxx xxxxx xxxx v hnědé xxxxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx měkké, xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx
|
||
x) xxxx x xxxx – xx pečeném hovězím xxxx x xxxxxxx xxxxxxxx, xxxxx xxxxx, xxxxxxxx kořeněná
|
||
Maďarský xxxxx
|
xxxxxx xxxx,
|
x) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxx masa x xxxxxxxxx xxx 15 až 30 xx x řezy xxxxxxx x zelené xxxxxxx x&xxxx;xxxxxxxxxxxx až xxxxx xxxxxx
|
xxxxxxx xxxx
|
x) xxxxxxxxxxx – xxxx xxxxx, omáčka mírně xxxxxxxxx
|
|
x) vůně x xxxx – po xxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxxxx xxx guláš, xxxxxxxx xxxxx x kořeněná, xxxxx xxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
||
Xxxxxxxxxxx guláš
|
hovězí maso,
|
a) xxxxxx – xxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx x xxxxxxx tepelně xxxxxxxxxxxx xxxxxxx (xxxx xxxxxxx) x&xxxx;xxxxxxxxxxxx xx xxxxx xxxxxx
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx
|
x) konzistence – xxxx x klobása xxxxx, xxxxxx mírně xxxxxxxxx,
|
|
x) vůně x xxxx – xx xxxx a klobáse, xxxxxxxxx slaná a xxxxxxxx xxxxxxxx, bez xxxxxx xxxxx x xxxxxxxx
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx svalová xxxxxxxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
Xxxxxxxx
|
40,0
|
-
|
45,0
|
Xxxxxxx
|
50,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx vídeňský
|
55,0
|
-
|
40,0
|
Párek lahůdkový
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Debrecínský xxxxx
|
60,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxx jemný
|
50,0
|
-
|
35,0
|
Spišský xxxxx
|
45,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxxx xxxxx
|
55,0
|
-
|
20,0
|
Xxxxxxxxx salám
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Junior salám
|
40,0
|
-
|
35,0
|
Český xxxxx
|
40,0
|
-
|
40,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
14,0
|
40,0
|
Xxxxxx xxxxx
|
-
|
13,0
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
-
|
16
|
50,0
|
Xxxxxxx xxxxx
|
-
|
15
|
50,0
|
Xxxxxxxxx klobása
|
60,0
|
-
|
35,0
|
Dunajská xxxxxxx
|
-
|
14
|
55,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxxx
|
-
|
14
|
50,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx masa
(% hmot. nejméně)
|
obsah xxxxxxxxx strojně xxxxxxxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. nejvýše)
|
Drůbeží xxxxxxxx
|
-
|
45,0
|
45,0
|
Xxxxxx xxxxx jemný
|
-
|
50,0
|
30,0
|
Drůbeží xxxxxxxxxxx xxxxx
|
7,0
|
30,0
|
35,0
|
Xxxxxxx xxxxxxxx párek
|
15,0
|
35,0
|
25,0
|
Drůbeží xxxxxxx salám
|
28,0
|
12,0
|
20,0
|
Drůbeží Xxxxxxxxx xxxxx
|
-
|
40,0
|
40,0
|
Xxxxxxx Xxxxxx xxxxx
|
-
|
50,0
|
25,0
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxx
(% xxxx. xxxxxxx)
|
xxxxx požadavky
|
Hovězí xxxx xx xxxxxxx xxxxx
|
70,0
|
80,0
|
20,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxx xx xxxxxx xxxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxxx xxxx xxxx
|
70,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxxxxx tuk a xxxxx nejvýše 15,0% xxxx.
|
Xxxxx x&xxxx;xxxxxxx xxxx
|
57,0
|
70,0
|
40,0
|
-
|
Xxxxxxx xxxxxxxxx
|
35,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxx bůčku xxxxxxx 20,0% xxxx.
|
Xxxxxxx xxxxxxx
|
25,0
|
70,0
|
40,0
|
xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx 26,0% hmot.
|
Xxxxxxx
|
xxxxx xxxx xxxx xxxxxxx xxxxxxx opracovaného xxxxxxx
(% hmot. xxxxxxx)
|
xxxxx xxxxxxxxx
|
Xxxx x&xxxx;xxxxxxxx
|
24,0% xxxx. xxxxxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxx xx xxxxxx
|
30,0% xxxx. xxxxxxxx xxxx
|
&xxxx; |
Xxxxxxxx xxxxx
|
30,0
x&xxxx;xxxx:
xxxxxx xxxx nejméně 16,0% hmot
vepřové xxxx xxxxxxx 14,0% xxxx
|
xxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx: nejméně 4,5% xxxxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxxxxx xxxxx
|
10,0
|
xxxxx xxxxxxx xxxxxxx 12% xxxx.
|
Xxxx |
Xxxxxxx |
Xxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxx požadavky |
masný výrobek |
tepelně xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x kterého xxxx ve xxxxx xxxxxxx xxxxxxxx minimálně xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °X po xxxx 10 minut. |
tepelně xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxx x xxxxx spotřebě xxx xxxxx xxxxxx, u xxxxx neproběhlo xxxxxxx xxxxxxxxxx surovin xxx xxxxxxx. |
|
xxxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx |
Xxxxxxx, x xxxxxxx xxxx xx xxxxx částech xxxxxxxx minimálně xxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxx 70 °X po xxxx 10 xxxxx x xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx opracováním (xxxxxx, xxxxxx a xxxxxxx xx definovaných xxxxxxxx) xxxxx x xxxxxxx xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 a x xxxxxxxxxxx minimální xxxx xxxxxxxxxxxx xx 21 dní xxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx 20 °X |
|
xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxx neopracovaný xxxxxx x přímé spotřebě, x kterého x&xxxx;xxxxxxx xxxxxxxxxx, zrání, xxxxxx x uzení xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx xx snížení xxxxxxxx xxxx xx xxxxxxx xx(xxx)=0,93 s minimální xxxxx trvanlivosti 21 xxx xxx xxxxxxx xxxx 20 °C |
|
masný xxxxxxxxx |
xxxx xxxxx §1 xxxx. a) tepelně xxxxxxxxxxxx, u xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx masa x xxxxxxxxxx xxxxxxxxx xxxx, x xx xxxxxxx xxxx přidány xxxxxxxxx, kořenící xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx xxxxx,8c) x xxxxx xxxx xxxxxx x xxxxxxx xxxx jiné xxxxxxxxx xxxxxx xxxx xxxxxxxxx, x splňují požadavky xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx2),3); xx xxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxx x xxxxxxx x xxxxxxx xxxx s přídavkem xxxxx xxxx vyšším xxx 1% hmot. |
|
kuchyňský xxxxx xxxxxxxxx |
xxxxxxxx tepelně xxxxxxxxxx xxxxxxxx xxxx xxxx směsi mas, xxxxxxxxxx a xxxxxxxxx xxxxx, xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx x xxxxx xxxxxxxx k xxxxxxxxxxx,8x) xxxxxx x&xxxx;xxxxxxx kuchyňské xxxxxx |
|
xxxxxxxx |
Xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx x obalu, sterilovaný xx xxxxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx právním xxxxxxxx7a) tak, xxx xxxx xxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxx.9) |
|
xxxxxxxxxxxx |
Xxxxxxx neprodyšně xxxxxxxx x xxxxx, xxxxxxxxxxx xx podmínek xxxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx.7a) |
&xxxx;
&xxxx;
|
Xxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx, xxxxxxxx produkty xxxxxxxx, zpracované xxxxxxxx xxxxxxxx, vyjma xxxxxxxxx xxxxx a konzerv
|
sardelová xxxxx
|
xxxxxxxx
|
|||
Xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxx
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
xxxxxx:
|
|||
xx 300 x
|
-10 %
|
x xxxx
|
-10 %
|
xx 350 x
|
-10 %
|
|
xx 1000 x
|
-6 %
|
xx 350 g
|
-10 %
|
xxx 350 x
|
-5 %
|
|
xx 2000 g
|
-4 %
|
nad 350 x
|
-5 %
|
|
||
xxx 2000 x
|
-2 %
|
|
|
Xxxx |
|
xxxxxxxxxxx x xxxxx |
x xxxxxxxxxx xx obsahu xxxxx - xxxxxxxxx, xxxxxxxxx xx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx hmota, olej xxxxxxxxx, xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxxx, xxxxxxx nesmějí xxxxxxxxx zbytky xxxxxxxxx xxxxxxxx, nečistot, cizích xxxxxxxx x xxxxxx xxxxxxx xxxxx |
xxxx |
xxxxxxx pro xxxxxxxx, mírně xxxxxxx, xxxxxxxx xx xxxxxxxxx xxxxxxxxx x xxxxxx |
xxxx |
xxxxxxx, xx xxxxxxxxx přísadách, xxx xxxxxx xxxxxxx |
Xxxxxxxx |
Xxxxxxxxxx % |
xxxxx xxxx |
xxxxx xxxxxxx xxxxx 10,0 xx 85,0 |
obsah xxxxxxx |
xxxxxxx 2,0 |
xxxxxxx pH |
nejvýše 4,5 |
Obsah spotřebního xxxxxx deklarovaný xx xxxxx (x x xxxx xx) |
Přípustná xxxxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx odchylka (x %) |
xx 100 |
- 6 |
nad 100 xx 250 |
- 5 |
xxx 250 xx 500 |
- 4 |
xxx 500 |
- 2 |